BMW-customer-care

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

În aceste momente, ne confruntăm cu o situaţie fără precedent care necesită grijă, compasiune şi înţelegere.

 

Misiunea noastră, a BMW Group şi a partenerilor noştri, este să oferim permanent o experienţă premium clienţilor noştri. Cel mai important pentru noi acum este să ne asigurăm că rămânem în siguranţă, în contextul în care suntem cu toţii îngrijoraţi. 

Prin urmare, dorim să vă transmitem că în locaţiile BMW din România respectăm toate măsurile de siguranţă şi protecţie necesare.

 

Păstrăm legătura prin echipa noastră de Customer Care, ce poate fi contactată la numărul +40 312 297 499 sau la adresa de email infobmw@bmw.ro. (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00).

 

 

 

Rămânem aproape de comunitatea noastră dinamică BMW prin canalele noastre de social media Facebook, Instagram, YouTube unde vă aşteptăm cu poveşti frumoase despre pasiunea noastră comună: lumea BMW. 

 

Este posibil să întâmpinăm un număr de solicitări mai mari decât de obicei, prin urmare ne cerem scuze dacă timpul de aşteptare este mai lung decât de obicei.

 

În cazul în care aveţi nevoie de suport sau de soluţii de mobilitate, dealership-urile BMW sunt încă deschise pentru dumneavoastră, iar partenerii noştri aplică măsurile de siguranţă şi protecţie necesare. 

Până atunci vă transmitem gândurile noastre bune şi suntem alături de dumneavoastră. 

 

Vă mulţumim, 

Echipa BMW

Citeşte în continuare

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

 • Cum soluţionează BMW problema angajaţilor testaţi pozitiv?

  Sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară. Conform evoluţiei situaţiei curente, BMW Group a iniţiat rapid măsurile necesare de protecţie pentru angajaţii săi. În acelaşi timp, suntem în contact cu serviciile medicale, cu autorităţile relevante şi angajaţii sunt permanent informaţi cu privire la noile schimbări.

 • Se vor închide reprezentanţele dealerilor BMW?

  Te rugăm să contactezi dealerul BMW sau MINI prin telefon sau online pentru a afla mai multe detalii despre programul specific fiecărui dealer sau partener de service. Showroom-urile sunt momentan deschise şi vom continua să oferim asistenţă în atelierele noastre de reparaţii, pentru a asigura operaţiunile necesare în privinţa mobilităţii chiar şi în cadrul provocărilor actuale.

 • Cum mă pot proteja?

  Fii informat cu ultimele noutăţi în privinţa evoluţiei COVID-19, disponibile la surse oficiale precum website-ul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), dar şi la autorităţile locale competente. Respectă regulile impuse de acestea şi recomandările de igienă şi comportament în această perioadă.

 • Compania BMW este afectată de situaţia curentă?

  BMW Group a avut parte de câteva cazuri pozitive de COVID-19 în diferite regiuni. Astfel, BMW Group a iniţiat imediat măsurile necesare pentru a-şi proteja angajaţii. În mod evident, sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară.

 • Am programat deja un test drive/ o discuţie la dealer. Cum procedez mai departe?

  Te rugăm să contactezi dealerul BMW sau MINI direct prin telefon sau online.

 • Dacă este cazul, îmi mai pot repara automobilul BMW la un service autorizat BMW?

  Continuăm să oferim service auto în multe locaţii, pentru a asigura necesarul în privinţa mobilităţii clienţilor noştri care sunt nevoiţi să se deplaseze chiar şi în această perioadă plină de provocări. Te rugăm să contactezi partenerul tău de service BMW sau MINI, prin telefon sau online, pentru a afla mai multe despre programul de lucru.

 • Am comandat un automobil BMW nou. Va fi amânată livrarea?

  Te rugăm să contactezi dealerul BMW sau MINI direct prin telefon sau online.

 • Informaţii despre producţie. Închiderea fabricilor.

  Sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară. În acelaşi timp, evoluţia dinamică a pandemiei de coronavirus are un impact major asupra cererilor de automobile şi motociclete. Ne aşteptăm la o scădere globală considerabilă a cererii pe piaţa de automobile, prin umare BMW Group ajustează producţia şi foloseşte alte mijloace mai flexibile de a rămâne în contact cu clienţii noştri. Pe 19 martie 2020 am închis producţia în fabricile noastre din Europa, în fabrica de motociclete din Berlin (Germania) şi în fabrica de motoare din Steyr (Austria), precum şi în fabrica Rosslyn (Africa de Sud). Momentan, închiderea fabricilor este planificată să dureze până la data de 19 aprilie 2020. Mai departe vom proceda în funcţie de cum evoluează situaţia curentă. Operarea celorlalte fabrici pentru motoare şi componente, precum şi restul fabricilor de producţie de automobile, va fi decisă în următoarele zile, în funcţie de cererile preconizate. 

 • Închiderea fabricii BMW Motorrad din Berlin, Germania.

  În baza ultimelor estimări, s-a decis ca producţia de motociclete la fabrica BMW Group din Berlin să fie suspendată. Operaţiunile s-au terminat odată cu ultima tură, vineri, 20 martie 2020, şi rămân suspendate până la data de 19 aprilie 2020.
  Producţia pentru discurile de frână rămân un subiect de discuţie. Acestea sunt printre componentele fabricate intern pentru fabricile din întreaga lume, iar o decizie privind gestionarea producţiei acestora va fi luată în zilele următoare.

 • Fabrica BMW Group din San Luis Potosi, Mexic.

  Producţia în fabrica BMW Group din San Luis Potosi (Mexic) se desfăşoară conform programului nostru de producţie. Producţia va continua până la data de 28 martie 2020, iar apoi va fi suspendată până la data de 19 aprilie 2020. Mai departe vom proceda în funcţie de cum evoluează situaţia curentă. 

 • Fabrica BMW Group din Steyr, Austria.

  Aşa cum s-a anunţat, BMW Group răspunde scăderii cererii pentru automobile în lumea întreagă suspendând producţia. Luând în considerare planul curent, perioada de suspendare operaţională la fabrica din Steyr (Austria) ar trebui să fie mai scurtă decât în celelalte fabrici europene, datorită faptului că trenurile de rulare şi alte componente necesare vor fi în continuare cerute pe pieţele din întreaga lume unde producţia va fi întreruptă pe o perioadă mai scurtă de timp sau acolo unde se constată că nu este necesară suspendarea producţiei.


  - Punctele principale de producţie au fost închise la finalul ultimei ture din data de 20 martie 2020.

  - În anumite zone vor exista excepţii pentru a gestiona operaţiunile şi a proteja bunurile în cadrul reţelei noastre.

  - Producţia va fi reluată în săptămâna calendaristică 15.

  - Reconfigurarea, întreţinerea şi ajustările necesare pentru repornirea sistemelor vor fi finalizate pe perioada suspendării producţiei pentru a evita întârzierea reînceperii activităţii.

  - Acest lucru include activităţi de dezvoltare şi de gestionare de proiect necesare pentru a asigura producţia şi capacitatea generală post-coronavirus.

  - Compania şi sindicatul angajaţilor lucrează intens pentru a găsi o soluţie viabilă pentru toţi cei care pot fi afectaţi de perioada în care operaţiunile sunt suspendate.

  - Ne ţinem angajaţii informaţi prin managerii lor şi prin restul canalelor de comunicare.

  - De asemenea, am stabilit o linie specială dedicată problemelor cauzate de coronavirus şi o adresă de e-mail prin care angajaţii fabricilor ne pot contacta pentru a obţine ultimele informaţii.

 • Ce pot face pentru a-mi feri automobilul BMW/ MINI de virus?

  Sugerăm curăţarea tuturor suprafeţelor pe care le atingi cu o cârpă umedă şi puţină apă cu săpun sau soluţie dezinfectantă. Butoanele şi mânerele portierelor pot fi de asemenea curăţate cu grijă, cu puţin dezinfectant. Te rugăm să nu foloseşti substanţe chimice agresive (de exemplu clor, etc.), abrazive sau corozive pe suprafeţele automobilului tău, atât la exterior, cât şi în interior. Poţi reduce răspândirea virusului în interiorul automobilului spălându-te pe mâini înainte şi după utilizarea automobilului tău BMW sau MINI.

 • Situaţia curentă şi viitorul BMW Group.

  Situaţia curentă reprezintă o provocare pentru noi toţi, dar ştim foarte bine că spiritul de echipă şi cultura noastră puternică ne vor ajuta să trecem peste aceste vremuri dificile. Suntem toţi în aceeaşi situaţie şi vom depăşi împreună aceste momente!

 • Fabrica MINI din Oxford, Marea Britanie.

  Am căutat să ne protejăm compania şi oamenii în aceste momente fără precedent marcate de o schimbare majoră. Majoritatea angajaţilor noştri vor fi plătiţi integral şi am creat noi programe flexibile prelungite pentru situaţii de lucru şi concediu. Situaţia curentă este desigur în continuă evoluţie, iar noi continuăm să analizăm toate detaliile pentru a realiza ce înseamnă acest lucru pe termen lung, pentru toţi cei implicaţi, dar şi pentru compania noastră.

 • Fabrica BMW din Spartanburg, Statul South Carolina, SUA.

  Sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară. În acelaşi timp, evoluţia dinamică a pandemiei de coronavirus are un impact major asupra cererilor de automobile. Astfel, am decis să avem o atitudine flexibilă şi să ajustăm volumul de producţie. În data de 29 martie 2020 vom suspenda producţia în fabrica din Spartanburg din Statul South Caroline. Perioada de inactivitate va dura cel puţin până la data de 12 aprilie 2020.

PREGĂTIŢI SĂ AVEM GRIJĂ DE AUTOMOBILUL TĂU.

PREDAREA AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE FĂRĂ CONTACT DIRECT.

PREGĂTIŢI SĂ AVEM GRIJĂ DE AUTOMOBILUL TĂU.

PREDAREA AUTOMOBILULUI ÎN SERVICE FĂRĂ CONTACT DIRECT.

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienţilor mărcilor noastre. 

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienţii de service primesc informaţii complete despre operaţiunile de întreţinere şi reparaţii, inclusiv materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service.

 

Vezi detalii.

Citeşte în continuare

DESCOPERĂ POVEŞTILE BMW.

Aniversare BMW Isetta - 65 de ani.

Aniversare BMW Isetta

Aniversare BMW Isetta - 65 de ani.

 

BMW este recunoscut în prezent pentru automobile premium sportive. De-a lungul timpului compania a creat segmente care au transformat industria auto, precum cel al modelelor sedan foarte sportive, deschis acum 36 de ani cu BMW M5, sau cel al modelelor Sport Activity Coupé, deschis în 2007 cu BMW X6. Iar în istoria de peste 100 de ani a inovat şi s-a transformat permanent, depăşind momente dificile. Aceasta este povestea unui model care a ajuns să reprezinte simbolul optimismului reconstrucţiei germane postbelice: „Biluţa de giugiulit” pe 3 roţi, BMW Isetta.

#StaySafe

#STAYSAFE

7 idei pentru timpul petrecut acasă.

#STAYSAFE

7 idei pentru timpul petrecut acasă.

Să stai acasă fără a putea să te bucuri de mașina ta poate fi dificil. Pentru a te proteja de coronavirus şi pentru a preveni infectarea altor persoane, lucrul cel mai responsabil pe care îl poţi face acum este să stai în casă cât de mult posibil. Nu dorim să te lăsăm singur, astfel că am adunat idei şi activităţi pentru fanii BMW în această perioadă, când nu ne putem bucura de condus. În consecinţă: stai acasă pentru a-ţi arăta grija şi solidaritatea!

Citeşte în continuare