X3 xDrive20

Shop the Look

X3 xDrive20

BMW X3 20 xDrive

THE NEW

X3

NOUL BMW X3.

590€* + TVA

PE LUNĂ

X3 xDrive20[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,6 - 6,9; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 173 - 156

[1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

* Oferta de leasing financiar exprimată în EURO, prin UniCredit Leasing S.A, este destinată persoanelor juridice, pe o perioadă de 60 luni, cu avans de 23,29%, valoare reziduală 20%. Oferta nu include TVA. Oferta este disponibilă doar la dealerii BMW participanți, este supusă unor termene și condiții, și este valabilă până la 31.09.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clienților se va face condiționat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Leasing S.A.

Variante și date tehnice.

   X3 xDrive20
   X3 xDrive20

   Putere[1][2]

   153 kW (208 CP)

   Cuplu[1][2]

   330 Nm

   0-100 km/h[1]

   7,8 s

   Vmax[1]

   215 km/h

   X3 xDrive20[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,6 - 6,9; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 173 - 156

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.
   [2] Compus din motor cu combustie (valoare nominală specificată) și motor electric (până la valoarea nominală specificată).

   Limbajul formelor BMW X3 SUV

   Construit pentru a explora lumea.

   BMW X3 combină confortul, flexibilitatea de zi cu zi și dinamica de condus caracteristică X. Tehnologiile inovatoare de conectivitate la bord și de asistență pentru conducătorul auto duc funcționalitatea, siguranța și divertismentul la un nou nivel în BMW X3. Designul său stabilește standarde cu caracteristici reper precum BMW Iconic Glow reinterpretat. Iar cu o capacitate impresionantă a portbagajului, BMW X3 are spațiu pentru tot ce vrei să iei cu tine. Descoperă toate variantele de model, echipamentele opționale și datele tehnice sau configurează BMW X3 în funcție de cerințele tale individuale.

   Versatil pentru tot ceea ce îți rezervă viața.

   Pictogramă capacitate minimă portbagaj BMW X3 SUV

   570 litri capacitate minimă portbagaj

   Pictogramă capacitate max. portbagaj BMW X3 SUV

   1700 litri capacitate maximă portbagaj

   Pictogramă capacitate remorcă BMW X3 SUV

   2400 kg sarcină remorcabilă

   Noul tău BMW X3.

    Substituent conţinut InfoI

    Impresionează din orice unghi.

    La exterior, vehiculul hibrid BMW X3 etalează mărime și prestanță. Suprafețele extinse și contururile clare se combină pentru a forma proporțiile sale monolitice de SUV - de la partea frontală impunătoare, vederea laterală lungă cu ampatament impresionant, până la partea din spate lată. Caracteristicile cele mai importante includ designul complet reinterpretat al grilei BMW cu iluminare pe contur și noua semnătură luminoasă dublă a farurilor frontale.

    Ambianța perfectă pentru fiecare călătorie.

    Interiorul BMW X3 emană o ambianță contemporană și confortabilă. Acest lucru este asigurat de materialele premium și de designul general minimalist. Cockpit-ul include tehnologie de ultimă generație și cel mai înalt grad de confort de operare, datorită unui BMW Curved Display de 14,9", compoziției dinamice a iluminării, BMW Smart bar și bare luminoase. Cu ornamentele sale din poliester reciclat sustenabil, BMW X3 combină căldura și confortul textilelor pentru a crea o estetică cu totul nouă.

    Senzație incredibilă de spațiu.

    Senzația uimitoare de spațiu din BMW X3 se extinde și în partea din spate. Până la trei pasageri se pot bucura de un confort superior aici, datorită spațiului sporit pentru picioare și a materialelor premium.

    Digital. De ultimă generație.

    BMW X3 stabilește noi repere cu caracteristicile digitale de ultimă generație. Folosește BMW Digital Key Plus pentru a deschide și a bloca BMW-ul tău fără contact cu ajutorul smartphone-ului tău, de îndată ce te afli în raza de acțiune. În timp ce conduci, poți controla în mod convenabil funcțiile cheie cu noul BMW Intelligent Personal Assistant folosind controlul vocal inteligent. Iar în timpul pauzelor de condus, te poți bucura de divertisment captivant sau de jocuri pe ecranul BMW Curved Display 14,9", grație pachetului opțional BMW Digital Premium. O singură aplicație oferă acces la o multitudine de furnizori de streaming.

    Straming video BMW Digital Premium BMW X3 SUV

    Distracţie excelentă în timpul pauzelor.

    Poţi viziona filme și emisiuni TV pe ecranul central al modelului tău BMW. Timpii de așteptare trec mai repede și beneficiezi de cel mai bun divertisment cu streaming video de înaltă rezoluție, complet integrat.

    Noua generație de divertisment în mașină.

    Conectivitate nelimitată. Siguranță inteligentă.

    Mai mult decât o simplă cheie.

    Cu BMW Digital Key Plus, poți utiliza dispozitivele mobile compatibile pe post de chei ale autovehiculului. Și le poți partaja în format digital cu până la cinci persoane. Când te apropii de BMW-ul tău, acesta se deblochează automat, acompaniat de efecte luminoase.

    Asistentul tău atent.

    Driving Assistant Professional te menține în mod activ pe banda de rulare la o viteză de până la 210 km/h și la o distanță de siguranță. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou. Un ajutor real, mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente.

    BMW-ul tău se parchează singur.

    Parchează fără să stai în vehicul. Asistentul de parcare Parking Assistant Professional parchează și scoate automat BMW-ul din spațiile de parcare. Efectuează mai întâi manevra pe o distanță de până la 200 m și apoi salveaz-o.

    Ajungi la destinație ușor și cu instrucțiuni clare.

    Camera cu perspectivă în realitate augmentată îți permite să vezi exact pe unde mergi. Aceasta transferă zonele înconjurătoare reale pe ecranul de control și adaugă informații pentru a te ajuta la navigație. Săgețile de pe transmisia live îți arată clar unde este următoarea curbă.

    Dinamică de condus pentru exploratori.

    De la 0 la 100 km/h în 7,8 secunde.[1] Dar plăcerea de a conduce X3 xDrive20 nu se oprește aici. Datorită accelerației puternice și a rezervelor abundente, odată ce s-a ajuns la o destinație, următoarea așteaptă mereu să fie descoperită.

    Îngrijire Proactivă în BMW X3.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Dacă este timpul pentru o revizie sau dacă anvelopele sunt uzate. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Te contactăm în timp util.

    Întrebări frecvente referitoare la BMW X3.

    S-ar putea să-ți mai placă.

    Consum de combustibil și emisii de CO₂.

    X3 xDrive20[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,6 - 6,9; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 173 - 156 

    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 și mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică și autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă și respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ și al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, și la https://www.dat.de/co2/.