BMW-customer-care

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

În aceste momente, ne confruntăm cu o situaţie fără precedent care necesită grijă, compasiune şi înţelegere.

 

Misiunea noastră, a BMW Group şi a partenerilor noştri, este să oferim permanent o experienţă premium clienţilor noştri. Cel mai important pentru noi acum este să ne asigurăm că rămânem în siguranţă, în contextul în care suntem cu toţii îngrijoraţi. 

Prin urmare, dorim să vă transmitem că în locaţiile BMW din România respectăm toate măsurile de siguranţă şi protecţie necesare.

 

Păstrăm legătura prin echipa noastră de Customer Care, ce poate fi contactată la numărul +40 312 297 499 sau la adresa de email infobmw@bmw.ro. (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00).

 

 

 

Rămânem aproape de comunitatea noastră dinamică BMW prin canalele noastre de social media Facebook, Instagram, YouTube unde vă aşteptăm cu poveşti frumoase despre pasiunea noastră comună: lumea BMW. 

 

Este posibil să întâmpinăm un număr de solicitări mai mari decât de obicei, prin urmare ne cerem scuze dacă timpul de aşteptare este mai lung decât de obicei.

 

În cazul în care aveţi nevoie de suport sau de soluţii de mobilitate, dealership-urile BMW sunt încă deschise pentru dumneavoastră, iar partenerii noştri aplică măsurile de siguranţă şi protecţie necesare. 

Până atunci vă transmitem gândurile noastre bune şi suntem alături de dumneavoastră. 

 

Vă mulţumim, 

Echipa BMW

Citeşte în continuare
DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.
Service BMW fara contact

PREGĂTIŢI SĂ AVEM GRIJĂ DE AUTOMOBILUL TĂU.

PREDAREA AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE FĂRĂ CONTACT DIRECT.

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienţilor mărcilor noastre. 

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienţii de service primesc informaţii complete despre operaţiunile de întreţinere şi reparaţii, inclusiv materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service.

Citeşte în continuare

PREGĂTIŢI SĂ AVEM GRIJĂ DE AUTOMOBILUL TĂU.

PREDAREA AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE FĂRĂ CONTACT DIRECT.

JOCURI BMW PENTRU ACASĂ.

Jocuri BMW

Copiii se plictisesc atunci când stau acasă? Ajută-i să scape de plictiseală cu jocurile BMW. Pentru a-ţi înveseli aceste zile petrecute în confortul casei tale şi pentru a menţine copiii ocupaţi, avem pentru tine două jocuri cu tematică BMW: „Marea cursă BMW” (2-4 jucători) şi „Găseşte perechea” (2-8 jucători). Nu ai nevoie decât de o imprimantă, o foarfecă şi un zar. Locuieşti singur? Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţi la distracţia oferită de jocuri. Poţi juca „Marea cursă BMW” cu prietenii prin apel video, dacă ambele părţi au câte un zar, iar o singură persoană se ocupă de foaia cu jocul. În plus, te rugăm să respecţi regulile actuale: stai acasă pentru a preveni răspândirea pandemiei.

#StaySafe

#STAYSAFE

7 idei pentru timpul petrecut acasă.

Să stai acasă fără a putea să te bucuri de mașina ta poate fi dificil. Pentru a te proteja de coronavirus şi pentru a preveni infectarea altor persoane, lucrul cel mai responsabil pe care îl poţi face acum este să stai în casă cât de mult posibil. Nu dorim să te lăsăm singur, astfel că am adunat idei şi activităţi pentru fanii BMW în această perioadă, când nu ne putem bucura de condus. În consecinţă: stai acasă pentru a-ţi arăta grija şi solidaritatea!

Citeşte în continuare

#STAYSAFE

7 idei pentru timpul petrecut acasă.