BMW Service Partener BMW şi clienţi BMW în faţa unui atelier BMW

PLĂCEREA DE A CONDUCE FĂRĂ GRIJI. PENTRU FIECARE CONDUCĂTOR AUTO ŞI FIECARE BMW.

BMW Service.

De ce te-ai îngrijora de trecerea anilor? În loc să ne gândim la ani, mai bine numărăm momentele de neuitat. Acelaşi lucru este valabil şi pentru automobilul tău BMW. Nu este vorba despre cât de vechi este, ci despre cât de multe experienţe îţi mai poate aduce. De aceea există BMW Service.

Cu ofertele premium BMW Service, tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune. Specialişti cu experienţă folosesc piese originale BMW pentru ca automobilul tău BMW să rămână unul original. Îţi oferim o gamă completă de servicii, pornind de la pachetele de service pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, până la serviciile digitale de la My BMW Service, garanţia extinsă şi asistenţa BMW în caz de defecţiune şi accident. Servicii premium – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru mulţi kilometri parcurşi fără grijă. 

Citeşte în continuare
PLĂCEREA DE A CONDUCE FĂRĂ GRIJI. PENTRU FIECARE CONDUCĂTOR AUTO ŞI FIECARE BMW.BMW Service.

PENTRU A RĂMÂNE UN BMW AUTENTIC.

Descoperă BMW Service.

BMW Service bărbat la un partener BMW

SERVICE DE PRIMĂ CLASĂ.

Plăcerea de a conduce fără griji datorită BMW Service.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi întotdeauna pe mâini bune alături de partenerul tău service BMW: Descoperă pachetele şi soluţiile noastre de service atractive – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru mulţi kilometri parcurşi fără grijă.

My BMW Service BMW Service online

MY BMW SERVICE.

Service personalizat – indiferent unde te afli.

BMW Service – oriunde şi oricând. Poţi foarte simplu programa şi urmări online multe dintre operaţiunile de service BMW. Foloseşte timpul tău pentru lucrurile cu adevărat importante în viaţă. 

BMW Service BMW Service Inclusive bărbat stând relaxat la un partener BMW

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Service complet şi fără griji pentru automobilul tău BMW.

Nu este întotdeauna uşor să le faci pe toate, în acelaşi timp. Pentru mai multă linişte, există BMW Service Inclusive. Cu numai o singură plată, eşti acoperit pentru perioada aleasă de tine pentru toate operaţiunile de service şi manoperele de întreţinere incluse. Fără costuri de service ascunse. Ca să ştii la ce să te aştepţi şi pe viitor: service perfect pentru automobilul tău BMW, indiferent de vechimea acestuia. Pentru că oferta noastră este atractivă şi pentru modelele BMW cu mulţi kilometri la bord. 

BMW Service Ulei de motor original BMW bărbat şi femeie stând relaxaţi pe capota automobilului BMW

ULEI DE MOTOR ORIGINAL BMW.

Performanţă. Eficienţă. Protecţie.

Uleiurile de motor originale BMW susţin în mod optim proprietăţile motoarelor BMW şi asigură putere completă, eficienţă ridicată şi protecţie maximă – şi astfel, o durată de viaţă maximă pentru motorul tău BMW. 

BMW Service găseşte un atelier BMW contact BMW Service

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor şi operaţiunilor de service necesare automobilului tău BMW. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile frumoase din viaţă şi programează-te acum la un partener de service BMW aproape de tine!

BMW SERVICE.

Având una dintre cele mai ample reţele de parteneri din lume şi disponibilitate mare a pieselor originale, BMW este alături de tine la nivel global şi local cu servicii premium adaptate nevoilor tale.

Citeşte în continuare

AVANTAJE EXCLUSIVE.

 • 01 Cel mai bun raport calitate/preţ.
 • 02 Folosirea pieselor originale BMW.
 • 03 Specialişti de service cu expertiză BMW.
 • 04 Preţuri atractive şi transparente all-inclusive.
 • 05 Fiecare automobil BMW este binevenit.

MY BMW SERVICE.

My BMW Service oferă funcţii care fac viaţa mai uşoară ca niciodată. Mereu în centrul atenţiei noastre: ideea de a combina cel mai bun service cu digitalizarea. Maximum de independenţă şi economie de timp. De exemplu, programează-te în service prin sistemul nostru de programări online: la orice oră, oriunde te-ai afla. Sau fii mereu conectat la automobilul tău BMW cu aplicaţia My BMW. Este asistentul tău personal cu funcţii noi în mod constant.

Datorită Smart Video Communication poţi vedea tot ce fac experţii noştri de service în timp ce automobilul tău BMW este în atelier. Control total asupra cererilor de servicii suplimentare, oricând. Iar cu recepţia digitală în service, poţi lăsa automobilul tău BMW în service partenerilor participanţi, fără contact şi evitând timpii de aşteptare.

Citeşte în continuare

AVANTAJE EXCLUSIVE.

 • 01 My BMW Service – Oricând. Oriunde. Fără contact.
 • 02 Ai toate informaţiile relevante şi eşti în permanenţă conectat la automobilul tău BMW cu aplicaţia My BMW.
 • 03 Flexibilitate maximă datorită sistemului de programări online BMW.
 • 04 Folosind BMW Smart Video Communication, poţi confirma recomandările de service suplimentare printr-o transmisiune video direct din atelier.
 • 05 Procesare în service fără contact, inclusiv predarea şi ridicarea automobilului.

SERVICE REDEFINIT.

My BMW Service – oricând şi oriunde ai fi. Poţi foarte simplu programa şi urmări online multe dintre operaţiunile de service BMW. Pentru ca tu să îţi foloseşti timpul pentru lucrurile importante din viaţă.

My BMW Service Programare BMW service online

Aplicaţia My BMW.

Cu aplicaţia My BMW poţi rămâne conectat la automobilul tău BMW chiar şi când nu eşti în interiorul lui. Aplicaţia planifică călătorii, te ajută în cazul unei defecţiuni, îţi aminteşte să faci o nouă programare în service şi multe altele.
Află mai multe
My BMW Service BMW Service Remote Software Update

Programări online în service-ul BMW.

Indiferent că este vorba despre verificarea frânelor, schimbarea uleiului sau de altă operaţiune de service: Prin sistemul BMW de programări online, îţi oferim soluţia convenabilă pentru a-ţi stabili următoarea programare în service. Rapid, simplu, online şi la orice oră.
Află mai multe
My BMW Service BMW Service BMW Service Video

BMW Smart Video Communication.

Cu BMW Smart Video Communication, vizita ta în service este şi mai simplă. După ce ai adus automobilul tău BMW la atelierul nostru, vei primi pe smartphone-ul tău un video de service cu automobilul tău şi o prezentare generală a costurilor. Poţi apoi aproba individual operaţiunile de service viitoare, iar după aceea atelierul începe lucrările de service.
Află mai multe
My BMW Service BMW Service BMW Service Video

Recepţie în service fără contact.

La anumite locaţii de service, ai opţiunea de a preda fără contact automobilul tău BMW la unul dintre punctele noastre Pentru a realiza acest lucru, fă o programare prin telefon sau online la partenerul tău de service şi selectează recepţia în service fără contact. Cu câteva zile înainte de programare, vei primi un link prin care poţi efectua o pre-înregistrare. După această pre-înregistrare, vei primi un cod pentru seiful tău personal.
Află mai multe

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Sentimentul plăcut că nu trebuie să îţi faci griji pentru nimic.

Doar eliberează-te de griji şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea de a conduce. Cu BMW Service Inclusive acest lucru devine posibil. Plăteşti o singură dată şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Automobilul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi.

Citeşte în continuare

AVANTAJE EXCLUSIV PENTRU TINE.

 • 01 Pachete de service diferite pentru nevoi diferite.
 • 02 Un preţ avantajos atractiv, comparativ cu operaţiunile de service individuale, cu un control complet asupra costurilor şi transparenţă totală.
 • 03 Perioade de 3 până la 6 ani, la alegere, sau kilometraj de la 40.000 la 120.000 km. *
 • 04 Specialişti de service cu expertiză BMW şi piese originale BMW.
 • 05 Valoare mare la revânzare, prin transferul automat la următorul proprietar.

* Este posibilă extinderea domeniului de aplicare, a perioadei şi a kilometrajului cu până la 10 ani şi cu 200.000 km până la 9 luni după expirarea contractului. Perioada/kilometrajul începe cu data primei înmatriculări.

Citeşte în continuare

PACHETELE BMW SERVICE DINTR-O PRIVIRE.

Nu este întotdeauna uşor să priveşti lucrurile cu seninătate. Pentru mai multă linişte, îţi oferim BMW Service Inclusive. Cu doar o singură plată, toate operaţiunile de service şi manoperele de întreţinere incluse sunt acoperite pentru perioada aleasă de tine. Fără costuri ascunse. Ca să contezi pe un singur lucru în viitor: service perfect pentru automobilul tău BMW, indiferent de cât de vechi este. Pentru că oferta noastră este atractivă şi pentru modelele BMW cu mulţi kilometri la bord. Alege pachetul care se potriveşte precis nevoilor tale. Cu calculatorul de preţ BMW Service Inclusive poţi calcula de acasă şi uşor costurile pentru diferite soluţii BMW Service Inclusive. Descoperă pachetul care îndeplineşte cerinţele tale într-un mod optim pentru un service perfect.

Citeşte în continuare
BMW Service BMW Service Inclusive pentru automobile noi

BMW Service Inclusive pentru automobile noi.

Acest pachet este ideal pentru automobilele pentru care nu s-a efectuat încă prima revizie. Perioada sau kilometrajul din pachetul selectat începe din ziua primei înmatriculări.

Serviciile:

 • Verificare automobil
 • Schimb ulei de motor, inclusiv cantităţile de completare
 • Service microfiltru
 • Service filtru de combustibil (pentru motoarele diesel)
 • Service inserţie filtru de aer
 • Service bujii (pentru motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

 

Citeşte în continuare
BMW Service BMW Service Inclusive pentru automobile rulate

BMW Service Inclusive pentru automobile rulate.

Acest pachet este ideal pentru automobilele care au avut deja prima operaţiune de service. Perioada sau kilometrajul din pachetul Service Inclusive selectat pentru automobile rulate începe automat în ziua următoarei vizite în service a automobilului tău BMW. Acest pachet este ideal pentru automobilele care au avut deja prima operaţiune de service.

Serviciile:

 • Schimb ulei de motor, inclusiv cantităţile de completare
 • Verificare automobil
 • Service filtru de aer
 • Service filtru de combustibil (pentru motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (pentru motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână 

 

Citeşte în continuare
BMW Service BMW Service Inclusive pentru automobile electrice

BMW Service Inclusive pentru automobile electrice.

Călătorii fără griji cu automobilele electrice: Acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur perioada – de la 4 la 6 ani.

Serviciile:
 

 • Verificare automobil
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână

 

Citeşte în continuare

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS: PENTRU CEI CARE VOR TOTUL.

Ceea ce este deja bun devine acum şi mai bun: cu BMW Service Inclusive Plus nu numai că beneficiezi de conţinutul deja inclus în pachetul Service Inclusive, dar ai dreptul suplimentar la cele mai importante reparaţii din cauza uzurii corespunzătoare cerinţei de service. BMW Service Inclusive Plus este disponibil pentru toate automobilele noi sau până la cel târziu 3 luni după prima înmatriculare. Kilometrajul sau termenul pachetului selectat se aplică de la data primei înmatriculări.

Citeşte în continuare
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* Ofertele BMW Service Inclusive Plus sunt disponibile direct numai odată cu achiziţionarea noului tău automobil.

Citeşte în continuare

Oferte de service atractive pentru modelul tău BMW 5 ani+.

Ai parcurs atât de mulţi kilometri cu automobilul tău BMW. Şi ai experimentat atâtea aventuri încât îţi cunoşti automobilul BMW foarte bine. Şi din acest motiv îl iubeşti atât de mult. Pentru a te asigura că această dragoste poate supravieţui pentru mulţi ani de acum încolo, ai nevoie de un partener de service care îţi cunoaşte la fel de bine automobilul tău BMW, dar şi nevoile tale. Aici intră în scenă BMW Service 5+: service special pentru modelele BMW de peste 5 ani la un preţ all-inclusive transparent şi atractiv.  

Citeşte în continuare

EXCLUSIV PENTRU TINE BENEFICII:

 • 01 Preţ mai atractiv față de serviciile individuale pentru automobilul tău BMW mai vechi de 5 ani.
 • 02 Servicii complete, fără griji, inclusiv ulei, microfiltru, servicii de frânare și multe altele, inclusiv piese originale BMW.
 • 03 Adaptat la fiecare nevoie și model BMW.
 • 04 Avantajele suplimentare, cum ar fi spălarea auto gratuită, serviciul de aeroport sau vehiculul de schimb.

BMW SERVICE 5+ DINTR-O PRIVIRE.

BMW Service BMW Service 5+ prezentare generală
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service ulei de motor

BMW Service ulei.

Pentru a te asigura că motorul tău BMW continuă să funcţioneze corespunzător şi are o durată de viaţă lungă, serviciul nostru utilizează exclusiv ulei de motor BMW de înaltă calitate, adaptat în mod optim modelului tău, precum şi filtre de ulei originale BMW. Eliminăm uleiul uzat şi filtrele de ulei în mod corespunzător. Serviciul include, de asemenea, înlocuirea bateriei cheii automobilului.* * Gama de servicii poate varia în funcţie de serie, model, tip de motor şi interval de service.
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service discuri şi plăcuţe de frână

BMW Service discuri şi plăcuţe de frână.

Frânele sunt componentele de siguranţă ale automobilului tău BMW supuse celui mai mare efort. Prin urmare, este cu atât mai important ca acestea să fie într-o stare perfectă şi să poţi avea certitudinea siguranţei tale în orice moment al călătoriei. Discurile şi plăcuţele de frână originale BMW sunt de o calitate deosebit de înaltă, nivelul de uzură al acestora este extrem de scăzut şi rezistenţa componentelor foarte ridicată. Interacţiunea perfectă dintre toate componentele îţi oferă cele mai bune valori posibile pentru caracteristicile de condus.
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service Inspection

BMW Service Inspection.

După cel mult doi ani, este timpul pentru o inspecţie BMW. Versiunea de bază include o verificare a nivelurilor fluidelor, cum ar fi uleiul de motor, lichidul de frână şi unitatea de ştergere a parbrizului. Sunt, de asemenea, incluse verificări ale caroseriei, anvelopelor şi, desigur, ale sistemului de frânare şi iluminatului automobilului. Sistemul intern de avertizare al automobilului tău BMW indică momentul când ar trebui să aibă loc un service BMW şi ce arii sunt afectate.* * Gama de servicii poate varia în funcţie de serie, model, tip de motor şi interval de service.
BMW Service găseşte un atelier BMW contact BMW Service

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor şi operaţiunilor de service necesare automobilului tău BMW. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile frumoase din viaţă şi programează-te acum la un partener de service BMW aproape de tine!

ULEI DE MOTOR ORIGINAL BMW.

AVANTAJE EXCLUSIVE:

 • 01 Economie de combustibil îmbunătăţită şi, prin urmare, emisii de CO2 reduse. *
 • 02 Protecţia împotriva formării de sedimente prelungeşte durata de viaţă a motorului. **
 • 03 Adunarea particulelor de praf reduce depunerile în interiorul motorului.
 • 04 Tendinţa mai redusă de evaporare reduce consumul de ulei şi, prin urmare, nevoia de completare. ***
 • 05 Caracteristici remarcabile pentru temperatură scăzută, chiar şi la temperaturi extreme de până la –40 °C şi, prin urmare, un comportament optim la temperatură scăzută. ****

* Economie de combustibil dovedită pentru BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE + 0W-20 în WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – Procedura de testare a vehiculelor uşoare armonizată la nivel mondial) în comparaţie cu uleiurile de motor BMW Longlife-01 testate pe un automobil BMW.
** Conform rezultatelor testelor de sedimente standard din industrie.
*** Conform rezultatelor testelor NOACK standard din industrie.
**** Valabil pentru toate clasele 0W, clasele 5W, performanţă garantată chiar şi la temperaturi joase extreme de până la -35 °C.

Citeşte în continuare

ULEIURI DE MOTOR ORIGINALE BMW DINTR-O PRIVIRE.

Putere. Eficienţă. Protecţie.

Uleiurile de motor BMW TwinPower Turbo susţin caracteristicile de bază ale motoarelor BMW şi asigură obţinerea unui maximum de putere şi a unei eficienţe excelente: Ajută la protejarea motorului împotriva coroziunii şi a uzurii. Ceea ce duce la menţinerea motorului curat, pentru a-i creşte durata de viaţă. Cu uleiurile de motor originale BMW TwinPower Turbo vei fi mereu în siguranţă. Indiferent că este vorba de uleiurile de motor Select din categoria Silver, uleiurile Premium Efficiency din categoria Gold sau uleiurile BMW M Performance din categoria Red – descoperă uleiul de motor original BMW ideal pentru automobilul tău BMW şi bucură-te de performanţe pe termen lung.

Ulei de motor BMW original, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

Uleiuri de motor pentru plăcere nelimitată de a conduce: Aceste uleiuri contribuie la o performanţă excelentă a motorului, îi menţin componentele esenţiale curate şi îi asigură protecţie.

Află mai multe
Ulei de motor BMW original, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

Uleiuri de motor pentru o performanţă remarcabilă: uleiurile de motor din categoria „Gold” stabilesc standarde noi şi contribuie la o performanţă deosebită şi protecţie ridicată a motorului.

Află mai multe
Ulei de motor BMW original, BMW M TwinPower Turbo Red

BMW M TwinPower Turbo Red.

Reîncărcare cu adrenalină. Uleiurile de motor din categoria M TwinPower Turbo sunt concepute pe măsura motoarelor BMW M de înaltă performanţă şi oferă protecţie remarcabilă a rulmenţilor în condiţii de performanţe extreme şi curse.
Află mai multe
Cumpără ulei de motor original BMW contact BMW Service găseşte un atelier BMW

ULEIUL DE MOTOR ORIGINAL BMW: PRODUSE ŞI SERVICE.

Ai grijă de automobilul tău BMW folosind uleiul de motor original BMW şi câştigă de pe urma performanţei excelente şi a durabilităţii. Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma în privinţa tuturor produselor şi serviciilor prin care poţi atinge performanţe maxime pentru automobilul tău BMW, prelungindu-i în acelaşi timp durata de viaţă. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile frumoase din viaţă şi programează-te acum la un partener de service BMW aproape de tine!
Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

LOREM IPSUM.

n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a

„CRED CĂ UN LUCRU BINE FĂCUT NU TREBUIE SĂ FIE ŞI SCUMP. NICI SERVICE-UL BINE FĂCUT NU AR TREBUI SĂ FIE AŞA.“

„CEL MAI PLĂCUT SENTIMENT DIN LUME? CÂND TOTUL SE POTRIVEŞTE PERFECT.“

Păstrează senzaţia autentică. Cu piesele originale BMW.

Automobilul tău BMW oferă performanţe maxime zi de zi, iar interacţiunea tuturor pieselor este esenţială pentru o funcţionalitate completă. De aceea, poţi conta pe piesele originale BMW: performanţele perfecte nu pot fi atinse decât dacă toate piesele corespund precis cerinţelor fiecărui model BMW în parte. Piesele originale BMW noi sunt supuse aceloraşi standarde de calitate ca automobilele BMW – de la planificarea designului până la asigurarea calităţii. Exactitatea montajului şi manopera de înaltă calitate pentru fiecare piesă originală BMW asigură interacţiunea perfectă a tuturor componentelor automobilului tău BMW – pentru performanţe optime şi pentru siguranţă şi durabilitate maxime.

GARANŢIA BMW.

PLĂCERE GARANTATĂ LA VOLAN.

Plăcerea de a conduce este garantată oricărui cumpărător al unui automobil nou BMW. Chiar mai mult decât atât: Standardul de calitate extrem de ridicat, pus în aplicare până la cele mai mici componente, este o promisiune că marca BMW se păstrează încă mulţi ani şi multe mii de kilometri după înmatricularea iniţială – te poţi baza pe asta.

Partenerul tău de service BMW a extins garanţia pentru caroserie la un total de doisprezece ani, iar pentru vopsea la trei ani. Pentru întregul automobil (cu excepţia pieselor de uzură), toate piesele originale BMW şi accesoriile originale BMW, există o garanţie de doi ani fără o limită de kilometraj de la momentul predării automobilului. Pentru ca tu să te bucuri în continuare de plăcere garantată la volan. 

BMW SERVICE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

 • Ce este BMW Service?
 • Ce înseamnă BMW Service Inclusive sau BMW Service Inclusive Plus?
 • Cât costă un pachet BMW Service Inclusive?
 • La ce interval de timp este bine să îmi fac o programare în service-ul BMW şi care sunt intervalele de întreţinere recomandate pentru automobilul meu?
 • Cât costă o verificare la partenerul de service BMW?
 • Cât costă un schimb de ulei la partenerul de service BMW?
 • Ce tip de ulei de motor este necesar pentru automobilul meu BMW?
 • Ce este un număr VIN BMW şi unde îl pot găsi?

PRODUSE ŞI SERVICII SUPLIMENTARE PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

BMW Service Piese originale BMW

VERIFICAREA ŞI ÎNTREŢINEREA AUTOMOBILULUI.

ASISTENŢĂ RUTIERĂ BMW.

BMW Service BMW Repair & Care

BMW REPARAȚII & ÎNGRIJIRE.

BMW Service BMW Teleservices

BMW TELESERVICES.

BMW Service Aplicaţia My BMW

NOUA APLICAŢIE MY BMW.