Imagine BMW X5, trei sferturi, faţă

THE X5. PUTEREA PRESTIGIULUI

O prezenţă care impune respect, conturată cu precizie tehnologică de ultimă de oră

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE X5. PUTEREA PRESTIGIULUI O prezenţă care impune respect, conturată cu precizie tehnologică de ultimă de oră

 

 

BMW X5 xDrive45e PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

GRANDOARE ŞI STIL

Temperament puternic şi unic, cu multă siguranţă

BMW X5 este imaginea noului rege al oraşului. Grila frontală hexagonală, farurile distinctive şi capota elegantă susţin mândria şi respectul pe care acest model le transmite. Plafonul panoramic Sky Lounge pune în lumină elementele de interior elegante şi sofisticate concepute pentru a crea o atmosferă de confort pur şi stil reimaginat. Parametrii incredibili de performanţă sunt asiguraţi de caracteristici precum un motor pe benzină cu 6 cilindri sau de tracţiunea integrală supremă, xDrive. Grandoarea automobilului este potenţată de spiritul sportiv şi abilităţile off-road.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Găseşte modelul BMW X5 preferat!

BMW X5

PREZENŢĂ IMPRESIONANTĂ

BMW X5
 • Jante din aliaj uşor de 19” V-spoke, tip 734;
 • Suspensie standard;
 • Faruri cu tehnologie LED.

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X5

PLĂCERA PURĂ DE A CONDUCE.

BMW X5
 • Ornamente praguri laterale din aluminiu satinat;
 • Praguri portiere cu inscripţie „BMW xLine”;
 • Cheie automobil cu clapetă din crom.

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X5

DESCHIS SPRE AVENTURĂ

BMW X5
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,7
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 244
 • Viteză maximă: 245 km/h

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

Imagine cu BMW X5, trei sferturi, lateral-faţă

Explorează versatila familie de modele BMW X5

BMW X5 este disponibil într-o gamă variată de modele incitante care emană dominanţă şi splendoare. Alege-l pe cel care se potriveşte cel mai bine cu personalitatea ta. 

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X5 xDrive40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 227

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.