X3 xDrive30e

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

X3 xDrive30e

BMW X3 30e

THE NEW

X3

Modelul Plug-in Hybrid BMW X3.

X3 xDrive30e[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,1 - 1; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 26 - 22; Consum de energie, cumulat WLTP în kWh/100 km: 24 - 22,3; autonomie electrică, WLTP în km: 81 - 90[2]

[1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.
[2] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

Variante și date tehnice.

   X3 xDrive30e
   X3 xDrive30e

   Putere[1][2]

   220 kW (299 CP)

   0-100 km/h[1]

   6,2 s

   Vmax[1]

   215 km/h

   Electr. Autonomie[1][3]

   81 - 90 km

   X3 xDrive30e[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,1 - 1; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 26 - 22; Consum de energie, cumulat WLTP în kWh/100 km: 24 - 22,3; autonomie electrică, WLTP în km: 81 - 90[3]

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.
   [2] Compus din motor cu combustie (valoare nominală specificată) și motor electric (până la valoarea nominală specificată). Valorile motorului electric depind de starea de încărcare a bateriei.

   [3] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

   Limbajul formelor la vehiculul hibrid plug-in BMW X3 SUV

   Construit pentru a explora lumea.

   Automobilul plug-in hybrid BMW X3 combină confortul, flexibilitatea de zi cu zi și dinamica de condus caracteristică X. Datorită sistemului său de propulsie plug-in hybrid, oferă mobilitate sustenabilă și în cazul călătoriilor scurte. Tehnologiile inovatoare de conectivitate la bord și de asistență pentru conducătorul auto duc funcționalitatea, siguranța și divertismentul la un nou nivel în BMW X3. Designul său stabilește standarde cu repere precum noua grilă BMW Iconic Glow. Descoperă toate variantele de model, echipamentele opționale și datele tehnice sau configurează BMW X3 în funcție de propriile tale cerințe.

   Adaptat nevoilor tale.

   Pictogramă CA putere de încărcare hibrid plug-in BMW X3 SUV

   7,4 (11) / - kW[1] putere de încărcare AC

   Pictogramă autonomie electrică a hibridului plug-in BMW X3 SUV

   81 - 90 km[1[2] autonomie integral electrică, WLTP

   Pictogramă capacitate portbagaj a hibridului plug-in BMW X3 SUV

   460 - 1600 litri capacitate portbagaj

   Noul tău BMW X3 Plug-in hybrid.

    InfoI content placeholder

    Impresionează din orice unghi.

    La exterior, modelul plug-in hybrid BMW X3 etalează mărime și prestanță. Suprafețele extinse și contururile clare se combină pentru a forma proporțiile sale monolitice de SUV - de la partea frontală impunătoare, vederea laterală lungă cu ampatament impresionant, până la partea din spate lată. Caracteristicile cele mai importante includ designul complet reinterpretat al grilei BMW cu iluminare pe contur și noua semnătură luminoasă dublă a farurilor frontale.

    Ambianța perfectă pentru fiecare călătorie.

    Interiorul automobilului plug-in hybrid BMW X3 emană o ambianță contemporană și confortabilă. Acest lucru este asigurat de materialele premium și de designul general minimalist. Cockpit-ul include tehnologie de ultimă generație și cel mai înalt grad de confort de operare, datorită unui BMW Curved Display de 14,9", compoziției dinamice a iluminării, BMW Smart bar și bare luminoase. Cu ornamentele sale din poliester reciclat sustenabil, modelul plug-in hybrid BMW X3 combină căldura și confortul textilelor pentru a crea o estetică cu totul nouă.

    Senzație incredibilă de spațiu.

    Senzația uimitoare de spațiu din plug-in hybrid-ul BMW X3 se extinde și în partea din spate. Până la trei pasageri se pot bucura de un confort superior aici, datorită spațiului extins pentru picioare și a materialelor premium.

    Digital. De ultimă generație.

    Modelul plug-in hybrid BMW X3 stabilește noi repere cu caracteristici digitale de ultimă generație. Folosește BMW Digital Key Plus pentru a deschide și a bloca BMW-ul tău fără contact cu ajutorul smartphone-ului tău, de îndată ce te afli în raza de acțiune. În timp ce conduci, poți controla în mod convenabil funcțiile cheie cu noul BMW Intelligent Personal Assistant folosind controlul vocal inteligent. Iar în timpul pauzelor de condus, te poți bucura de divertisment captivant sau de jocuri pe ecranul BMW Curved Display 14,9", grație pachetului opțional BMW Digital Premium. O singură aplicație oferă acces la o multitudine de furnizori de streaming.

    Streaming video BMW Digital Premium hibrid plug-in BMW X3 SUV

    Distracţie excelentă în timpul pauzelor.

    Poţi viziona filme și emisiuni TV pe display-ul central al modelului tău BMW. Timpii de așteptare trec repede și beneficiați de cel mai bun divertisment cu streaming video de înaltă rezoluție, complet integrat.

    Noua generație de divertisment în mașină.

    Conectivitate nelimitată. Siguranță inteligentă.

    Mai mult decât o simplă cheie.

    Cu BMW Digital Key Plus, poți utiliza dispozitivele mobile compatibile pe post de chei ale autovehiculului. Și le poți partaja în format digital cu până la cinci persoane. Când te apropii de BMW-ul tău, acesta se deblochează automat, acompaniat de efecte luminoase.

    Asistentul tău atent.

    Driving Assistant Professional te menține în mod activ pe banda de rulare la o viteză de până la 210 km/h și la o distanță de siguranță. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou. Un ajutor real, mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente.

    BMW-ul tău se parchează singur.

    Parchează fără să stai în vehicul. Asistentul de parcare Parking Assistant Professional parchează și scoate automat BMW-ul din spațiile de parcare. Efectuează mai întâi manevra pe o distanță de până la 200 m și apoi salveaz-o.

    Ajungi la destinație ușor și cu instrucțiuni clare.

    Camera cu perspectivă în realitate augmentată îți permite să vezi exact unde mergi. Aceasta transferă zonele înconjurătoare reale pe ecranul de control și adaugă informații pentru a te ajuta la navigație. Săgețile de pe transmisia live îți arată clar unde este următoarea curbă.

    Dinamică de condus pentru exploratori.

    Un motor puternic cu ardere internă, completat de un motor electric inovator. Bucură-te de performanțe sportive în timp ce explorezi lumea cu modelul plug-in hybrid X3 xDrive30e. Folosind energie electrică integrală și complet fără emisii locale, dacă dorești.

    Tot ce este mai bun din cele două lumi.

    Poți simți motorul electric al modelului BMW X3 30e xDrive de îndată ce pui piciorul pe accelerație. Cu toate acestea, dinamica de condus excepțională este doar unul dintre numeroasele beneficii ale sistemului său de propulsie hibrid, care nu produce emisii locale, dacă este necesar.

    Conducere și încărcare electrificată hibrid plug-in BMW X3 SUV
    Conducere și încărcare electrificată hibrid plug-in BMW X3 SUV

    Senzații tari în 6,2 secunde.

    Senzația inconfundabilă de deplasare electrică a modelului X3 xDrive30e este distractivă din momentul în care pornești la drum. Și pentru mult timp și după aceea, datorită propulsiei sale inovatoare, cu o capacitate mare a bateriei și o autonomie electrică de 81 - 90 km[1][2].

    BMW Charging hibrid plug-in BMW X3 SUV

    Pur și simplu încarci. Oricând.

    În mod convenabil, acasă, sau simplu și rapid, pe drum, în una dintre cele mai extinse rețele de încărcare din Europa. Tot ce-ți trebuie pentru a face acest lucru este inclus în pachetul de achiziționare X3 xDrive30e.

    Îngrijire Proactivă în BMW X3.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Dacă este timpul pentru o revizie sau dacă anvelopele sunt uzate. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Te contactăm în timp util.

    Întrebări frecvente referitoare la BMW X3.

    S-ar putea să te intereseze.

    Consum de combustibil și emisii de CO₂.

    X3 xDrive30e[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,1 - 1; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 26 - 22; Consum de energie, cumulat WLTP în kWh/100 km: 24 - 22,3; autonomie electrică, WLTP în km: 81 - 90[2]

    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.
    [2] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 și mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică și autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă și respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ și al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, și la https://www.dat.de/co2/.