i4 M50 xDrive Gran Coupe

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

i4 M50 xDrive Gran Coupe

i4 M50 xDrive Gran Coupe

THE NEW

i4

BMW M

NOUL BMW i4 M50 xDRIVE.
100% ELECTRIC.

BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 21,9 - 17,7; autonomie electrică, WLTP în km: 416 - 516

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

BMW i4 M50 xDrive oferă o experiență de condus caracteristică M și un design de un nivel cu totul nou - totul fără emisii locale. Descoperă toate variantele de model ale noului BMW Seria 4 Gran Coupé, precum și opțiunile de echipare și datele tehnice.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   i4 M50 xDrive Gran Coupe
   i4 M50 xDrive Gran Coupe

   Putere[2]

   400 kW (544 CP)

   0-100 km/h[2]

   3,9 s

   Vmax[2]

   225 km/h

   Autonomie[1][2]

   416 - 516

   BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 21,9 - 17,7; autonomie electrică, WLTP în km: 416 - 516

   [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

   Exteriorul BMW i4 M50 xDrive în noul limbaj de forme

   PLĂCEREA DE A CONDUCE.
   100% ELECTRIC.

   Motorul complet electric al BMW i4 M50 xDrive accelerează fără probleme de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde[2]. Aspectul atletic, atât de tipic pentru modelele M, este imediat vizibil: o nouă parte din față M cu faruri LED adaptive, partea din spate cu spoiler M spate și stopuri cu tehnologie laser, iar părțile laterale cu oglinzi M și jante exclusive. La interior, scaunele sport M și noul volan M îmbrăcat în piele emană acea atmosferă M. 

   BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 21,9 - 17,7; autonomie electrică, WLTP în km: 416 - 516

   [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

   NOUL TĂU BMW i4 M50 xDRIVE.

    Substituent conţinut InfoI

    PERFORMANŢĂ

    SE DEPLASEAZĂ CA UN M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    CEL MAI IMPRESIONANT PROGRAM SPORT.

    Pachetul M Sport Pro îți transformă BMW-ul într-o mașină sport. Acesta extinde pachetul M Sport pentru a include numeroase alte caracteristici opționale pentru exterior și interior.

    DESIGN

    ARATĂ CA UN M.

    DETALIILE ÎNTUNECATE EMANĂ UN ASPECT INDIVIDUAL.

    Acesta conferă BMW-ului tău un aspect inconfundabil: Luminile M Shadow Line cu elemente de design întunecate în farurile principale.

    SE SIMTE CA UN M.

    0:00
    0:00 /  0:00
    Scaune M Sport pentru conducătorul auto și pasagerul din față BMW i4 M50 xDrive

    SUSȚINERE LATERALĂ EXCELENTĂ ÎN TIMPUL CONDUSULUI DINAMIC.

    Scaunele M sport garantează o poziţie ideală. Cu tetiere integrate și logo M.

    AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

    PLĂCEREA DE A CONDUCE 100% ELECTRIC.

    0:00
    0:00 /  0:00

    AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT: DEPLASARE ŞI ÎNCĂRCARE CU MODELUL BMW i4 M50 xDRIVE.

    Află mai multe

    Autonomia pentru

    Opriri necesare pentru încărcare

    Acesta este numărul anticipat de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe rută.

     

    Sunt incluse doar punctele de încărcare existente (situația la 25.04.2023), cu cele mai scurte rute alternative posibile și cu o stare de încărcare a bateriei la pornire de 100%.

     

    Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

    Durată de încărcare totală

    Aceasta arată cât timp va dura probabil încărcarea pe ruta dvs. Sunt incluse doar punctele de încărcare existente (situația la 25.04.2023), cu cele mai scurte rute alternative posibile și cu o stare de încărcare a bateriei la pornire de 100%.

     

    Sunt de preferat stațiile de încărcare de mare putere (de exemplu, în rețeaua IONITY), deoarece acolo puteți încărca autovehiculul cu putere maximă de încărcare.

    Info Icon Antet

    Info Icon Text

    Durată de călătorie totală incl. încărcare

    Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

     

    Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri

    Info Icon Antet

    Info Icon Text

    Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23°C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.

     

    Cu aplicaţia  My BMW app , rămâi la curent cu autonomia şi starea de încărcare în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

     

    Cum au fost calculate aceste valori?

     

    Aceste rute sugerate vă oferă o estimare a duratei prevăzute a călătoriei, inclusiv opririle de încărcare necesare, la un nivel inițial de încărcare a bateriei de 100%. Acestea presupun că punctele de încărcare sunt libere și funcționează corect și vă arată cea mai rapidă opțiune de traseu, fără blocări ale circulației rutiere sau alte întârzieri. Informațiile referitoare la opririle de încărcare și durata acestora sunt furnizate pornind de la presupunerea că vă deplasați la aceste opriri cu o capacitate reziduală de cel puțin 10%.

     

    De asemenea, este important să țineți cont de faptul că puterea de încărcare depinde de starea de încărcare a bateriei, de temperatura ambiantă, de profilul individual de deplasare și de utilizarea consumatorilor auxiliari. Timpii de încărcare se aplică la o temperatură ambiantă de 23 °C, după o deplasare anterioară și pot diferi în funcție de comportamentul de utilizare.

     

    Pe ce ipoteze se bazează acest calcul?

     

    Rezultatele calculului autonomiei sunt doar orientative și nu trebuie considerate ca fiind informații garantate. Autonomia reală și timpul de încărcare depind de alți factori, cum ar fi starea de încărcare, vârsta și temperatura bateriei, temperatura ambiantă, stabilitatea tensiunii, stilul de conducere etc.)

     

    Toate calculele se bazează pe valori teoretice, medii și ipoteze și sunt furnizate exclusiv cu titlu orientativ. Cifrele referitoare la autonomie se bazează pe valorile WLTP, care sunt mai realiste.

    Află mai multe

    Durată de încărcare

    Durată de încărcare pentru

    Încărcare la staţii publice

    Staţie de încărcare de mare putere

    Poți încărca automobilul tău BMW i4 M50 xDrive foarte rapid la o stație de încărcare de mare putere (de ex. precum cele din rețeaua IONITY). Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

    Staţie de încărcare rapidă

    Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80 % din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023) (Valabil de la 22/03/2023)

    Staţie de încărcare c.a.

    Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului. Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

    Încărcare acasă

    Wallbox/Flexible Fast Charger

    Acasă, poți încărca convenabil BMW i4 M50 xDrive cu un Wallbox sau cu Flexible Fast Charger (Mod 2). Ambele utilizează curent alternativ (AC). Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, în funcție de vehicul, de dotarea specială și de piață, iar Flexible Fast Charger (Mod 2) oferă o putere maximă de 11 kW. Diagrama prezintă timpul minim de încărcare a bateriei de la 0 la 100% cu o putere de 11 kW.

    Filtru staţii de încărcare

    Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.

     

    Cu aplicaţia  My BMW app, rămâi la curent cu autonomia şi starea de încărcare în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

    ÎNCARCĂ. ORICUM ŞI ORIUNDE DOREŞTI.

    TEHNOLOGII

    MAI BINE CONECTAT.

    Asistentul tău atent.

    Driving Assistant Professional vă menține în mod activ pe banda de rulare la o viteză de până la 210 km/h și la o distanță de siguranță. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou. Un ajutor real, mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou. Un ajutor real, mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente.

    Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

    Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

    Faruri de fază lungă în orice moment.

    Modelul tău BMW îi protejează automat pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă. Nu este nevoie să comuți între luminile de fază lungă și cele de fază scurtă. Cu toate acestea, conduci întotdeauna pe străzi perfect luminate.

    Lasă-ți cheile mașinii acasă.

    Dispozitivele mobile compatibile devin BMW Digital Key al dvs. De asemenea, automobilul tău BMW poate fi deblocat și pornit fie cu un smartphone, fie cu un ceas inteligent. Cheia digitală poate fi partajată între maxim cinci persoane.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția cameră cu perspectivă în realitate augmentată afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central și în panoul de bord.

    CELE MAI IMPORTANTE ELEMENTE DIGITALE.

    ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE i4 M50 xDRIVE.

    ALTE OPȚIUNI DE DOTARE

    Consum şi emisii CO₂.

    BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 21,9 - 17,7; autonomie electrică, WLTP în km: 416 - 516

    [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

    [2] Vehiculul prezentat este BMW M440i xDrive Gran Coupé.

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp


    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.