„SUNT PREGĂTIT CHIAR ŞI PENTRU
LUCRURILE NEPREVĂZUTE.”

Garanţia dealerului tău BMW.

Prin achiziționarea unui model BMW, ai optat pentru un autovehicul fiabil si produs după cele mai înalte standard de calitate.

În cazurile unor intervenții tehnice neprevăzute, garanția dealerului tău BMW te protejează împotriva costurilor de reparație pentru o perioada de până la cinci ani și este valabilă în toată lumea.

Află mai multe despre garanția BMW 2+1* și pachetele noastre de garanție extinsă BMW.

Citeşte în continuare
„SUNT PREGĂTIT CHIAR ŞI PENTRU <br> LUCRURILE NEPREVĂZUTE.”Garanţia dealerului tău BMW.

„MĂ POT OBIŞNUI CU ACEST SENTIMENT.”

Asigură-te împotriva evenimentelor neplanificate. Cu garanţia dealerului tău BMW.

„MĂ POT OBIŞNUI CU ACEST SENTIMENT.”

Asigură-te împotriva evenimentelor neplanificate. Cu garanţia dealerului tău BMW.

NOUL TĂU MODEL BMW. GARANȚIA BMW 2+1*.

Noul tău model BMW a fost dezvoltat și fabricat în conformitate cu cele mai înalte și complexe standarde de calitate. De aceea dealerul BMW de la care ai achiziționat un autovehicul BMW nou îți va oferi un pachet complet de garanție BMW 2+1* –  care depășește garanția standard recomandată legal. Pentru mai multe informații contactați orice dealer autorizat BMW.

 

(*) – dar nu mai mult de 200.000 km.

PACHETELE DE GARANȚIE EXTINSĂ BMW.

Pachetele de garanție extinsă BMW îți permit să beneficiezi în continuare de garanție chiar și după expirarea perioadei de 2+1* ani. În cazul în care este necesară o reparație pe durata/kilometrajul convenit în pachetul ales costurile vor fi acoperite. Alege una din următoarele combinații de termene și kilometraj pentru pachetele de garanție extinsă BMW:

Durată/kilometraj

  • 4 ani/200.000 km
  • 5 ani/200.000 km

(*) – dar nu mai mult de 200.000 km.

 

Verifică preturile pachetelor de garanție extinsă in timpul configurării noului tău model BMW:

Pachetele de prelungire a garanției BMW pot fi achiziționate împreună cu noul tău model BMW de la distribuitorul autovehiculului. Pachetul selectat este valabil de la data primei înmatriculări și se încheie atunci când termenul convenit sau kilometrajul a fost atins (oricare dintre acestea se obține mai întâi). Condiția prealabilă este ca vehiculul să funcționeze corect și ca lucrările de întreținere, inspecție sau service necesare/recomandate de producător să fi fost efectuate complet și în timp util (după intervalele de service indicate ). Pachetul de garanție extinsă BMW asigură remedierea defectelor, dar nu include: mașină de schimb, costuri de tractare, costuri de taxi, servicii de preluare, reparația accesoriilor, daune de orice fel cauzate de influențe exterioare, defecte cauzate de utilizatorul vehiculului, precum și defecte survenite din uzura normală a pieselor. Beneficiile BMW Mobile Care rămân neafectate.

Beneficiile pe scurt:

  • Extinderea garanției pentru vehiculele noi până la 5 ani de la prima înmatriculare (până la 200.000 km).
  • Soluționarea rapidă și convenabilă a reparațiilor.
  • Valabilitate la nivel global pentru toți partenerii de service BMW autorizați.
  • Păstrarea valorii datorită reparațiilor cu piese originale BMW.
  • Valoare de revânzare mai mare prin transferarea garanției către proprietarii ulteriori.

„CEA MAI BUNĂ INVESTIŢIE A MEA? LINIȘTEA INTERIOARĂ.”

Garanţia BMW Premium Selection.

Un automobil pe care te poţi baza: odată cu automobilul tău certificat BMW Premium Selection, vei primi în mod automat garanţia completă de la dealerul tău BMW pe un an de zile pentru toate componentele mecanice şi electronice. Pentru a te asigura că va trece ceva timp până vei găsi ceva la automobilul tău BMW rulat – în afară de plăcerea de a conduce.

„DORESC SĂ PĂSTREZ CEEA CE ESTE IMPORTANT PENTRU MINE.”

Garanţia BMW pentru automobille rulate.

Garanţia BMW pentru automobile rulate oferă linişte interioară. Dealerul tău BMW confirmă starea excelentă a automobilului tău printr-o inspecţie minuţioasă a tuturor componentelor şi funcţiilor sale. Noi te asigurăm că automobilul pe care îl achiziţionezi este în cea mai bună formă şi va rămâne aşa în continuare, datorită garanţiei BMW pentru automobile rulate.