Reparaţii şi îngrijire BMW, atelier service angajaţi

LASĂ-ŢI MODELUL TĂU BMW PE CELE MAI BUNE MÂINI.

#WHATEVERHAPPENS. REPARAŢII ŞI ÎNGRIJIRE BMW.

LASĂ-ŢI MODELUL TĂU BMW PE CELE MAI BUNE MÂINI.#WHATEVERHAPPENS. REPARAŢII ŞI ÎNGRIJIRE BMW.

ALEGE CALITATEA PENTRU REPARAŢII ŞI ÎNGRIJIRE.

Fie că este vorba despre o mică zgârietură sau daune majore după un accident, viaţa de zi cu zi poate lăsa urme. Orice s-ar întâmpla, atelierele noastre autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW îţi pun experţii la dispoziţie pentru a se asigura că automobilul tău revine rapid la o stare impecabilă. Pentru ca nimeni nu cunoaşte modelul tău BMW mai bine decât noi.

Citeşte în continuare

BENEFICII DINTR-O PRIVIRE.

 • 01 Păstrarea calităţii datorită unui proces de reparaţii autorizate.
 • 02 Automobilul trece toate testele de siguranţă.
 • 03 Funcţionalitate perfectă.
 • 04 Procesare rapidă şi fără probleme.
 • 05 Sentimentul plăcut că eşti pe mâini bune.

ATELIERE AUTORIZATE DE CAROSERIE ŞI VOPSITORIE BMW.

Ateliere autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW, Reparaţii şi îngrijire BMW

Alege reparaţiile cu tehnologie de testare şi diagnosticare de ultimă oră. Standardele noastre reprezintă o calificare atât pentru centrele de caroserie şi vopsitorie deţinute de BMW cât şi pentru cele independente şi protejează cerinţele noastre ridicate de calitate. Experţii instruiţi asigură păstrarea calităţii modelului tău BMW cu piese originale BMW sau cu BMW ColosSystem. Atât pentru modelele BMW cu motoare cu combustie, cât şi pentru modelele noastre electrice.

REPARAŢII BMW ÎN URMA UNUI ACCIDENT.

Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii BMW în urma unui accident, schimbare grilă BMW

Accidentele sunt neprevăzute. Dar nu-ţi face griji: experţii noştri sunt alături de tine cu asistenţă rapidă şi profesională. Chiar şi în urma unui accident cu daune complexe ale caroseriei, vopselei, părţii electronice sau sistemelor de siguranţă. Oferind expertiză, piese originale BMW sau piese de calitate echivalentă şi cea mai bună procedură de reparaţie pentru fiecare caz în parte. Această abordare asigură atât un aspect impecabil, cât şi utilizarea fără probleme a tuturor funcţiilor din automobilul tău.

Citeşte în continuare
Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii caroserie, atelier service angajaţi

Reparaţii caroserie BMW.

Caroseria este esenţială pentru siguranţa ocupanţilor automobilului. În cazul unui accident cu daune grave, mai complexe decât de o simplă îndoitură, specialiştii noştri stabilesc mai întâi amploarea daunelor folosind instrumente de analiză şi diagnosticare de ultimă generaţie, iar apoi restabilesc starea corespunzătoare a automobilului tău. Acest lucru garantează că nu se fac compromisuri în ceea ce priveşte aspectul şi mai ales siguranţa.

Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii vopsitorie, atelier service angajaţi

Reparaţii vopsitorie BMW.

Pentru a gestiona reparaţiile ample legate de deteriorarea vopselei, experţii noştri folosesc atât cele mai noi tehnologii de lustruire, cât şi BMW ColorSystem pe bază de apă, ecologic. Acurateţea nuanţei de culoare şi manopera precisă, în conformitate cu cele mai noi standarde de vopsitorie şi reparaţii BMW, garantează un rezultat extraordinar, care este extrem de durabil şi păstrează calitatea modelului tău BMW.

REPARAŢII COSMETICE BMW.

Reparaţii şi îngrijire BMW, Reparaţii cosmetice BMW, atelier service angajaţi

Chiar şi un accident minor necesită îndemânare. Pentru asta există Reparaţii cosmetice BMW. Indiferent că este vorba despre o mică zgârietură sau o ruptură a tapiţeriei, folosind tehnologii inovatoare de reparaţii specialiştii noştri remediază rapid şi direct defecţiunile minore. Asigură-te că automobilul tău rămâne un BMW original.

Citeşte în continuare
Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii parbrize BMW

Reparaţii parbrize BMW.

Chiar şi o piatră mică poate provoca daune serioase. Impactul aparent mic al unei ciobituri se poate transforma rapid într-o fisură în parbriz, ceea ce duce la nevoia unei înlocuiri costisitoare. Cu toate acestea, dacă ciobitura nu se află direct în câmpul vizual al conducătorului auto, experţii noştri o pot repara rapid şi simplu.

Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii îndoituri BMW, atelier service angajaţi

Reparaţii îndoituri BMW.

Ultima ta călătorie a lăsat urme? Experţii noştri sunt gata să te ajute pentru a îndepărta îndoiturile cu un diametru de până la 60 mm de pe panourile caroseriei. Tehnicile moderne de îndepărtare a îndoiturilor asigură că vopseaua nu este deteriorată în timpul reparaţiei.

Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii vopsea BMW, atelier service angajaţi

Reparaţii vopsea BMW.

Experţii noştri îndepărtează deteriorarea minoră a vopselei de până la 25 mm în diametru la periferie şi în apropierea marginilor şi zgârieturile de până la 100 mm în lungime, cu viteză şi precizie. Datorită unei proceduri speciale de tratament, nu este necesară demontarea piesei în timpul reparaţiei.

Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii plastice BMW, atelier service angajaţi

Reparaţii plastice BMW.

Datorită reparaţiilor plastice BMW, deteriorările minore ale pieselor din plastic de la exterior cu un diametru de până la 25 mm – cum ar fi o mică crăpătură în bara-spoiler – pot fi remediate rapid şi uşor. De asemenea, experţii noştri sunt capabili să repare zgârieturile şi urmele de zgârieturi cu extremă grijă.

Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii jante BMW, atelier service angajaţi

Reparaţii jante BMW.

Doar o mică lipsă de concentrare atunci când parchezi poate duce la deteriorarea jantei. Specialiştii noştri repară deteriorarea jantei până la o adâncime de maxim 1 mm la o distanţă de cel mult 5 cm de flanşa jantei folosind un material de umplutură inovator, iar apoi o vopsesc astfel încât să se potrivească perfect cu modelul tău BMW.

Reparaţii şi îngrijire BMW, reparaţii interioare BMW, atelier service angajaţi

Reparaţii interioare BMW.

Viaţa îşi lasă amprenta. Fie că este vorba despre o ruptură sau o gaură în tapiţerie sau zgârieturi minore, cum ar fi pe elementele de control, îndepărtăm aceste urme până la un diametru de 15 mm sau cu o lungime de până la 40 mm. Urmele de murdărie enervante sau zonele decolorate pot fi, de asemenea, corectate.

REPARAŢII ŞI ÎNGRIJIRE BMW: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

 • Cum pot contacta Asistenţa telefonică în caz de accident BMW?

  În caz de accident, suntem la un apel telefonic distanţă. Managementul accidentelor BMW se ocupă de tot – de la raportarea accidentului şi reparaţii până la procesarea completă a cererilor de despăgubire. Asistenţa telefonică în caz de accident BMW este disponibilă non-stop. Ne puteţi contacta simplu prin meniul iDrive, ecranul tactil sau prin telefon.

 • Ce poate face pentru mine serviciul de reparaţii în urma unui accident BMW?
 • În ce caz mă pot adresa serviciului de reparaţii cosmetice BMW?
 • Ce este BMW ColorSystem?

SERVICII BMW.

Reparaţii şi îngrijire BMW, Centru de service BMW, angajat service BMW oferind consiliere clientului

Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. Gama extinsă şi variată include pachete de servicii pe termen lung, preţuri all-in atractive şi multe alte servicii individuale.

Află mai multe
Reparaţii şi îngrijire BMW, Asistenţă BMW în caz de defecţiune şi accident, bărbat la telefon

Asistenţă BMW în caz de defecţiune şi accident.

Serviciul oferit de Asistenţă BMW în caz de defecţiune şi accident este disponibil gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an. Contactaţi-ne prin telefon sau prin aplicaţia My BMW sau direct din automobilul tău.

Află mai multe
Garanţie partener BMW, Reparaţii şi îngrijire BMW, femeie stând jos cu catalogul BMW în mână

Garanţie partener BMW.

În momentele grele, beneficiază de servicii complete cum ar fi reparaţiile rapide cu piese originale BMW şi bucură-te de sentimentul liniştitor de a fi pregătit pentru orice s-ar întâmpla.

Află mai multe
Reparaţii şi îngrijire BMW, aplicaţia My BMW, femeie cu smartphone în mână, sprijinită de automobilul BMW

Aplicaţia My BMW.

O modalitate simplă de a gestiona programările de întreţinere şi de service este utilizarea aplicaţiei My BMW.

Află mai multe