BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Negru Sapphire
M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Preț (cu TVA)56.525 €
Consum mixt de combustibil7.1–7.8 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Preț (cu TVA)56.525 €
Consum mixt de combustibil7.1–7.8 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Sportivitatea extrovertită a modelului BMW M235i xDrive Gran Coupé domină din toate perspectivele: graţie liniei ce denotă forţă, a liniei uşor curbate a plafonului şi spatelui puternic. Componentele dinamicii de condus perfect reglate şi motorul extrem de puternic îl ajută pe acest atlet de top să stabilească noi repere pe segmentul său. Ceea ce domină interiorul sunt elementele exclusive M şi tehnologiile de ultimă generaţie, cum ar fi sistemul BMW Intelligent Personal Assistant. Pentru o misiune nouă – şi fără limite.

Citeşte în continuare

DESIGNUL EXTERIORULUI ŞI INTERIORULUI BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Sportiv la interior, atletic la exterior: BMW M235i xDrive Gran Coupé îşi prezintă dinamica necompromisă în fiecare detaliu. Nu în ultimul rând datorită pachetului M aerodinamic, precum şi a detaliilor exclusive M în Gri Cerium. Caracteristicile distinctive precum grila frontală BMW cu design mesh, ornamentele de formă liberă pe sistemul de evacuare sau spoilerul spate M completează forma puternică şi contururile coupé-ului sport, în timp ce caracteristici precum scaunele M Sport sau pedalele M decorează atmosfera interioară pentru performanţe maxime.
BMW M235i xDrive Gran Coupé Negru Sapphire

Grila frontală BMW cu design Mesh.

Grila frontală BMW cu design Mesh este finisată complet în Gri Cerium şi are un grilaj cu design elaborat în interior. Această structură de grilă, inspirată de curse, oferă adâncime şi valoare părţii frontale şi creează un accent dinamic şi de înaltă calitate în detalii.
BMW M235i xDrive Gran Coupé Negru Sapphire

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoiler faţă, spoiler spate şi ornamentele pragului lateral specifice M comunică dinamică pură, evidenţiind caracterul atletic al automobilului. Ornamentele sunt în culoarea caroseriei şi prezintă inserţii în Dark Shadow. La modelul BMW M235i, inserţiile sunt negre lucioase.
BMW M235i xDrive Gran Coupé Negru Sapphire

Spoiler M spate.

Spoilerul M spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin producerea forţei de apăsare pe puntea spate, acesta oferă automobilului o mai mare stabilitate în deplasare.
BMW M235i xDrive Gran Coupé Negru Sapphire

Sistem de evacuare M specific.

Cu contrapresiunea sa minimă, sistemul de evacuare M specific de pe ambele părţi sprijină dezvoltarea puternică a motorului. Sunetul său distinctiv poate fi controlat prin mecanismul integrat al supapei de evacuare şi subliniază atractivitatea sportivă a vehiculului. Benzile de finisare a ţevii de eşapament cu formă liberă în Gri Cerium stabilesc accente vizuale.
BMW M235i xDrive Gran Coupé

Scaune sport M.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport îmbunătăţit pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul poate fi ajustat în funcţie de dimensiunile corpului tău mulţumită sistemului integrat de reglare a lăţimii spătarului.
BMW M235i xDrive Gran Coupé

Centuri de siguranţă M.

Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă se mândresc cu o cusătură rafinată în culorile clasice M şi subliniază atmosfera de înaltă calitate şi sportivă în interior.
BMW M235i xDrive Gran Coupé

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.
BMW M235i xDrive Gran Coupé

Ornamente interioare Illuminated Brooklyn.

Ornamentele interioare „Illuminated Brooklyn” cu detalii „Triangle” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul sclipitor al ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.

DINAMICA DE CONDUS A BMW M235i xDrive GRAN COUPÉ.

Cu direcție M Sport, transmisie Steptronic cu 8 trepte și suspensie M Sport, BMW M235i xDrive Gran Coupé ocupă banda de viteză în segmentul său. În combinație cu puternicul și extrem de eficientul motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în linie, acesta se distinge cu ușurință în mulțime și oferă siguranță remarcabilă pe orice traseu.
BMW M235i xDrive Gran Coupé

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil dinamic de condus.
BMW M235i xDrive Gran Coupé Negru Sapphire

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al M235i xDrive Gran Coupé

BMW M235i xDrive.

Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în linie al BMW M235i este deosebit de puternic deoarece este echipat cu pistoane noi, un turbocompresor mai mare, rută optimizată de admisie a aerului, un pachet de răcire de înaltă performanță și un sistem de evacuare M operat de valve.

BMW M235i xDrive Gran Coupé

Direcţia M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi reduce efortul fizic necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis, oferind caracteristici de manevrabilitate deosebit de atletice, în special pe drumuri sinuoase.
BMW M235i xDrive Gran Coupé

PACHETUL M PERFORMANCE.

Pachetul M Performance aduce un plus potenţialului sportiv al automobilului şi permite performanţe maxime la accelerare. În plus, greutatea redusă sporeşte în mod vizibil dinamica de condus. Elementele de design distinctive în negru şi roţile M forjate uşoare de 18” fac şi pachetul M Performance vizibil din exterior.

SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI FUNCŢII COMFORT PE BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive Gran Coupé etalează progresul tehnic până la cel mai fin detaliu. Sistemele inteligente de asistenţă inovative, cum ar fi Asistentul pentru mersul în marşarier, te ajută în timpul călătoriei, în timp ce BMW Intelligent Personal Assistant oferă un nivel superior al comunicării dintre conducătorul auto şi automobil, iar BMW Digital Key asigură mai multă comoditate prin închiderea şi deschiderea portierelor cu ajutorul smartphone-ului.
Interiorul BMW M235i xDrive Gran Coupé cu pachetul de siguranţă Driving Assistant

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.
Parking Assistant BMW M235i xDrive Gran Coupé

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
Pilotul automat cu funcţie Stop&Go al BMW M235i xDrive Gran Coupé

Pilot automat.

Pilotul automat cu funcţie Stop & Go menţine automat distanţa selectată faţă de automobilul din faţă la o viteză între 30 şi 160 km/h şi include funcţia de oprire şi pornire în ambuteiaje. Sistemul Speed Limit Assist permite adoptarea limitei de viteză cu ajutorul pilotului automat. Sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă recunoaşte automobilele staţionate, pietonii şi bicicliştii.
BMW M235i Gran Coupé

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
BMW M235i Gran Coupé

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hei, BMW, mi-e foame.” BMW Intelligent Personal Assistant va găsi cel mai apropiat restaurant şi va planifica imediat ruta. Dar poate să facă şi mai multe. BMW Intelligent Personal Assistant te va asista la utilizarea funcţiilor automobilului. Şi explică în mod clar funcţii utile. Te ajută să manevrezi modelul tău BMW simplu şi intuitiv.

BMW M235i Gran Coupé

Remote Software Upgrade.

Acesta păstrează modelul tău BMW actualizat. Actualizările Remote Software Upgrade pot fi descărcate prin intermediul aplicaţiei My BMW sau în automobil, apoi pot fi instalate.

BMW M235i xDrive Gran Coupé

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcțiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poți gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay și Android Auto. Acest lucru îți permite să folosești funcțiile cunoscute și numeroase aplicații cu ajutorul Control Display-ului.

Digital Key pentru modelele BMW Seria 4 M G82 G22

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni și poți chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru șoferii începători.

 

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

DATELE TEHNICE ALE BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive.

Putere maximă în CP (kW): 

306 (225)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4,9

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

7,2 – 7,8

Emisii medii de CO2, în g/km:

162 – 175

BMW M235i xDrive Gran Coupé Negru Sapphire

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
 • Serviciu de verificare a automobilului
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Descoperă mai multe despre BMW Teleservices

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Descoperă mai multe despre Asistenţă rutieră BMW
Angajat BMW oferă asistenţă unui client

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW M235i xDrive Gran Coupé, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1 – 7,8
Emisii medii de CO₂, în g/km: 162 – 177

 

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .

 

* Disponibil doar cu pachetul opţional M Performance.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,2 – 7,8
Emisii medii de CO₂, în g/km: 162 – 175

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

* Disponibil doar cu pachetul opţional M Performance.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,2 – 7,8
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 162 – 175

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

  * Disponibil doar cu pachetul opţional M Performance.