X2 sDrive20i

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

X2 sDrive20i

BMW X2 U10 Konfigurieren 02

THE NEW

X2

NOUL BMW X2.

BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,4 - 7,2; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 146 - 164

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

NOUL BMW X2 - SUV-ul care oferă un echilibru perfect între lux, performanţă şi versatilitate. Descoperă designul său distinctiv, caracterizat prin linii puternice şi o prezenţă sportivă. Lasă-te impresionat de interiorul care oferă echipamente de înaltă calitate, tehnologie inovatoare şi confort ergonomic. Descoperă mai multe despre diferitele variante de modele cu motoare pe benzină sau diesel, opţiunile de echipare şi preţuri, şi personalizează modelul tău BMW X2 în funcţie de preferinţele personale.

Date tehnice

VARIANTE.

   X2 sDrive20i
   X2 sDrive20i

   Putere[1]

   131 kW (178 CP)

   Cuplu[1]

   280 Nm

   0-100 km/h

   7,6

   Vmax

   227 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,4 - 7,2; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 146 - 164

    

   [1] Compus din motor cu combustie 115 kW şi motor electric până la 14 kW.

   BMW X2 sDrive20i în Verde Capeyork

   PERFORMANŢĂ ŞI DESIGN CARE IES ÎN EVIDENŢĂ.

   Noul BMW X2 face viaţa de zi cu zi mai captivantă, mai sportivă şi mai confortabilă. Mai ales datorită designului său extrovertit, cu silueta dinamică, de coupé. Interiorul său elegant este prevăzut cu o trapă mare electrică din sticlă, disponibilă opţional, şi cu afişajul BMW Curved Display. Modelul pe benzină al BMW X2 sDrive20i produce o putere impresionantă de 170 CP (125 kW)[1], cu o viteză maximă de 213 km/h.

   CONFIGUREAZĂ

   NOUL TĂU BMW X2.

    Substituent conţinut InfoI

    DESIGN EXTERIOR

    PERSONALITATE PUTERNICĂ.

    TEHNOLOGIE LED INTELIGENTĂ.

    Strălucire spectaculoasă şi distinctivă: LED-urile de ultimă generaţie din faruri, stopuri, luminile de zi şi luminile de poziţie ies în evidenţă atunci când automobilul este în staţionare şi în mers.

    DESIGN INTERIOR

    CONFORT LA SUPERLATIV.

    SENTIMENT DE LIBERTATE.

    Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

    DINAMICĂ DE CONDUS

    MAI MULTĂ BUCURIE DE A CONDUCE. FĂRĂ CONVENŢII.

    TEHNOLOGII

    DIVERTISMENT INOVATOR.

    JOCURI DIN MERS.

    Fie că este vorba de un singur jucător sau de mai mulţi, jocurile AirConsole îţi transformă modelul tău BMW într-o consolă de jocuri. Depăşeşte scorul tău maxim sau provoacă-ţi pasagerii la joc pe durata pauzelor de aşteptare pe BMW Curved Display. Smartphone-ul tău este controllerul. Trebuie doar să scanezi codul QR pe display-ul central şi poţi începe să te joci.

    BMW X2, funcţii Digital Premium

    MAI BINE CONECTAT.

    Experimentează pachetul BMW Digital Premium[2] cu funcţii digitale suplimentare – începe cu o versiune de testare gratuită:

    • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
    • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
    • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

    ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

    RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

    ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN MODELUL BMW X2.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW X2.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

    BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,4 - 7,2; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 146 - 164

     

    [1] Compus din motor cu combustie 115 kW şi motor electric până la 14 kW.

     

    [2] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.


    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

     

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.