automobile electrice

VIITORUL ÎNCEPE AZI.

100.000 de automobile electrice în 2017.

VIITORUL ÎNCEPE AZI.100.000 de automobile electrice în 2017.

BMW Group a livrat în 2017 peste 100.000 de automobile electrice clienţilor din întreaga lume, aşa cum a promis la începutul anului. Acest lucru subliniază rolul de lider pe care compania îl deţine atunci când vine vorba despre mobilitatea electrică. O instalaţie de lumini spectaculoasă va marca acest reper pe drumul spre mobilitatea viitorului: sediul central al BMW Group, renumitul „Four-Cylinder” din nordul oraşului München, a fost transformat într-un set imens de baterii. BMW Group a selectat acest simbol strălucitor pentru a reprezenta schimbările tehnologice care au loc în ceea ce priveşte mobilitatea.

„Ne îndeplinim promisiunile”, a declarat Harald Krüger, preşedintele Consiliului de administraţie BMW AG.
„Acest semn înalt de 99 de metri iluminează drumul spre era mobilităţii electrice. Vânzarea pe parcursul unui singur an a 100.000 de automobile electrice reprezintă un reper important, dar acesta este doar începutul pentru noi. De la lansarea BMW i3 în 2013, am livrat clienţilor noştri peste 200.000 de automobile electrice, iar până în 2025 vom oferi clienţilor 25 de modele electrice. Orientarea noastră timpurie spre mobilitatea electrică a făcut ca acest succes să fie posibil – iar mobilitatea electrică va continua să fie unitatea mea de măsură pentru succesul nostru viitor.”

Unul dintre aceşti mulţi clienţi din întreaga lume a avut parte de o surpriză deosebită astăzi: un conducător auto în vârstă de 80 de ani şi originar din Renania de Nord-Westfalia (Germania), a intrat în posesia automobilului BMW i3 în culoarea Albastru Protonic, la BMW Welt din München, fiind cel de-al 100.000-lea client din lume care alege un automobil electric de la BMW Group în acest an. Harald Krüger, preşedintele Consiliului de administraţie al BMW AG, l-a întâmpinat la BMW Welt şi i-a înmânat personal cheile pentru noul automobil. Acesta a afirmat: „Entuziasmul legat de mobilitatea electrică este resimţit de toate generaţiile şi livrarea automobilului electric cu numărul 100.000 din acest an este un moment foarte special pentru mine”.

 

INFORMAŢII DESPRE CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ŞI EMISIILE DE CO2.

 

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil, despre emisiile oficiale de CO2 şi despre consumul de energie pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare