BMW ConnectedDrive Servicii online şi Conectivitate

BMW CONNECTED DRIVE.

Atât de conectat, că eşti liber.

Ce poate face automobilul tău BMW pentru tine? Te duce la destinaţie la timp? Oferă răspunsuri la toate întrebările tale? Sau te distrează în orice moment? Serviciile digitale de la BMW ConnectedDrive îţi oferă o gamă largă de caracteristici utile. Cu inteligenţă şi inovaţie, acestea îţi fac viaţa mai uşoară şi transformă fiecare călătorie într-o experienţă.

Citeşte în continuare
BMW CONNECTED DRIVE.Atât de conectat, că eşti liber.

CARACTERISTICI INTELIGENTE.

Aceste produse şi servicii digitale inovatoare de la BMW ConnectedDrive îţi asigură o mobilitate relaxată şi confortabilă.

Femeie utilizând aplicaţia My BMW din BMW ConnectedDrive pe smartphone în faţa unui BMW X5 alb

Aplicaţia My BMW.

Legătura ta directă cu automobilul şi cu lumea BMW.

De la funcţii practice de control prin planificarea inteligentă a rutei până la actualizarea software-ului automobilului tău: cu aplicaţia My BMW beneficiezi atât de conceptul de operare modern şi intuitiv, cât şi de gama de funcţii inteligente pentru a-ţi îmbunătăţi perfect mobilitatea de zi cu zi.

Femeie utilizând BMW ConnectedDrive Intelligent Personal Assistant în automobilul său BMW

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Cunoaşte fiecare detaliu despre automobilul tău BMW şi îţi oferă asistenţă în multe situaţii.

Cu BMW Intelligent Personal Assistant, ai în permanenţă asistentul tău personal la bord. Comunică cu automobilul tău BMW şi controlează funcţiile maşinii confortabil prin intermediul comenzii vocale. Dacă doreşti, BMW Intelligent Personal Assistant îţi va spune totul despre automobilul tău BMW şi te va ajuta să îl cunoşti mai bine.

Femeie aşteptând în timp ce BMW Remote Software Upgrade actualizează software-ul automobilului său BMW X5

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Pentru a garanta că automobilul tău BMW este întotdeauna de ultimă oră.

Remote Software Upgrade garantează că automobilul tău BMW are instalat cel mai recent software. Actualizează software-ul automobilului tău uşor şi rapid prin intermediul transmisiei prin satelit. În plus, poţi instala funcţii noi pentru automobil folosind Remote Software Upgrade.

ÎNAINTE DE CĂLĂTORIA MEA.

Planifică-ţi călătoriile într-un mod uşor cu aplicaţia My BMW.

O bună planificare face viaţa mai uşoară: profită de funcţiile inovatoare ale aplicaţiei My BMW chiar şi înainte de a pleca la drum. Poţi verifica lucruri precum dacă automobilul tău BMW are suficientă autonomie sau poţi aerisi maşina confortabil prin comanda de la distanţă. De asemenea, poţi căuta noi destinaţii viitoare în aplicaţia My BMW şi le poţi trimite direct la automobilul tău BMW de pe smartphone.

Bărbat utilizând aplicaţia My BMW din BMW ConnectedDrive pe smartphone în timp ce îţi încarcă automobilul BMW X5 plug-in hybrid

Aplicaţia My BMW.

Inteligent, sofisticat şi întotdeauna actualizat: Cu designul nou şi îndrumarea intuitivă a utilizatorului, aplicaţia My BMW îţi oferă o experienţă de mobilitate complet nouă. Planifică-ţi următoarea călătorie, verifică starea automobilului tău BMW, rezervă-ţi următoarea programare în service sau utilizează una dintre numeroasele funcţii de comandă de la distanţă – toate în mod convenabil de pe smartphone-ul tău.
Bărbat utilizând aplicaţia My BMW din BMW ConnectedDrive pe smartphone în faţa unui BMW Seria 4 Coupé

Verifică starea automobilului.

Cu aplicaţia My BMW, poţi supraveghea totul fără a fi necesar să mergi la maşină. Ai suficientă autonomie pentru o călătorie spontană? Automobilul tău BMW are nevoie de servicii de revizie? Software-ul este actualizat? Verifică informaţiile legate de condus înainte de a porni, confortabil de pe smartphone-ul tău şi aşteaptă cu nerăbdare o călătorie relaxată în automobilul tău BMW.
Bărbat trimiţând destinaţia de condus de acasă la automobilul său BMW prin aplicaţia My BMW

Trimite destinaţia către automobilul meu.

Care este următoarea destinaţie? Caută destinaţii noi folosind aplicaţia My BMW şi trimite-le direct către automobilul tău BMW. Odată ajuns în automobil, poţi găsi destinaţia în mesajele tale şi poţi începe ghidarea către destinaţie printr-o simplă atingere.
Comanda de la distanţă a funcţiilor automobilului prin intermediul aplicaţiei My BMW femeie afundându-se în gheaţă

Controlează automobilul de la distanţă.

Aplicaţia My BMW oferă o gamă largă de funcţii cu comandă de la distanţă pentru automobilul tău. Dacă, de exemplu, doreşti să ventilezi interiorul înainte de a face o plimbare cu maşina, poţi face acest lucru uşor, în avans, utilizând smartphone-ul. Automobilul tău BMW nici nu trebuie să fie la vedere.
Găsirea automobilului prin intermediul funcţiei de localizare a automobilului din aplicaţia My BMW pe smartphone

Găseşte automobilul prin intermediul smartphone-ului.

Nu eşti sigur unde ai parcat într-un oraş necunoscut? Sau altcineva a utilizat automobilul ultima dată şi nu ştii unde este acum? Nicio problemă cu Car Finder în aplicaţia My BMW: acesta arată localizarea automobilului tău BMW pe hartă. Pentru confort maxim şi mai mult timp pentru lucrurile care sunt importante pentru tine.
Deschide automobilul prin intermediul smartphone-ului cu BMW Digital Key şi aplicaţia My BMW

BMW DIGITAL KEY.

Transformă-ţi smartphone-ul într-o cheie digitală: Poţi crea un BMW Digital Key din aplicaţia My BMW şi îl poţi stoca pe iPhone-ul tău, dacă este compatibil. Aceasta îţi permite să blochezi şi să deblochezi automobilul tău BMW. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane suplimentare să folosească automobilul tău BMW.

ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI MELE.

Bucură-te de o călătorie relaxată datorită numeroaselor funcţii şi servicii inteligente ale BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive oferă o gamă largă de produse şi servicii digitale pentru a vă îmbunătăţi mobilitatea de zi cu zi şi pentru a face condusul automobilului tău BMW şi mai confortabil. Descoperă sistemele de asistenţă inteligente, precum şi serviciile inovatoare pentru confort şi divertisment.

Conceptul de operare deschizător de drumuri BMW iDrive de la BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Experimentează modul în care evoluţia constantă a BMW iDrive îţi oferă o experienţă de condus nouă şi inovatoare – un concept de operare cuprinzător, care combină designul modern cu tehnologia inteligentă pentru a crea o experienţă la volan, care este la fel de confortabilă, pe cât este de palpitantă. Combinând tehnologia senzorială cu inteligenţa artificială, BMW iDrive oferă o interacţiune intuitivă şi captivantă între conducătorul auto şi automobil, anunţând o nouă eră de conducere.
Femeie utilizând Intelligent Personal Assistant de la BMW ConnectedDrive conducând în automobilul său BMW

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey, BMW. Who are you?” Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. Îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
Mai multe despre Intelligent Personal Assistant
Cuplu stând relaxat în automobilul BMW datorită serviciului de asistenţă Concierge de la BMW ConnectedDrive

Serviciu de asistenţă Concierge.

Va fi însorit în Roma? Când este programat zborul meu? Serviciul de asistenţă Concierge este alături de tine atunci când călătoreşti şi-ţi oferă asistenţă prin simpla apăsare a unui buton. Indiferent că este vorba despre o rezervare la un restaurant, la un hotel sau la film. Poţi chiar să-l foloseşti pentru a realiza plăţi. Oriunde te-ai afla şi de orice ai avea nevoie, serviciul de asistenţă Concierge este mereu alături de tine.
Femeie relaxându-se în timp ce conduce automobilul său BMW cu In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Automobilul tău BMW va avea grijă de tine. Te revigorează când eşti obosit, te relaxează după o zi stresantă şi adaptează interiorul automobilului tău pentru a se potrivi perfect dispoziţiei tale. Cu In-Car Experiences, care include programele Caring Car şi modurile Experience, automobilul tău se va asigura că te simţi cel mai bine.
Profil personal de şofer în BMW Control Display

Profil personal de şofer.

Simte-te ca acasă. Vei fi întâmpinat personal de automobilul tău BMW şi vei găsi scaunul, oglinzile laterale sau navigaţia deja setate în mod personalizat pentru tine de îndată ce deschizi portiera automobilului. Tot ce trebuie să faci este să îţi programezi profilul de şofer şi să îl conectezi cu cheia ta de la automobil. Dacă doreşti, îţi poţi transfera profilul la alt automobil BMW. Cerinţa pentru a utiliza profilul tău de şofer este un model BMW cu BMW Operating System 7 sau o versiune ulterioară. Pot fi programate până la trei profiluri pentru fiecare automobil.
Meniul BMW Music în BMW Control Display

BMW Music.

Not available in Romania Not available in Romania Not available in Romania Bucură-te de coloana sonoră personală – fără costuri suplimentare de streaming. BMW Music face parte din pachetul Connected Professional. Not available in Romania
BMW Drive Recorder, servicii digitale ConnectedDrive

BMW Drive Recorder.

Funcţia BMW Drive Recorder îţi permite să înregistrezi ceea ce se întâmplă în jurul automobilului şi să redai videoclipul realizat, de exemplu, pe Control Display-ul central sau să transferi fişierul prin USB în telefonul tău. Informaţii esenţiale, precum viteza şi localizarea GPS, sunt sincronizate cu videoclipul. BMW Drive Recorder include două subfuncţii, pentru înregistrarea evenimentelor şi pentru înregistrarea accidentelor.
Internet în automobil prin hotspot Wi-Fi de la BMW ConnectedDrive

Hotspot Wi-Fi.

Participă la apeluri de videoconferinţă pe tableta ta sau urmăreşte în streaming ultimul episod din serialul preferat pe smartphone-ul tău. Hotspotul Wi-Fi este o modalitate de a intra online cu viteză LTE (dacă este disponibilă) utilizând cartelă SIM instalată în automobilul tău. Tu şi ceilalţi pasageri puteţi naviga pe internet pe până la zece dispozitive.
Femeie vorbind cu Amazon Alexa în timp ce conduce în automobilul său BMW

Not available in Romania

„Alexa, cum este vremea astăzi?” La volanul automobilului tău BMW poţi folosi asistentul vocal Amazon la fel de convenabil cum te-ai obişnuit acasă. Cere către Alexa să redea preferinţele tale pe Amazon Music, să creeze liste de sarcini sau să îţi citească calendarul cu voce tare. Gama largă de funcţii de la Amazon Alexa va face condusul automobilului tău BMW şi mai distractiv. Not available in Romania
Harta de navigaţie BMW Maps pe BMW Control Display

BMW MAPS.

Companionul perfect în orice călătorie: BMW Maps, cu serviciile sale inovatoare, te ajută să personalizezi călătoria în automobilul tău BMW şi să o faci şi mai confortabilă. Beneficiază de Connected Navigation şi timpul de sosire precis calculat, calcularea extrem de rapidă a rutei şi o introducere extrem de simplificată a destinaţiei. Funcţia inteligentă Connected Parking te scuteşte de căutarea obositoare a unui loc de parcare şi te ghidează în mod fiabil către cel mai apropiat loc de parcare din vecinătatea destinaţiei tale. Ca şofer al unui automobil electric BMW sau a unui BMW plug-in hybrid, poţi utiliza Connected Charging pentru a te direcţiona direct către cea mai apropiată staţie de încărcare publică de pe ruta ta. Şi vei primi în avans informaţii despre disponibilitatea şi curenţii de încărcare de acolo.
Sistemul de integrare pentru smartphone cu Apple CarPlay de la BMW ConnectedDrive în Control Display

APPLE CARPLAY©.

Nu doreşti să renunţi la funcţiile de pe iPhone-ul tău în timp ce te afli în automobilul BMW, ci continui să îl utilizezi ca de obicei? Atunci foloseşte Apple CarPlay, modalitatea inteligentă şi sigură pentru a utiliza Smartphone-ul tău pe drum. CarPlay este acceptat wireless şi oferă acces la funcţii precum Apple Music, iMessage, telefonie, Siri, Apple Maps şi aplicaţii de şa terţi selectate, inclusiv Spotify sau Google Maps. Conţinutul este afişat integral pe ecranul din habitaclu. Acest lucru înseamnă că ai întotdeauna sfaturile de navigaţie de la Apple Maps la vedere – chiar şi în BMW Head-Up Display.
Sistemul de integrare pentru smartphone cu Android Auto de la BMW ConnectedDrive în Control Display

ANDROID AUTO.

Android Auto în automobilul tău BMW este modalitatea simplă şi uşoară de a folosi funcţiile Smartphone-ului, precum aplicaţiile pentru muzică, media sau mesaje în timp ce conduci. Reţeaua wireless face conexiunea între automobilul tău şi dispozitivele Android extrem de confortabilă. Android Auto este integrat direct în habitaclul complet digital al automobilului. Îţi oferă chiar şi sfaturi de navigaţie de la Google Maps în BMW Head-Up Display. Google Assistant, serviciul digital integrat de asistenţă vocală de la Google este, de asemenea, uşor de utilizat în automobilul tău BMW. Doar vorbeşte cu Google pentru a te ocupa de sarcini, pentru a dicta destinaţii de navigaţie sau pentru a selecta alegerile tale muzicale în timp ce mereu păstrezi privirea la drum.
BMW Teleservices, femeie cu smartphone în faţa automobilului său BMW

TELESERVICES.

Acum nu mai trebuie să reţii programările în service. Datorită BMW Teleservices, automobilul tău BMW ştie automat când este momentul pentru o verificare de rutină sau când sunt necesare lucrări de întreţinere neprevăzute şi trimite toate informaţiile relevante către partenerul tău de service BMW. După aceea vei fi contactat imediat pentru a putea stabili o programare.

DUPĂ CĂLĂTORIA MEA.

BMW ConnectedDrive şi aplicaţia My BMW îţi oferă asistenţă prin servicii şi funcţii inovatoare chiar şi după călătorie.

Cu aplicaţia My BMW şi serviciile digitale de la BMW ConnectedDrive, mobilitatea ta va fi mai uşoară şi mai confortabilă decât oricând – chiar şi după ce ai ajuns la destinaţie. De exemplu, este uşor să păstrezi actualizat automobilul tău BMW cu Remote Software Upgrade folosind transmisia prin satelit. În aplicaţia inteligentă My BMW poţi face lucruri precum verificarea funcţiilor de control al geamului prin Perspectivă 3D de la distanţă pentru a vedea dacă totul este în regulă – sau blocarea retroactivă a uşilor dacă este necesar.

Femeie care bea dintr-o ceaşcă în timp ce BMW Remote Software Upgrade actualizează software-ul automobilului său BMW X5

Remote Software Upgrade.

Întotdeauna cu cea mai recentă versiune de software la bord. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi pur şi simplu să descarci actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM din automobil şi apoi să le instalezi. Acest lucru activează, de asemenea, alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW.
Mai multe despre Remote Software Upgrade
Cuplu primeşte acces la funcţiile BMW prin intermediul aplicaţiei My BMW şi al serviciilor la distanţă

Controlează automobilul prin smartphone.

Am încuiat automobilul? Unde am parcat? Serviciile la distanţă permit accesarea automobilului de la distanţă folosind aplicaţia My BMW. Aeriseşte automobilul înainte de plecare sau încuie portierele de oriunde, folosind smartphone-ul.
Femeie urmărind împrejurimile automobilului său BMW cu Perspectivă 3D de la distanţă şi aplicaţia My BMW

Perspectivă 3D de la distanţă.

Fii mereu cu ochii pe împrejurimile automobilului tău BMW pentru a fi sigur că totul este în regulă cu maşina ta. Serviciile la distanţă şi perspectiva 3D de la distanţă îţi permit să vizualizezi zona din jurul automobilului tău din orice perspectivă sau să blochezi portierele prin intermediul aplicaţiei My BMW.
BMW Maps Connected Charging arată autonomia electrică sub forma unui cerc albastru pe hartă pe Control Display

Connected Charging.

Connected Charging oferă o multitudine de funcţii inovatoare pentru a îmbunătăţi perfect e-mobilitatea şi pentru a face şi mai uşoară încărcarea automobilului tău BMW i complet electric sau BMW plug-in hybrid. De exemplu, poţi programa ora de încărcare pentru automobilul tău în aplicaţia My BMW şi primeşti o notificare push când aceasta este complet încărcată. De asemenea, poţi urmări istoricul de încărcare al automobilului tău BMW sau poţi analiza procesul de încărcare în curs, inclusiv energia utilizată, pauzele de încărcare, costurile estimate de încărcare, precum şi economiile de costuri.
Află mai multe despre Connected Charging

BMW CONNECTED DRIVE: INFORMAŢII SUPLIMENTARE ŞI LINKURI.

Magazinul BMW ConnectedDrive bărbat cu smartphone stând pe canapea

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Vizitează magazinul online BMW ConnectedDrive şi rezervă noi servicii digitale pentru automobilul tău BMW pe care le poţi folosi imediat pentru următoarea ta călătorie.
Portalul BMW ConnectedDrive femeie cu smartphone

PORTALUL BMW CONNECTED DRIVE.

Datele tale, serviciile tale, setările tale – BMW ConnectedDrive le conectează cu automobilul tău BMW şi cu lumea. Înregistrează-te acum pentru mai mult confort, siguranţă şi divertisment.
BMW ConnectedDrive Întrebări frecvente femeie cu smartphone la geam

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Secţiunea noastră de întrebări frecvente îţi oferă răspunsuri la întrebările frecvente despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive.
BMW ConnectedDrive Serviciul de asistenţă clienţi

ASISTENŢĂ PENTRU CLIENŢI BMW.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de mai multe informaţii despre aplicaţia My BMW sau despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive, contactează serviciul de asistenţă clienţi BMW.