Un bărbat ţine în mână globul ConnectedDrive şi este fascinat.

SERVICIILE DIGITALE BMW CONNECTED DRIVE.

So connected, you’re free.

Ce poate automobilul tău BMW să facă pentru tine? Să te ducă la destinaţie în timp util? Să-ţi ofere răspunsuri la toate întrebările? Sau să-ţi menţină buna dispoziţie în orice moment? Serviciile digitale BMW ConnectedDrive îţi oferă numeroase funcţii utile. Datorită inteligenţei şi a inovaţiei, acestea facilitează activităţile de zi cu zi şi transformă fiecare călătorie într-o experienţă.

Citeşte în continuare
SERVICIILE DIGITALE BMW CONNECTED DRIVE.So connected, you’re free.

MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂŢI.

Actualizarea software-ului BMW

Actualizarea software-ului BMW prin USB.

Sistemele pentru smartphone-uri, player-e de muzică şi tablete sunt în continuă dezvoltare. Din acest motiv, funcţia pentru actualizarea software-ului de la BMW se asigură că aplicaţiile tale şi automobilul tău BMW ţin pasul cu ultimele noutăţi. Astfel, poţi folosi dispozitive mobile în automobilul tău în orice moment.

O femeie conducând un automobil BMW într-un peisaj nocturn

„BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT”

Partenerul tău de discuţie.

„BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT”

Partenerul tău de discuţie.

„BMW Intelligent Personal Assistant” îţi va oferi o călătorie în noua eră a experienţelor inteligente multimodale şi digitale.
Dieter May, Vicepreşedinte senior al Departamentului de Produse digitale şi servicii

DETALII IMPORTANTE DESPRE „BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT”.

O femeie conducând un  automobil BMW şi folosind Expertul în automobile

Expert în automobile.

Datorită „BMW Intelligent Personal Assistant”, toate întrebările tale vor primi răspuns. Acest serviciu îţi oferă suport din partea celui mai nou expert în automobile. Orice doreşti să ştii despre automobilul tău BMW şi oricând ai nevoie de ajutor, acesta va fi acolo pentru tine. Poţi afla chiar mai multe despre funcţiile automobilului tău BMW şi, în plus, asistentul tău ştie totul despre statusul general al acestuia şi despre necesitatea unei vizite la service.

Citeşte în continuare
O femeie conducând un  automobil BMW cu ajutorul Asistentului meu

Asistentul meu.

Îţi înţelege nevoile şi-ţi oferă suport optim în orice moment – acest lucru face ca „BMW Intelligent Personal Assistant” să fie unic. Trebuie doar să spui „Hey, BMW. Drive home!”, iar acesta va găsi traseul potrivit sau „Hei, BMW. I’m hungry!” pentru o recomandare de restaurant, chiar unul cu recenzii foarte bune, dacă doreşti. Îţi permite să fii productiv în timp ce călătoreşti: îţi citeşte e-mailurile sau îţi găseşte rapid melodiile favorite.

Citeşte în continuare
O femeie conducând un  automobil BMW într-un peisaj nocturn

Interacţiune naturală.

„BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română): pur şi simplu vorbeşti cu el. Acesta este sufletul automobilului tău BMW, gata să te ajute oricând. Pentru a interacţiona cu asistentul tău nu este nevoie să apeşi un buton sau să aştepţi după un ton de confirmare. Pur şi simplu începi să vorbeşti în mod normal şi fără pauze. De exemplu: „Hey, BMW. Who are you?” Sau poate doreşti să dai un alt nume asistentului tău? Dacă da, atunci spune: „Hey, BMW. Change the activation word.”

Citeşte în continuare
O femeie ţinând globul BMW ConnectedDrive în mâini

DETALII IMPORTANTE DESPRE BMW CONNECTED DRIVE.

DETALII IMPORTANTE DESPRE BMW CONNECTED DRIVE.

ASISTENTUL MEU.

Cea mai bună companie pentru călătoriile tale. Întotdeauna.

Oriunde te afli, orice plănuieşti, orice ai nevoie: serviciile extraordinare BMW ConnecteDrive îţi oferă asistenţă optimă înainte şi în timpul fiecărei călătorii. Poate eşti în căutarea celui mai bun restaurant italian din oraş sau poate cauţi o farmacie deschisă în weekend? Facilităţile, precum Serviciul de asistenţă „Concierge”, sunt disponibile prin simpla apăsare a unui buton pentru a te ajuta cu toate nevoile şi solicitările tale. Iar cu ajutorul aplicaţiei „BMW Connected” poţi planifica de acasă următoarea călătorie şi de asemenea poţi avea acces de la distanţă la funcţii importante din automobilul tău BMW.

Citeşte în continuare
Serviciile Concierge: un angajat BMW stând la birou şi purtând căşti

Serviciul de asistenţă „Concierge”.

Va fi însorit în Roma? Când am zborul şi unde se află cel mai bun restaurant din oraş? Serviciul de asistenţă „Concierge” este aici pentru a te ajuta atunci când călătoreşti şi te asistă la fiecare solicitare, prin simpla apăsare a unui buton: individual, personalizat şi rapid. Oriunde eşti, orice ai nevoie.

Citeşte în continuare
Un bărbat într-un automobil BMW şi o femeie în afara automobilului, folosind aplicaţia „BMW Connected” pe smartphone-urile lor

Aplicaţia „BMW Connected”.

Conectează-te cu automobilul tău BMW: aplicaţia „BMW Connected”* este asistentul tău pentru mobilitate digitală, care are grijă de nevoile tale înainte şi în timpul fiecărei călătorii. Descui automobilul folosind smartphone-ul sau smartwatch-ul, trimiţi destinaţii către sistemul de navigaţie sau primeşti notificări înainte de o întâlnire, pentru a te asigura că vei ajunge la timp.

 

* Aplicaţia este disponibilă în România doar pentru iOS.

Citeşte în continuare
Un bărbat şi o femeie stând pe canapea şi folosind serviciile la distanţă pe smartphone-urile lor

Servicii „Remote”.

Oare mi-am închis automobilul? Unde exact l-am parcat? Serviciile „Remote”* îţi permit să ai acces la automobilul tău de la distanţă, folosind aplicaţia „BMW Connected”. Activezi farurile, funcţia de control al temperaturii din interiorul automobilului sau închizi automobilul BMW de oriunde, prin folosirea smartphone-ului.

 

* Disponibile în România pentru automobilele produse începând din decembrie 2018.

Citeşte în continuare

CĂLĂTORIA MEA.

Fiecare călătorie este unică.

Fiecare călătorie este diferită, dar poţi fi întotdeauna sigur că ajungi la destinaţie confortabil şi la timp. Datorită funcţiei Informaţii din trafic în timp real, cunoşti întotdeauna situaţia din trafic şi poţi ajunge la destinaţie direct şi mult mai rapid.

Citeşte în continuare
Un bărbat folosind Informaţiile din trafic în timp real pe ecranul automobilului său BMW

Informaţii din trafic în timp real.

Ţi se întâmplă să rămâi blocat în trafic la ore de vârf sau să pierzi timp preţios din vacanţe în ambuteiaje stresante? Astfel de situaţii pot fi evitate cu uşurinţă cu ajutorul funcţiei Informaţii din trafic în timp real. Acesta monitorizează situaţia actuală în timp real şi-ţi sugerează rute alternative în avans, pentru a te duce la destinaţie cât mai repede cu putinţă.

 

Funcţia Informaţii din trafic în timp real* reprezintă o parte a experienţei de condus în continuă dezvoltare oferită de sistemul de navigaţie conectat.

 

* Disponibilă în România pentru automobilele produse începând din decembrie 2018.

Citeşte în continuare
Doi bărbaţi într-un restaurant, folosind pe smartphone funcţia Gestionează locaţiile tale preferate

Gestionează locaţiile tale preferate.

Ce părere ai despre accesul la cafeneaua sau la sala ta de sport favorite cu ajutorul sistemului de navigaţie BMW? Prin folosirea funcţiei Gestionează locaţiile tale preferate, ai mereu cu tine punctele tale de interes indiferent dacă eşti în automobil, în aplicaţia „BMW Connected” sau în portalul pentru clienţi ConnectedDrive. Poţi să le gestionezi de pe toate aceste canale, care vor fi sincronizate automat.

 

Funcţia Gestionează locaţiile tale preferate reprezintă o parte a experienţei de condus în continuă dezvoltare oferită de sistemul de navigaţie conectat.

 

* Disponibilă în România pentru automobilele produse începând din decembrie 2018.

Citeşte în continuare
Actualizarea hărţilor: bulevardul principal şi oraşul pe timp de noapte

Actualizarea hărţilor.

BMW este primul producător de automobile care oferă posibilitatea de actualizare integrală a hărţilor de navigaţie prin USB, de acasă, prin intermediul contului Connected Drive.

 

Citeşte în continuare

AUTOMOBILUL MEU.

Pentru că BMW reprezintă mai mult decât un automobil.

În interiorul automobilului tău BMW te poţi concentra doar asupra călătoriei tale pentru că toate celelalte aspecte se află sub control. „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului) prin satelit se asigură că software-ul din automobilul tău este întotdeauna actualizat, astfel încât să nu mai fie nevoie să mergi la dealer.

Citeşte în continuare
„Automate My Habits” (trad. Automatizarea acţiunilor mele) pe  ecranul automobilului tău BMW

„Automate My Habits”.

Porneşti întotdeauna sistemul de încălzire a scaunelor la nivelul trei atunci când este frig? „Automate My Habits”* (trad. Automatizarea acţiunilor mele) este un sistem inteligent care memorează şi automatizează setările tale preferate la cerere. Te poţi bucura de călătorie în timp ce automobilul tău BMW are grijă de starea ta de bine. Mai multe opţiuni automatizate vor fi adăugate în viitor.

 

* Disponibil la anumite modele, împreună cu pachetul Connected Professional.

Citeşte în continuare

Digital Key.

De ce să iei cheia mereu cu tine dacă oricum ai smartphone-ul la tine mereu? Poţi deschide, închide şi porni BMW-ul tău cu ajutorul cheii digitale. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane, printr-un iPhone* compatibil, să folosească BMW-ul tău. Printre altele, viteza maximă şi puterea de propulsie pot fi limitate pentru conducătorii novice.

*Cheia digitală BMW este compatibilă doar cu modele iPhone* special selectate. O listă a tuturor modelelor este disponibilă la următoarea adresă: bmw.com/digitalkey .
 

Citeşte în continuare
„Connected Command”: trei persoane într-un automobil BMW punând muzică în timpul călătoriei

„Connected Command”.

Vrei să te poţi concentra doar asupra condusului? Atunci transferă pasagerilor tăi controlul asupra unora dintre sistemele automobilului. Acest lucru este foarte simplu cu „Connected Command”*. Prin folosirea aplicaţiei „BMW Connected”, pasagerii pot accesa cu permisiunea ta sistemele de divertisment şi de navigaţie. De asemenea, pot regla elemente cheie ale sistemului de control al temperaturii. 

 

* Disponibil la anumite modele, împreună cu pachetul Connected Professional.

Citeşte în continuare
O femeie savurându-şi cafeaua acasă în timp ce funcţia „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului) este activă pe smartphone

„Remote Software Upgrade”.

Doreşti ca automobilul tău BMW să fie actualizat cu cel mai nou software? Cu „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului), automobilul tău BMW va fi întotdeauna ca nou: comod, sigur şi relaxat – fără a fi necesară o vizită la partenerul tău de service BMW. Actualizările sunt instalate prin satelit, asemenea celor de pe smartphone-ul tău.

Citeşte în continuare
BMW CarData (trad. „Date automobil BMW”): bulevardul luminat al oraşului pe timp de noapte

„BMW CarData”.

Cu ajutorul BMW CarData* (trad. „Date automobil BMW”) poţi vizualiza informaţiile esenţiale ale automobilului tău BMW oricând doreşti şi le poţi împărtăşi cu terţe părţi, dacă este necesar. Doar tu decizi cui îi poţi încredinţa informaţiile respective. Acest lucru îţi permite să păstrezi controlul asupra datelor telematice în orice moment şi să beneficiezi de împărtăşirea acestora către terţe părţi pentru a folosi pachete de servicii concepute special, care nu erau accesibile anterior.

 

* Disponibil prin intermediul portalului ConnectedDrive.

Citeşte în continuare
O femeie stând în faţa automobilului său BMW şi folosind funcţia Service şi asistenţă în cazul unei defecţiuni

Service şi asistenţă la faţa locului.

Prin intermediul funcţiilor de service din cadrul aplicaţiei „BMW Connected”, poţi gestiona cu uşurinţă cerinţele de service şi de întreţinere ale automobilului tău BMW. Primeşti notificări automate atunci când automobilul tău are nevoie de service şi poţi programa o întâlnire cu partenerul BMW preferat direct prin intermediul aplicaţiei.

Citeşte în continuare

STILUL MEU.

Niciun sacrificiu nu este necesar. Primeşti totul.

De ce să faci compromis atunci când te afli pe drum? Bucură-te de stilul de viaţă digital cu care te-ai obişnuit în automobilul tău BMW. Cu Apple CarPlay® ai acces la funcţiile cheie ale iPhone-ului tău, în timpul călătoriei. 

Citeşte în continuare
Apple CarPlay® afişat pe ecranul  automobilului tău BMW

„Apple CarPlay®”.

De ce să pleci la drum fără funcţiile iPhone-ului tău în automobilul tău BMW, unde le poţi gestiona ca de obicei? Pregătirea pentru „Apple CarPlay®” îţi oferă acces de la distanţă la funcţiile de telefonie şi la aplicaţii precum iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify şi Apple Music. Poţi utiliza butonul pentru comanda vocală de pe volan pentru a accesa Siri, sistemul de asistenţă vocală de la Apple.

Citeşte în continuare