BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 11 – 23.

Cu Remote Software Upgrade, modelul tău BMW este întotdeauna actualizat. Primeşti de la distanţă, gratuit, îmbunătăţiri de calitate prin aplicaţia BMW sau prin cartela SIM din modelul tău BMW şi le instalezi direct în automobil. De asemenea, poţi primi gratuit funcţii noi sau îmbunătăţiri funcţionale în funcţie de ţară, model, echipamente şi starea automobilului.

DETALII IMPORTANTE PRIVIND BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 11 – 23.

DRIVE RECORDER: ACUM ŞI ÎN APLICAŢIA MY BMW.

Remote Software Upgrade Drive Recorder

Până acum, puteai doar să vizualizezi videoclipuri din Drive Recorder şi Remote 3D View de pe Central Information Display sau să le salvezi pe un stick USB. Poţi acum să le transferi în aplicaţia ta My BMW ca să le ai la îndemână oricând şi oriunde.

ANIMAŢIE LUMINI DE ÎNTÂMPINARE: VARIANTE SUPLIMENTARE DISPONIBILE.

Remote Software Upgrade modele BMW lumini de întâmpinare cu covor luminos

Cu Remote Software Upgrade 11 – 23, sunt disponibile trei variante suplimentare de animaţii lumini de întâmpinare (Allegro, Adagio şi Vivace) în BMW ConnectedDrive Store [N/A for RO].

FUNCŢIE LUMINI EXTERIOR PERSONALIZATE.

Remote Software Upgrade animaţie lumini de întâmpinare

În viitor, vei putea să personalizezi efectele luminoase pentru blocarea sau deblocarea modelului tău BMW. Poţi activa sau dezactiva manual luminarea intermitentă a farurilor automobilului tău. Dacă iluminarea intermitentă este activată, automobilul nu execută animaţia lumini de întâmpinare. Farurile trec direct la poziţia de iluminare după cea intermitentă.

ACTUALIZĂRI DE CARACTERISTICI ŞI ÎMBUNĂTĂŢIRI ALE CALITĂŢII.

Acest Remote Software Upgrade actualizează funcţiile existente pentru a îndeplini standarde tehnologice de ultimă generaţie şi include îmbunătăţiri ale calităţii.

Citeşte în continuare
  • Valabilitatea Remote Software Upgrade şi a Release Notes
  • Informaţii despre versiunile anterioare
  • Actualizarea instrucţiunilor de operare din automobil

INFORMAŢII SUPLIMENTARE ŞI LINKURI.

Remote Software Upgrade

TOATE VERSIUNILE REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Vrei să afli mai multe despre toate versiunile BMW Software Upgrade anterioare? Fă clic aici pentru a descoperi mai multe despre întregul conţinut.
Remote Software Upgrade, Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Software-ul automobilului tău este mereu actualizat.
Prezentare servicii digitale BMW ConnectedDrive

ÎNAPOI LA PREZENTARE GENERALĂ.

Doreşti să descoperi mai multe servicii şi produse de la BMW ConnectedDrive? Apasă aici pentru a reveni la prezentarea generală.

Din cauza actualizărilor software regulate, designul ecranului din materialele de comunicare poate fi diferit de designul efectiv al ecranului din automobilul tău.

Citeşte în continuare