Misiunea: stabilirea de standarde noi. BMW Seria 5 este un sedan modern din clasa business. Datorită aspectului dinamic şi totodată elegant, acesta se ridică în mod convingător la nivelul aşteptărilor pe care le avem în prezent de la un automobil din această clasă: este sportiv, captivant şi oferă plăcere de a conduce prin tehnologia de ultimă generaţie.

Gândeşte creativ. Fii în pas cu vremea. Două concepte esenţiale pentru sustenabilitate. BMW 530e Plug-in hybrid implementează perfect ambele abordări şi este foarte avangardist: oferă plăcere electrizantă de a conduce, iar datorită sistemului de propulsie hibrid „plug-in”, este deja în ton cu viitorul.

Palpitant: cu modelul M Performance al BMW Seria 5 Sedan, ajungi pe cele mai înalte culmi. Adrenalină pură: caracterul sportiv al automobilului este acum pregătit de curse. Pentru că întotdeauna ne dorim mai mult.

Dinamică de condus impresionantă, design sportiv şi confort maxim – BMW Seria 5 Touring este un adevărat maestru al clasei sale. Este echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, este foarte funcţional şi debordează caracter sportiv. Numeroasele servicii digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto garantează confort, siguranţă şi productivitate maximă. Interiorul generos oferă calitate maximă, iar portbagajul de 1.700 de litri asigură suficient spaţiu pentru tot felul de activităţi. Plăcerea de a conduce este garantată datorită confortului şi stilului business, care sunt acum la un nivel complet nou.

Citeşte în continuare