BMW Seria 4 Coupé

THE 4. INCREDIBIL DE INDEPENDENT

Coupé elegant, cu un temperament independent

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE 4. INCREDIBIL DE INDEPENDENTCoupé elegant, cu un temperament independent

 

 

MAI STRĂLUCITOR DECÂT SOARELE

BMW Seria 4 Coupé stabileşte standardele de urmat.

Linia seducătoare a plafonului de coupé, grila frontală distinctivă – acum redesenată pentru a spori imaginea puternică a părţii din faţă a automobilului – sau culorile atrăgătoare precum Albastru Arctic Race sunt doar unele dintre caracteristicile care fac ca noul BMW Seria 4 Coupé să eclipseze totul în jurul lui. Exteriorul sportiv este în echilibru perfect cu eleganţa sobră a interiorului. Noutăţile tehnologice concepute pentru a facilita la maximum experienţa de condus completează caracterul de unicitate exclusivistă.
BMW Seria 4 Coupé

UN COUPÉ ELEGANT

Silueta elegantă cu linia plafonului înclinată şi contururile rafinate echilibrează proporţiile robuste, creând o imagine puternică de o frumuseţe incontestabilă, combinată cu spirit sportiv şi performanţe de neegalat.
BMW Seria 4 Coupé

GRILĂ FRONTALĂ NOUĂ

Emblematica grilă frontală a noului BMW Seria 4 Coupé a fost reproiectată şi reinventată pentru a crea o impresie şi mai puternică de stil şi dominanţă. Grila frontală dublă BMW, cu design de tip Mesh, subliniază imaginea contemporană a modelului şi impresionează la fiecare apariţie.
BMW Seria 4 Coupé

SISTEM DE DIRECŢIE

Sportivitatea generală, sistemul de direcţie confortabil şi agilitatea uimitoare garantează performanţe excelente şi o dinamică de condus excepţională. Descoperă plăcerea supremă de a conduce cu puternicele motoare BMW TwinPower Turbo şi sistemul de direcţie proiectat special pentru a transforma acest coupé sportiv într-o maşină pregătită pentru orice aventură.
BMW Seria 4 Coupé

SISTEM DE INTEGRARE PENTRU SMARTPHONE

Asociază-ţi smartphone-ul cu BMW Seria 4 Coupé prin Apple CarPlay şi Android Auto. Datorită conexiunii fără fir, poţi folosi aplicaţiile favorite aşa cum doreşti – prin panoul de control sistem de pe noul afişaj curbat sau prin Head-Up Display.

BMW Seria 4 Coupé

ASISTENT LA PARCARE PLUS

Abilităţile tale de a parca vor cunoaşte un cu totul alt nivel cu ajutorul Asistentului la parcare Plus. Sistemul include caracteristici precum sistem de camere video cu perspectivă la 360° şi perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, perspectivă 3D de la distanţă, asistent pentru parcare laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
Driving Assistant Professional

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

BMW Seria 4 Coupé poate deveni şi mai inteligent cu Driving Assistant Professional, disponibil opţional. Acest sistem include, printre altele, funcţii de sporire a siguranţei precum asistent de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie, pilot automat activ sau sistem automat de asistenţă a vitezei maxime.
 Remote Software Upgrade

REMOTE SOFTWARE UPGRADE

Cu Remote Software Upgrade, modelul tău BMW Seria 4 Coupé va include ultimele noutăţi. Upgrade-ul poate fi efectuat uşor şi intuitiv prin My BMW.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Găseşte modelul BMW Seria 4 Coupé perfect pentru tine!

BMW Seria 4 Coupé

UN CARACTER EXCEPŢIONAL.

BMW Seria 4 Coupé
 • Scaune standard în combinaţie de stofă/ piele Sensatec
 • Frână de parcare electromecanică
 • Asistent pentru menţinerea atenţiei la volan

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 4 Coupé

REBELUL CARE TE ATRAGE.

BMW Seria 4 Coupé
 • Pachet M Aerodinamic
 • Pachet BMW Individual Shadow Line lucios
 • Sistem de asistenţă la parcare

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 4 Coupé

ÎNDRĂZNEŢ ŞI PUTERNIC.

BMW Seria 4 Coupé
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 163
 • Viteză maximă: 250 km/h

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW Seria 4 Coupé

BMW Seria 4 Coupé cuprinde o gamă de modele unice.

Gama BMW Seria 4 Coupé are multe de oferit. Găseşte modelul perfect pentru tine!

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW Seria 4 Coupé.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 163

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.