ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile noastre BMW M Performance scot în evidenţă automobilul tău BMW în moduri unice şi care stârnesc emoţie. O gamă largă de accesorii completează aspectul, creează un sunet mai puternic şi sporesc dinamismul automobilului tău BMW.

Citeşte în continuare

i5 cu accesorii BMW M Performance.

BMW i5 G60 2023 BMW M Performance Parts Exterior design

Primul BMW i5 stabileşte reperul: confortul elegant al unui sedan din clasa business cu performanţele de sprint ale unui motor electric. Accesoriile exclusive BMW M Performance, inclusiv componentele uşoare din carbon, frânele ventilate intern sau covoraşele cu sigla BMW M, duc caracterul sportiv al noului BMW i5 la un nou nivel.

Citeşte în continuare

CARACTER: ELECTRIC. ASPECT: DINAMIC.

Accesorii BMW M Performance 2023, BMW i5, splitter frontal M Performance, carbon, centru

Splitter frontal M Performance, fibră de carbon, centru.

O declaraţie fermă: Splitter-ul frontal M Performance, situat central, din carbon, subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toţi cei care refuză compromisul.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance 2023, BMW i5, difuzor spate M Performance, aramidă

Difuzor spate M Performance, aramidă.

100% tehnologie de ultimă generaţie. 100 % personalitate motorsport. 100% entuziasm. Difuzorul spate M Performance fabricat din aramidă conferă automobilului un aspect şi mai modern - şi îi îmbunătăţeşte aspectul sportiv în mod impresionant. Funcţia de deschidere fără atingere a hayonului poate fi utilizată în continuare.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance 2023, BMW i5, extensie prag lateral M Performance, carbon, stânga

Extensie prag lateral M Performance, carbon, stânga.

Eleganţă dinamică în combinaţie cu caracterul sportiv personalizat: Extensia pragului lateral M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul sportiv al automobilului. În plus, are o greutate redusă, o stabilitate dimensională ridicată şi se potriveşte perfect.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance 2023, BMW i5, sistem de frânare M Performance de 20"

Sistem de frânare M Performance de 20”.

Pentru distanţe mici de frânare - chiar şi sub presiune termală: Sistemul de frânare M Performance de 20” dispune de discuri de frână sport, uşoare, ventilate. Este echipat cu frâne cu un etrier fix din aluminiu cu 6 pistoane în faţă şi frâne cu etrier variabil din aluminiu cu un singur piston în spate. În culoarea roşu M Performance. Cu logo M colorat.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance 2023, BMW i5, jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21“, tip 943 M bicolore

Jantă M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M.

Jantele M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M sunt proiectate în Jet Black Bicolor uni, lucioase, cu logo M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 8,5 J x 21 cu anvelope de HL 255/35 R21 101 Y XL în faţă şi de 9,5 J x 21 cu anvelope de HL 285/30 R21 103 Y XL în spate.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance 2023, BMW i5, covoraşe M Performance

Covoraşe M Performance.

Aspect premium, aderenţă remarcabilă: Covoraşele M Performance conferă un aspect sportiv unic spaţiului pentru picioare şi sporeşte aspectul dinamic al întregului automobil. Cu inscripţia M Performance. Designul premium este completat de zonele de imitaţie de piele şi cusături decorative în culori contrastante şi o bandă în culorile M.

Citeşte în continuare

M2 cu accesorii BMW M Performance.

Accesorii BMW M Performance BMW M2 Coupé G87 video

Noul BMW M2 Coupé[1] este o combinaţie irezistibilă dintre o dinamică, o putere şi o agilitate care îţi taie respiraţia şi plăcerea de a conduce în orice moment. Accesoriile exclusiviste BMW M Performance reprezintă un plus ideal, care subliniază şi mai mult caracterul sportiv al automobilului şi plăcerea de a conduce. Un alt punct de atracţie este designul sportiv remarcabil al roţii cu blocare centrală inspirată de motorsport, care transpune cursele de pe circuit pe şosea.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance imagine cu trei sferturi din partea frontală

DESCOPERĂ ACCESORIILE

BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance aduc senzaţia emoţionantă de motorsport pe şosea. Îţi poţi proiecta propriul BMW individual cu accesoriile exclusive. Acestea oferă calitate supremă pentru performanţă optimă şi un design sportiv distinctiv, împreună cu siguranţă şi durabilitate maxime.

M3 Competition Touring cu accesorii BMW M Performance.

Accesorii BMW M Performance BMW M3 Touring G81 video

Primul BMW M3 Competition Touring cu M xDrive combină performanţele uluitoare ale unui BMW M3 cu flexibilitatea şi funcţionalitatea unui BMW Touring. Beneficiind de avantajul tehnologiilor utilizate în motorsport, performanţele şi dinamica de excepţie sunt de la sine înţelese. Accesoriile exclusiviste şi personalizate BMW M Performance sunt un plus binevenit. 

Citeşte în continuare

Accesorii BMW M Performance pentru alte modele.

Din lumea sporturilor cu motor în viaţa de zi cu zi.

BMW X7 G07 Accesorii BMW M Performance design exterior

THE X7.

Fascinaţia pentru BMW X7 provine dintr-o combinaţie de putere, confort de lux şi design îndrăzneţ. În combinaţie cu accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate, uneori confecţionate manual, rezultatul este un Sports Activity Vehicle personalizat, cu un caracter puternic. 

Capace oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Capace oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon.

Confecţionat manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace M Performance pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă sportivă individuală.

Spre produs
Ornamente M Performance pentru ţeava de eşapament, negru mat Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Ornamente M Performance pentru ţeava de eşapament, negru mat.

Creează accente uluitoare: Confecţionate din oţel inoxidabil cromat negru mat de înaltă calitate, ornamentul M Performance pentru ţeava de eşapament face ca spatele automobilului să aibă un aspect şi mai sportiv. 

Spre produs
Grilă frontală M Performance, negru Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Grilă frontală M Performance, negru.

Caracter puternic: Grila frontală M este confecţionată din lamele negru lucios prinse într-un cadru de aceeaşi culoare. Aceasta conturează partea din faţă a automobilului, creând un aspect mai puternic şi mai agresiv. Pentru un aspect unic care lasă o impresie clară. 

Spre produs
Jante M din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755, M.

Jantele M sportive din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat asigură un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 9,5 J x 22, cu anvelope 275/40 R22 107V XL şi set complet de roţi spate de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, jante de 10,5J x 22, cu anvelope 315/35 R22 111V XL.

Spre produs
Jante M din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 754 M, bicolore Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 754 M.

Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 754 M, sunt vopsite în Gri Orbit Bicolor lucios şi conferă automobilului un aspect deosebit de sportiv şi exclusivist. Disponibile în set complet de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 9,5J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 285/45 R21 113V XL RSC.

Spre produs
Volan M Performance Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Volan M Performance.

Detalii captivante: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie sport excelentă şi control optim. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.

Spre produs
BMW M8 Gran Coupé F93 Accesorii BMW M Performance design exterior

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé combină genele M cu cel mai înalt nivel de exclusivitate. Formele create prin designul avangardist definesc un nou look pentru maşinile sport de lux în 4 uşi. Componentele personalizate confecţionate din fibră de carbon şi alte materiale de lux conturează la rândul lor aspectul exclusivist.

Priză de aer M, fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Priză de aer M, fibră de carbon.

Sportiv, dar şi individual. Priza de aer M este confecţionată din fibră de carbon premium. Un detaliu de design elegant în părţile laterale ale automobilului.

Spre produs
Ataşament faţă M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Ataşament faţă M Performance din fibră de carbon.

O declaraţie fermă: Spoilerul frontal M confecţionat din 100% fibră de carbon subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toţi cei care refuză compromisul. 

Spre produs
Grilă frontală M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale BMW M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată 100% manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual. Are logo „M8”.

Spre produs
Grilă frontală M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Spoiler M spate din fibră de carbon.

Şi mai impresionant: Spoilerul spate M din fibră de carbon accentuează aspectul dinamic şi de înaltă calitate al maşinii. Fibra de carbon este un material inovator care scade greutatea automobilului şi în acelaşi timp îl face foarte rezistent. În plus, datorită faptului că este creat în mod meticulos din fibră de carbon de înaltă calitate lucrată manual, spoilerul spate se potriveşte perfect cu designul automobilului, precum şi cu celelalte echipamente din M fibră de carbon.

Spre produs
Capace oglinzi exterioare M din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Capac M pentru oglinda exterioară, din fibră de carbon.

Setează tonul potrivit cu o construcţie de ultimă generaţie. Capacele oglinzilor exterioare M sunt fabricate integral din fibră de carbon şi sunt realizate manual minuţios. Designul lor dinamic şi premium exclamă imediat: personalitatea este totul.

Spre produs
Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 863 M, Gri Ferric mat Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 863 M.

Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 863 M sunt finisate în Gri Ferric mat, au logo „M” colorat şi conferă automobilului un aspect foarte sportiv. Acestea sunt disponibile ca set de roţi pentru vară, care include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope cu dimensiunile 9,5 J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL în faţă şi 10,5 J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL în spate.

Spre produs
Accesorii BMW M Performance angajat BMW oferă consultanţă unui client

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor, serviciilor şi accesoriilor M Performance pentru automobilul tău BMW. Contactează acum un partener de service BMW aproape de tine!

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW i5 eDrive40:

Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 18,9

Autonomie electrică, WLTP în km: 582 – 497
 

BMW M2 Coupé:

Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,6 – 10,2

Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 218 – 231
 

BMW M3 Competition Touring:

Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 10,1 – 10,4

Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 229 – 235
 

BMW X7 M60i:

Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 12,1 – 12,9

Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 273 – 292
 

BMW M8 Gran Coupé:

Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 11,2 – 11,6

Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 256 – 265
 

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M2 Coupé[3]:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,6 – 10,2
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 218 – 231

  BMW M3 Competition Touring:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 10,1 – 10,4
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 229 – 235

  BMW Seria 3 Sedan:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,3 – 8,5
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 29 – 192

  BMW Seria 3 Touring:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,4 – 8,8
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 31 – 197

  BMW X7:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7 – 12,9
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 203 – 292

  BMW Seria 7 Sedan:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,0 – 6,8
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 22 – 178

  BMW M8 Gran Coupé:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,7 – 11,0
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 174 – 251

  Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

  [3] Cifrele sunt provizorii; orice cifre lipsă nu erau disponibile la data publicării.