BMW X2

NOUL X2

NOUL BMW X2 intră cu pasiune în noua sa generaţie.

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
NOUL X2NOUL BMW X2 intră cu pasiune în noua sa generaţie.

 

 

CALEA DE EXPRESIE

Rebelii sunt cei care pun întrebări. NOUL BMW X2 este pentru cei care îndrăznesc să redefinească familiarul. Cu silueta sa elegantă coupé şi partea frontală încrezătoare, cu proporţii verticale, NOUL X2 întruchipează sportivitatea şi individualitatea. Farurile cu LED standard oferă o vizibilitate excelentă, completată de luminile moderne de zi. Grila frontală reproiectată prezintă o grilă neagră cu design Mesh în combinaţie cu un cadru din crom perlat. Dincolo de aspectul estetic, NOUL X2 oferă opţiuni extinse de conectivitate, servicii digitale şi divertisment. Acest automobil este pregătit pentru orice situaţie şi pentru exploziile tale de creativitate. Deschide calea cu pasiune.
ICONIC GLOW

ICONIC GLOW

Lasă-te cuprins de o ambianţă rafinată, intensificată de BMW Iconic Glow. NOUL X2 este echipat standard cu faruri cu LED care luminează drumul cu o strălucire de neegalat. Acestea radiază o eleganţă incomparabilă.

CURVED DISPLAY

CURVED DISPLAY

Piesa centrală a interiorului este BMW Curved Display. Această minune complet digitală integrează perfect display-ul de instrumente de 10,25” cu un display central de 10,7”. Ecranul de pornire este reproiectat şi oferă acces rapid la funcţiile utilizate frecvent, ducând confortul la un nou nivel.

MAI MULTĂ RELAXARE

MAI MULTĂ RELAXARE

Senzaţia de spaţiu şi funcţionalitatea modernă transformă interiorul NOULUI BMW X2 într-un loc confortabil, de stare de bine. Un panou de control integrat ergonomic este amplasat în cotiere pentru acces uşor la toate funcţiile automobilului. De asemenea, pasagerii se pot bucura acum de mai mult spaţiu pentru umeri în faţă şi în spate.

PERSONALIZEAZĂ-L

PERSONALIZEAZĂ-L

NOUL BMW X2 oferă echipamente standard extinse şi acceptă o gamă largă de personalizări pentru a se potrivi stilului şi nevoilor tale personale. Începând cu plafonul panoramic din sticlă şi până la o cameră habitaclu pentru un selfie rapid - gama este vastă şi doar imaginaţia ta este limita.

JOACĂ-TE CU AIR CONSOLE*

JOACĂ-TE CU AIR CONSOLE*

Intră în lumea divertismentului pe platforma AirConsole Games. Bucură-te de o colecţie variată de jocuri video care transformă momentele de aşteptare în momente pline de distracţie. Fiecare pasager poate participa în mod activ, utilizând smartphone-ul ca un controler pentru o experienţă îmbunătăţită.

*Datorită reglementărilor privind distragerea atenţiei conducătorului auto, această funcţie este disponibilă numai când automobilul stă pe loc.

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ

Îngrijire proactivă BMW, protectorul tău la drum, te conectează automat la BMW. Atunci când este necesar, se ocupă de toate problemele de service ale automobilului. Nimic nu trece neobservat. Îngrijirea proactivă funcţionează complet independent şi întotdeauna în mod proactiv.

DIGITAL PREMIUM

DIGITAL PREMIUM

BMW Digital Premium este un pachet digital suplimentar. Acesta include aplicaţii internaţionale şi în funcţie de ţară pentru muzică, podcasturi, ştiri, streaming video şi jocuri. O perioadă de probă gratuită de trei luni începe după maparea iniţială cu ID-ul BMW în automobil.

BMW MAPS

BMW MAPS

Acum este şi mai uşor să ajungi la destinaţie. Datorită funcţiilor avansate ale BMW Maps, eşti întotdeauna informat cu privire la condiţiile de trafic actuale, chiar şi fără a activa navigaţia. De asemenea, poţi accesa informaţii suplimentare despre punctele de interes, inclusiv imagini, evaluări şi opţiuni de plată.

Îndrăzneşte şi descoperă ce ţi se potriveşte – alege-ţi modelul tău BMW X2!

BMW X2

ÎNDRĂZNEŢ ŞI ATRĂGĂTOR.

BMW X2
 • Sistem de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului
 • Sistem de asistenţă la parcare
 • Pilot automat

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X2

SPIRIT REBEL.

BMW X2
 • Pachet M Aerodinamic
 • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”
 • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X2

AVENTURĂ INCLUSĂ.

BMW X2
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 163
 • Viteză maximă: 224 km/h

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ MAI MULTE OPŢIUNI

BMW X2

Progresul este rezultatul pasiunii şi creativităţii minţilor strălucite. Află mai multe despre NOUL X2, automobilul celor cu personalitate.

Notă legală

 • *Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

   

  **Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.