BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 07 – 22.

Păstrează modelul tău BMW actualizat în orice moment după achiziţie, utilizând cel mai recent software disponibil. Actualizarea poate fi descărcată prin intermediul aplicaţiei My BMW. Apoi poţi începe instalarea direct în automobil. Posibilităţile de actualizare şi conţinuturile pot varia în funcţie de ţară, model, echipamente şi starea automobilului. Vei găsi toate detaliile şi informaţiile despre actualizare în următoarele note de lansare.

DETALII IMPORTANTE PRIVIND BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADES 07 – 22.

Remote Software Upgrade 22-07 – Highlights video

POŢI AŞTEPTA URMĂTOARELE ÎMBUNĂTĂŢIRI.

FUNCŢII ŞI ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCŢIONALE*:

 • Opţiuni de personalizare extinse: cu caracteristicile de sunet noi şi extinse, funcţiile aplicaţiei My BMW, setările cheii Digital Owner, recunoaşterea îmbunătăţită a conducătorului auto şi My Modes poţi să proiectezi digital modelul tău BMW astfel încât să fie şi mai special. Dezvoltări suplimentare ale BMW Intelligent Personal Assistant: te asistă cu ajustări individuale care ţi se potrivesc
 • Navigaţie inteligentă: te ajută atât în viraje, cât şi în căutarea staţiilor de încărcare şi ajunge să-ţi cunoască preferinţele
 • Sisteme de asistenţă optimizate: te ajută când conduci, parchezi şi, mai presus de toate, în situaţii de urgenţă
 • Servicii intuitive: Actualizările pentru BMW ConnectedDrive, controlul vocal extins şi Apple CarPlay® îţi oferă ajutor în activităţile de zi cu zi
 • Tuner radio DAB şi FM informativ: informaţii suplimentare pentru posturile tale de radio
 • Pachetul pentru confort termic: modificare a opţiunii de funcţionare pentru încălzirea suprafeţelor

ÎMBUNĂTĂŢIRI ALE CALITĂŢII*:

 • Ecran de blocare pentru al doilea rând de scaune
 • Adaptarea reacţiei la erori în cazul întreruperii încărcării
 • Afişarea datelor actuale despre automobil în aplicaţia My BMW
 • Rechemare: programare unităţi de control (airbag)
 • Rechemare: programare unităţi de control (unitate principală MGU)
 • Programare unităţi de control (unitate principală MGU)

* Posibilităţile de actualizare şi conţinuturile pot varia în funcţie de ţară, model, echipamente şi starea automobilului.

Citeşte în continuare
Remote Software Upgrade BMW iX (i20) şi BMW i4

INFORMAŢII GENERALE:

 • Actualizări de funcţii şi îmbunătăţiri ale calităţii
 • Valabilitatea Remote Software Upgrade şi a Release Notes
 • Informaţii despre versiunile anterioare
 • Actualizarea instrucţiunilor de operare de la bordul automobilului
 • Utilizarea aplicaţiei My BMW pentru transfer de date

FUNCŢII ŞI ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCŢIONALE 07 – 22.

PERSONALIZĂRI.

No text

Întâmpinare: Acum şi acustic.

După deblocarea şi deschiderea portierelor din faţă, modelul tău BMW te întâmpină nu numai vizual, ci şi acustic. Sunetul de întâmpinare poate fi dezactivat în orice moment în setările de sunet. În plus, ecranul de întâmpinare este afişat şi mai rapid şi poţi utiliza imediat funcţiile de infotainment. (Disponibil doar pentru automobilele cu OS8).

Citeşte în continuare
BMW IconicSounds Electric

BMW IconicSounds Electric: Noi peisaje sonore pentru plăcerea de a conduce în modul complet electric.

BMW IconicSounds Electric introduce peisaje sonore noi, diverse şi bogate în sentimente. Au fost create în urma colaborării dintre BMW Sound Design Studio şi câştigătorul premiului Academiei, compozitorul Hans Zimmer. Noile sunete întruchipează designul automobilelor, oferind o experienţă holistică. Noile sunete reflectă caracteristicile specifice de performanţă ale sistemului de propulsie de la bord şi atributele caracteristice ale unui BMW electric într-un mod nou, dar complet autentic. Lumile de sunet create de BMW IconicSounds Electric variază în funcţie de modul de condus selectat de conducătorul auto.

Citeşte în continuare
BMW

Procesul de adăugare şi eliminare a modelului tău BMW în aplicaţia My BMW a fost simplificat.

De îndată ce te autentifici cu ID-ul tău BMW în maşină, modelul BMW va fi adăugat automat în aplicaţia My BMW de pe smartphone-ul tău. După instalarea actualizării de software, acest lucru se întâmplă automat şi cu ID-urile BMW care sunt deja disponibile în automobil. Utilizatorii principali şi co-utilizatorii pot profita de funcţiile extinse ale aplicaţiei My BMW cu această nouă caracteristică (de exemplu, afişarea locaţiei automobilului sau efectuarea de servicii la distanţă, precum deblocarea automobilului). Adăugarea modelului BMW în aplicaţia My BMW poate dura câteva ore. Şi deconectarea unui BMW în aplicaţia My BMW este mai uşoară: de îndată ce utilizatorii şterg automobilul din aplicaţia My BMW, şi ID-ul BMW din automobil este eliminat. De asemenea, ştergerea unui ID BMW din automobil duce la eliminarea automată a modelului BMW din aplicaţia My BMW, astfel încât acest ID BMW nu mai are acces la funcţiile de la distanţă prin intermediul aplicaţiei My BMW. În managementul utilizatorilor cu ID BMW din automobil sunt afişaţi toţi utilizatorii.

Citeşte în continuare
BMW

Creşte numărul de utilizatori pentru aplicaţia My BMW.

Numărul de utilizatori care pot adăuga acelaşi automobil în aplicaţia My BMW a fost mărit. Acest lucru înseamnă că mai mulţi membri ai familiei pot beneficia de funcţiile din aplicaţia My BMW prin intermediul ID-ului lor BMW. În funcţie de modelul automobilului, pot fi adăugaţi până la trei (un utilizator principal, doi co-utilizatori) sau şapte utilizatori (un utilizator principal, şase co-utilizatori). Dacă modelul BMW fost deja asociat cu ID-ul tău BMW în aplicaţia My BMW, ID-ul tău BMW devine utilizatorul principal. În caz contrar, primul utilizator care adaugă modelul BMW în aplicaţia My BMW va deveni automat utilizatorul principal. Toţi ceilalţi utilizatori devin co-utilizatori. Această atribuire de roluri se aplică şi ID-urilor BMW care erau deja disponibile în automobil la momentul instalării actualizării. Utilizatorul principal are mai multe drepturi decât co-utilizatorii: de exemplu, crearea şi partajarea cheii BMW Digital Key, drepturi de administrare a utilizatorilor (de exemplu, ştergerea ID-urilor BMW din automobil) şi transferul rolului de utilizator principal către un alt ID BMW. Utilizatorul principal se poate şterge pe sine şi orice alt ID BMW din automobil. Dacă utilizatorul principal se şterge pe sine, toţi ceilalţi utilizatori sunt şterşi de pe automobil, iar maşina este eliminată din aplicaţia My BMW a tuturor utilizatorilor. Resetarea datelor automobilului la setările din fabrică şterge utilizatorul principal şi toţi co-utilizatorii din automobil şi şterge automobilul din aplicaţia My BMW pentru toţi utilizatorii.

Citeşte în continuare

MAI MULTE PERSONALIZĂRI.

 • Îmbunătăţiri la setările pentru cheia digitală a proprietarului şi la setările radio.
 • Recunoaşterea îmbunătăţită a conducătorului auto: Extinderea scenariilor aplicaţiei.
 • My Modes: Extinderea modurilor existente.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADES 07 – 22.

Păstrează modelul tău BMW actualizat în orice moment: Remote Software Upgrade 07 – 22 oferă numeroase extensii funcţionale noi, îmbunătăţiri ale calităţii şi funcţii noi. Vei găsi toate detaliile despre conţinut şi informaţii în următoarele note de lansare.

Citeşte în continuare

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Ecran Info Display OS8 - dialog cu sfere luminate - Actualizare software BMW

Un nou mod de vizualizare a dialogului.

Noul mod de vizualizare a dialogului constă în sfere luminate de diferite dimensiuni şi niveluri de luminozitate. Acest lucru face ca asistentul vocal să fie mai expresiv. Cu această actualizare, poate reflecta şi stări emoţionale şi pictograme specifice aplicaţiilor de navigaţie, divertisment şi comunicare. Poţi alege între vizualizarea armonioasă şi vizualizarea expresivă bazată pe aspectul uman. O transcriere a textelor vorbite este afişată sub vizualizare. (doar pentru anumite automobile)

Ecran Info Display OS8 - dialog cu sfere luminate - Actualizare software BMW

Mai multe informaţii despre funcţiile neutilizate.

Modelul tău BMW are o multitudine de funcţii despre care poate nu ştii. Din acest motiv, domeniul de aplicare al funcţiilor pe care modelul tău BMW le poate indica a fost extins, cu condiţia ca acestea să fie disponibile în automobilul tău: Moduri de hărţi, configurarea adresei de domiciliu, funcţia push-to-talk press-hold şi gestionarea încălzirii bateriei pentru optimizarea încărcării CC. În plus, ai la dispoziţie harta inteligentă, My Modes „Expressive”, My Modes „Relax”, configurarea afişajului combinat şi a head-up display-ului, precum şi setările de încărcare în funcţie de locaţie. (disponibil doar pentru automobilele cu OS8)

No text

Îmbunătăţiri pentru widget şi player.

Odată cu această actualizare, pe de o parte se schimbă logica de afişare a funcţiilor neutilizate pe widget-ul BMW Intelligent Personal Assistant, iar pe de altă parte BMW Intelligent Personal Assistant beneficiază de un nou aspect. Ambele opţiuni de afişare indică acum şi următoarele funcţii: Moduri de hărţi, configurarea adresei de domiciliu, funcţia push-to-talk press-hold, gestionarea încălzirii bateriei pentru optimizarea încărcării CC, hartă inteligentă, My Modes „Expressive”, My Modes „Relax”, configurarea afişajului combinat şi a head-up display-ului, precum şi setări de încărcare în funcţie de locaţie. (disponibil doar pentru automobilele cu OS8)

BMW iX

Indicaţii proactive pentru funcţii neutilizate.

Pentru a spori confortul la volan, sugestiile proactive au fost extinse pentru a include funcţiile Pilot automat activ şi Asistent la parcare, dacă sunt incluse în configuraţia automobilului tău. Dacă nu foloseşti aceste funcţii sau le foloseşti foarte rar, BMW îţi recomandă să le activezi în situaţii adecvate.

NAVIGAŢIE.

No text

BMW Maps: Afişarea consecventă a listelor de rezultate pentru destinaţiile de navigaţie.

Înainte, listele de rezultate pentru destinaţii de navigaţie erau diferite în funcţie de modul de introduce a destinaţiei, fie cu ecranul tactil/controlerul iDrive sau prin comandă vocală. Acest lucru se întâmplă acum în mod uniform. Funcţiile de selectare a destinaţiei din listele de rezultate, cum ar fi filtrarea sau sortarea, sunt disponibile indiferent de tipul de destinaţie introdusă. (disponibil doar pentru automobilele cu OS8)

No text

Hărţi inteligente: Informaţii importante chiar şi în situaţia în care ghidarea rutieră este dezactivată.

Cu hărţile inteligente, informaţiile importante sunt afişate pe drumul către destinaţia sugerată, chiar şi fără ghidare activă pe traseu. Acest lucru include, de exemplu, informaţii privind obstacolele din trafic sau curbele periculoase. Dacă renunţi la destinaţia sugerată, aceasta nu va mai fi afişată până la următoarea pornire a automobilului. (disponibil doar pentru automobilele cu OS8)

No text

Rută optimizată pentru încărcare: Mai multe informaţii şi opţiuni de setare.

Atunci când introduci o destinaţie, traseul (cu toate opririle necesare pentru încărcare) este calculat pentru tine. În prezentarea generală a traseului, poţi vedea şi încărcarea preconizată a bateriei la sosirea la staţiile de încărcare şi la destinaţie. În plus, este prezentat nivelul recomandat de încărcare a bateriei la plecare după fiecare proces de încărcare şi durata de încărcare estimată. Mai mult, acum poţi stabili cât ar trebui să fie autonomia rămasă la staţiile de încărcare şi la destinaţie. (disponibil doar pentru automobilele cu OS8)

No text

Sistem de navigaţie activă: Detectarea schimbării necesare a benzii de rulare.

Ghidarea activă de navigaţie a asistentului de direcţie şi de ghidare pe bandă detectează o schimbare necesară a benzii de rulare pentru a merge înspre destinaţia de navigaţie pe autostrăzi. O viitoare schimbare necesară a benzii de rulare este pregătită în mod optim în direcţia ieşirii corespunzătoare de pe autostradă. Atunci când manevra este posibilă, conducătorul auto primeşte o notificare de schimbare a benzii de rulare: „Iniţiază schimbarea benzii de circulaţie pentru a urma traseul”. După confirmarea oferită de conducătorul auto, se efectuează schimbările de bandă necesare până la ieşire.*

BMW iX

Furnizarea de date de navigaţie către diverse unităţi şi funcţii de la bordul automobilului.

Dezvoltarea viitoare a protocolului Sistemului avansat de asistenţă a navigaţiei (ADAS NG) beneficiază de furnizarea de date de navigaţie suplimentare. În fapt, acest lucru înseamnă, printre altele, că a fost îmbunătăţită funcţionalitatea sistemului Speed Limit Assist sau a realităţii video augmentate. În plus, au fost efectuate optimizări suplimentare. (disponibil doar pentru automobilele cu OS8)

No text

Pregătirea pentru recomandările contextuale în sistemul de navigaţie.

Actualizarea pregăteşte capacitatea tehnică a sistemului tău de infotainment de a afişa recomandări personalizate şi contextuale de la anumiţi furnizori terţi, precum şi oferte viitoare de la BMW, ca parte a unor potenţiale servicii noi de la BMW bazate pe planificarea traseului, locaţia curentă şi datele automobilului. Actualizarea include şi pregătirea pentru activarea asociată a funcţiei de căutare online a sistemului tău de navigaţie.

*Utilizarea sistemului nu înlătură responsabilitatea conducătorului auto de a evalua vizibilitatea, condiţiile de trafic şi de a interveni atunci când este necesar. Conducătorul auto trebuie să fie întotdeauna prudent pentru a reduce riscul de accidente.

Citeşte în continuare

CONFORT LA DEPLASARE ŞI SIGURANŢĂ.

No text

Speed Limit Assist automat: Modelul tău BMW se adaptează acum la viteza permisă

Sistemul automat Speed Limit Assist adoptă o viteză detectată de sistem ca fiind viteza dorită – pentru funcţia de limitare, sistemul activ de menţinere a distanţei sau pilotul automat cu funcţie de frânare.*

Citeşte în continuare
BMW iX

Speed Limit Assist: Acum cu oprire automată la semafoare

Pilotul automat cu funcţie Stop&Go şi detectare a semafoarelor frânează automobilul până la oprire la semafoare – automat sau cu acordul tău. La cerere, automobilul poate emite o atenţionare vizuală şi acustică de pornire atunci când semaforul comută pe verde.*

Citeşte în continuare
No text

Speed Limit Info: Detectarea automată a limitelor de viteză şi a zonelor unde depăşirea este interzisă.

Speed Limit Info cu indicator de restricţie în caz de depăşire utilizează o cameră pentru a detecta limita de viteză actuală sau zona unde depăşirea este interzisă şi afişează o notificare. În cazul în care se depăşeşte viteza maximă admisă, există şi o opţiune de afişare a unui avertisment vizual.*

Citeşte în continuare
BMW

Ghidare traseu: Sistem activ reducere a vitezei pentru creşterea confortului în timpul deplasării.

Cu Sistemul activ de menţinere a distanţei, sistemul de control al traseului reduce automat viteza dacă drumul o cere. Sistemul utilizează informaţiile privind drumul transmise de sistemul de navigaţie şi intervine, de exemplu, în cazul virajelor, sensurilor giratorii sau intersecţiilor. După ce treci de locul respectiv, automobilul tău accelerează automat până la viteza dorită.*

Citeşte în continuare
BMW

Efficiency coach şi în BMW Head-up display.

Acum poţi experimenta şi reprezentarea vizuală a Efficiency coach în BMW Head-up display (disponibil doar pentru automobilele cu OS8).

Citeşte în continuare

*Utilizarea sistemului nu înlătură responsabilitatea conducătorului auto de a evalua vizibilitatea, condiţiile de trafic şi de a interveni atunci când este necesar. Conducătorul auto trebuie să fie întotdeauna prudent pentru a reduce riscul de accidente.

Citeşte în continuare

SISTEM DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO.

BMW iX

Reglarea semnalului de avertizare.

Se emite un semnal de avertizare în cazul în care intervenţia asupra direcţiei a Sistemului de avertizare în caz de depăşire a benzii de rulare se repetă. De la a treia intervenţie asupra direcţiei automobilului în următoarele trei minute, semnalul de avertizare este prelungit cu încă zece secunde la fiecare intervenţie ulterioară asupra direcţiei. Odată cu actualizarea, activitatea conducătorului auto resetează durata semnalului de avertizare la lungimea iniţială (disponibil numai pentru automobilele care au instalat din fabrică Sistemul de avertizare în caz de depăşire a benzii de rulare).*

BMW Touring

Intervenţie asupra direcţiei optimizată pentru confort sporit în timpul deplasării.

Intervenţiile asupra direcţiei ale avertizării depăşirii benzii de rulare la părăsirea benzii sunt mai line, deoarece durata şi forţele se adaptează mai mult la situaţia de rulare individuală, de ex. cu cât părăseşti banda mai uşor (de ex.), cu atât va vira mai lin automobilul.

Modelul tău BMW se aliniază aproape de marcajul benzii care a fost depăşit anterior pentru a se asigura că revii într-o poziţie optimă de deplasare cât mai repede.*

No text

Asistenţă în intersecţii periculoase

Sistemul de avertizare în caz de cedare a priorităţii te ajută în situaţii în care este necesară acordarea de prioritate. Acest lucru se aplică indicatoarelor rutiere „Cedează trecerea” şi „Stop”, precum şi semafoarelor (în funcţie de ţară).

În cazul în care sistemul detectează că dreptul de trecere ar putea fi ignorat, vei fi avertizat printr-un avertisment vizual în panoul de bord / head-up display - eventual completat de un avertisment acustic - cu o solicitare de a reacţiona în consecinţă.*

No text

Asistenţă disponibilă acum şi pentru semafoare.

Pe lângă indicatoarele rutiere „Cedează trecerea” şi „Stop”, sistemul de avertizare în caz de cedare a priorităţii de ajută acum şi la semafoare.*

No text

Asistenţă în caz de pericole provocate de traficul din sens opus.

Sistemul de avertizare privind coliziunile frontale cu funcţie de frânare în caz de urgenţă ajută la prevenirea coliziunilor. Sistemul poate detecta automobilele care vin din sens opus. În caz de urgenţă, sistemul poate preveni o coliziune sau poate reduce semnificativ viteza de impact.*

No text

Asistenţă în caz de pericol în situaţii de coliziune din spate.

Dacă sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală detectează în mod clar un ambuteiaj, sistemul poate să devanseze durata de intervenţie asupra frânei şi, în caz de urgenţă, să asigure o reducere semnificativă a vitezei de impact.*

No text

Sistem de asistenţă la formarea unei benzi de urgenţă: Acum poate fi utilizat în şi mai multe ţări.

Ca parte a Modului de asistenţă la volan, Sistemul de asistenţă privind banda de urgenţă facilitează formarea unei benzi de urgenţă, aşa cum prevede legea în multe ţări. Asta înseamnă că automobilul se poziţionează automat pe partea dreaptă sau stângă a drumului în caz de ambuteiaj, în funcţie de banda pe care circulă. Disponibil în următoarele ţări: Germania, Austria, Luxemburg, Elveţia, Slovenia, Ungaria, Cehia, Polonia, Slovacia şi Belgia.*

No text

Asistentul pentru oprirea de urgenţă: Ajută modelul tău BMW în caz de urgenţă medicală.

Asistentul pentru oprirea de urgenţă poate controla şi opri automat modelul tău BMW pentru o perioadă scurtă de timp în cazul unei urgenţe medicale. Poţi anula funcţia în orice moment virând sau apăsând pedala de acceleraţie. Dacă nu reacţionezi, asistentul pentru oprirea de urgenţă activează luminile de avarie şi apelul de urgenţă.*

BMW Seria 3 Touring

Avertizare la ieşire: Primeşti o avertizare când cobori din modelul tău BMW.

Când cobori din modelul tău BMW, sistemul de avertizare la ieşire te poate anunţa cu privire la participanţii la trafic care se apropie şi te ajută să previi coliziunile.*

No text

Vedere panoramică: Activată prin punct GPS.

Acum este posibilă activarea vederii panoramice pe ecranul curbat cu ajutorul datelor GPS. Pentru a face acest lucru, setează un punct GPS în sistem. Imediat ce ajungi la aceste coordonate cu modelul tău BMW, funcţia „Vedere panoramică” porneşte automat.

No text

Asistentul pentru remorcă: Te ajută când mergi în marşarier.

Când mergi în marşarier cu o remorcă cuplată, Asistentul pentru remorcă te ajută preluând în mod activ direcţia.*

*Utilizarea sistemului nu înlătură responsabilitatea conducătorului auto de a evalua vizibilitatea, condiţiile de trafic şi de a interveni atunci când este necesar. Conducătorul auto trebuie să fie întotdeauna prudent pentru a reduce riscul de accidente.

Citeşte în continuare

NOTĂ PENTRU SISTEMELE INTELIGENTE DE ASISTENŢĂ: MOTIVE PENTRU NEACTIVARE.

Dacă vrei să activezi limitatorul de viteză maximă, pilotul automat, pilotul automat activ sau modul de asistenţă la volan, dar nu este posibil, se va afişa acum motivul concret.

Citeşte în continuare

CONECTIVITATE.

BMW

Actualizări BMW ConnectedDrive: Sporeşte-ţi confortul în timpul deplasării.

După instalarea acestui software, opţiunile de echipare specială Driving Assistant Plus, încălzirea volanului, încălzirea scaunelor şi asistenţa pentru luminile de întâlnire sunt disponibile contra cost, dacă nu sunt deja incluse în configuraţia automobilului tău.

No text

Apple CarPlay®: Optimizarea recunoaşterii vorbirii şi o nouă busolă.

Algoritmul de detectare a fost optimizat pentru ca modelul tău BMW să fie şi mai atent la cuvântul cheie „Hei Siri” în limba germană, engleză, mandarină şi japoneză - împreună cu alte îmbunătăţiri. În plus, panoul de instrumente afişează acum ora sosirii şi o busolă pe harta de navigaţie. Acest lucru necesită activarea în setările iPhone-ului tău. Această opţiune nu este disponibilă pentru toate pieţele şi numai pentru automobilele cu OS8.

No text

Tuner radio DAB şi FM: Informaţii suplimentare pentru posturile tale de radio.

Pentru o mai bună orientare, radioul tău se concentrează acum pe informaţii suplimentare pentru majoritatea canalelor, cum ar fi denumirile posturilor, logourile lor şi informaţiile despre piese. (disponibil doar pentru automobilele cu OS8).

OPERAŢIUNI SIMPLIFICATE.

 • Comenzi vocale extinse: Gamă extinsă de funcţii
 • Pachet pentru confort termic: Schimbarea opţiunii de funcţionare pentru încălzirea radiantă

ACTUALIZARE ÎMBUNĂTĂŢIRI ALE CALITĂŢII 07 – 22.

ÎMBUNĂTĂŢIRI ALE CALITĂŢII.

 • Indicator de blocare pentru al doilea rând de scaune
 • Adaptarea reacţiei la defecţiuni în caz de întrerupere a încărcării
 • Afişarea datelor actuale despre automobil în aplicaţia My BMW
 • Rechemare: Rechemare: Programare unităţi de control (airbag)
 • Rechemare: Programare unităţi de control (unitate principală MGU)
 • Programare unităţi de control (unitate principală MGU)

UTILIZAREA APLICAŢIEI MY BMW PENTRU TRANSFER DE DATE.

My BMW

Află pe YouTube cum să foloseşti aplicaţia My BMW pentru transferul de date pentru a instala actualizarea de software.

INFORMAŢII GENERALE.

ACTUALIZĂRI DE FUNCŢII ŞI ÎMBUNĂTĂŢIRI ALE CALITĂŢII.

Acest Remote Software Upgrade actualizează funcţiile existente pentru a îndeplini cele mai noi standarde tehnologice de ultimă generaţie şi include îmbunătăţiri ale calităţii.

Citeşte în continuare
 • Valabilitatea Remote Software Upgrade şi a Release Notes
 • Informaţii despre versiunile anterioare
 • Actualizarea instrucţiunilor de operare de la bordul automobilului

BMW CONNECTED DRIVE: INFORMAŢII SUPLIMENTARE ŞI LINKURI.

Prezentare servicii digitale BMW ConnectedDrive

ÎNAPOI LA PREZENTARE GENERALĂ.

Dorești să descoperi mai multe servicii și produse de la BMW ConnectedDrive? Apasă aici pentru a reveni la prezentarea generală.
Remote Software Upgrade, Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Software-ul automobilului tău este mereu actualizat.