Imagine BMW X2, trei sferturi, lateral-faţă

THE X2. ALEGE SĂ FII ÎNDRĂZNEŢ

Fii curajos, fii îndrăzneţ, alege spiritul rebel.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE X2. ALEGE SĂ FII ÎNDRĂZNEŢ Fii curajos, fii îndrăzneţ, alege spiritul rebel.

 

 

BMW X2 xDrive25e PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

CARACTERIZAT DE UN SPIRIT REBEL

Dinamică extraordinară pentru extrovertiţii rebeli

Clasa Sports Activity Coupe (SAC) este un membru relativ nou al marii familii BMW. Cu toate acestea, caracteristicile de design puternice şi distincte, acompaniate de o suspensie sportivă şi o imensă putere de tracţiune, au reuşit să cucerească rapid. Acest automobil atrăgător este o alegere îndrăzneaţă pentru cei care nu se tem să fie diferiţi. BMW X2 este şi primul model din întreaga familie X care oferă o versiune surprinzătoare M Sport X.
BMW X2 imagine frontală

DINAMIC ÎN FIECARE DETALIU

Personalitatea puternică este dată de fiecare detaliu de design. Bara din faţă atrage privirile cu caracteristici specifice, precum o bară-spoiler impunătoare şi o admisie de aer în 3 părţi. Partea din spate distinctă atrage atenţia printr-un plafon uşor înclinat şi un hayon mai pronunţat. Sigla BMW de pe stâlpul din spate este un tribut adus designului BMW E9.
BMW X2 imagine laterală

AVENTURĂ INCLUSĂ

Dacă vrei să atragi şi mai mult privirile, poţi alege pachetul deosebit M Sport X care combină caracteristicile de design de la familiile BMW M şi X. Varianta M Sport X a fost inspirată de aspectul maşinilor de raliu şi adăugă elemente exterioare sofisticate în culoare Frozen Grey, care oferă un contrast îndrăzneţ cu vopseaua caroseriei. Detaliile specifice evidenţiază şi mai mult caracterul sportiv.
BMW X2 imagine frontală

xDRIVE ÎN ORICE CONDIŢII

Dinamica extraordinară şi agilitatea superbă sunt dotări standard pentru BMW X2. Cu toate acestea, dacă vrei o experienţă de condus şi mai îndrăzneaţă, alege tracţiunea integrală opţională – BMW xDrive. BMW X2 va avea o tracţiune perfectă şi o manevrabilitate stabilă în orice condiţii. Mai mult, BMW xDrive asigură un control complet pe orice tip de drum, permiţându-ţi să ataci chiar şi cele mai grele curbe, cu uşurinţă şi în deplin confort.
BMW X2 imagine interior - bord

APPLE CARPLAY

BMW X2 este pregătit pentru a te ţine conectat – conectat la telefonul şi la aplicaţiile tale preferate, precum iMessage, WhatsApp sau Spotify. Bucură-te de acces de la distanţă în timp ce conduci, fără ca nimic să-ţi distragă atenţia. De asemenea, poţi folosi comenzi vocale împreună cu Siri, cu ajutorul butonului de pe volan.
BMW X2 imagine interior - volan

ASISTENŢĂ ÎN AMBUTEIAJE

Ce poate fi mai obositor decât să conduci prin oraş, bară la bară? Sistemul de asistenţă în caz de ambuteiaje al BMW X2 îţi calmează nervii provocaţi de astfel de condiţii de trafic. Sistemul detectează vitezele reduse şi permite automobilului să se deplaseze împreună cu ceilalţi participanţi la trafic, păstrând o distanţă sigură de automobilul din faţă. De asemenea, poate opri complet automobilul şi oferă asistenţă activă la direcţie.
BMW X2 imagine interior - bord

DRIVING ASSISTANT PLUS

Driving Assistant Plus include o multitudine de sisteme care transformă experienţa de condus într-una complet sigură şi plăcută. Descoperă funcţii precum avertisment de apropiere, avertizare de persoane, avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, sistem de asistenţă pentru faza lungă, informaţii despre limita de viteză sau pilot automat cu funcţie Stop&Go şi te vei bucura de călătorii confortabile şi în siguranţă.
BMW X2 imagine interior

HABITACLU CENTRAT PE ŞOFER

BMW X2 a fost conceput cu un habitaclu ergonomic, centrat pe şofer, distinctiv şi în acelaşi timp familiar pentru toate modelele BMW. Toate funcţiile sunt intuitive şi pot fi controlate facil, iar instrumentele critice condusului au fost amplasate la îndemâna şoferului. Volanul M îmbrăcat în piele şi padelele de schimbare a treptelor de viteză opţionale adaugă eleganţă şi rafinament unui interior deja uimitor.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Îndrăzneşte şi descoperă ce ţi se potriveşte – alege-ţi modelul tău BMW X2!

BMW X2

ÎNDRĂZNEŢ ŞI ATRĂGĂTOR.

BMW X2
 • Sistem de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului
 • Sistem de asistenţă la parcare
 • Pilot automat

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X2

SPIRIT REBEL.

BMW X2
 • Pachet M Aerodinamic
 • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”
 • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X2

AVENTURĂ INCLUSĂ.

BMW X2
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 163
 • Viteză maximă: 224 km/h

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW X2

Află mai multe despre sportivul BMW X2.

BMW X2 este disponibil în mai multe variante – toate îndrăzneţe şi impresionante. Alege modelul care ţi se potriveşte cel mai bine şi permite-i să te conducă spre noua ta aventură.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X2 M35i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 163

  BMW X2 xDrive20d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,6 – 5,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 122 – 131

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării.

  Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.