BMW X2 Verde Sanremo Shop The Look
Preț (cu TVA) 35.760,00 €
Consum mixt de combustibil1.7 - 1.8 l/100km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in Hybrid

THE X2

BMW X2.

Preț (cu TVA) 35.760,00 €
Consum mixt de combustibil1.7 - 1.8 l/100km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in Hybrid

Absolut unic. Excepţional. BMW X2 îşi declară ambiţiile sportive încă de la prima vedere. Designul sportiv şi îndrăzneţ oferă performanţă dinamică şi agilitate care sunt de neegalat în acest segment. Mai mult, interiorul de înaltă calitate şi numeroasele tehnologii inovatoare îl definesc drept protagonistul extrovertit al unei noi ere. Eşti pregătit?

Citeşte în continuare
Ecotichet 2022

Oferta pentru modele Plug-in hybrid & ecotichet.

Află mai multe

ALEGE DIN RECOMANDĂRILE NOASTRE PENTRU BMW X2.

BMW X2 sDrive18i

PACHETUL M SPORT

BMW X2 alb Alpin; pachet M Sport
41.489,00 €
  • Pachet M Sport
  • Cruise Control cu funcția de oprire
  • Faruri adaptive LED

BMW X2 xDrive25e

PACHET M SPORT X

BMW X2 albastru Phytonic pachet M Sport X
51.397,00 €
  • Pachet M Sport X
  • DAB tuner
  • Faruri adaptive LED

BMW X2 xDrive25d

EDIŢIA GOLDPLAY

BMW X2 Verde Sanremo Ediţia GoldPlay
52.805,00 €
  • Ediția GoldPlay
  • Jante M aerodinamice de 20" cu inserție în Auriu Galvanic
  • Scaune M sport cu perforații Negru/Galben

DETALIILE IMPORTANTE LEGATE DE DESIGN ALE MODELULUI BMW X2.

BMW X2 Verde Sanremo
BMW X2 Verde Sanremo

Parte frontală extrovertită.

Îţi taie răsuflarea de la prima privire: o prezenţă care denotă încredere în sine, cu bara-spoiler puternică şi gurile de admisie de mari dimensiuni, care asigură răcirea superioară a frânelor şi a motorului.

BMW X2 Verde Sanremo

Vedere laterală puternică, armonioasă.

La fel de uimitor ca un X, la fel de agil ca un coupé – linia sportivă a noului BMW X2 combină secţiunea inferioară puternică a automobilului cu o siluetă sportivă cu un contur îngust al geamului.

BMW X2 Verde Sanremo

Designul uimitor al părţii din spate.

Limbajul unic de design subliniază postura amplă a noului BMW X2. Hayonul care se închide la nivel cu spoilerul şi mânerul hayonului integrat în emblema BMW subliniază estetica acestuia.

BMW X2

Habitaclu centrat pe şofer.

Interiorul sofisticat impresionează printr-un habitaclu ergonomic tipic pentru BMW X. Toate instrumentele şi funcţiile sunt intuitive de operat. O caracteristică deosebit de sportivă: volanul M îmbrăcat în piele, opţional, cu funcţii multiple şi padele pentru schimbarea treptelor de viteză, se potriveşte perfect în mână.

Afişaj de instrumente BMW X2

Concept de operare de ultimă generaţie.

Conceptul inovator de operare ridică comunicarea la un nou nivel. Este intuitiv de utilizat prin controlerul iDrive sau prin atingere şi comenzi vocale în timp real.

designul din piele al modelului BMW X2 2020

Tapiţerie de calitate superioară.

Tapiţeria cu finisajele sale de înaltă calitate asigură ca scaunele să fie extrem de confortabile. Opţiunea ilustrată în piele „Dakota” cu perforare, precum şi detaliile aurii şi cusăturile contrastante este rezervată exclusiv pentru Ediţia GoldPlay. Acestea sunt replicate şi pe cotieră, pe consola centrală şi pe panoul de instrumente.

NOUL BMW X2 EDIŢIA GOLDPLAY.

Treci la auriu: fie într-un BMW X2 xDrive25e deosebit de eficient cu propulsie hibridă inovatoare, fie într-un BMW X2 M35i care creşte adrenalina sau într-un model cu una dintre celelalte opţiuni de motorizare – detalii exclusive, cum ar fi folia în Auriu Galvanic asigură că BMW X2 în Ediţia GoldPlay atrage atenţia maximă pe orice drum.
BMW X2 Verde Sanremo
Rama grilei frontale a BMW X2 Verde Sanremo

Rama grilei frontale vopsită în Auriu Galvanic.

Datorită ramei sale în Auriu Galvanic, grila frontală verticală M mare transmite un semnal exclusiv prin partea din faţă.

Jantă din aliaj uşor a BMW X2 Verde Sanremo

Roţi M Aero Performance cu inserţie în Auriu Galvanic.

Un simbol al flerului sportiv: inserţii cu accente în tonul exclusiv de Auriu Galvanic ghidează privirile admirative către roţile M aerodinamice.

Grafica geamului modelului BMW X2 Verde Sanremo

Pachet M Shadow Line lucios.

Uimitor până la cel mai mic detaliu, pachetul M Shadow Line lucios, prezintă accente elegante în negru lucios pe caracteristici precum geamurile şi ramele oglinzilor.

Panoul de bord pe partea pasagerului al modelului BMW X2

Grafică „GoldPlay” şi ornamente interioare în Dark Graphite mat.

Datorită unei caracteristici grafice „GoldPlay” de pe partea pasagerului a panoului de bord, împreună cu benzile ornament interioare în Dark Graphite, cabina transmite o atmosferă de eleganţă sofisticată.

Scaunele M Sport ale BMW X2

Scaune M Sport.

Scaunele ergonomice M Sport din piele neagră dobândesc un aspect exclusivist şi elegant datorită cusăturilor aurii. Perforarea spătarului asigură ventilare optimă.

Pragul modelului BMW X2

Pragul „Edition” vopsit în Auriu Galvanic.

De îndată ce portierele se deschid, atenţia este îndreptată către finisajul pragului „Edition”, cu efectul său deosebit de luxos în Auriu Galvanic contrastant.

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelului BMW X2 xDrive25e cu propulsie hibridă inovatoare.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu BMW X2 xDrive25e** ai parte de mobilitate durabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.
BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X2 xDrive25.

BMW X2 xDrive25e** plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie produc o experienţă de condus eficientă şi unică. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime.

Explorează electromobilitatea BMW
BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

Modurile de conducere ale BMW X2 xDrive25e.

Complet electric şi zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilul hibrid BMW X2 xDrive25e** oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează din plin, în orice situaţie, motorul cu combustie internă şi motorul electric.

Explorează electromobilitatea BMW
BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

Încărcarea modelului BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău plug-in hybrid. Pe lângă cablul de încărcare standard pentru prize casnice, programul de încărcare al automobilului BMW X2 xDrive25e** include şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru încărcare publică.

*ofertă specifică pieţei

Află mai multe despre încărcare
BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

Servicii digitale pentru modelul BMW X2 xDrive25e.

BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care fac viaţa de zi cu zi alături de automobilul tău BMW X2 xDrive25e** şi mai convenabilă. Not available in Romania. Mai multe servicii digitale, precum aplicaţia My BMW îţi uşurează suplimentar mobilitatea zilnică.

Explorează electromobilitatea BMW

DINAMICA DE CONDUS A BMW X2.

Tehnologia folosită la trenul de rulare şi şasiul BMW X2 dintr-o privire.

Motoare puternice, direcţie precisă, suspensie M sport disponibilă opţional şi manevrabilitate precisă care stabileşte standarde noi în acest segment de automobile: te bucuri de dinamica şi agilitatea oferite de acest model – fie că este vorba de sprinturi sau distanţe lungi, condus în mediul urban sau pe drumuri şerpuite de ţară. Caracteristicile acestui automobil pot fi îmbunătăţite datorită sistemului de tracţiune integrală BMW xDrive disponibil opţional. Acesta oferă BMW X2 tracţiune şi stabilitate excelente şi îi permite să intre cu uşurinţă chiar şi în cele mai strânse viraje. Adrenalina specifică circuitului de curse este inclusă – pentru cei care sunt pregătiţi.
Schimbător viteze BMW X2

Transmisie sport cu ambreiaj dublu.

Transmisia Steptronic Sport cu 7 trepte şi ambreiaj dublu oferă o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

BMW X2 xDrive Verde Sanremo

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.

Suspensie adaptivă BMW X2 F39

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă coborâtă cu 10 mm permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.

SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW X2.

Cu ajutorul serviciilor inovatoare din aplicaţia My BMW pentru BMW X2, te vei bucura întotdeauna de o conexiune optimă între smartphone-ul tău şi automobil. Indiferent dacă plănuieşti întâlniri sau trasee şi vrei să le încarci în sistemul de navigaţie, dacă vrei să distribui locaţia ta curentă în timp real sau vrei ca smartphone-ul tău să afişeze distanţa rămasă de parcurs pe jos până la destinaţie, aplicaţia „BMW Connected” îţi va facilita viaţa şi rutina zilnică.