BMW Seria 4 Coupé cu vopsea în nuanţa roșu Fire

M440i xDrive Coupe

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

M440i xDrive Coupe

BMW M440i xDrive

THE NEW

4

NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ.

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

BMW M440i xDrive Coupé: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7-8,5; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174-191


VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

PARTENERUL TĂU SPORTIV, IREZISTIBIL, DE FIECARE ZI.

Noul BMW Seria 4 Coupé atrage priviri admirative oriunde se duce. La exterior, grila frontală puternică și farurile suple sunt un prim indicator al unei puteri convingătoare. Iar designul sportiv și funcțional din interiorul echipării standard nu poate să nu impresioneze. Este momentul să descoperi toate variantele noului model BMW Seria 4 Coupé, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi multiple opţiuni de leasing şi finanţare.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   M440i xDrive Coupe
   M440i xDrive Coupe

   Putere

   275 kW (374 CP)

   Cuplu

   500 Nm

   0-100 km/h

   4,5 s 

   Vmax

   250 km/h  

   BMW M440i xDrive Coupé: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7-8,5; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174-191


   CONFIGUREAZĂ

   NOUL TĂU MODEL BMW SERIA 4 COUPÉ.

    Substituent conţinut InfoI

    DESIGN

    DETALII IMPORTANTE ALE DESIGNULUI INTERIOR ȘI EXTERIOR.

    TEHNOLOGII

    CONECTAT CU LUMEA. EXPERIENȚE DIGITALE PE DRUM.

    SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE.

    Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

    Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

    Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

    Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

    Lasă-ți cheile mașinii acasă.

    Smartphone-ul va fi suficient, devenind cheia ta digitală BMW. Este suficient să îl ții în dreptul mânerului ușii și poți intra. Pentru a porni automobilul BMW, plasează-l în compartimentul dedicat.

    Vezi mai mult decât ce se află în fața ta.

    Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcţia Augmented View afişează informaţii de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.


    BMW M440i xDrive Coupé: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7-8,5; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174-191


    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.


    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp