BMW 7 Protection cu lumini de semnalizare

NOUL 7 PROTECTION.

Welcome to a new era of protection.

NOUL 7 PROTECTION.Welcome to a new era of protection.

BMW 7 Protection: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km[1][2]: 328,1[3]

Citeşte în continuare

NOUL 7 PROTECTION.

Noul BMW 7 Protection reprezintă cea de-a șasea generație de automobile de protecție BMW, bazată pe sedanul de lux BMW seria 7. Te poți aștepta la cel mai înalt nivel de protecție, confort și performanță, adaptat special la nevoile tale de securitate personală.

Citeşte în continuare

UN NOU STANDARD ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PROTECȚIA.

BMW 7 Protection cu lumini de semnalizare

Noul BMW 7 Protection este conceput pentru persoanele care au nevoie specială de protecție, dar stabilește în același timp și standarde în ceea ce privește eleganța și estetica. De exemplu, datorită unui concept de securitate complet regândit, are un blindaj impenetrabil. Cu toate acestea, liniile și designul sunt aproape identice cu cele ale BMW Seria 7 iar acest lucru conferă mai mult spațiu pentru relaxare. Chiar și portierele, blindate în adevăratul sens al cuvântului, pot fi acționate fără efort și închise automat din interior prin intermediul display-ului central integrat în ușă. Noi numim această tehnologie „Effortless Door” și este complet invizibilă din exterior. Astfel, chiar dacă noul BMW 7 Protection este un automobil blindat, acest lucru trece neobservat în momentul în care te așezi în interior și te bucuri de spațiul său excepțional.

PERFORMANȚĂ LA VOLAN.

Accelerația și viteza pot fi factorul decisiv de supraviețuire atunci când contează cu adevărat. Datorită greutății sale reduse, împreună cu ultima generație de motoare BMW (V8), performanțele noului BMW 7 Protection stabilesc noi standarde în clasa sa. 

Citeşte în continuare
BMW Seria 7 Protection 

CONCEPTUL DE PROTECȚIE.

BMW Seria 7 Protection

NUCLEUL DE PROTECȚIE.

 

Noul BMW 7 Protection oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva atacurilor balistice sau a exploziilor, dovedit în cadrul unor studii extinse și exigente și confirmat oficial de către „Beschussamt” din Germania. Cu toate acestea, în cazul în care trebuie să părăsești mașina de urgență, toate ușile pasagerilor pot fi echipate cu funcție de ieșire de urgență.

Citeşte în continuare
BMW Seria 7 Protection

CONCEPUT PENTRU A RĂMÂNE ÎN MIȘCARE.

 

Să nu te oprești în situații riscante este esențial pentru supraviețuire. De aceea, totul în noul BMW 7 Protection este conceput pentru a te menține în mișcare în cele mai grele condiții, chiar dacă automobilul a fost deja avariat sau lovit de gloanțe.

Citeşte în continuare

ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE.

Noul BMW 7 Protection oferă o gamă largă de echipamente de protecție pentru exterior. De exemplu: Girofaruri albastre detașabile și lumini intermitente pentru grila frontală, o a doua oglindă retrovizoare (digitală) sau protecție balistică suplimentară. Suporturi pentru fanioane disponibile opțional pentru ambele părți ale automobilului.
BMW Seria 7 Protection, emblemă Nucleu de protecție

NUCLEUL DE PROTECȚIE BMW.

Structura de bază a noului BMW 7 Protection stă la baza arhitecturii sale unice de protecție. Noi o numim: NUCLEUL DE PROTECȚIE. Acest nucleu interior puternic blindat înconjoară întregul compartiment pentru pasageri și asigură într-un mod invizibil protecție fără precedent pentru ocupanții săi. Greutatea redusă a NUCLEULUI DE PROTECȚIE sporește performanțele la volan. În același timp, este conceput în așa fel încât dimensiunile sale să nu limiteze spațiul interior în comparație cu cel al unui automobil standard. Ceea ce înseamnă că te poți bucura de același confort spațios în noul BMW 7 Protection ca și în BMW Seria 7.

BMW Seria 7 Protection, habitaclu, BMW Curved Display

BMW Protection, sistem de comandă tactilă.

Concept inovator de operare tactilă a funcțiilor speciale relevante pentru protecție, mai mult confort de operare: operare modernă, discretă și individuală.

BMW Seria 7 Protection, jante din aliaj de 20” cu funcție Runflat

Jante BMW din aliaj de 20” cu funcție Runflat.

Jantele PAX au fost dezvoltate special pentru noul BMW 7 Protection. Printre avantajele acestora se numără distanța de frânare mai scurtă, accelerația mai bună și o dinamică transversală. Datorită tehnologiei runflat a anvelopelor nou dezvoltate, este posibilă continuarea deplasării după o pierdere de presiune în anvelope.

BMW Seria 7 Protection, deschidere portieră pentru ieșire de urgență

Ieșire de urgență pentru toate portierele.

Pregătit pentru situații de urgență: Toate portierele pot fi echipate cu funcție de ieșire de urgență. În cazul în care trebuie să ieși rapid din automobil.

BMW Seria 7 Protection, suport pentru fanion

Suport pentru fanion BMW.

Noul BMW 7 Protection se prezintă ca fiind discret și elegant, cu excepția cazului în care îți dorești altceva: pentru cerințe deosebit de reprezentative, poate fi echipat cu suporturi pentru fanioane (disponibile pentru ambele părți ale automobilului).

BMW Seria 7 Protection, girofaruri pentru plafon

Girofaruri și lumini intermitente BMW.

Girofarurile albastre detașabile pot fi comandate cu semnale sonore de avertizare (standard ECE sau SUA). În plus, sunt disponibile lumini intermitente albastre și roșii pentru față și spate, precum și lumini intermitente albastre pentru oglinzi sau părțile laterale.

DETALII EXTERIOARE.

BMW Seria 7 Protection, Effortless Door

BMW Effortless Door.

Chiar și portierele, blindate în adevăratul sens al cuvântului, pot fi închise cu ușurință și complet automat, datorită tehnologiei „Effortless Door”.

BMW Seria 7 Protection, interior, panou de bord și volan

Direcție activă integrală BMW.

Chiar și mai sportiv și mai ușor de manevrat datorită sistemului direcției active integrale BMW. Sporește stabilitatea în deplasare la viteze mari.

BMW Seria 7 Protection

BMW Asistent la parcare Plus.

O vizualizare mai bună la parcare și manevrare: Datorită vizualizării panoramice și tridimensionale a zonei înconjurătoare a automobilului, poți manevra fără efort chiar și în spații înguste. Aceasta previne daune la parcare și accidentele în situații neclare.

BMW Seria 7 Protection, grilă BMW și girofar frontal

Grilă frontală BMW Iconic Glow.

Accente vizuale la exterior: iluminarea conturului creează o impresie deosebită a grilei frontale BMW Iconic Glow, atât în staționare, cât și în timpul rulării. Dacă este dezactivat, tehnologia nu este vizibilă.

BMW Seria 7 Protection, faruri de cristal BMW Iconic Glow

Faruri de cristal BMW Iconic Glow.

Design frontal emblematic: farurile BMW Iconic Glow din cristal creează o aură specială și o estetică deosebită pentru modelul tău BMW.

BMW Seria 7 Protection

Sunt disponibile și alte echipamente de exterior standard și opționale.

Sunt disponibile și alte echipamente de protecție standard și opționale, te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii.

DETALII INTERIOARE.

BMW Seria 7 Protection, interior, rulou cu protecție solară

Rulouri cu protecție solară BMW.

Bun venit în exclusivistul Privacy Lounge – poate cel mai sigur și confortabil loc în care ai fost vreodată. De aici te vei bucura de un singur lucru înainte de toate: de spațiu. Poți folosi spațiul pentru a te relaxa – sau pentru a te pregăti pentru următoarele sarcini, atunci când este necesar. Sau dacă dorești să arunci o privire pe furiș în exterior: Pur și simplu utilizezi rulourile orizontale – acestea îți oferă o "funcție de spionaj" printr-un mic gol.

BMW Seria 7 Protection, interior, scaune multifuncționale

Scaun multifuncțional BMW față și spate.

Nivel ridicat de confort în scaun: scaunele multifuncționale BMW din față și spate oferă numeroase posibilități de reglare. Prin ajustarea electrică a lățimii spătarului, a secțiunii superioare a spătarului și a înălțimii și adâncimii tetierei, poți adapta optim scaunele la nevoile tale. În cazul unui accident, tetierele cu protecție în caz de accident pot reduce riscul de rănire.

BMW Seria 7 Protection, sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond, difuzor cu emblemă

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond BMW.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond BMW creează o experiență audio de 1.265 W prin intermediul a 28 de tweetere, difuzoare medii, woofer central și shakere.

BMW Seria 7 Protection, interior, scaune Executive Lounge spate

Scaune BMW Executive Lounge.

Relaxează-te și bucură-te de experiență: Scaunele BMW Executive Lounge asigură o poziție confortabilă și odihnitoare ca pasager pe bancheta din spate în dreptul conducătorului auto, cu suport pentru picioare. Pentru mai mult spațiu în spate, se poate muta scaunul pasagerului din față cu până la 110 mm în față.

BMW Seria 7 Protection, sistem Travel & Comfort, suport pentru tabletă scaune spate

Sistemul BMW Travel & Comfort.

Sistemul BMW Travel & Comfort System care include conexiune USB-C creează premisele pentru fixarea sigură a tabletei personale pe spătarul scaunului față corespunzător. O soluție flexibilă care se integrează armonios în imaginea de ansamblu.

BMW 7 Protection, cutie frigorifică scaune spate

Cutia frigorifică BMW.

Cutia frigorifică BMW este încorporată în mod elegant între scaunele spate. Ai la îndemână întotdeauna următoarea gustare sau băutură răcoritoare.

DATELE TEHNICE ALE NOULUI 7 PROTECTION.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min[1]:

390 (530)[3]

Accelerație 0 – 100 km/h în sec.[1]

6,6[3]

Consum mixt de combustibil în l/100 km[1][2]

14,6[3]

Emisii medii de CO₂ în g/km[1][2]

328,1[3]

Greutate propriei în kg[4]

3965

BMW 7 Protection

Consum de combustibil și emisii de CO₂.

BMW 7 Protection: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km[1][2]: 328,1[3]

Citeşte în continuare