M440i xDrive Gran Coupe

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

M440i xDrive Gran Coupe

M440i xDrive Gran Coupe

THE NEW

4

BMW M

NOUL BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

M440i xDrive Gran Coupe: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,8 - 8,2; emisii CO2, cumulat WLTP in g/km: 199 - 186


PLĂCEREA DE A CONDUCE.

BMW M440i xDrive Gran Coupé oferă performanțe M sub exteriorul exclusivist al unui coupé cu patru uși. Descoperă toate variantele de model ale noului BMW Seria 4 Gran Coupé, precum și opțiunile de echipare și datele tehnice.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   M440i xDrive Gran Coupe
   M440i xDrive Gran Coupe

   Putere

   275 kW (374 CP)

   Cuplu

   500 Nm

   0-100 km/h

   4,7 s

   Vmax

   250 km/h

   M440i xDrive Gran Coupe: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,8 - 8,2; emisii CO2, cumulat WLTP in g/km: 199 - 186


   Exterior în noul limbaj al formelor BMW M440 Gran Coupé (G26)

   DESIGN INCONFUNDABIL, IREZISTIBILUL M.

   Noul BMW M440i xDrive Gran Coupé lasă impresia de înaltă performanță din toate punctele de vedere. Motorul pe benzină M TwinPower Turbo cu 6 cilindri cu 275 kW (374 CP) și frânele puternice M Sport garantează performanța caracteristică M. Din exterior, grila radiator BMW M cu bare orizontale și partea din spate impunătoare accentuează aspectul sportiv.

   M440i xDrive Gran Coupe: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,8 - 8,2; emisii CO2, cumulat WLTP in g/km: 199 - 186


   NOUL TĂU BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

    Substituent conţinut InfoI

    PERFORMANŢĂ

    SE DEPLASEAZĂ CA UN M.

    Pachet M Technology BMW M440 Gran Coupé (G26)

    PERFORMANȚĂ SPORITĂ A BMW-ULUI TĂU.

    Pachetul M Engineering include discuri de frână mai mari și anvelope sport impresionante.

    DESIGN

    ARATĂ CA UN M.

    Design al stopurilor BMW M440 Gran Coupé (G26)

    LASĂ O IMPRESIE DE DURATĂ.

    Stopuri laser cu fibre laser delicate. Liniile precise din stopuri conferă BMW-ului tău un aspect distinctiv.

    SE SIMTE CA UN M.

    Scaune sport pentru conducătorul auto și pasagerul din față BMW M440 Gran Coupé (G26)

    CONVENABIL. SPORTIV. INDIVIDUAL.

    Scaunele sport din față susțin corpul și sunt perfect mulate pe forma acestuia. Cu reglaje multiple, acestea garantează o experiență de conducere intensă.

    TEHNOLOGII

    MAI BINE CONECTAT.

    Asistentul tău atent.

    Driving Assistant Professional vă menține în mod activ pe banda de rulare la o viteză de până la 210 km/h și la o distanță de siguranță. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou. Un ajutor real, mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente.

    Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

    Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

    Faruri de fază lungă în orice moment.

    Modelul tău BMW îi protejează automat pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă. Nu este nevoie să comuți între luminile de fază lungă și cele de fază scurtă. Cu toate acestea, conduci întotdeauna pe străzi perfect luminate.

    Lasă-ți cheile mașinii acasă.

    Dispozitivele mobile compatibile devin BMW Digital Key al dvs. De asemenea, automobilul tău BMW poate fi deblocat și pornit fie cu un smartphone, fie cu un ceas inteligent. Cheia digitală poate fi partajată între maxim cinci persoane.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția cameră cu perspectivă în realitate augmentată afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central și în panoul de bord.

    CELE MAI IMPORTANTE ELEMENTE DIGITALE.

    ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

    ALTE OPȚIUNI DE DOTARE

    S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

    M440i xDrive Gran Coupe: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,8 - 8,2; emisii CO2, cumulat WLTP in g/km: 199 - 186

    Informaţiile privind performanţele motoarelor pe benzină se referă la funcţionarea cu combustibil cu cifra octanică de 98. Informaţiile privind consumul se referă la funcţionarea cu combustibil de referinţă în conformitate cu Regulamentul (UE) 715/2007. Este permisă utilizarea benzinei fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mare, cu un conţinut maxim de etanol de 10 % (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.


    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp


    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.