BMW Protection Vehicles

BMW PROTECTION VEHICLES.

Timp de 40 de ani, BMW a stabilit standardul în proiectarea și dezvoltarea automobilelor blindate.

Persoanele care poartă cele mai mari responsabilități ar trebui să se poată baza pe protecția certificată – fără a fi nevoiți să sacrifice experiența unică de condus pe care doar un automobil BMW Protection Vehicle o poate oferi. BMW stabilește noi standarde în proiectarea și dezvoltarea automobilelor blindate de peste 40 de ani. Modelul nostru actual continuă această tradiție în stil impresionant. Urcați-vă și așezați-vă comod, în siguranță știind că nu ați putea fi într-un mediu mai sigur sau mai relaxant. Fiecare automobil de protecție este construit la comandă și fiecare etapă a procesului este realizată cu atenția la detalii a unui meșter iscusit. Rezultatul este un automobil care îndeplinește standarde înalte de protecție balistică, îndeplinind totodată și cele mai personalizate cerințe.

Citeşte în continuare
BMW PROTECTION VEHICLES.Timp de 40 de ani, BMW a stabilit standardul în proiectarea și dezvoltarea automobilelor blindate.
BMW Protection Vehicles

CURSA.

BMW PROTECTION VEHICLES: SIGURANȚĂ FĂRĂ COMPROMISURI.

BMW Protection Vehicles BMW protecție personalizată

Nivelul optim de securitate depinde de circumstanțele individuale ale conducătorului auto și ale pasagerilor, de locul în care se află, de provocările cu care se confruntă în rutina lor zilnică și de atenția publicului pe care o atrag.

BMW Protection Vehicles BMW
BMW Protection Vehicles BMW
BMW Protection Vehicles BMW
BMW Protection Vehicles BMW
BMW Protection Vehicles BMW

CE ESTE PROTEJAT.

De câtă protecție aveți nevoie depinde de circumstanțele dumneavoastră – unde locuiți și lucrați, ce implică jobul dumneavoastră și cât de înalt este profilul dumneavoastră public. BMW este singurul producător care ia în considerare aceste nevoi diferite și se bazează pe o experiență de peste 40 de ani în construirea de automobile blindate.

 • Compartiment pasageri
 • Nivel de protecție
 • Certificare
BMW Protection Vehicles Beneficiile dumneavoastră

BMW PROTECTION VEHICLES: BENEFICIILE TALE.

BMW Protection Vehicles.

Cu BMW Protection Vehicles nu trebuie să faceți compromisuri cu nimic care contează pentru dumneavoastră. BMW are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea și construirea de automobile blindate – și inovează în mod constant nu doar pentru a vă proteja pe dumneavoastră, ci și pentru a oferi senzația de plăcere pură de a conduce. Așa că puteți fi absolut sigur că primiți cea mai bună protecție posibilă și nu faceți niciun compromis pentru a o obține. Pentru că de la primele schițe de design până la stratul final de lustruire, totul este munca noastră. Securitatea personală este prea vitală pentru a fi încredințată oricui, în afară de adevărații experți. Desigur, fiecare BMW este construit cu o mare precizie și grijă, iar cele mai stricte standarde de calitate sunt respectate în întreaga rețea globală de producție BMW. Acesta este motivul pentru care doar BMW oferă protecție maximă – fabricat de BMW.

Citeşte în continuare

BMW PROTECTION VEHICLES: BENEFICIILE TALE.

BMW Protection Vehicles.

BMW Protection Vehicles

BMW PROTECTION VEHICLES: DINAMIC PE ORICE TEREN.

BMW Protection Vehicles discreția și anonimatul măsurilor de securitate
BMW Protection Vehicles discreția și anonimatul măsurilor de securitate
BMW Protection Vehicles discreția și anonimatul măsurilor de securitate

DISCREȚIA ȘI ANONIMATUL MĂSURILOR DE SECURITATE.

Pentru că protecția este cu atât mai eficientă atunci când oamenii nu știu că o ai. Anonimatul este o măsură de securitate puternică. De aceea, BMW a depus atât de mult efort pentru a-și proteja automobilele într-un mod care să nu fie observat de alții.

BMW Protection Vehicles caracteristici BMW Details jante din aliaj ușor
BMW Protection Vehicles caracteristici BMW Details laserlight
BMW Protection Vehicles caracteristici BMW Details grila frontală dublă

BMW PROTECTION VEHICLES: PROTECȚIE PÂNĂ LA ULTIMUL DETALIU.

Fiecare componentă care face parte din conceptul de siguranță este realizată cu cea mai mare diligență, astfel automobilul și caracteristicile sale de siguranță formează o unitate optimă. Pentru a putea comunica cu persoanele din afara automobilului, fără a fi nevoie să deschideți portierele sau geamurile, un sistem de interfon face parte din dotarea standard. Ca măsură suplimentară de siguranță, este instalată o alarmă contra efracției. BMW X5 Protection VR6 include, de asemenea, anvelope runflat, care permit conducerea după pierderea presiunii în anvelope. Parbrizul încălzit, care este de asemenea inclus în dotarea standard, oferă o vedere clară, iar geamul de protecție solară1 garantează discreție pasagerilor din spate.

1Echipamente opționale

 • Rezervor de combustibil de siguranță
 • Sticlă securizată multistrat
 • Armatura suplimentară pentru podea și plafon
BMW Protection Vehicles echipamente suplimentare
BMW Protection Vehicles echipamente suplimentare
BMW Protection Vehicles echipamente suplimentare
BMW Protection Vehicles echipamente suplimentare
BMW Protection Vehicles echipamente suplimentare

ECHIPAMENTE SUPLIMENTARE PENTRU CERINȚE SPECIALE.

Uneori ai nevoie de mai mult decât de protecție. Pentru roluri precum transportul demnitarilor sau misiunile de escortă de securitate, un automobil trebuie să aibă capacitatea de a dezvălui în câteva secunde că se află în activitate oficială pentru a-și îndeplini misiunea. BMW produce Automobile pentru Autorități de peste 50 de ani, lucrând în strânsă cooperare cu autoritățile și agențiile guvernamentale din întreaga lume. Lumini intermitente, sisteme de semnalizare cu diferite efecte de sirenă, dispozitive de semnalizare, radiouri și chiar suporturi pentru steaguri pentru uz oficial.

 • Instalarea semnalului de secvență sonoră
 • Lumini intermitente spate
 • Panoul portierei poate fi coborât în față
 • Suport pentru steag pentru diplomați
 • Funcție Soft-Close
 • Faruri BMW Laserlight
 • Sistem de încărcare wireless pentru telefon
 • Divertisment Professional pentru scaunele din spate
BMW Protection Vehicles BMW Intelligent Personal Assistant Habitaclu
BMW Protection Vehicles BMW Intelligent Personal Assistant Control Display

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT ÎN BMW PROTECTION VEHICLES.

Cu BMW Intelligent Personal Assistant, nicio întrebare nu rămâne fără răspuns. Este expertul suprem în mașini care vă va sprijini. Tot ce aveți nevoie să știți despre automobilul dumneavoastră BMW și oricând aveți nevoie de ajutor, este acolo pentru dumneavoastră. Puteți afla și mai multe despre caracteristicile automobilului dumneavoastră și, de asemenea, știe totul despre starea generală a automobilului dumneavoastră BMW.

AUTOMOBILE UZATE BMW PROTECTION VEHICLES.

În siguranță de la început.

Stabilind standardul pentru achiziționarea rapidă și fără probleme a unui automobil de protecție uzat, BMW oferă o gamă exclusivă de automobile BMW Protection Vehicles și servicii de primă clasă. Fiecare automobil uzat BMW Protection Vehicle îndeplinește standardele de produs orientate spre calitate, asigurându-se că îndeplinește cele mai exigente cerințe de securitate. În plus, automobilele uzate BMW Protection Vehicles sunt acoperite de un program global de service BMW la nivel mondial.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles Security Driver Training
BMW Protection Vehicles Security Driver Training

BMW SECURITY DRIVER TRAINING SPECIAL PENTRU BMW PROTECTION VEHICLES.

Antrenamentul pentru cel mai rău caz este o modalitate bună de a vă asigura că nu se întâmplă niciodată. Abordarea BMW cu privire la securitate merge dincolo de automobilul în sine. Sunt disponibile, de asemenea, cursuri de formare special adaptate pentru șoferi, predând abilități care sunt utile oricărui șofer de automobil de protecție și demonstrând cum să profitați la maximum de BMW X5 Protection VR6. În două tipuri diferite de antrenamente, șoferilor li se oferă posibilitatea de a practica cele mai bune modalități de a gestiona situațiile periculoase – pentru că astfel, sperăm că aceste situații nu vor apărea niciodată. Vă rugăm să consultați broșura pentru informații detaliate despre cele două cursuri BMW Security Driver Training pe care le oferim.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:

 • BMW PROTECTION VEHICLES NIVELUL 1
 • BMW PROTECTION VEHICLES CURS DE INSTRUIRE NIVEL 2
BMW Protection Vehicles BMW X5 Protection VR6 Beneficiile dumneavoastră

BMW PROTECTION VEHICLES: PREZENTARE GENERALĂ MODEL.

Exact securitatea de care aveți nevoie.

BMW Protection Vehicles oferă protecție eficientă pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră oriunde vă aflați. Acestea combină caracteristicile pozitive ale unui model de serie cu o întărire specială care este nedetectabilă chiar și pentru ochiul experimentat. Certificate de o instituție de stat independentă germană, BMW Protection Vehicles garantează cea mai înaltă calitate de protecție într-un automobil la fel de elegant și exclusivist ca aproape oricare altul.

Citeşte în continuare

BMW PROTECTION VEHICLES: PREZENTARE GENERALĂ MODEL.

Exact securitatea de care aveți nevoie.

BMW Protection Vehicles BMW X5 Protection VR6
BMW Protection Vehicles BMW X5 Protection VR6

BMW X5 PROTECTION VR6.

Riscul de violență armată – și în special de atac cu arme automate precum AK-47 – este un fapt din viața de zi cu zi pentru anumiți clienți. În același timp, tot mai multe persoane își doresc automobile sportive (SAV), cu toată versatilitatea pe care o oferă pentru a merge oriunde și a face orice. BMW este primul producător care răspunde acestor două cerințe și oferă un nou grad de securitate. Unul dintre rezultate este BMW X5 Protection VR6, care oferă un nivel ridicat de securitate în mișcare și găzduiește confortabil până la patru persoane.

 • Interior
 • Blindaj
 • Șasiu și părți electronice
 • Certificare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW Seria 7 Security Vehicle

BMW PROTECTION VEHICLES: ÎNCREDEREA ESTE BUNĂ. EXPERIENȚA ESTE MAI BUNĂ.

O tradiție îndelungată de a vă păstra în siguranță.

De mai bine de 40 de ani, BMW dezvoltă și produce automobile de protecție care îndeplinesc cele mai înalte standarde. Una dintre cele mai importante experiențe: Doar cei care îndeplinesc toate aspectele unui concept de securitate dintr-o singură sursă pot dezvolta un automobil cu protecție completă fără a face compromisuri. Integrarea măsurilor de protecție și greutatea suplimentară asociată sunt deja luate în considerare în timpul dezvoltării automobilului de producție. În combinație cu materiale inovatoare și tehnici de dezvoltare de ultimă generație, această abordare permite integrarea perfect coordonată a tuturor elementelor de protecție la începutul producției.

Citeşte în continuare

BMW PROTECTION VEHICLES: ÎNCREDEREA ESTE BUNĂ. EXPERIENȚA ESTE MAI BUNĂ.

O tradiție îndelungată de a vă păstra în siguranță.

PESTE 40 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN SIGURANȚĂ.

BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW Seria 7 Security Vehicle

1978

BMW Seria 7 Security Vehicle – prima generație de Security Vehicles.

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW Seria 7 High Security Sedan

1995

BMW Seria 7 High Security Sedan – a ridicat standardele pe piața internațională.

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW Seria 7 High Security

2003

BMW Seria 7 High Security – a patra generație cu cele mai noi tehnologii de blindaj.

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW X5 Security

2004

BMW X5 Security – prima generație de automobile sportive Sports Activity Vehicles (SAV)

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW X5 Security

2008

BMW X5 Security și BMW X5 Security Plus – prima generație Security Plus a modelului BMW X5 cu nivel de protecție VR6.

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW Seria 7 High Security

2012

BMW Seria 7 High Security – BMW atinge clasa de rezistență VR7 (BRV 2009) ca primul producător de automobile din istorie.

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW X5 Security și BMW X5 Security Plus

2013

BMW X5 Security și BMW X5 Security Plus marchează următoarea generație de SAV-uri blindate.

Citeşte în continuare
BMW Protection Vehicles BMW Heritage BMW X5 Protection VR6

2019

BMW X5 Protection VR6 – cea de-a patra și cea mai recentă generație de SAV-uri de la BMW Protection Vehicles.

Citeşte în continuare

BMW PROTECTION VEHICLES: CONTACTE.

Vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările referitoare la BMW Protection Vehicles.

Vă rugăm să ne furnizați câteva informații pe scurt cu privire la solicitarea dumneavoastră și vă vom contacta în scurt timp. Toate informațiile primite vor fi tratate în mod confidențial.

Ne puteți contacta la următoarele adrese:

Citeşte în continuare

BMW GROUP ROMÂNIA

Catrinel Tudor

Corporate Sales Manager

Bucureşti - Ploieşti 42-44

Building B, 3rd fl.

013696 Bucharest

Mail: catrinel.tudor@bmwgroup.com

Citeşte în continuare

BRAŞOV - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

George Creangă

Branch Manager

Calea Bucureşti nr. 33

505600 Săcele - Braşov

Tel.: + 40 268 - 33 86 45

Mobil: + 40 722 670306

Mail: george.creanga@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

BRĂILA - APAN MOTORS

Dealer autorizat BMW

Stefan Podaru

Executive Manager

APAN Motors, Braila

DN22B, km4

Braila, 810550

Tel.: +40 339 401 888

Mobil: +40 742 168 296

Mail: stefan.podaru@apan.ro

Citeşte în continuare

BUCUREŞTI - AUTOMOBILE BAVARIA BĂNEASA

Dealer autorizat BMW

Marius Hoaghea

Departament vânzări/ Sales department

Corporate Account Manager 

Automobile Bavaria

Dealer BMW

Sos. Bucureşti-Ploieşti, Nr. 53A

013685 Bucureşti

Tel.: + 40 (0)21 - 200 62 63/64

Mobil: +40 742 731 904

Mail: marius.hoaghea@automobilebavaria.ro

 

 

Vlad Cosma

Departament vânzări/ Sales department

Country Diplomatic Sales Representative & Corporate Key Account Manager 

Automobile Bavaria

Dealer BMW

Sos. Bucureşti-Ploieşti, Nr. 53A

013685 Bucureşti

Tel.: + 40 (0)21 - 200 62 63/64

Mobil: + 40 728 220 156

Mail: vlad.cosma@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

BUCUREŞTI - AUTO COBĂLCESCU

Dealer autorizat BMW

Alexandru Manole

Sales Operations Manager

Splaiul Unirii 311, Bucureşti

Mobil: +40 723.628.286

Citeşte în continuare

BUCUREŞTI - AUTOMOBILE BAVARIA MILITARI

Dealer autorizat BMW

Lucian Visan

Branch Manager

Bd. Iuliu Maniu nr. 592

061129 Bucureşti

Tel.: + 40 372 112 500

Mobil: +40730360248

Mail: lucian.visan@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

CLUJ-NAPOCA - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Roxana Coroian

Regional Sales Manager

Str. Avram Iancu nr. 396-398

407280 Floreşti, Cluj-Napoca

Tel: +40 264 275 010

Fax: +40 264 275 030

Mobil: + 40 742 254 377 

Mail:  roxana.coroian@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

CONSTANŢA - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Ştefan Naşcu

BMW Sales Consultant

Str. Natională nr. 1 Bis
905900 - Ovidiu, Constanţa

Tel.: + 40 241 559 970

Mobil: + 40 732 600 695

Mail: stefan.nascu@bavariamotors.ro

Web: www.bmw-bavaria.ro

Citeşte în continuare

IASI - APAN MOTORS

Dealer autorizat BMW

Cosmin Cristescu

APAN Motors, Iasi

Soseaua Pacurari, nr. 189

IASI, 700545

Tel.: +40 374 269 269

Mobil: +40 742 097 225

Mail: cosmin.cristescu@apan.ro

Citeşte în continuare

ORADEA - GRUP WEST PREMIUM

Dealer autorizat BMW

Pongrac Kacso

Sales Manager

Calea Clujului nr. 300

410553 Oradea - BH

Tel: +4 0259 477 796

Mobil: +4 0746 234 001

Citeşte în continuare

PITESTI - AUTO COBALCESCU

Dealer autorizat BMW

Cartier Prundu Autostrada, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Silviu Docan

Branch Manager

Auto Cobalcescu

Dealer BMW 

Cartier Prundu Autostrada, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Mobil: +40-742-262-533

Mail: silviu.docan@bmw-autocobalcescu.ro  

Citeşte în continuare

PLOIEŞTI - PROLEASING MOTORS

Dealer autorizat BMW

Șoseaua Ploiești - Buzău nr. 505 DN1B

107070 Blejoi, Prahova

Telefon: +40 244 407 352

Dragoş Corbu

Coordonator Vânzări

Proleasing Motors

Dealer BMW 

Şoseaua Ploieşti-Buzău nr.505 DN1B

107070 Blejoi, Prahova

Tel.: + 40 244 40 73 52

Fax: + 40 244 52 94 26

Mobil: + 40 731 03 68 50

Mail: dcorbu@proleasing.ro

Citeşte în continuare

SATU MARE - GROUP WEST MOTORS

Dealer autorizat BMW

Áron Márton

General Manager

Aurel Vlaicu 119

440122 Satu Mare

Tel: +40 261 715 580

Mobil: +40 740 044 400

Mail: aron.marton@bmw-groupwestmotors.ro

Citeşte în continuare

SIBIU - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Robert Krafft

Branch Manager

Strada Europa Unita Nr. 2

550052 Sibiu 

Tel.: + 40 (0)269 259 950

Fax: + 40 (0)269 259 951

Mobil: + 40 (0)720 111 236

Mail: robert.krafft@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare

TÂRGU MUREŞ - XCARS STORE

Dealer autorizat BMW

Paul Frandes

Sales Manager

Tel.: +40 36 545 0330

Mobile: +40 79 970 0375

Mail: paul.frandes@bmw-xcars.ro 

Citeşte în continuare

TIMIŞOARA - AUTOMOBILE BAVARIA

Dealer autorizat BMW

Monica Tender

Sales Manager

Calea Lugojului 74, Ghiroda

307200 Ghiroda

Tel.: + 40 (0)256 228 881

Mobil: + 40 727 042 225

Mail: monica.tender@automobilebavaria.ro

Citeşte în continuare