BMW Corporate Sales pentru companii și clienți persoane juridice

BMW CORPORATE SALES: MODERNIZAȚI-VĂ FLOTA.

Corporate Sales pentru clienții internaționali,
persoane juridice și business-uri.

Ce beneficii vă pot entuziasma când alegeți să vă alăturați programului BMW Corporate Sales?
Automobile cu design contemporan, cu motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și al costurilor, angajați motivați de perspectiva unui condus dinamic și a unor tehnologii inovatoare. În plus, o echipă de International Key Account Managers oferă asistență transfrontalieră la nivel de expert în peste 150 de țări din întreaga lume.

Citeşte în continuare
BMW CORPORATE SALES: MODERNIZAȚI-VĂ FLOTA.Corporate Sales pentru clienții internaționali, <br>persoane juridice și business-uri.
BMW Corporate Sales consultanță și produse

BMW CORPORATE SALES: PRODUSE.

„Soluții personalizate de încărcare pentru persoane juridice.”

Dacă gestionați o flotă de peste 100 de mașini de companie, BMW Business Partnership este programul perfect pentru dumneavoastră: International Key Account Manager-ul dedicat vă este alături pentru a vă răspunde la întrebări. BMW oferă automobile extrem de dinamice, dar ajută și la îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate ale companiei dumneavoastră – oferind produse optimizate, cum ar fi BMW eDrive și BMW EfficientDynamics. Dacă flota dumneavoastră este formată din mai puțin de 100 de mașini, echipele noastre locale vă vor ajuta cu plăcere.

Citeşte în continuare

BMW CORPORATE SALES: PRODUSE.

„Soluții personalizate de încărcare pentru persoane juridice.”

MODELE BMW PENTRU PERSOANE JURIDICE.

Fie că este vorba despre un BMW Seria 1 pentru condus în oraș, un spațios BMW Seria 5 sau un prestigios BMW Seria 7 pentru recepții și întâlniri oficiale - BMW are automobilul potrivit pentru toate ocaziile. Pentru a se potrivi cu eficiența flotei dumneavoastră, gama largă de produse BMW include și modele cu motoare foarte eficiente care emit mai puțin de 120g de CO2/km. Diverse modele – precum BMW Seria 530e – sunt deosebit de economice și chiar ajung sub limita de 90g CO2/km, ceea ce are ca rezultat beneficii fiscale în multe țări. În plus, cele mai recente sisteme de asistență personală și pentru conducătorul auto, cum ar fi BMW Intelligent Personal Assistant, oferă călătorii mai sigure și mai confortabile.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 1

BMW Seria 1.


Dă tonul, trăiește pentru moment și cucerește străzile marilor noastre orașe cu contururi sportive și design inovator. Pe lângă plăcerea sporită de a conduce, BMW Seria 1 este, de asemenea, foarte economic.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 2

BMW Seria 2.


Un design dinamic tipic BMW, care este de asemenea compact, funcțional și flexibil – faceți cunoștință cu modelele noastre BMW Seria 2, precum BMW Active Tourer, BMW Gran Tourer sau BMW Coupé, Cabriolet și Gran Coupé. Indiferent ce ați planificat – activități sportive, vacanțe sau călătoriile zilnice – acestea sunt mereu dornice să se pună în mișcare.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 3

BMW Seria 3.


Dinamica uluitoare, proporțiile perfecte, tehnologia impresionantă și trei linii BMW conferă BMW Seria 3 ca Sedan sau Touring un aspect absolut distinctiv și îi permit să fie lider în eficiență și performanță.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 4

BMW Seria 4.


Sportivitate combinată cu estetică uimitoare: Modelele BMW Seria 4 Coupé și Cabriolet sunt reprezentanți impresionanți ai unei generații complet nouă de automobile BMW. BMW Seria 4 Gran Coupé completează perfect gama de modele și impresionează prin eleganța sa naturală.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 5

BMW Seria 5.


Remarcabil de expresiv şi perfect creat pentru a satisface cele mai înalte cerinţe. BMW Seria 5 afişează putere şi stil în tot ceea ce face – indiferent dacă preferaţi noul BMW Seria 5 Sedan sau BMW Seria 5 Touring.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 6

BMW Seria 6.


O tradiție specială de fascinație atemporală: BMW Seria 6 Gran Turismo este o combinație unică de dinamică agilă și eleganță exclusivă.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 7

BMW Seria 7.


BMW Seria 7 este pentru cei care au ajuns la destinație și își doresc mai mult. Experimentați tehnologia de ultimă oră a automobilelor, performanța de vârf eficientă și confortul într-o clasă proprie.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 8

BMW Seria 8.


Accelerație care face pulsul să gonească: fie Coupé, Cabriolet sau Gran Coupé, modelele BMW Seria 8 combină caracteristicile unui automobil sport cu spiritul clasei de lux BMW, creând o nouă formă de estetică.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria X

BMW Seria X.


A fi flexibil înseamnă a rămâne mobil. De la BMW X1 și până la BMW X7, alegerea este a dumneavoastră. BMW Seria X oferă nenumărate posibilități în oraș și off-road, o apariție dramatică atât în interior, cât și în exterior. Aceste caracteristici excepționale vă permit să vă bucurați de toate.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW i

BMW i.


BMW i cu modelele sale BMW iX, BMW i4 și BMW iX3 oferă automobile electrice revoluționare și soluții de mobilitate pentru flote și își concentrează atenția pe sustenabilitate de-a lungul întregului lanț de producție.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales modelele BMW eDrive pentru clienți business

PESTE 60 DE MODELE CU EMISII DE CO₂ SUB 120G/KM.

Tehnologia BMW eDrive într-un plug-in hybrid combină trei componente pentru cel mai curat și eficient mod de a conduce: o propulsie electrică inovatoare, o baterie de înaltă performanță litiu-ion și un management inteligent al energiei. Aceasta va alege întotdeauna modul de conducere ideal pentru eficiență optimă, în funcție de nivelul de încărcare a bateriei, viteză și traseu. Conducerea în modul pur electric și cu modelele pur electrice precum BMW iX, BMW i4, BMW iX3 este fără emisii la nivel local – și oferă o accelerație impresionantă.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW Corporate Sales BMW Efficient Dynamics

Pentru a îndeplini standardele înalte ale noii proceduri de testare WLTP, mai transparente și individuale, BMW EfficientDynamics a devenit mai relevant ca niciodată. Ca parte a strategiei sustenabile, eficiente și responsabile cu mediul înconjurător, include motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, funcția automată Start/Stop, aerodinamică îmbunătățită, regenerarea energiei la frânare și multe altele.

BMW Corporate Sales - servicii pentru clienţi business - automobil BMW la o staţie de încărcare

BMW CORPORATE SALES: SERVICII.

Soluții individuale BMW pentru compania dumneavoastră – la nivel global.

La BMW, ne-am angajat să facem tot ce ne stă în putere pentru a satisface nevoile și cerințele organizației dumneavoastră pe termen lung. Oferim produse și servicii adaptate pieței dumneavoastră locale. Avem o rețea globală de organizații de vânzări și parteneri și vom oferi o soluție personalizată pentru compania dumneavoastră. Aceasta include factorii legați de tipul de automobil, finanțarea și serviciile de mobilitate.

Citeşte în continuare

BMW CORPORATE SALES: SERVICII.

Soluții individuale BMW pentru compania dumneavoastră – la nivel global.

BMW Corporate Sales servicii BMW Servicii de mobilitate pentru clienți business

SERVICII DE MOBILITATE.

Lumea noastră se schimbă – la fel și așteptările privind mobilitatea urbană. NOW Services oferă serviciile ideale pentru această lume – simplu, intuitiv, convenabil și personalizat. Acestea caută să ușureze viața angajaților, potrivindu-se cu cel mai aglomerat program: ShareNow partajarea premium a mașinii permite închirieri spontane; iar ChargeNow oferă clienților acces la cea mai mare rețea de stații publice de încărcare din lume. În SUA și China, clienții se bucură de soluții inovatoare de mobilitate prin ReachNow. În acest fel, toate Serviciile NOW creează soluții complete și conectate pentru viitorul mobilității – și pentru fiecare client în parte.

În plus, AlphaCity oferă o soluție de partajare a mașinii corporative inteligentă și rentabilă, bazată pe nevoile individuale ale corporației dumneavoastră. Acesta asigură confort maxim non-stop și oferă acces fără cheie la automobilele care beneficiază de service complet și întreținere de la partenerul nostru Alphabet.

BMW Corporate Sales servicii BMW Connected Drive pentru clienți business

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive vă permite să vă extindeți spațiul de birou în automobilul dumneavoastră. Acest pachet de tehnologie conține servicii digitale și aplicații pentru a rămâne conectat la lumea din jur. Cu BMW ConnectedDrive puteți primi, citi și răspunde la e-mail-uri sau vă puteți sincroniza datele precum agenda cu automobilul. Beneficiați, de asemenea, de BMW Intelligent Personal Assistant care face automobilul dumneavoastră BMW și mai inteligent și vă susține în orice situație. 

BMW CORPORATE SALES: CONTACTE.

Vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările referitoare la oferta BMW Special Sales pentru persoane juridice.

Vă rugăm să ne furnizați câteva informații pe scurt cu privire la întrebarea dumneavoastră și vă vom contacta în scurt timp. Toate informațiile primite vor fi tratate în mod confidențial.

Ne puteți contacta la următoarele adrese:
 

Citeşte în continuare

BMW GROUP ROMÂNIA

Catrinel Tudor

Corporate Sales Manager

 

Bucureşti - Ploieşti 42-44

Building B, 3rd fl.

013696 Bucharest

 

Mail: catrinel.tudor@bmwgroup.com

Citeşte în continuare

BRAŞOV - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

George Creangă

Branch Manager

 

Calea Bucureşti nr. 33

505600 Săcele - Braşov

 

Tel.: + 40 268 - 33 86 45

Mobil: + 40 722 670306

Mail: george.creanga@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

BRĂILA - APAN MOTORS

Dealer autorizat BMW

Stefan Podaru

Executive Manager

 

APAN Motors, Braila

DN22B, km4

Braila, 810550

 

Tel.: +40 339 401 888

Mobil: +40 742 168 296

Mail: stefan.podaru@apan.ro

Citeşte în continuare

BUCUREŞTI - AUTOMOBILE BAVARIA BĂNEASA

Dealer autorizat BMW

Andreea Pîrvu
Head of Diplomatic Sales & Corporate Business Developer

BMW Corporate Sales Department
Sos. Bucureşti-Ploieşti nr. 53A
013685 Bucureşti

Mobile: +40 725 969 299
Tel.: + 40 372 117 041
E-Mail: andreea.pirvu@automobilebavaria.ro

Web: https://www.bmw-bavaria.ro

Citeşte în continuare

BUCUREŞTI - AUTO COBĂLCESCU

Dealer autorizat BMW

Mihai Solomon

Key Account Manager

 

Splaiul Unirii 311, Bucureşti

 

Mobil: +40745152849

Mail: mihai.solomon@bmw-autocobalcescu.ro

Web: www.bmw-autocobalcescu.ro 

Citeşte în continuare

BUCUREŞTI - AUTOMOBILE BAVARIA MILITARI

Dealer autorizat BMW

Lucian Visan

Branch Manager

 

Bd. Iuliu Maniu nr. 592

061129 Bucureşti

 

Tel.: + 40 372 112 500

Mobil: +40730360248

Mail: lucian.visan@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

CLUJ-NAPOCA - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Roxana Coroian

Regional Sales Manager

 

Str. Avram Iancu nr. 396-398

407280 Floreşti, Cluj-Napoca

 

Tel: +40 264 275 010

Fax: +40 264 275 030

Mobil: + 40 742 254 377 

Mail:  roxana.coroian@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

CONSTANŢA - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Ştefan Naşcu

BMW Sales Consultant

 

Str. Natională nr. 1 Bis
905900 - Ovidiu, Constanţa

 

Tel.: + 40 241 559 970

Mobil: + 40 732 600 695

Mail: stefan.nascu@bavariamotors.ro

Web: www.bmw-bavaria.ro

Citeşte în continuare

IASI - APAN MOTORS

Dealer autorizat BMW

Cosmin Cristescu

 

APAN Motors, Iasi

Soseaua Pacurari, nr. 189

IASI, 700545

 

Tel.: +40 374 269 269

Mobil: +40 742 097 225

Mail: cosmin.cristescu@apan.ro

Citeşte în continuare

ORADEA - GRUP WEST PREMIUM

Dealer autorizat BMW

Pongrac Kacso

Sales Manager

 

Calea Clujului nr. 300

410553 Oradea - BH

 

Tel: +4 0259 477 796

Mobil: +4 0746 234 001

Citeşte în continuare

PITESTI - AUTO COBALCESCU

Dealer autorizat BMW

Cartier Prundu Autostrada, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

 

Silviu Docan

Branch Manager

 

Auto Cobalcescu

Dealer BMW 

Cartier Prundu Autostrada, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

 

Mobil: +40-742-262-533

Mail: silviu.docan@bmw-autocobalcescu.ro  

Citeşte în continuare

PLOIEŞTI - PROLEASING MOTORS

Dealer autorizat BMW

Șoseaua Ploiești - Buzău nr. 505 DN1B

107070 Blejoi, Prahova

Telefon: +40 244 407 352

 

Dragoş Corbu

Coordonator Vânzări

 

Proleasing Motors

Dealer BMW 

Şoseaua Ploieşti-Buzău nr.505 DN1B

107070 Blejoi, Prahova

 

Tel.: + 40 244 40 73 52

Fax: + 40 244 52 94 26

Mobil: + 40 731 03 68 50

Mail: dcorbu@proleasing.ro

Citeşte în continuare

SATU MARE - GROUP WEST MOTORS

Dealer autorizat BMW

Áron Márton

General Manager

 

Aurel Vlaicu 119

440122 Satu Mare

 

Tel: +40 261 715 580

Mobil: +40 740 044 400

Mail: aron.marton@bmw-groupwestmotors.ro

Citeşte în continuare

SIBIU - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Robert Krafft

Branch Manager

 

Strada Europa Unita Nr. 2

550052 Sibiu 

 

Tel.: + 40 (0)269 259 950

Fax: + 40 (0)269 259 951

Mobil: + 40 (0)720 111 236

Mail: robert.krafft@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

TÂRGU MUREŞ - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Paul Frandes

Sales Manager

 

Tel.: +40 36 545 0330

Mobile: +40 79 970 0375

Mail: paul.frandes@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

TIMIŞOARA - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Monica Tender

Sales Manager

 

Calea Lugojului 74, Ghiroda

307200 Ghiroda

 

Tel.: + 40 (0)256 228 881

Mobil: + 40 727 042 225

Mail: monica.tender@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare