JOY KNOWS NO BOUNDARIES.

BUCURIA NU ARE LIMITE.

Oferte speciale pentru modelele BMW importate.

Scopul nostru principal este să oferim plăcere de a conduce tuturor conducătorilor auto BMW. Reuşim acest lucru datorită portofoliului nostru extins de servicii – indiferent dacă ţi-ai achiziţionat automobilul BMW de la un dealer local ori din străinătate sau dacă ai un automobil BMW rulat.

Înscrie-te astăzi şi vei beneficia de numeroase servicii, puse la dispoziţie special pentru tine. Manualul gratuit al utilizatorului BMW în limba română, actualizarea hărţilor digitale, verificarea de siguranţă BMW sau kitul iniţial „Natural Air” – bucură-te de senzaţia de siguranţă, ştiind că automobilul tău BMW este pe mâini bune!

Citeşte în continuare
BUCURIA NU ARE LIMITE.Oferte speciale pentru modelele BMW importate.

OFERTE SPECIALE PENTRU MODELELE BMW IMPORTATE.

Campanii de rechemare.

Profită de ocazie şi permite-ne să-ţi verificăm automobilul BMW privind orice acţiune tehnică existentă. Mai bine să fii precaut decât să regreţi mai târziu - pentru plăcerea de a conduce fără griji!

Citeşte în continuare

Manualul utilizatorului BMW.

Obţine gratuit manualul utilizatorului BMW în limba română. Solicită-l chiar acum.

Citeşte în continuare
Actualizare Hartă Digitală

Actualizarea hărţilor digitale.

Drumurile se schimbă constant, asemenea destinaţiilor tale. Specialiştii noştri BMW te vor anunţa în privinţa variantei de software actualizate, compatibilă cu sistemul de navigaţie al automobilului tău BMW.

Citeşte în continuare
Verificarea de sezon

Verificarea de siguranţă BMW.

Siguranţa contează. Specialiştii noştri de service BMW pot verifica în detaliu sistemul de frânare, luminile, direcţia, anvelopele şi toate celelalte aspectele legate de siguranţa automobilului tău BMW.

Citeşte în continuare
Kit Natural Air Starter

Kitul iniţial „Natural Air”.

Împrospătează aerul în automobilul tău BMW: kitul iniţial „Natural Air” de la BMW, care conţine un parfum şi suportul său.

Citeşte în continuare

CAMPANII DE RECHEMARE.

Ne ocupăm de orice campanie de rechemare existentă.

Automobilul tău poate fi afectat de o acţiune tehnică care nu a fost încă remediată şi de care este posibil să nu fi luat cunoştinţă.

Odată ce datele tale au fost furnizate, specialiştii partenerului tău de service BMW vor verifica dacă automobilul tău necesită o acţiune tehnică relevantă. Dacă da, te vom ajuta imediat cu realizarea unei programări. Lucrările necesare vor fi efectuate gratuit. Pentru ca automobilul tău BMW să rămână în cea mai bună formă.

MANUALUL UTILIZATORULUI BMW.

Gratuit şi în limba română.

Bucuria este un cuvânt universal şi apare atunci când nu trebuie să-ţi faci griji în privinţa barierelor lingvistice. Poate exista, însă, un obstacol: ţi-ai achiziţionat automobilul BMW din străinătate? Sau ai achiziţionat un automobil BMW rulat? Atunci ai deja un manual al utilizatorului, dar este în limba engleză.

Pentru a beneficia de şi mai multă plăcere de a conduce, BMW îţi oferă manualul utilizatorului BMW în limba română.

Înscrie-te chiar acum şi obţine varianta gratuită în limba română.

*Manualul utilizatorului BMW este disponibil doar pentru automobilele fabricate începând cu anul 2008.

ACTUALIZAREA HĂRŢILOR DIGITALE.

Simte-te ca acasă pe orice drum.

 

Drumurile se schimbă constant, asemenea destinaţiilor tale. Fie că eşti în căutarea celui mai scurt traseu, a unui drum pitoresc sau doreşti să scapi de ambuteiaje, să găseşti un loc de parcare sau ai nevoie de sfaturi legate de restaurante - hărţile digitale BMW pentru sistemele de navigaţie BMW au toate răspunsurile.

 

 

Datorită hărţilor digitale actualizate, vei găsi mereu cea mai bună rută către destinaţia ta şi vei avea la îndemână informaţii curente despre trafic şi turism! Specialiştii noştri BMW sunt gata să te sfătuiască în privinţa variantei de software compatibile cu sistemul tău de navigaţie BMW.


VERIFICAREA DE SIGURANŢĂ BMW.

Siguranţa pe care te poţi baza.

Garantăm siguranţa automobilelor BMW. Astfel, te poţi bucura de plăcerea de a conduce şi în acelaşi timp vei fi sigur că tu şi pasagerii tăi sunteţi în siguranţă.

În timpul verificării de siguranţă BMW, specialiştii noştri de service BMW inspectează în detaliu toate componentele legate de siguranţă ale automobilului tău BMW, folosind o listă de 12 puncte – de la sistemul de frânare şi lumini până la direcţie şi anvelope.

 

 

În primul rând, verificarea de siguranţă BMW este o investiţie bună pentru siguranţa ta, dar şi modul optim de a te pregăti pentru testul obligatoriu de siguranţă rutieră sau dacă vrei să estimezi valoarea automobilului tău.


VERIFICAREA AERULUI CONDIŢIONAT BMW.

Un serviciu perfect pentru orice temperatură.


Plăcerea de a conduce înseamnă: să te relaxezi şi să păstrezi controlul chiar şi atunci când temperatura de afară este foarte ridicată. În această privinţă, este foarte important să ai un sistem de aer condiţionat eficient în automobilul tău, care te ajută să rămâi alert şi să conduci în siguranţă, în timp ce pasagerii stau şi ei confortabil şi toată lumea este bine dispusă.

 

  • Verificarea condensatorului, a curelei de transmisie şi a microfiltrului
  • Verificarea eficienţei aerului condiţionat
  • Înlocuirea microfiltrului
  • Curăţarea şi dezinfectarea unităţii de aer condiţionat

KITUL INIŢIAL „NATURAL AIR”.

Împrospătează aerul în automobilul tău BMW.

Kitul iniţial „Natural Air” de la BMW reprezintă cel mai simplu mod de a crea o atmosferă interioară proaspătă care îţi oferă stare de bine şi o ambianţă mai plăcută – cu aromele extrase din uleiuri naturale esenţiale, produse exclusiv pentru BMW. Kitul iniţial „Natural Air” de la BMW este format dintr-un parfum „Sparkling Raindrops” şi un suport în culoarea interiorului, care se poate ataşa uşor şi rapid de orice grilă de ventilaţie BMW.

Simte prospeţimea din interior!