BMW Service 5+

OFERTE DE SERVICE ATRACTIVE PENTRU MODELUL TĂU BMW MAI VECHI DE 5 ANI.

#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE 5+.

OFERTE DE SERVICE ATRACTIVE PENTRU MODELUL TĂU BMW MAI VECHI DE 5 ANI.#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE 5+.


Modelul tău BMW este mai vechi de 5 ani? Dacă da, BMW Service 5+ îţi oferă soluţia ideală pentru menţinerea siguranţei şi valorii modelului tău BMW. Fie că este vorba de o verificarea a automobilului sau în caz de uzură – cu BMW Service 5+ beneficiezi de lucrările de care ai nevoie cu o reducere pornind de la 15% din preţ. Profită de condiţiile avantajoase şi de senzaţia plăcută de a şti că modelul tău BMW este în cele mai bune mâini cu putinţă. #whateverhappens

Citeşte în continuare
Lorem ipsum

GĂSEŞTE OFERTA DE PREŢ PERFECTĂ CU BMW SERVICE 5+.

Lorem Ipsum Lorem Ipsum

BENEFICIILE EXCLUSIVE ALE BMW SERVICE 5+.

 • 01 Reducere de preţ atractivă pornind de la 15% pentru modelele de 5 ani sau mai vechi
 • 02 Cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor graţie experţilor BMW
 • 03 Automobilul tău BMW îşi păstrează valoarea pe termen lung
 • 04 Sunt folosite piese originale BMW
 • 05 Piese cu ciclu de viaţă sustenabil cu Value Repair

CE ESTE BMW SERVICE 5+?

BMW Service 5+ este o ofertă exclusivă pentru modelele BMW cu o vechime de cel puţin 5 ani. Fie că ai nevoie de un schimb de ulei sau de verificarea frânelor: preţurile noastre atractive includ manopera, precum şi toate piesele originale BMW. Prețul pachetelor nu include alte verificări standard.

Citeşte în continuare

BMW SERVICE 5+ DINTR-O PRIVIRE.

Suntem partenerul ideal pentru a te asista şi pentru a ne asigura că te vei bucura în continuare de plăcerea pură de a conduce modelul tău BMW mult timp de-acum încolo. Cu BMW Service 5+, îţi oferim un serviciu pe cât de calitativ, pe atât de eficient din punct de vedere al costului, graţie expertizei specialiştilor BMW şi utilizării pieselor originale BMW.

BMW Service 5+

VERIFICAREA AUTOMOBILULUI.

Folosim tehnologiile noastre inovatoare de diagnoză şi programare ca să verificăm funcţiile importante ale modelului tău BMW şi remediem imediat orice defecte legate de vechime – astfel, ne asigurăm că automobilul tău este sigur şi îşi păstrează valoarea.
BMW Service 5+

UZURĂ.

Până şi piesele de înaltă calitate se uzează în timp. Acesta este motivul pentru care verificăm frânele, microfiltrele şi ştergătoarele pentru tine – şi le înlocuim, dacă este necesar, cu piese originale BMW.
BMW Service 5+

VALUE REPAIR.

În cazul modelelor BMW cu o vechime de cel puţin 5 ani, folosim piese originale BMW recondiţionate cu grijă, care sunt supuse aceloraşi cerinţe de calitate BMW ca piesele noi. Prin serviciul nostru Value Repair ne asigurăm că reparaţiile continuă să fie sustenabile şi la preţuri atractive.

 • Verificarea detaliată a automobilului
 • Mai multe detalii despre „Uzură”
 • Mai multe detalii despre Value Repair

ESTE BMW SERVICE 5+ DISPONIBIL PENTRU MODELUL MEU BMW?

BMW Service 5+ este disponibil pentru anumite modele BMW cu o vechime de cel puţin 5 ani (măsurată de la data primei înmatriculări sau de la data programării în service). Află ce serii de modele sunt incluse în oferta noastră exclusivă:

Citeşte în continuare
 • Verifică acum
BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Nu-i aşa că ţi-ar plăcea să te bucuri de o călătorie fără griji? Graţie BMW Service Inclusive, îţi punem la dispoziţie oferte personalizate care te vor ajuta să economiseşti bani pe termen lung cu costurile de întreţinere. Extinderea pachetului la BMW Service Inclusive Plus acoperă şi costurile pentru uzură. Şi cu o plată unică şi convenabilă care acoperă totul, eşti acoperit pe toată durata perioadei de valabilitate selectate sau a numărului de kilometri ales de tine.
BMW Service

ÎNTREGUL DOMENIU DE APLICARE AL SERVICIILOR BMW.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

BMW SERVICE 5+: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

 • Ce este BMW Service 5+?
 • Ce alte opţiuni de service BMW, în afară de BMW Service 5+, mai există pentru automobilele rulate?
 • De ce este important că pachetele BMW Service 5+ utilizează piese originale BMW şi nu piese generice?