Accesorii pentru primăvară/vară BMW Automobile BMW care se află în faţa unui lac şi a unui peisaj montan

„ZONA NOASTRĂ DE CONFORT: LA SOARE.”

Accesorii originale BMW pentru primăvară şi vară.

„ZONA NOASTRĂ DE CONFORT: LA SOARE.”Accesorii originale BMW pentru primăvară şi vară.

Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

A sosit vara! Şi odată cu vremea însorită vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Abia aşteaptă s-o descoperi. Bucură-te de curbele şoselei, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu Accesoriile originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de conducere optimă. Împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te ajută să ajungi în deplină siguranţă la destinaţiile tale de vară. Pentru că trebuie să profiţi din plin şi fără întreruperi de fiecare moment al verii. Aceasta va fi vara ta.

Citeşte în continuare

„SUNTEM MEREU PREGĂTIŢI PENTRU SOARE.”

Accesorii originale de vară BMW pentru interior şi exterior.

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare vară din viaţa ta.

Accesorii pentru primăvară/vară BMW Bărbat care se află într-un BMW cu portiera deschisă
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod™

Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod™.

Cablul adaptor cu mufe din metal solid facilitează plăcerea ascultării individualizate în maşină. Modelele Apple iPod™ sau iPhone™ compatibile pot fi integrate în maşină şi pot fi încărcate simultan. Astfel, adaptorul USB permite redarea cu uşurinţă a muzicii stocate pe dispozitiv prin intermediul difuzoarelor autovehiculului. Sursele externe de muzică pot fi controlate prin intermediul controlerului iDrive şi cu ajutorul butoanelor multifuncţionale de pe volan sau de pe sistemul radio.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a dereglărilor, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C

Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C.

Adaptorul USB dublu de încărcare poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare de încărcare de maxim 2x3 amperi cu o putere maximă de 2x18 waţi permite o încărcare extrem de rapidă. Supraîncălzirea este împiedicată de componentele electronice integrate. Graţie tehnologiei de încărcare a alimentării cu energie electrică, portul USB tip C beneficiază de mai multe profiluri care pot negocia posibili curenţi şi voltaje cu dispozitivul. Această tehnologie permite o încărcare cât mai bună cu putinţă şi, simultan, protejează şi bateria.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ un tipar de înaltă calitate din oţel inoxidabil.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Staţie de încărcare universală wireless BMW

Staţie de încărcare universală wireless BMW.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită staţiei de încărcare wireless BMW universale, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără un cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru

Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

Ideală pentru călătoriile alături de cei mici. Această geantă de înaltă calitate este montată pe spătarele scaunelor din faţă şi oferă o mulţime de opţiuni de depozitare pentru pasagerii din spate, asigurându-se că toate obiectele esenţiale pentru călătorii sunt vizibile şi uşor de accesat. Are buzunare de diferite dimensiuni, dintre care unele pot fi închise, şi de un compartiment pentru sticle. De asemenea, permite ataşarea unei cutii pentru şerveţele. Geanta montată pe spătar este confecţionată din poliester rezistent şi uşor de curăţat. Cu un design premium negru/gri şi fermoare albastre, se asortează perfect cu interiorul BMW de înaltă calitate. Odată scoasă din automobil, acesta poate fi împăturită sau transportată cu uşurinţă.
Spre produs
Accesorii pentru primăvară/vară BMW Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro™ de 11 inchi pentru sistemul Travel & Comfort

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro™ de 11 inchi pentru sistemul Travel & Comfort.

Carcasa de siguranţă oferă protecţie optimă pentru toate tabletele Apple iPad™ Pro de 10.5". Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apă. Folosită împreună cu suportul disponibil separat, al echipamentului „Travel & Comfort”, aceasta poate fi fixată în interiorul automobilul într-un mod convenient şi uşor de ajustat, în timp ce rămâne în siguranţă în cazul unui nefericit accident. *disponibilă şi pentru Apple iPad mini 4 de 7,9”, Apple iPad Pro de 10,5”, Apple iPad Air 1 de 9,7”, Apple iPad Air 2 de 9,7”, Apple iPad Pro de 9,7”,Samsung Galaxy Tab A de 9,7”, Samsung Galaxy Tab S2 de 9,7”
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Această cutie portbagaj BMW modernă, în negru, poate fi încuiată şi creează un spaţiu de depozitare suplimentar de 420 de litri. Cutia portbagaj are o dimensiune generoasă, este uşor de montat pe suportul pentru plafon şi este compatibilă cu toate sistemele BMW de portbagaj pentru plafon. Carcasa sa este confecţionată din plastic ABS foarte rezistent la impact şi stabilizat UV. Cutia poate fi deschisă din ambele părţi şi este dotată cu un sistem triplu de închidere centralizată pe fiecare parte, uşurând astfel încărcarea şi protejând-o împotriva furturilor. Are o greutate de 19 kg şi respectă standardele de siguranţă BMW în ceea ce priveşte reacţia la accidente, siguranţa în exploatare şi performanţa pe termen lung.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Suport pentru plafon BMW

Suport pentru plafon BMW.

Sistemul multifuncţional de portbagaj pentru plafon poate fi utilizat împreună cu toate suporturile pentru plafon şi cutiile portbagaj BMW. Este incredibil de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor. Suportul pentru plafon beneficiază de un design caracteristic BMW care completează aspectul şi designul automobilului.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Covoraş BMW pentru portbagaj

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Acest covoraş pentru portbagaj BMW protejează în mod eficient portbagajul împotriva murdăriei şi umezelii. Marginile ridicate pe toate părţile covoraşului şi calitatea excepţională a materialului rezistent, antiderapant şi impermeabil oferă o protecţie optimă. Disponibil în negru şi cu un design elegant, covoraşul se asortează perfect cu interiorul portbagajului. Inserţia din oţel inoxidabil decorată cu logoul BMW conferă o senzaţie suplimentară de eleganţă. Covoraşul scoate în evidenţă caracterul unic al automobilului şi completează perfect covoraşele BMW pentru toate tipurile de vreme (disponibile separat).
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul pentru biciclete cu montare în spate BMW Pro 2.0 a fost creat pentru a transporta în siguranţă două biciclete/biciclete electrice pe bila de cuplare a unui cârlig de remorcare BMW. Acest sistem de transport din oţel/aluminiu este uşor, dar foarte rezistent, are o capacitate maximă de încărcare de 60 km şi poate transporta biciclete cu o distanţă între butuci de până la 130 cm. Mai mult, suportul pentru biciclete este dotat cu un sistem de cuplare pe bilă care poate fi utilizat cu o singură mână, braţe de sprijin detaşabile şi un sistem de prindere pe bază de clichet pentru fixarea roţilor care este foarte uşor de utilizat. Sistemul de basculare al suportului pentru biciclete cu montare în spate permite accesul facil la portbagaj în orice moment. Mai mult, suportul pentru biciclete Pro 2.0 respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi poate fi pliat atunci când nu este utilizat. De asemenea, sunt disponibile şi o extensie pentru o a treia bicicletă şi o geantă de transport.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară BMW WaterBlade

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade este un ştergător de parbriz bazat pe o tehnologie de ştergere inovatoare. Lichidul de parbriz se aplică direct pe parbriz cu ajutorul unor jeturi încorporate în ştergătoare. Această tehnologie asigură o curăţare mai eficientă, reduce ceaţa provocată de pulverizare care obstrucţionează vizibilitatea şi reduce consumul de lichid de parbriz. De asemenea, distribuirea eficientă a lichidului minimizează şi murdărirea automobilului. Şi: BMW WaterBlade trebuie înlocuit mai rar decât ştergătoarele convenţionale.
Spre produs
Accesorii pentru primăvară/vară BMW Soluţie de curăţare a geamurilor cu extract de ghimbir bio

SOLUŢIE DE CURĂŢARE A GEAMURILOR BMW CU EXTRACT DE GHIMBIR BIO.

Deşi această soluţie de curăţare a geamurilor cu extract ghimbir conţine doar ingrediente neabrazive, este un agent de curăţare foarte puternic şi eficient pentru geamuri şi alte suprafeţe din sticlă şi nu lasă urme. Mod de utilizare: Pulverizează soluţia pentru geamuri pe suprafeţele murdare, apoi şterge-le cu o lavetă care nu lasă scame. Extractul de ghimbir bio poate curăţa cea mai persistentă murdărie fără a lăsa urme pe geam. Nu utiliza soluţia pe suprafeţe fierbinţi şi păstreaz-o la temperaturi de peste zero grade.

„ROŢILE MELE: PERSONALIZATE PENTRU VARĂ.”

Roţi, anvelope şi accesorii de vară originale BMW de înaltă calitate.

Cu roţile complete originale BMW poţi trece cu succes peste orice obstacol atât pe şosele, cât şi în afara lor. Sunt confecţionate special pentru automobilul tău BMW, îndeplinesc cele mai înalte cerinţe de calitate şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). În plus, fiecare set complet de roţi este echipat cu anvelope runflat cu marcaj cu stea şi senzori RDC. Astfel, te poţi baza mereu pe ele, indiferent de condiţii.

Jantele din aliaj uşor BMW nu numai că completează perfect aspectul şi designul automobilului, ci îndeplinesc şi cele mai înalte cerinţe privind calitatea. Sunt concepute special pentru a fi utilizate cu anvelope runflat şi sunt dotate cu margini ridicate care previn alunecarea de pe jante a anvelopelor depresurizate chiar şi în curbe. Pe lângă faptul că beneficiază de o durată de viaţă optimă, acestea sunt şi perfect concentrice. Pentru a se asigura că această calitate extraordinară este menţinută pe termen lung, roţile sunt supuse unor teste şi probe cuprinzătoare în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranţă BMW.

Accesorii pentru primăvară/vară BMW Bărbat cu câine care se sprijină de un BMW
Jante M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat, set complet de roţi de vară

M-spoke de 20”, tip 748 M.

Jantele de înaltă calitate M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope mixte runflat de 9 J x 20, 275/45 R20 110 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 20, 305/40 R20 112 Y XL RSC în spate.
Etichetă UE
Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor

M Performance Star-spoke de 22”, tip 749 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante faţă: 9,5 J x 22 cu anvelope 275/35 R22 104 Y XL, jante spate: 10,5 J x 22 cu anvelope 315/30 R22 107 Y XL.
Etichetă UE
Jante BMW M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, Bicolor (Night Gold lucios), set complet de roţi pentru vară

M Y-spoke de 21”, tip 741 M Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 9,5 J x 21, 275/40 R21 107 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 21, 315/35 R21 111 Y XL RSC în spate.
Etichetă UE
Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen, set complet de roţi pentru vară

M Performance Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 8 J x 19 cu anvelope de 225/40 R19 93 Y XL în faţă şi de 8,5 J x 19 cu anvelope de 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.
Etichetă UE
Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară

M Performance Double-spoke de 18”, tip 796 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 7,5 J x 18, 225/45 R18 95 Y RSC în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99 Y RSC în spate.
Etichetă UE
Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Night Gold Bicolor

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Night Gold Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 225/40 R19 93 Y XL RSC în faţă şi 8,5 J x 19, 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.
Etichetă UE
Roţi, anvelope, accesorii BMW Capac central flotant BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant BMW include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.
Spre produs
Roţi, anvelope, accesorii BMW Capace prezoane BMW cu logo

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.
Spre produs
Roţi, anvelope, accesorii BMW Capace prezoane BMW cu logo M

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo M.
Spre produs
Roţi, anvelope, accesorii BMW Huse pentru anvelope M Performance

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti în mijlocul unei curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. De asemenea, graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Husele pot fi montate rapid şi uşor şi beneficiază de designul unic M Performance. Astfel, atât roţile complete pentru vară, cât şi cele pentru iarnă pot fi protejate cum se cuvine până la următoarea schimbare de roţi.
Spre produs
Accesorii pentru primăvară/vară BMW Bărbat care merge lângă BMW în faţa unui peisaj montan

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Nu numai că îţi schimbăm anvelopele de iarnă şi pe cele de vară, ci beneficiezi şi de verificări ale profilului anvelopelor şi ale frânelor. Îţi oferim schimbarea roţilor şi anvelopelor (inclusiv echilibrarea roţilor) la un raport calitate/preţ de primă clasă. Vom realiza inspecţia şi lucrările de mentenanţă cu cea mai mare grijă şi cu profesionalism total. De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.

„PLINĂ DE SENZAŢII DE VARĂ: CĂLĂTORIA MEA.”

Accesorii originale BMW Charging.

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

Citeşte în continuare
Produse pentru încărcare BMW Cablu de încărcare BMW de 5 metri pentru staţii de încărcare publice

Cablu de încărcare BMW de 5 metri pentru staţii de încărcare publice.

Cablul de încărcare BMW are o lungime de 5 metri şi înlesneşte încărcarea rapidă şi simplă la staţiile de încărcare publice care acceptă modul 3. Automobilele electrice BMW şi automobilele hybrid BMW pot fi încărcate monofazat, deci mult mai rapid decât cu cablul de încărcare standard inclus. Acest lucru este posibil în întreaga Europă datorită conectorilor standard tip ECE. Cablul se potriveşte perfect cu designul sistemului Wallbox de la BMW şi respectă cele mai înalte standarde BMW. Contactele placate cu argint şi rezistente la coroziune asigură o transmisie optimă a puterii şi o durată de viaţă îndelungată.

Citeşte în continuare
Produse pentru încărcare BMW Sistem BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Ca o benzinărie în propria ta casă. Sistemul BMW Wallbox cu instalare permanentă îţi încarcă automobilul BMW rapid, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW. Pe lângă dimensiunile compacte care economisesc spaţiu din designul BMW, sistemul BMW Wallbox beneficiază şi de o gestionare eficientă a cablurilor, inclusiv conectorul şi suportul pentru cablu. Starea sistemului BMW Wallbox poate fi verificată oricând consultând afişajul de stare. Funcţia integrată de detectare a curentului rezidual şi aplicaţia de service asigură o instalare optimizată şi rentabilă.

Citeşte în continuare
Produse pentru încărcare BMW Flexible Fast Charger BMW

BMW Încărcător Flexibil Rapid.

BMW Încărcător Flexibil Rapid este un încărcător mobil pentru toate automobilele electrice. Cu acest set poţi atinge o capacitate maximă de încărcare de până la 2,3 kW (tip E+F (CEE 7/7), Schuko, 10 A) la prizele de uz casnic. Încărcarea rapidă este posibilă datorită cablurilor adaptor disponibile opţional, care pot fi utilizate pentru încărcare la prize industriale de până la 11 kW. BMW Flexible Fast Charger reglează automat puterea de încărcare în funcţie de sursa de alimentare selectată şi se opreşte automat în caz de defecţiune sau supraîncălzire. Dimensiunile sale compacte, cablul de încărcare cu o lungime de şase metri şi designul său impermeabil îl transformă într-un partener perfect din toate punctele de vedere. Acasă poate deveni rapid o staţie mobilă tip wallbox datorită suportului de perete disponibil opţional. Poate fi utilizat în următoarele ţări: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria şi Turcia.

Citeşte în continuare

„ACCENTUL MEU SPECIAL PE TIMP DE VARĂ.”

Accesorii BMW M Performance pentru primăvara şi vara ta.

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Jante M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat

Jante BMW M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat

Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, sunt vopsite în Jet Black mat şi conferă automobilului un aspect extrem de sportiv. Disponibile în set complet de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope pentru toate tipurile de teren, cu jante de 9 J x 20 şi anvelope de 275/45 R20 110 V XL RSC, potrivite pentru deplasări off-road şi compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Jantele din aliaj uşor BMW nu numai că completează perfect aspectul şi designul automobilului, ci îndeplinesc şi cele mai înalte cerinţe privind calitatea. Sunt concepute special pentru a fi utilizate cu anvelope runflat şi sunt dotate cu margini ridicate care previn alunecarea de pe jante a anvelopelor depresurizate chiar şi în curbe. Pe lângă faptul că beneficiază de o durată de viaţă optimă, acestea sunt şi perfect concentrice. Pentru a se asigura că această calitate extraordinară este menţinută pe termen lung, roţile sunt supuse unor teste şi probe cuprinzătoare în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranţă BMW. Etichetă UE

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Grilă frontală M Performance din fibră de carbon

BMW M Performance Grilă frontală din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este confecţionată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Covoraşe M Performance

Covoraşe BMW M Performance.

Aspect premium, aderenţă remarcabilă: Covoraşele M Performance adaugă un aspect individual sportiv spaţiului pentru picioare şi un aspect mai dinamic întregului automobil. Cu logo M şi inscripţie M Performance. Designul premium este completat de zonele de imitaţie de piele şi cusături decorative în culori contrastante şi o bandă în culorile M.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Capace din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare M Performance

Capace BMW M Performance din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Admisie de aer frontală M Performance din fibră de carbon

Admisie de aer frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Maşina ta poate, în sfârşit, să respire: Admisiile de aer din fibră de carbon contribuie la aspectul unic, inspirat de sporturile cu motor, al părţii frontale a automobilului. Aspectul lor de înaltă calitate scoate în evidenţă aspectul sportiv şi exclusivist al automobilului. Ornamentele se potrivesc perfect cu designul barei-spoiler şi sunt în armonie cu restul componentelor exterioare confecţionate din fibră de carbon.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Abţibild cu inscripţia M Performance

Abţibild cu inscripţia BMW M Performance.

Abţibildul cu inscripţia M Performance completează perfect folia pentru praguri laterale în Negru Frozen sau ataşamentul pentru praguri laterale în negru lucios. Atrage privirile tuturor şi sporeşte aspectul unic al părţii laterale a automobilului.

Citeşte în continuare

SERVICE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Accesorii pentru primăvară/vară BMW Bărbat care se sprijină de un BMW în faţa unui peisaj montan

Eliberează-te de griji şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea de a conduce. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.

Beneficiile tale:

 • economiseşte în comparaţie cu achiziţia separată a serviciilor;
 • controlul şi transparenţa totală a costurilor de service;
 • pachete diferite pentru nevoi diferite, pentru automobile noi şi rulate;
 • specialişti în service care se folosesc de expertiza BMW şi utilizează piese BMW;
 • transfer automat către noii proprietari, crescând astfel valoarea la revânzare;
 • valid la partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

BMW TELESERVICES.

Accesorii BMW pentru primăvară/vară Femeie care stă pe un ponton şi se uită la smartphone

Prin intermediul serviciilor inovatoare BMW Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.

MY BMW SERVICE.

Accesorii pentru primăvară/vară BMW Bărbat care se află într-un BMW şi se uită la smartphone

În această perioadă complicată, îţi uşurăm viaţa cu My BMW Service. Fă o programare online sau adu-ne automobilul tău BMW, laşi cheile şi primeşti un link pentru a te uita la verificarea din service oricând doreşti. Aruncă o privire pe ofertele noastre.

Beneficiile tale:

 • Programare online
 • Servicii video personalizate
 • Asistenţă rutieră

BMW SERVICE 5+.

Accesorii BMW pentru primăvară/vară Bărbaţi care stau pe un ponton şi se uită unul la altul

Ai parcurs mulţi kilometri la volanul automobilului tău BMW şi ai avut parte de atât de multe aventuri încât ai ajuns să-ţi cunoşti îndrăgitul BMW pe de rost. De-aia îl iubeşti. Pentru a te asigura că această iubire nu va dispărea prea curând, ai nevoie de un partener de service care cunoaşte automobilul tău BMW şi nevoile tale cel puţin la fel de bine. De aceea, ai nevoie de BMW Service 5+: un serviciu premium la un preţ all-inclusive atractiv şi transparent. Astfel, vei şti exact la ce să te aştepţi.

Beneficiile tale:

 • Servicii de înaltă calitate, convenabile şi rentabile oferite de specialişti BMW care utilizează piese originale BMW.
 • Toate piesele şi serviciile sunt incluse în preţul all-inclusive.
 • Preţurile sunt întotdeauna transparente şi uşor de înţeles.
 • BMW Service 5+ oferă serviciile potrivite pentru fiecare model BMW.