MODELE ŞI SERVICII DISPONIBILE.

MINI, BMW sau BMW i: Depinde doar de tine cum îţi construieşti flota.

BMW oferă automobile dinamice şi active, de la Seria 1 plină de stil, până la Seria 7 foarte dinamică, pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale de afaceri. Acest website dedicat îţi oferă şansa de a afla despre beneficiile programului, de a căuta modele în funcţie de bugetul lunar sau de preferinţa ta pentru anumite modele, de a vedea cele mai recente oferte de închiriere şi de a contacta uşor managerul local, pentru a obţine mai multe informaţii.

Citeşte în continuare

SUMAR MODELE - AUTOMOBILUL BMW CARE ÎŢI ÎNDEPLINEŞTE NEVOILE.

Portofoliul de produse BMW şi MINI include modele cu motoare foarte eficiente, care emit mai puţin de 140 g de CO2/km. Unele modele – precum BMW 520d EfficientDynamics, BMW Seria 3, BMW Seria 1 şi MINI Countryman – sunt foarte economice şi chiar ajung sub limita de emisii impusă de UE de 130 g de CO2/km. Mai mult de treizeci şi cinci din automobilele noastre – inclusiv modele BMW Ediţie EfficientDynamics – duc eficienţa cu un pas mai departe şi impresionează cu emisii de noxe sub 120 g de CO2/km.

Disponibilitatea modelelor variază în funcţie de regiune.

Citeşte în continuare

BMW Seria 1.

Stabileşte ritmul, trăieşte clipa şi cucereşte străzile din majoritatea oraşelor, prin contururile atletice şi designul inovator. BMW Seria 1 îţi oferă plăcere maximă de a conduce şi în acelaşi timp este şi foarte economic.
Citeşte în continuare

BMW Seria 2.

Bucură-te de designul caracteristic BMW, care este în acelaşi timp compact, funcţional şi flexibil - descoperă BMW Seria 2 Active Tourer. Orice planuri ai avea - activităţi sportive, vacanţe sau utilizare de zi cu zi - acest automobil este mereu nerăbdător să pornească la drum.
Citeşte în continuare

BMW Seria 3.

Dinamică uimitoare, proporţii perfecte, tehnologie impresionantă şi trei variante de pachete BMW Lines oferă BMW Seria 3 aspect deosebit, care deschide calea spre eficienţă şi performanţă.
Citeşte în continuare

BMW Seria 4.

Sportivitate şi estetică uimitoare: BMW Seria 4 Coupé şi Cabriolet sunt reprezentanţii impresionanţi ai unei generaţii complet noi de automobile BMW. BMW Seria 4 Gran Coupé completează perfect gama de modele şi impresionează prin eleganţa naturală.
Citeşte în continuare

BMW Seria 5.

BMW Seria 5 este un sedan modern din clasa business. Datorită aspectului dinamic şi totodată elegant, acesta este sportiv, captivant şi oferă plăcere de a conduce prin tehnologia de ultimă generaţie.
Citeşte în continuare

BMW Seria 7.

BMW Seria 7 este creat pentru cei care au ajuns în top şi vor mai mult. Descoperă cea mai nouă tehnologie disponibilă, care oferă performanţă şi eficienţă de vârf, precum şi confort maxim, într-o clasă creată special pentru acest automobil.
Citeşte în continuare

BMW X.

Flexibilitatea înseamnă mobilitate. Modelele BMW X îţi oferă numeroase posibilităţi atât în oraş, cât şi off-road. Plus încântare maximă atât la exterior, cât şi în interior. Pe scurt: bucuria îşi doreşte să aibă totul.
Citeşte în continuare

BMW i.

BMW i îţi oferă automobile revoluţionare şi servicii de transport pentru flote şi se concentrează pe sustenabilitate de-a lungul întregului lanţ de produse şi servicii.
Citeşte în continuare

MAI MULT DE 35 DE MODELE CU EMISII DE CO2 SUB 120 G/KM.

Mobilitatea sustenabilă şi economică au fost întotdeauna importante pentru BMW, de aceea acum avem un portofoliu cuprinzător de automobile BMW şi MINI cu emisii de CO2 de doar 120 g/km. Fie că te interesează BMW 114d, cu 5 uşi pentru utilizarea de zi cu zi (4,1 l/100 km şi emisii de CO2 de 105 g/km), flexibilitatea pe care o obţii de la BMW 520d Touring (5,0 l/100 km şi emisii de CO2 de 119 g/km) sau durabilitatea BMW X1 sDrive20d Ediţie EfficientDynamics (4,5 l/100 km şi emisii de CO2 de 119 g/km) – flota noastră include peste 35 de automobile care îţi îndeplinesc toate nevoile.

BMW i3 COMPLET ELECTRIC.

Descoperă portofoliul de automobile vizionare şi de servicii de mobilitate de la BMW i.

EDIŢII BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Sustenabilitate, eficienţă şi responsabilitate faţă de mediul înconjurător - trei obiective pe care BMW şi le-a asumat de mulţi ani. O parte din această strategie este reprezentată de BMW EfficientDynamics, un program inovator de tehnologii precum motoarele cu consum eficient, funcţia Start Stop motor automată sau Recuperarea energiei la frânare. Acest program a fost implementat în peste un milion de automobile BMW. Pe aceeaşi linie a principiilor călăuzitoare ale BMW EfficientDynamics, brandul BMW i dezvoltă noi concepte vizionare de automobile pentru mobilitate electrică, precum BMW i3 şi BMW i8. Cu o serie de servicii de mobilitate suplimentare, precum folosirea în comun a unui automobil, BMW redefineşte în mod constant conceptul de mobilitate individuală.

Citeşte în continuare

BMW Seria 1, cu 3 uşi Ediţie EfficientDynamics.

BMW 116d, cu 3 uşi: performanţă şi eficienţă impresionante cu 85 kW, 116 CP şi consum de combustibil de doar 3,8 litri.
Citeşte în continuare

BMW Seria 1, cu 5 uşi Ediţie EfficientDynamics

BMW 116d, cu 5 uşi: emisii de doar 99 g/km, datorită măsurilor inteligente care scad în mod perceptibil consumul de combustibil şi emisiile de noxe, iar în acelaşi timp sporesc performanţa la condus.
Citeşte în continuare

BMW Seria 3 Sedan 320d Ediţie EfficientDynamics.

BMW 320d Ediţie EfficientDynamics cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi cu cea mai recentă generaţie de injecţie directă Common Rail îţi oferă putere extraordinară de 163 CP şi 120 kW şi consumă doar 4,1 l/100 km.
Citeşte în continuare

BMW Seria 3 Touring 320d Ediţie EfficientDynamics.

BMW 320d Ediţie EfficientDynamics cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi cu cea mai recentă generaţie de injecţie directă Common Rail îţi oferă putere extraordinară de 163 CP şi 120 kW şi consumă doar 4,1 l/100 km.
Citeşte în continuare

FINANŢARE ŞI LEASING.

BMW Financial Services îţi oferă mai multe opţiuni din care poţi alege pentru a te sprijini în achiziţionarea sau închirierea automobilului BMW preferat. La fiecare reprezentanţă BMW găseşti un specialist BMW Financial Services care îţi poate oferi consultanţă în ceea ce priveşte cerinţele flotei tale. Odată ce ai ales pachetul de finanţare care se potriveşte cel mai bine companiei tale, noi ne ocupăm de restul. De la documente până la telefoane şi la programarea livrărilor, ne ocupăm de toate detaliile şi facem tot ceea ce este necesar pentru ca angajaţii tăi să poată conduce automobilele cât mai repede şi mai uşor posibil.

Citeşte în continuare

SERVICE BMW.

Cel mai apropiat centru de Service BMW nu este niciodată prea departe, datorită reţelei noastre la nivel global. Oriunde te-ai afla, această reţea globală, împreună cu transferul continuu de cunoştinţe, asigură un service optim de fiecare dată. Centrul tău local de Service BMW îţi oferă informaţii despre beneficiile pe care le vei avea: întreţinere şi reparaţii excelente ale automobilului tău, realizate de specialişti foarte bine calificaţi şi cu ajutorul diagnozei asistate de computer.

BMW TeleServices

Descoperă numeroasele beneficii ale conceptului inovator de service BMW TeleServices.

  • BMW Service Inclusive