Man with phone and woman with backbag standing in front of a BMW iX.

ÎN URMĂRIREA SOARELUI.

DESCOPERĂ VARIETATEA ACCESORIILOR ORIGINALE ŞI A SERVICIILOR BMW.

ÎN URMĂRIREA SOARELUI.DESCOPERĂ VARIETATEA ACCESORIILOR ORIGINALE ŞI A SERVICIILOR BMW.

Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

A sosit sezonul cald şi, odată cu vremea însorită, vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Te aşteaptă să le descoperi. Bucură-te de drumuri şerpuite, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu accesorii originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de condus optimă, care, împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te vor duce în siguranţă la destinaţie. Pentru că fiecare moment trebuie savurat din plin, fără întreruperi, pentru ca tu să-l transformi în aventura ta.

Citeşte în continuare

ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

Suntem mereu pregătiţi pentru soare.

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare vară din viaţa ta.

BMW iX cu accesorii şi BMW M440i.
Covoraşe pentru toate tipurile de vreme. Imagine în prim plan covoraş.

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ un tipar de înaltă calitate din oţel inoxidabil.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru

Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

Ideală pentru călătoriile alături de cei mici. Geanta are o suprafaţă de protecţie împotriva murdăriei şi loviturilor şi se ataşează pe partea din spate a spătarului scaunului din faţă. Având diverse buzunare care se închid şi un compartiment separat pentru sticle, oferă mult spaţiu de depozitare, pentru toate tipurile de articole de călătorie. Este uşor de transportat şi se pliază.
Spre produs
Suport şi husă tabletă BMW, Travel & Comfort.

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro™ de 11 inchi pentru sistemul Travel & Comfort.

Carcasa de siguranţă BMW oferă o protecţie optimă pentru toate dispozitivele Apple iPad™ Pro de 11 inchi. Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apă. Folosită împreună cu suportul disponibil separat, al echipamentului Travel & Comfort, aceasta poate fi fixată în interiorul automobilul într-un mod convenient şi uşor de ajustat, în timp ce rămâne în siguranţă în cazul unui nefericit accident. *disponibilă şi pentru Apple iPad mini 4 de 7,9”, Apple iPad Pro de 10,5”, Apple iPad Air 1 de 9,7”, Apple iPad Air 2 de 9,7”, Apple iPad Pro de 9,7”, Samsung Galaxy Tab A de 9,7”, Samsung Galaxy Tab S2 de 9,7”.
Spre produs
Umeraş pentru haine BMW, Travel & Comfort.

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Covoraş BMW pentru portbagaj

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Acest covoraş pentru portbagaj BMW protejează în mod eficient portbagajul împotriva murdăriei şi umezelii. Marginile ridicate pe toate părţile covoraşului şi calitatea excepţională a materialului rezistent, antiderapant şi impermeabil oferă o protecţie optimă. Disponibil în negru şi cu un design elegant, covoraşul se asortează perfect cu interiorul portbagajului. Inserţia din oţel inoxidabil decorată cu logoul BMW conferă o senzaţie suplimentară de eleganţă. Covoraşul scoate în evidenţă caracterul unic al automobilului şi completează perfect covoraşele BMW pentru toate tipurile de vreme (disponibile separat).
Spre produs
BMW iX.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titanium.

Această cutie portbagaj BMW modernă, în negru, poate fi încuiată şi creează un spaţiu de depozitare suplimentar de 420 de litri. Cutia portbagaj are o dimensiune generoasă, este uşor de montat pe suportul pentru plafon şi este compatibilă cu toate sistemele BMW de portbagaj pentru plafon. Carcasa sa este confecţionată din plastic ABS foarte rezistent la impact şi stabilizat UV. Cutia poate fi deschisă din ambele părţi şi este dotată cu un sistem triplu de închidere centralizată pe fiecare parte, uşurând astfel încărcarea şi protejând-o împotriva furturilor. Are o greutate de 19 kg şi respectă standardele de siguranţă BMW în ceea ce priveşte reacţia la accidente, siguranţa în exploatare şi performanţa pe termen lung.
Spre produs
BMW iX cu cutie portbagaj pe el.

Suport pentru plafon BMW.

Sistemul multifuncţional de portbagaj pentru plafon poate fi utilizat împreună cu toate suporturile pentru plafon şi cutiile portbagaj BMW. Este incredibil de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor. Suportul pentru plafon beneficiază de un design caracteristic BMW care completează aspectul şi designul automobilului.
Spre produs
BMW iX cu suport pentru biciclete cu montare în spate.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul pentru biciclete cu montare în spate BMW Pro 2.0 a fost creat pentru a transporta în siguranţă două biciclete/biciclete electrice pe bila de cuplare a unui cârlig de remorcare BMW. Acest sistem de transport din oţel/aluminiu este uşor, dar foarte rezistent, are o capacitate maximă de încărcare de 60 km şi poate transporta biciclete cu o distanţă între butuci de până la 130 cm. Mai mult, suportul pentru biciclete este dotat cu un sistem de cuplare pe bilă care poate fi utilizat cu o singură mână, braţe de sprijin detaşabile şi un sistem de prindere pe bază de clichet pentru fixarea roţilor care este foarte uşor de utilizat. Sistemul de basculare al suportului pentru biciclete cu montare în spate permite accesul facil la portbagaj în orice moment. Mai mult, suportul pentru biciclete Pro 2.0 respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi poate fi pliat atunci când nu este utilizat. De asemenea, sunt disponibile şi o extensie pentru o a treia bicicletă şi o geantă de transport. Per total, suportul pentru biciclete este un însoţitor perfect, fie în vacanţa vieţii tale, fie într-o călătorie scurtă cu un BMW.
Spre produs
BMW iX cu suport pentru biciclete cu montare în spate.

Set extindere BMW pentru a treia bicicletă pentru suport pentru biciclete Pro 2.0.

Setul de extindere BMW completează suportul pentru biciclete cu montare în spate Pro 2.0 pentru cârligul de remorcare şi uşurează transportul unei a treia biciclete. Sistemul de transport constă dintr-o şină pentru biciclete suplimentară, împreună cu un braţ suport care conectează cadrele celei de-a doua şi a treia bicicletă.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod™

Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod™.

Cablul adaptor cu mufe din metal solid facilitează plăcerea ascultării individualizate în maşină. Modelele Apple iPod™ sau iPhone™ compatibile pot fi integrate în maşină şi pot fi încărcate simultan. Astfel, adaptorul USB permite redarea cu uşurinţă a muzicii stocate pe dispozitiv prin intermediul difuzoarelor autovehiculului. Sursele externe de muzică pot fi controlate prin intermediul controlerului iDrive şi cu ajutorul butoanelor multifuncţionale de pe volan sau de pe sistemul radio.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară BMW Advanced Car Eye 3.0

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 constă într-o cameră QHD de înaltă calitate care monitorizează evenimentele din faţa automobilului, chiar şi este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii în afara automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C

Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C.

Adaptorul USB dublu de încărcare poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare de încărcare de maxim 2x3 amperi cu o putere maximă de 2x18 waţi permite o încărcare extrem de rapidă. Supraîncălzirea este împiedicată de componentele electronice integrate. Graţie tehnologiei de încărcare a alimentării cu energie electrică, portul USB tip C beneficiază de mai multe profiluri care pot negocia posibili curenţi şi voltaje cu dispozitivul. Această tehnologie permite o încărcare cât mai bună cu putinţă şi, simultan, protejează şi bateria.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Staţie de încărcare universală wireless BMW

Staţie de încărcare universală wireless BMW.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită sistemului de încărcare wireless BMW, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.
Spre produs
Accesorii BMW pentru primăvară/vară Soluţie de curăţare a geamurilor cu extract de ghimbir bio

SOLUŢIE DE CURĂŢARE A GEAMURILOR BMW CU EXTRACT DE GHIMBIR ORGANIC.

Soluţie de curăţare a geamurilor BMW cu extract de ghimbir organic face parte dintr-o gamă de produse de îngrijire sustenabile, Pure Care, inspirată de BMW i. Conţine ingrediente naturale şi îndepărtează eficient chiar şi murdăria persistentă de pe suprafeţele de sticlă şi de pe geamuri, fără a lăsa urme.

ROŢI, ANVELOPE ŞI ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

Roţile mele: personalizate pentru vară.

Conform nevoilor tale personale: Cu gama extinsă de accesorii originale BMW, modelul tău BMW nu obţine doar o modernizare vizuală, ci beneficiază şi de standardele de calitate superioare. Sunt confecţionate special pentru modelul tău BMW şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Pirelli şi Michelin). În funcţie de bicicletă, te poţi bucura chiar şi de performanţe îmbunătăţite: Datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului, eşti întotdeauna pe partea însorită a vieţii.
BMW M440i.
Jante M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat, set complet de roţi de vară

M-spoke de 20”, tip 748 M.

Jantele de înaltă calitate M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope mixte runflat de 9 J x 20, 275/45 R20 110 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 20, 305/40 R20 112 Y XL RSC în spate.
Spre Produs
Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor

M Performance Star-spoke de 22”, tip 749 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante faţă: 9,5 J x 22 cu anvelope 275/35 R22 104 Y XL, jante spate: 10,5 J x 22 cu anvelope 315/30 R22 107 Y XL.
Spre produs
Jante BMW M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, Bicolor (Night Gold lucios), set complet de roţi pentru vară

M Y-spoke de 21”, tip 741 M Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 9,5 J x 21, 275/40 R21 107 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 21, 315/35 R21 111 Y XL RSC în spate.

Spre produs
Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen, set complet de roţi pentru vară

M Performance Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 8 J x 19 cu anvelope de 225/40 R19 93 Y XL în faţă şi de 8,5 J x 19 cu anvelope de 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.
Spre produs
Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară

M Performance Double-spoke de 18”, tip 796 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 7,5 J x 18, 225/45 R18 95 Y RSC în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99 Y RSC în spate.
Spre produs
Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Night Gold Bicolor

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Night Gold Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 225/40 R19 93 Y XL RSC în faţă şi 8,5 J x 19, 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.
Spre produs
Roţi, anvelope, accesorii BMW Capac central flotant BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant BMW include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.
Spre produs
Capac prezon BMW.

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.
Spre produs
Roţi, anvelope, accesorii BMW Capace prezoane BMW cu logo M

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo M.
Spre produs
Roţi, anvelope, accesorii BMW Huse pentru anvelope M Performance

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. De asemenea, graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Husele pot fi montate rapid şi uşor şi beneficiază de designul unic M Performance. Astfel, atât roţile complete pentru vară, cât şi cele pentru iarnă pot fi protejate cum se cuvine până la următoarea schimbare de roţi.
Spre produs
SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Găseşte anvelopele potrivite pentru următoarea ta călătorie. Când schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă, presiunea va fi verificată şi optimizată de experţii noştri – la un raport calitate-preţ excelent.

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

Citeşte în continuare
Produse pentru încărcare BMW Cablu de încărcare BMW de 5 metri pentru staţii de încărcare publice

Cablu de încărcare BMW de 5 metri pentru staţii de încărcare publice.

Cablul de încărcare BMW are o lungime de 5 metri şi permite încărcarea rapidă şi simplă la staţiile de încărcare publice care acceptă Mode 3. Automobilele BMW electrice şi hybrid pot fi încărcate mult mai rapid decât cu cablul de încărcare standard inclus. Acest lucru este posibil în orice ţară din Europa datorită conectorilor standard tip ECE.

Citeşte în continuare
BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Staţia de încărcare de acasă. Sistemul BMW Wallbox cu instalare permanentă îţi încarcă automobilul BMW repede, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW. De asemenea, BMW Wallbox Plus poate fi controlat şi prin aplicaţia My BMW.

Citeşte în continuare
Accesoriu BMW Flexible Fast Charger.

Încărcător BMW flexibil rapid.

Flexible Fast Charger BMW este un încărcător mobil pentru toate automobilele electrice. Cu acest set, poţi încărca acasă şi în deplasare la prize de uz casnic sau industrial. Lungimea totală a cablului este de 6 m. Capacitate maximă de încărcare de până la 2,3 kW (tip E+F, Schuko, 10 A).

Citeşte în continuare

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

Accentul meu special pe timp de vară.

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Jante M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat

Jante M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat.

Jantele de înaltă calitate M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope mixte runflat de 9 J x 20, 275/45 R20 110 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 20, 305/40 R20 112 Y XL RSC în spate.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Grilă frontală M Performance din fibră de carbon

BMW M Performance Grilă frontală din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este confecţionată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Covoraşe M Performance

Covoraşe BMW M Performance.

Aspect premium, aderenţă remarcabilă: Covoraşele M Performance adaugă un aspect individual sportiv spaţiului pentru picioare şi un aspect mai dinamic întregului automobil. Cu logo M şi inscripţie M Performance. Designul premium este completat de zonele de imitaţie de piele şi cusături decorative în culori contrastante şi o bandă în culorile M.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Capace din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare M Performance

Capace BMW M Performance din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Admisie de aer frontală M Performance din fibră de carbon

Admisie de aer frontală

Maşina ta poate, în sfârşit, să respire: Admisiile de aer din fibră de carbon contribuie la aspectul unic, inspirat de sporturile cu motor, al părţii frontale a automobilului. Aspectul lor de înaltă calitate scoate în evidenţă aspectul sportiv şi exclusivist al automobilului. Ornamentele se potrivesc perfect cu designul barei-spoiler şi sunt în armonie cu restul componentelor exterioare confecţionate din fibră de carbon.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance Abţibild cu inscripţia M Performance

Abţibild cu inscripţie

Abţibildul cu inscripţia M Performance completează perfect folia pentru praguri laterale în Negru Frozen sau ataşamentul pentru praguri laterale în negru lucios. Atrage privirile tuturor şi sporeşte aspectul unic al părţii laterale a automobilului.

Citeşte în continuare

SERVICE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Înscrie-te o singură dată. Economiseşte pe termen lung. Cu BMW Service Inclusive. Bucură-te de economii excelente cu pachetul nostru de service disponibil contra unei plăţi unice atractive. Pachetul nostru de service atractiv acoperă toate serviciile originale BMW contra unei plăţi unice şi îţi permite să economiseşti mulţi bani în comparaţie cu serviciile plătite separat.

BMW TELESERVICES.

BMW TELESERVICES.

Cu BMW Teleservices te bucuri de siguranţă maximă şi confort atunci când vine vorba de probleme de service. De la lucrări minore de întreţinere până la asistenţă rapidă în caz de accident şi avarie – datorită serviciilor BMW Teleservices şi BMW ConnectedDrive, nu trebuie să faci prea multe pentru a obţine întotdeauna asistenţa potrivită la momentul potrivit. Automobilul tău BMW recunoaşte automat nevoia şi transmite toate datele relevante despre automobil către specialiştii noştri. Asigurându-se că sunt luate întotdeauna măsurile corecte.

MY BMW SERVICE.

Telefon cu aplicaţia My BMW deschisă şi iX cu accesorii în fundal.

My BMW Service îţi oferă o gamă largă de servicii pentru a-ţi face viaţa mai uşoară. Pornind de la programarea ta în service făcută online, la stabilirea comunicării dintre automobilul tău BMW şi aplicaţia My BMW în special, la acceptarea în service fără contact pentru a evita timpii de aşteptare şi Smart Video Communication pentru transparenţă maximă a lucrărilor de service. Ofertele noastre de servicii digitale sunt adaptate nevoilor şi dorinţelor tale.

BMW SERVICE 5+.

Bărbat care merge către BMW iX în fața unei case.

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

BMW Service.

SERVICII BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţuri all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciile noastre fără contact sau uleiul de motor original BMW şi multe alte servicii individuale, avem mereu soluţia optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

  • Care este presiunea corectă în anvelope?
  • Când şi cât de des trebuie verificată presiunea în anvelope?
  • Ce sunt anvelopele BMW cu marcaj stea?
  • Cum găsesc anvelopele corecte pentru automobilul meu?
  • Când trebuie să trec la anvelope de vară?
  • Să mai păstrez sau să înlocuiesc anvelopele?