VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

THE NEW

X2

BMW M

NOUL BMW X2 M35i xDRIVE.

BMW X2 M35i xDrive: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7 – 8,0; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174 – 181

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Dispunând de un motor puternic şi de o configuraţie precisă a şasiului şi suspensiei, BMW X2 M35i xDrive oferă performanţe remarcabile, fapt care este reflectat fără echivoc şi în designul modelului M. Află mai multe despre preţuri, date tehnice şi opţiunile de echipare disponibile pentru BMW X2 M35i xDrive şi experimentează combinaţia unică de sportivitate şi caracter practic de zi cu zi.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   BMW X2 M35i xDrive
   BMW X2 M35i xDrive

   Putere

    221 kW (300 cp)

   Cuplu

   400 Nm

   0-100 km/h

   5,4 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7 – 8,0; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174 – 181

   BMW X2 M35i xDrive în Albastru Frozen Portimao

   M FĂRĂ NICIUN DUBIU.

   Patru ţevi de eşapament, scaune M sport opţionale, componente aerodinamice specifice M - la prima vedere, BMW X2 M35i xDrive exprimă cu claritate statutul său de model BMW M. Motorul său pe benzină M Twin Power Turbo de 300 CP (221 kW), suspensia M adaptivă şi sistemul de frânare M Sport de înaltă performanţă ale BMW X2 M35i xDrive garantează o experienţă de condus în tipică M.

   CONFIGUREAZĂ

   NOUL TĂU BMW X2 M35i xDRIVE.

    Substituent conţinut InfoI

    PERFORMANŢĂ

    SE DEPLASEAZĂ CA UN M.

    FRÂNARE PUTERNICĂ.

    Frânele M din material compozit de 19“ asigură o decelerare remarcabilă chiar şi pe carosabil umed. Discurile de frână perforate ale automobilului sunt extrem de rezistente la căldură. Iar etrierele gri lucioase cu logo M exprimă vizual performanţa excepţională a automobilului.

    PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE DINAMICII DE CONDUS.

    Motor puternic şi dinamică de condus sportiv. Noul BMW X2 M35i xDrive combină manevrabilitatea şi performanţa de înaltă precizie.

    DESIGN

    VIZIBIL M.

    M PENTRU OCHI ŞI URECHI.

    Sistemul de evacuare M emite un sunet bogat de motor prin cele patru ţevi de eşapament. Pentru pachetul M Sport Pro, sistemul este prevăzut cu capace negre.

    DETALII EXTERIOARE.

    SE SIMTE CA UN M.

    REBEL ÎN ALCANTARA.

    Stilul tău, perfect coordonat. Panoul de instrumente Luxury se mândreşte cu o combinaţie sofisticată de tapiţerie Alcantara/Veganza. Peste tot până la ornamentul portierei. Cusăturile M albastre încadrează panoul de instrumente şi pragurile uşilor. Sau selectează altă tapiţerie. Panoul de instrumente prezintă apoi un model în formă de diamant de înaltă calitate cu aspect Veganza.

    DETALII INTERIOARE.

    TEHNOLOGII

    INTELIGENTE ŞI INOVATOARE.

    CELE MAI IMPORTANTE ELEMENTE DIGITALE.

    BMW X2 M35i xDrive SUV, funcţii Digital Premium

    MAI BINE CONECTAT.

    Experimentează funcţiile digitale suplimentare ale pachetului BMW Digital Premium[1] - începe cu o versiune de testare gratuită:

     

    • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
    • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
    • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

    RELAXARE DEPLINĂ ÎN MIŞCARE.

    RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

    ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN MODELUL BMW X2 M35i xDRIVE.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW X2 M35i xDRIVE.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

    BMW X2 M35i xDrive: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7 – 8,0; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174 – 181

     

    [1] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

     

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.