BMW 7 Protection cu lumini de semnalizare

7 PROTECTION.

Bun venit într-o nouă eră a protecției.

7 PROTECTION.Bun venit într-o nouă eră a protecției.

BMW 7 Protection: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km[1][2]: 328,1[3]

Citeşte în continuare

7 PROTECTION.

BMW 7 Protection reprezintă cea de-a șasea generație de automobile de protecție BMW, bazată pe sedanul de lux BMW seria 7. Vă puteți aștepta la nivelul cel mai ridicat de protecție, confort și performanță, adaptat special pentru nevoile dvs. de securitate personală.

Citeşte în continuare

UN NOU STANDARD ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PROTECȚIA.

BMW 7 Protection cu lumini de semnalizare

BMW 7 Protection este conceput pentru persoanele cu o nevoie specială de protecție, dar stabilește în același timp standarde din punct de vedere al eleganței și esteticii. De exemplu, datorită unui concept de securitate complet revizuit, are un blindaj impenetrabil. Cu toate acestea, liniile și designul sunt aproape identice cu BMW seria 7 standard și, prin urmare, oferă mai mult spațiu pentru relaxare. Până și portierele, blindate în adevăratul sens al cuvântului, pot fi operate fără efort și închise în mod automat din interior prin intermediul display-ului central integrat în portieră. Denumim această tehnologie „Effortless Door” și este complet invizibilă din exterior. Prin urmare, chiar dacă BMW 7 Protection este un automobil blindat, veți uita imediat despre acest aspect în momentul în care sunteți în interior și vă bucurați de spațiul pe care îl oferă.

PERFORMANȚĂ LA VOLAN.

Accelerația și viteza pot fi factorii decisivi de supraviețuire atunci când contează cu adevărat. Datorită greutății sale reduse, împreună cu ultima generație de motoare BMW (V8), performanța BMW 7 Protection stabilește noi standarde în clasa sa.  

Citeşte în continuare
BMW Seria 7 Protection 

CONCEPTUL DE PROTECȚIE.

BMW Seria 7 Protection

NUCLEUL DE PROTECȚIE.

BMW 7 Protection oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva atacurilor balistice sau a exploziilor, dovedit în cadrul unor studii extinse și exigente, și confirmat de către „Beschussamt” din Germania. Cu toate acestea, în cazul în care trebuie să părăsiți de urgență automobilul, toate ușile pasagerilor pot fi echipate cu funcția de ieșire de urgență.

Citeşte în continuare
BMW Seria 7 Protection

CONCEPUT PENTRU A RĂMÂNE ÎN MIȘCARE.

 

Capacitatea autoturismului de a nu se opri în situații periculoase este esențială pentru supraviețuire. De aceea, totul în BMW 7 Protection este conceput pentru a vă asigura continuitatea mișcării în cele mai dificile condiții, chiar și atunci când vehiculul a fost deteriorat sau supus unui atac balistic.

Citeşte în continuare

ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE.

BMW 7 Protection oferă o gamă largă de echipamente de protecție pentru exterior. De exemplu: girofaruri albastre detașabile și lumini intermitente pentru grila frontală, o a doua oglindă retrovizoare (digitală) sau protecție balistică suplimentară. Suporturi fanion opționale disponibile pentru ambele părți ale automobilului.
BMW Seria 7 Protection, emblemă Nucleu de protecție

NUCLEUL DE PROTECȚIE BMW.

Structura de bază a BMW 7 Protection stă la baza arhitecturii sale unice de protecție. O denumim: NUCLEUL DE PROTECȚIE. Acest nucleu interior puternic blindat înconjoară întregul compartiment pentru pasageri si asigură în mod invizibil protecție fără precedent pentru ocupanții săi. Greutatea redusă a NUCLEULUI DE PROTECȚIE sporește performanțele la volan. În același timp, este proiectat în așa fel încât dimensiunea sa să nu limiteze spațiul interior în comparație cu cel al unui automobil standard. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de același confort spațios în BMW 7 Protection la fel ca în BMW Seria 7.

BMW Seria 7 Protection, habitaclu, BMW Curved Display

BMW Protection, sistem de comandă tactilă.

Concept inovator de operare tactilă a funcțiilor speciale relevante pentru protecție, mai mult confort de operare: operare modernă, discretă și individuală.

BMW Seria 7 Protection, jante din aliaj de 20” cu funcție Runflat

Jante BMW din aliaj de 20” cu funcție Runflat.

Jantele PAX au fost dezvoltate special pentru noul BMW 7 Protection. Printre avantajele acestora se numără distanța de frânare mai scurtă, accelerația mai bună și o dinamică transversală. Datorită tehnologiei runflat a anvelopelor nou dezvoltate, este posibilă continuarea deplasării după o pierdere de presiune în anvelope.

BMW Seria 7 Protection, deschidere portieră pentru ieșire de urgență

Ieșire de urgență pentru toate portierele.

Pregătit pentru situații de urgență: Toate portierele pot fi echipate cu funcție de ieșire de urgență. În cazul în care trebuie să ieși rapid din automobil.

BMW Seria 7 Protection, suport pentru fanion

Suport pentru fanion BMW.

BMW 7 Protection se prezintă ca fiind discret și elegant, cu excepția cazului în care vă doriți altceva: pentru cerințe deosebit de reprezentative, poate fi echipat cu suporturi pentru fanioane (disponibile pentru ambele părți ale automobilului).

BMW Seria 7 Protection, girofaruri pentru plafon

Girofaruri și lumini intermitente BMW.

Girofarurile albastre detașabile pot fi comandate cu semnale sonore de avertizare (standard ECE sau SUA). În plus, sunt disponibile lumini intermitente albastre și roșii pentru față și spate, precum și lumini intermitente albastre pentru oglinzi sau părțile laterale.

DETALII EXTERIOARE.

BMW Seria 7 Protection, Effortless Door

BMW Effortless Door.

Chiar și portierele, blindate în adevăratul sens al cuvântului, pot fi închise cu ușurință și complet automat, datorită tehnologiei „Effortless Door”.

BMW Seria 7 Protection, interior, panou de bord și volan

Direcție activă integrală BMW.

Chiar și mai sportiv și mai ușor de manevrat datorită sistemului direcției active integrale BMW. Sporește stabilitatea în deplasare la viteze mari.

BMW Seria 7 Protection

BMW Asistent la parcare Plus.

O vizualizare mai bună la parcare și manevrare: datorită vizualizării panoramice și tridimensionale a zonei înconjurătoare a automobilului, puteți manevra mașina fără efort chiar și în spații înguste. Aceasta previne daunele la parcare și accidentele în situații neclare.

BMW Seria 7 Protection, grilă BMW și girofar frontal

Grilă frontală BMW Iconic Glow.

Accente vizuale la exterior: iluminarea conturului creează o impresie deosebită a grilei frontale BMW Iconic Glow, atât în staționare, cât și în timpul rulării. Dacă este dezactivat, tehnologia nu este vizibilă.

BMW Seria 7 Protection, faruri de cristal BMW Iconic Glow

Faruri de cristal BMW Iconic Glow.

Design frontal emblematic: farurile BMW Iconic Glow din cristal creează o aură specială și o estetică deosebită pentru modelul dvs. BMW.

BMW Seria 7 Protection

Alte echipamente de protecție standard și opționale.

Sunt disponibile și alte echipamente de exterior standard și opționale. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

DETALII INTERIOARE.

BMW Seria 7 Protection, interior, rulou cu protecție solară

Rulouri de protecție solară BMW.

Bun venit în exclusivistul Privacy Lounge – poate cel mai sigur și confortabil loc în care ați fost vreodată. De aici, vă veți bucura de un singur lucru înainte de toate: de spațiu. Puteți folosi spațiul pentru a vă relaxa, sau pentru a pregăti următoarele sarcini, atunci când este necesar. Iar dacă doriți să aruncați o privire pe furiș în exterior, pur și simplu utilizați rulourile orizontale – acestea vă oferă o „funcție de spionaj” printr-un mic spațiu.

BMW Seria 7 Protection, interior, scaune multifuncționale

Scaun multifuncțional BMW față și spate.

Nivel ridicat de confort în scaune: scaunele multifuncționale BMW din față și din spate oferă numeroase posibilități de reglare. Prin ajustarea electrică a lățimii spătarului, a secțiunii superioare a spătarului și a înălțimii și adâncimii tetierei, puteți adapta optim scaunele la nevoile dvs. În cazul unui accident, tetierele cu protecție în caz de accident reduc riscul de rănire.

BMW Seria 7 Protection, sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond, difuzor cu emblemă

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond BMW.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond BMW creează o experiență audio de 1.265 W prin intermediul a 28 de tweetere, difuzoare medii, woofer central și shakere.

BMW Seria 7 Protection, interior, scaune Executive Lounge spate

Scaune BMW Executive Lounge.

Relaxați-vă și bucurați-vă de experiență: scaunele BMW Executive Lounge asigură o poziție confortabilă și odihnitoare ca pasager pe bancheta din spate în dreptul conducătorului auto, cu suport pentru picioare. Pentru mai mult spațiu în spate, se poate muta scaunul pasagerului din față cu până la 110 mm în față.

BMW Seria 7 Protection, sistem Travel & Comfort, suport pentru tabletă scaune spate

Sistemul BMW Travel & Comfort.

Sistemul BMW Travel & Comfort System care include conexiune USB-C creează premisele pentru fixarea sigură a tabletei personale pe spătarul scaunului față corespunzător. O soluție flexibilă care se integrează armonios în imaginea de ansamblu.

BMW 7 Protection, cutie frigorifică scaune spate

Cutie frigorifică BMW.

Cutia frigorifică BMW este încorporată în mod elegant între scaunele din spate. Astfel, aveți întotdeauna la îndemână o gustare sau băutură răcoritoare.

DATELE TEHNICE ALE BMW 7 PROTECTION.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min[1]:

390 (530)[3]

Accelerație 0 – 100 km/h în sec.[1]

6,6[3]

Consum mixt de combustibil în l/100 km[1][2]

14,6[3]

Emisii medii de CO₂ în g/km[1][2]

328,1[3]

Nivelul zgomotului staționar în dB(A)/1/min[4]

–/–[3]

Zgomot în mișcare în dB(A)[4]:

[3]

Masă proprie în kg[5]

3965

BMW 7 Protection

Consum de combustibil și emisii de CO₂.

BMW 7 Protection: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km[1][2]: 328,1[3]

Citeşte în continuare