#WHATEVERHAPPENS. SERVICE BMW.

PLĂCEREA DE A CONDUCE FĂRĂ GRIJI. PENTRU FIECARE CONDUCĂTOR AUTO ŞI FIECARE BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţurile atractive all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciul nostru Reparaţii şi îngrijire BMW şi multe alte servicii individuale. Avem mereu oferta optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

Man operating his smartphone

FĂ ONLINE O PROGRAMARE ÎN SERVICE BMW - RAPID ŞI UŞOR.

Un serviciu bun începe online - rapid, uşor şi la orice oră. Fie că e vorba despre verificarea frânelor, schimbarea uleiului de motor sau orice alt serviciu: prin sistemul BMW de programări online îţi oferim o soluţie convenabilă pentru a-ţi stabili următoarea vizită în service. La urma urmei, nimeni nu-ţi cunoaşte automobilul mai bine decât specialiştii noştri de la BMW Service. Trebuie doar să alegi serviciul dorit şi să vezi ce programări sunt disponibile la partenerul tău local BMW Service.

APLICAŢIA MY BMW.

Woman with smartphone in front of a BMW

Beneficiile tale.

 • Programare online flexibilă
 • Prezentare generală a opţiunilor de service şi a lucrărilor de întreţinere în curs pentru modelul tău BMW
 • Asistenţă rutieră BMW rapidă datorită transmiterii automate a datelor şi locaţiei automobilului
 • Controlul şi monitorizarea automobilului de oriunde, în mod convenabil
 • Noi funcţii şi actualizări pentru modelul tău BMW
Citeşte în continuare
Woman with smartphone sitting in a BMW

Trei paşi până la aplicaţia My BMW.

 1. Descarcă aplicaţia gratuită My BMW din Apple Store sau Google Play Store.
 2. Autentifică-te cu ID-ul tău BMW sau creează un cont nou.
 3. Introdu seria de şasiu a modelului tău BMW şi conectează automobilul tău la aplicaţia My BMW.
Citeşte în continuare

VERIFICARE ŞI ÎNTREŢINERE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive

Relaxează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea pură de a conduce. BMW Service Inclusive face posibil acest lucru. Plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Astfel, modelul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

BMW SERVICE 5+.

BMW Service 5+

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

GARANŢIA EXTINSĂ BMW.

BMW Extended Warranty

Bucură-te de mai multă siguranţă timp de până la 5 ani. Cu BMW Extended Warranty ai posibilitatea de a extinde garanţia standard de doi ani până la între 3 şi 5 ani sau 200.000 de kilometri. Beneficiază de servicii complete precum reparaţiile rapide cu piese originale BMW şi bucură-te de sentimentul liniştitor de a fi pregătit pentru orice.

MAI MULTE SERVICII BMW PENTRU TINE.

Îţi stăm mereu la dispoziţie - cu personal specializat, tehnici de reparaţii de ultimă generaţie, precum şi piese originale BMW. Experţii noştri se asigură că automobilul tău este readus rapid şi profesionist la starea sa iniţială, astfel încât modelul tău BMW să rămână un BMW autentic. Iar în cazul unui accident sau al unei defecţiuni, specialiştii noştri oferă asistenţă oriunde şi oricând. Beneficiază de Asistenţa BMW în caz de defecţiune, care te ajută într-un mod rapid şi simplu.
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul de Asistenţă rutieră BMW îţi stă la dispoziţie gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an. Contactează-ne prin aplicaţia My BMW sau direct din automobilul tău prin sistemul iDrive, în meniul BMW ConnectedDrive, iar experţii noştri îţi vor oferi ajutor specializat fie prin telefon, fie la faţa locului.

Descoperă acum
Reparaţii şi îngrijire BMW. Reparaţii faruri BMW.

BMW Repair & Care.

Fie că este vorba despre un accident sau reparaţii cosmetice: Poţi avea încredere în experţii noştri din atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW. Aceştia repară orice daune, majore sau minore, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi potrivite perfect pentru modelul tău BMW.

Rechemare

Rechemare BMW.

Siguranţa clienţilor şi a produselor noastre este extrem de importantă pentru noi. Acesta este motivul pentru care efectuăm în permanenţă inspecţii de control al calităţii. Poţi folosi seria de şasiu pentru a verifica dacă există acţiuni de rechemare în service care se aplică modelului tău BMW. În astfel de cazuri, BMW suportă costurile pentru toate activităţile de rechemare şi reparaţie.

Află mai multe
Verificări şi întreţinere automobil BMW

Verificări şi întreţinere automobil BMW.

Experţii noştri BMW lucrează cu tehnologii de service inovatoare şi piese originale BMW. Aceasta garantează plăcerea ta de a conduce şi siguranţa şi că valoarea modelului tău BMW este păstrată. Indiferent dacă conduci un BMW nou sau un model mai vechi.

BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW Teleservices îţi face viaţa mai confortabilă: Dacă sunt necesare lucrări de întreţinere sau în cazul unei defecţiuni, partenerul tău de service BMW preferat va primi toate informaţiile relevante despre automobil şi te va contacta pentru a crea o programare. Trebuie doar să înregistrezi online automobilul tău în portalul BMW ConnectedDrive şi să alegi un partener de service.

Descoperă acum
Piese BMW autentice 2023 Stand testare disc de frână

Piese BMW autentice.

Piesele BMW autentice sunt cea mai bună alegere. Au fost special concepute, produse şi testate în mod intens pentru modelul tău BMW. Indiferent dacă sunt noi sau recondiţionate – Piesele BMW autentice oferă cea mai bună calitate, asigură performanţa optimă şi cresc valoarea la revânzare.

Descoperă acum

BMW SERVICE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

 • Ce este BMW Service?
 • Cât de des pot să fac o programare în service BMW şi care sunt intervalele de service recomandate pentru automobilul meu?
 • Cum ştiu de ce lucrări de întreţinere are nevoie modelul meu BMW?
 • Unde este cel mai apropiat centru de service BMW?
 • Cât costă o inspecţie la un partener local de service BMW?
 • Ce este numărul VIN BMW şi unde îl pot găsi?