NOUL BMW X5.

NOUL BMW X5.

Putere supremă şi eleganţă sportivă.

*Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
NOUL BMW X5.Putere supremă şi eleganţă sportivă.

 

 

CREEAZĂ IMPACTUL - CU TEHNOLOGIA PLUG-IN HYBRID

Imagine cu BMW X5, lateral PHEV

Unele redefiniri creează o categorie complet nouă, iar automobilele plug-in hybrid sunt unul dintre cele mai bune exemple. NOUL BMW X5 urmează calea schimbării. Beneficiind de o autonomie de până la 110 km şi o capacitate de încărcare de până la 7,4 kW/h, precum şi o putere sporită a sistemului de până la 489 CP (360 kW), experienţa de condus atinge cote maxime. De asemenea, emisiile medii de CO2 au scăzut la 18 – 26 g/km. Te poţi bucura de condusul fără compromisuri cu până la 250 km/h şi o acceleraţie de la 0 la 100 km în 4,8 s. Cu varietatea de soluţii de încărcare, vei descoperi rapid confortul sporit pe care l-a adus această schimbare în viaţa ta.

BMW X5 xDrive45e PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

AŞTEAPTĂ-TE ÎNTOTDEAUNA LA MAI MULT

NOUL BMW X5 întruchipează fuziunea impresionantă dintre performanţa superioară şi eleganţa sportivă printr-un un stil de neegalat, fără teamă şi inteligent. Exteriorul modelează aspectul tău urban şi îţi deschide calea către un nivel superior de trai. Interiorul extrem de confortabil îţi oferă o atitudine relaxată. NOUL BMW X5 are atitudine. Exact ca tine.
Imagine BMW X5, grila frontala

O NOUĂ FAŢĂ

Schimbările importante de design fac NOUL BMW X5 să arate ca un model complet nou. Grila frontală şi farurile BMW au fost reproiectate fundamental, conferind părţii frontale un aspect expresiv şi o înfăţişare mai lată.

BMW X5 Interior

INTERIOR DE CALITATE

NOUL BMW X5 face o impresie puternică. Scaunele sport cu suport lombar sunt ergonomice şi oferă confortul suprem. Acestea sunt tapiţate cu acelaşi material de calitate superioară ca şi panoul de bord - pielea artificială Sensafin matlasată, un material vegan sofisticat.

Imagine BMW X5 - spate

LUMINEAZĂ-ŢI CALEA

Designul tridimensional al stopurilor cu LED ale NOULUI BMW X5, cu aspectul lor modern şi dinamic şi limbajul de design armonios, conferă luminilor un caracter deosebit de impresionant. Iar acel mic plus este asigurat de luminile de zi în formă de săgeată şi grila „Iconic Glow” iluminată.

Imagine interior BMW X5

PERSPECTIVĂ NOUĂ

Un nou afişaj aduce o nouă perspectivă. De aceea, panoul de instrumente al NOULUI BMW X5 cu BMW Curved Display reprezintă atracţia principală. Aspectul său inovator, comenzile de ultimă generaţie şi digitalizarea la cel mai înalt nivel sunt noul tău punct de vedere.

BMW X5 Imagine Interior

ASISTENŢĂ COMPLETĂ

NOUL BMW X5 îţi oferă sisteme inteligente de asistenţă extinse la cel mai înalt nivel, cum ar fi Driving Assistant Professional, sistemul de asistenţă Park Assistant Professional sau funcţia de comandă prin gesturi. O dedicare care face ca experienţa ta de condus sa fie de vis.

Imagine cu femeie care deschide un automobil BMW X5.

CONECTIVITATE DE ULTIMĂ GENERAŢIE

NOUL BMW X5 vine standard cu BMW Live Cockpit Plus cu cel mai recent sistem de operare BMW 8, care acceptă întreaga gamă de opţiuni de interacţiune între tine şi automobilul tău. Sistemul dispune de inteligenţă cu autoînvăţare care recunoaşte obiceiurile individuale şi se adaptează nevoilor tale.

Găseşte modelul BMW X5 preferat!

BMW X5

PREZENŢĂ IMPRESIONANTĂ

BMW X5
 • Albastru Tanzanite metalic BMW Individual
 • Pachet M Sport
 • Sasiu adaptiv M

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X5

PLĂCERA PURĂ DE A CONDUCE.

BMW X5
 • Ornamente Shadow Line
 • Sistem de acces Confort
 • Jante din aliaj usor M Double-spoke de 22

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X5

DESCHIS SPRE AVENTURĂ

BMW X5
 • Pachet M Sport
 • Volan M imbracat in piele
 • BMW Live Cockpit Plus

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ MAI MULTE OPŢIUNI

Imagine cu BMW X5, trei sferturi, lateral-faţă

Descoperă toate modelele seriei revoluţionare care redefineşte din nou categoria.

Găseşte modelul BMW X5 preferat!

BMW X5

PREZENŢĂ IMPRESIONANTĂ

BMW X5
 • Jante din aliaj uşor de 19” V-spoke, tip 734;
 • Suspensie standard;
 • Faruri cu tehnologie LED.

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X5

PLĂCERA PURĂ DE A CONDUCE.

BMW X5
 • Ornamente praguri laterale din aluminiu satinat;
 • Praguri portiere cu inscripţie „BMW xLine”;
 • Cheie automobil cu clapetă din crom.

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X5

DESCHIS SPRE AVENTURĂ

BMW X5
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,7
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 244
 • Viteză maximă: 245 km/h

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

Notă legală

 • *Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

   

  **Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.