Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M4 G82 2020 în Galben Sao Paulo, în mişcare

€ 86.870

Preţ

Până la 510 CP (375 kW)

Performanță

THE M4

BMW M

NOILE MODELE BMW M SERIA 4 COUPÉ.

€ 86.870

Preţ

Până la 510 CP (375 kW)

Performanță

THE M4NOILE MODELE BMW M SERIA 4 COUPÉ.

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé şi BMW M440i xDrive Coupé.

Modelele BMW M Seria 4 Coupé oferă o combinaţie fascinantă între estetica, personalitatea şi sportivitatea tipice modelelor M. Liderul trioului este BMW M4 Competition Coupé cu un impresionant 510 CP şi un cuplu de 650 Nm. Echipat cu un motor performant BMW M TwinPower Turbo, transmisie Steptronic M în 8 trepte cu Drivelogic, tracţiune integrală opţională xDrive M*, diferenţial M activ şi numeroase tehnologii inspirate din motorsport, garantează o dinamică maximă de condus – atât în utilizarea cotidiană cât şi pe circuitul de curse. BMW M4 Coupé dezvoltă o putere de 480 CP şi un cuplu de 550 Nm. Combinaţia dintre tracţiunea spate şi transmisia manuală M cu 6 trepte optimă, permite un stil de conducere foarte dinamic şi face din automobil un sportiv pur sânge. În completarea gamei de modele vine BMW M440i xDrive Coupé: pe lângă designul atractiv, coupé-ul sport de 374 CP te inspiră cu un amestec echilibrat de sportivitate, eficienţă şi utilitate zilnică. *xDrive M va fi disponibil din vara anului 2021.


BMW M4 Competition Coupé cu xDrive M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0 - 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 227 - 230

BMW M4 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 - 10,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 227 - 233

BMW M4 Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,3 - 10,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 235 - 240

BMW M440i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 163

Citeşte în continuare

COMPARAŢIE MODELE BMW SERIA 4 COUPÉ M.

Cele mai importante detalii de performanţă dintr-o privire: design, motor, suspensie şi putere.

BMW M4 Competition Coupé.

Dinamică de condus maximă cu tracţiune spate sau tracţiune integrală xDrive M* *xDrive M va fi disponibil din vara anului 2021.
 • Motor de înaltă performanţă BMW M TwinPower Turbo pe benzină, cu 6 cilindri în linie şi 510 CP
 • Transmisie rapidă M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic
 • Tracţiune spate sau integrală xDrive M*
 • 510 CP (375 kW), 650 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 3,5 s
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo Yellow three-quarter front view

BMW M4 Coupé.

Dinamică de condus autentică, cu tracţiune spate şi transmisie manuală.
 • Motor de înaltă performanţă BMW M TwinPower Turbo pe benzină, cu 6 cilindri în linie şi 480 CP
 • Transmisie manuală M cu 6 trepte şi schimbare rapidă şi precisă a vitezelor
 • Tracţiune spate sportivă pentru emoţii trăite la limită
 • 353 kW (480 CP), 550 Nm, 0–100 km/h în 4,2 secunde
BMW M4 Coupé Brooklyn Grey metallic G82 2020 three-quarter front view

BMW M440i xDrive Coupé.

Combinaţia perfectă dintre sportivitate, confort şi utilitatea zilnică.
 • Motor de înaltă performanţă BMW M TwinPower Turbo pe benzină, cu 6 cilindri în linie şi 374 CP
 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 CP), 500 Nm, 0–100 km/h în 4,5 secunde
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 2020 three-quarter front view
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M4 Competition Coupé.

BMW M4 Competition Coupé marchează nivelul de performanţa de top pentru modelele BMW M Seria 4 Coupé. Echipat cu un motor performant BMW M TwinPower Turbo de 510 CP pe benzină cu 6 cilindri în linie şi numeroase tehnologii ale trenului de rulare şi ale şasiului inspirate din motorsport, acest coupé sport oferă o dinamică de condus specifică M la nivelul cel mai înalt. Tracţiunea integrală opţională xDrive M* cu diferenţial M activ garantează o dinamică maximă de condus, atât în utilizarea cotidiană cât şi pe circuitul de curse. Un limbaj de design puternic în partea din faţă, lateral şi spate împreună cu elemente din carbon specifice M opţionale de la exterior şi din interior subliniază caracterul atletic al automobilului.
*xDrive M va fi disponibil din vara anului 2021.

 

Imagine cu partea laterală a BMW M4 Competition Coupé G82 2020 în Galben Sao Paulo
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă o distribuţie superioară a puterii şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cele două turbocompresoare MonoScroll, sistemul direct High Precision Injection, sistemul de control complet variabil al supapei şi sistemul de control variabil al arborelui cu came asigură o performanţă excepţională.
Imagine în prim plan cu consola centrală din interior a transmisiei M Steptronic cu 8 trepte a BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Transmisie M Steptronic cu 8 trepte şi „Drivelogic”.

Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi „Drivelogic” oferă numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: foarte dinamic, confortabil şi lin, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Treptele de viteză pot fi schimbate în mod manual, prin utilizarea padelelor de schimbare a vitezelor de pe volan sau prin selectarea unuia dintre cele trei programe automate folosind Drivelogic.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 xDrive M

xDrive M.

xDrive M* cu diferenţial M activ garantează tracţiune şi dinamică de condus maxime, atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M opţională îmbină agilitatea caracteristică tracţiunii spate cu controlul oferit de sistemul de tracţiune integrală. Poţi alege între următoarele variante de tracţiune: tracţiune integrală, tracţiune integrală sport şi tracţiune faţă/spate, în modul cu sistemul DSC oprit. *xDrive M va fi disponibil din vara anului 2021.
Imagine în prim plan cu frânele M Carbon cu discuri din ceramică ale BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Frâne M Carbon cu discuri din ceramică.

Frânele M Carbon cu discuri din ceramică asigură forţă de frânare mai directă. Contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Echipamentele tehnice sunt vizibile prin discurile de frână din carbon şi ceramică şi etrierele aurii mate cu inscripţie „M” pe axul din faţă şi din spate pe exterior. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de frânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
Vedere din spate cu sistemul de evacuare M Sport al BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet sportiv, care poate fi modificat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele „SPORT” şi „SPORT+”, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor „SETUP”, sunt accentuate de un sunet mult mai intens al motorului, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
Imagine din partea din faţă cu designul frontal al BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Design frontal.

Designul frontal al BMW M4 Competition Coupé este o declaraţie de autenticitate tehnică. Piesa centrală este caracterul îndrăzneţ al grilei frontale M într-o interpretare simplificată pentru un efect dinamic maxim. Pentru prima dată într-un design fără ramă, grila frontală complet neagră cu lamele duble orizontale specifice M permite un flux maxim de aer rece pentru motorul M de turaţie mare. Împreună cu tuburile de iluminat înguste, grila de aer generoasă, cu forma sa trapezoidală întregeşte impresionant designul frontal.
Imagine cu partea laterală a BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Design lateral.

Imagine cu partea laterală a BMW M4 Competition Coupé inspiră putere concentrată şi dinamică. Acoperişul negru din carbon şi zona pragurilor optimizată din punct de vedere aerodinamic inspirate din motorsport, poziţionează silueta automobilului mai aproape de şosea, atât optic, cât şi fizic. Oglinzile exterioare specifice M din carbon, opţionale şi prizele de aer M cu sigla modelului completează în mod impresionant aspectul sportiv, împreună cu roţile forjate M distinctive.
Imagine în prim plan cu jantele M forjate de 19”/20”, tip 826 M ale BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Jante M forjate de 19”/20” Double-spoke, tip 826 M, negre cu anvelope mixte şi anvelope pentru circuit.

Jante M forjate Double-spoke de 19”/20”, tip 826 M, Negru cu anvelope mixte şi pentru circuit, dimensiuni faţă 9,5 J x 19 cu cauciucuri 275/35 R19 şi spate 10,5 J x 20 cu cauciucuri 285/30 R20.
Imagine în prim plan cu acoperişul CFRP al BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Acoperiş din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP).

Acoperişul din carbon realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP), parte a conceptului de construcţie uşoară inteligentă de la BMW, scade greutatea automobilului şi îi coboară centrul de greutate. Acest lucru sporeşte agilitatea şi dinamica în viraje, în timpul accelerării şi a frânării.
Vedere din spate cu designul spate al BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Design spate.

Partea din spate a modelului BMW M4 Competition Coupé este un element definitoriu pentru puterea şi sportivitatea sa. Două ţevi de eşapament duble specifice M ies în afară în zona din spate ca o afirmaţie de sportivitate - încadrate de un difuzor de carbon opţional cu aripi verticale distinctive. Înconjurând difuzorul şi ieşind din zona pragului este o suprafaţă lucioasă care înconjoară elegant acest element sportiv. La margine haionului, un spoiler spate M din carbon, opţional, oferă un finisaj atletic.
Scaune M Carbon ale BMW M4 Competition Coupé G82 2020, interior

Scaune M Carbon.

Scaunul M Carbon cu logo-ul M4 iluminat combină uşurinţa şi trăsăturile de competiţie ale unui scaun de curse cu seria de funcţionalităţi ale unui scaun M Sport. Conturul său oferă un suport lateral perfect împotriva alunecării şi confort excelent pentru călătoriile lungi. Este compatibil cu centurile multipunct şi, prin urmare, potrivit pentru curse.
Habitaclul din jurul volanului M Carbon al BMW M4 Competition Coupé G82 2020

Volan M Carbon.

Volanul M Carbon îţi oferă senzaţia că participi la un raliu. Benzile de finisare din fibră de carbon din spiţe înconjoară elementele de operare şi completează calitatea volanului. Materialul testat în competiţii se potriveşte şi vizual designului interior dinamic.

BMW M4 COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé este un coupé autentic sportiv cu remarcabile caracteristici de condus. Responsabile pentru aceasta sunt un motor performant BMW M TwinPower Turbo de 480 CP, tracţiunea spate şi tehnologiile foarte dezvoltate care îşi au originea în motorsport, precum suspensia specifică M cu diferenţial M activ. O transmisie manuală M în 6 trepte perfect incrementată cu schimbări de viteză scurte şi precise facilitează o interacţiune deosebit de intensă între conducătorul auto şi automobil. Designul exterior atletic şi opţiunile distinctive ale echipamentelor M specifice şi elementele de design subliniază caracterul dinamic al BMW M4 Coupé.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M4 Coupé G82 2020 în Gri Brooklyn metalizat
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M4 Coupé G82 2020

Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă o distribuţie superioară a puterii şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cele două turbocompresoare MonoScroll, sistemul direct High Precision Injection, sistemul de control complet variabil al supapei şi sistemul de control variabil al arborelui cu came asigură o performanţă excepţională.
Imagine în prim plan cu consola centrală şi cu schimbătorul de viteze al BMW M4 Coupé G82 2020 cu transmisie M manuală cu 6 trepte şi tracţiune spate

Transmisie manuală M şi tracţiune spate.

Transmisia manuală M cu 6 trepte asigură caracteristici de condus deosebit de sportive. Este lină, perfect gradată şi este caracterizată de o schimbare de viteze precisă, scurtă. Caracteristicile motorului pot fi perfect utilizate în ceea ce priveşte livrarea puterii şi eficienţa, utilizând cea mai potrivită treaptă de viteză. Perfect pentru ziua de circuit - cu tracţiune spate, automobilul devine o maşină sport de rasă pură atunci când DCS este dezactivat. Datorită transmiterii puterii exclusiv către roţile din spate, automobilul oferă şi mai multă emoţie la limită.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a suspensiei specifice M a BMW M4 Coupé G82 2020

Suspensie specifică M.

Suspensia specifică M combină o construcţie consistentă uşoară cu o rigiditate deosebit de ridicată, geometria optimizată a suspensiei cu un ecartament mai lat şi diferenţial M activ. Caracteristicile de răspuns precis şi feedback-ul de la direcţie şi suspensie asigură un control perfect al automobilului. Cu setarea M poţi regla caracteristicile după cum este necesar.
Imagine în prim plan cu frânele M din material compozit ale BMW M4 Coupé G82 2020

Frâne M din material compozit.

Datorită utilizării diverselor materiale, frânele M din material compozit ating valori de decelerare remarcabile, sunt extrem de stabile şi cântăresc mai puţin. Etrierele de frână în albastru lucios cu inscripţie „M” pe axul din faţă şi din spate pe exterior.
Imagine în prim plan cu frânele M Carbon cu discuri din ceramică a BMW M4 Coupé G82 2020

Frâne M Carbon cu discuri din ceramică.

Frânele M Carbon cu discuri din ceramică asigură forţă de frânare mai directă. Contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Echipamentele tehnice sunt vizibile prin discurile de frână din carbon şi ceramică şi etrierele aurii mate cu inscripţie „M” pe axul din faţă şi din spate pe exterior. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de frânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
Imagine în prim plan cu pasajele roţii din faţă a BMW M4 Coupé G82 2020

Pasajele roţilor faţă.

Pasajele largi ale roţilor modelului BMW M4 Coupé prezintă dovada palpabilă a naturii atletice a coupé-ului sport. Acestea formează un cadru adecvat pentru roţile M mari forjate proiectate cu precizie în Negru bicolor.
Imagine în prim plan cu prizele de aer laterale M ale BMW M4 Coupé G82 2020

Prizele de aer laterale M.

Priza de aer laterală specifică automobilelor M, inscripţionată cu denumirea modelului, ceea ce adaugă o notă sportivă tridimensională pronunţată, subliniază potenţialul impresionant al automobilului şi dă o senzaţie palpitantă de anticipare a experienţei de condus extraordinare care va urma. Aceasta este un exemplu al combinaţiei dinamice dintre perfecţiune tehnică şi design remarcabil, care a reprezentat caracteristica principală a automobilelor M încă de la început.
Imagine în prim plan cu oglinzile exterioare M ale BMW M4 Coupé G82 2020

Oglinzi M exterioare.

Oglinzile exterioare cu designul tipic M cu punte dublă cu lentile asferice sunt reglabile electric, precum şi încălzite. Piciorul oglinzii este integrat optic în fanta geamurilor laterale şi susţine designul elegant, sportiv al automobilului.
Imagine în prim plan cu jantele M forjate de 19”/20”, tip 826 M ale BMW M4 Coupé G82 2020

Jante M forjate Double-spoke de 19”/20”, tip 826 M, Negru bicolor, cu anvelope mixte.

Jante M forjate Double-spoke de 19”/20”, tip 826 M, Negru bicolor cu anvelope mixte, Translucent Shadow, dimensiuni faţă 9,5 J x 19 cu cauciucuri 275/35 R19 şi spate 10,5 J x 20 cu cauciucuri 285/30 R20.