Campanii tehnice

CAMPANII TEHNICE.

BMW Group România tratează cu seriozitate toate campaniile tehnice.  

 

O campanie tehnică este o acţiune realizată atunci când siguranţa automobilului poate fi pusă în pericol. Această acţiune este implementată de producător în situaţiile în care anumite aspecte ale design-ului sau construcţiei automobilului pot afecta operarea în siguranţă a acestuia.

 

Siguranţa clienţilor în automobilele noastre joacă un rol extrem de important, iar obiectivul nostru este de a soluţiona campaniile tehnice în cel mai scurt timp posibil.

 

De asemenea, poţi vedea eventualele campanii tehnice pentru automobilul tău BMW prin introducerea seriei de şasiu a automobilului tău (numărul VIN, format din 17 caractere).

Citeşte în continuare
CAMPANII TEHNICE.

INFORMAŢII IMPORTANTE.

Un bărbat cu o tabletă privind un automobil BMW

În cazul în care automobilul tău BMW a fost importat dintr-o altă țară, este foarte posibil ca rezultatul verificării să nu fie corect, căutarea fiind limitată numai la automobilele ce au prima înmatriculare în România și tot istoricul de service, de asemenea, numai la Partenerii Autorizați BMW din România, fără alte intrări în service în alte țări.

 

Te rugăm să reţii că această verificare este sumară şi este posibil să nu includă cele mai recente informaţii despre campaniile tehnice pentru automobilul tău. 

 

Pentru o verificare mai detaliată, îţi recomandăm să contactezi dealerul tău BMW.