Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao

374 CP (275 kW)

Putere maximă în CP (kW), la 1/min

Benzină Diesel

Motorizare şi tip de combustibil

THE 4

BMW M

NOUL BMW M440i xDRIVE CABRIOLET

374 CP (275 kW)

Putere maximă în CP (kW), la 1/min

Benzină Diesel

Motorizare şi tip de combustibil

THE 4NOUL BMW M440i xDRIVE CABRIOLET

Pune-ţi libertatea individuală la încercare: BMW M440i xDrive Cabriolet sfidează convenţiile. Cu un limbaj de design progresiv şi o capacitate permanentă de a performa, modelul decapotabil dinamic provoacă experienţe de condus la un nou nivel emoţional - pentru că în BMW M440i xDrive Cabriolet independenţa începe cu primul indiciu legat de cuplul motor.

Citeşte în continuare

BMW M440i xDrive Cabriolet(1):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9 – 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 159 – 169

Citeşte în continuare

DETALIILE SPORTIVE ALE MODELULUI BMW SERIA 4 CABRIOLET M.

Motor, suspensie şi putere.

BMW M440i xDrive Cabriolet.

Sportivitate deschisă şi dinamică ridicată de condus cu utilitate nelimitată zilnică.
  • Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP
  • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte
  • BMW xDrive
  • Putere de 374 CP (275 kW), cuplu de 500 Nm și accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M440i xDrive G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao

BMW M440i xDRIVE CABRIOLET – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M440i xDrive Cabriolet.

Radical liber: aici poţi explora o selecţie exclusivă de opţiuni de echipare sportivă pentru BMW M440i xDrive Cabriolet. Uimitoarele elementele de design specifice M în Gri Cerium şi detaliile confortabile din interior face dorinţa de libertate a decapotabilei sport palpabilă instantaneu.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, cu un model
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta este foarte puternic şi eficient.
Suspensie M adaptivă a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, detaliu cu spoilerul spate

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă.
Habitaclul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 cu volan M îmbrăcat în piele şi direcţie sport variabilă cu Servotronic

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
Detaliu interior cu schimbătorul de viteze cu transmisie Steptronic Sport al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine în prim plan cu jantele din aliaj uşor ale BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, cu frână M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră metalizată, cu logoul „M” şi prezintă discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
Imagine din partea frontală cu grila frontală dublă BMW în Gri Cerium a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, staţionând

Rama grilei M în Gri Cerium.

Grila frontală dublă BMW, verticală şi distinctivă, aduce un omagiu legendelor motorsport, precum BMW 328. Rama în Gri Cerium conferă grilei frontale inovatoare o prezenţă specială, fiind o reinterpretare a tradiţiei BMW.
Imagine în prim plan din spate cu pachetul M Aerodinamic al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic are spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M în culoarea caroseriei, precum şi un difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat şi negru lucios, din două bucăţi. Împreună acestea se impun prin dinamică pură şi sportivitate. Difuzorul aerodinamic al M440i este complet finisat în negru lucios.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 848, Jet Black Bicolor, BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 848, Jet Black Bicolor.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 848 M, Jet Black Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 7,5 J x 18 cu cauciucuri 225/45 R18 şi spate 8,5 J x 18 cu cauciucuri 255/40 R18.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, cu scaune M Sport

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo M negru, subliniază alura sportivă a automobilului.
Imagine în prim plan cu interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, cu volan M îmbrăcat în piele

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.

HABITACLUL CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI TEHNOLOGII.

Conceptul operaţional, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă disponibile pe BMW M440i xDrive Cabriolet.

Claritatea, confortul şi siguranţa sunt la un nivel suprem: numeroase tehnologii inovatoare te susţin într-o varietate de moduri în timpul călătoriei. Concentrează-te asupra esenţialului - plăcerea de a conduce sportiv în modelul tău BMW M440i xDrive Cabriolet.

Imagine din interior cu habitaclul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020
Imagine din interior cu BMW Live Cockpit Professional al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, sistemul de operare BMW 7 pe Control Display

Sistem de operare BMW 7.

Conceptul de operare inovator al sistemului de operare BMW 7 permite operarea simplă a funcţiilor automobilului prin vorbire, ecran tactil şi Controller iDrive – într-un mod foarte intuitiv. În acest scop, funcţionalitatea Controller-ului a fost actualizată. Acum meniul pentru aplicaţii poate fi selectat direct.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Intelligent Personal Assistant pe Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey, BMW. Who are you?” Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi asistentul tău personal? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Acesta te cunoaşte, se perfecţionează în fiecare zi şi te asistă în orice situaţie. Poţi chiar stabili propriul cuvânt pentru activare. Îţi poate explica orice aspect legat de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti mai bine.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, Driving Assistant Professional pe Control Display

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, Asistentul la parcare Plus pe Control Display

Asistent la parcare Plus.

Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, perspectivă 3D de la distanţă, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, Sistemul de integrare pentru smartphone pe Control Display

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay® şi Android Auto® printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
Imagine cu BMW Digital Key, BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, portieră şi smartphone

BMW Digital Key.

De ce să-ţi iei cheia cu tine dacă ai smartphone-ul? Poţi deschide şi închide automobilul tău BMW, folosind BMW Digital Key. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane printr-un iPhone* compatibil să folosească modelul tău BMW. Printre altele, puterea de propulsie şi viteza maximă pot fi limitate, de exemplu, pentru conducătorii auto începători. *BMW Digital Key este compatibil doar cu modelele iPhone selectate. O listă a tuturor modelelor compatibile este disponibilă la următoarea adresă: bmw.com/digitalkey
Imagine din interiorul BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, „Remote Software Upgrade” pe Control Display

„Remote Software Upgrade”.

Doreşti ca automobilul tău BMW să fie actualizat cu cel mai nou software? Cu „Remote Software Upgrade”, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Actualizările sunt instalate de la distanţă, asemenea celor de pe smartphone-ul tău. Astfel, şi alte funcţii din automobilul tău pot fi de asemenea activate.

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 4 CABRIOLET M.

BMW M440i xDrive Cabriolet.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

374 (275)/5.500 – 6.500

Cuplu maxim în Nm, la 1/min:

500/1.900 – 5.000

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4,9

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

6,9 – 7,4

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020, BMW Individual Albastru Frozen Portimao, cu un model
Imagine în prim plan cu roţi şi anvelope BMW cu etichete UE pentru anvelope

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Libertatea în cea mai elegantă formă a sa: alături de dinamica sa de condus ridicată și o estetică independentă, BMW Seria 4 Cabriolet inspiră cu interiorul său sportiv și elegant și un soft-top remarcabil din punct de vedere tehnic.

APLICAŢIA BMW BROCHURE.

Aplicaţia BMW Brochure pe smartphone

Experimentează lumea BMW, interactiv de pe smartphone sau tabletă. Aplicaţia BMW Brochure conţine broşuri digitale pentru toate modelele BMW actuale. Bucură-te de informaţii detaliate despre produse, imagini splendide, videoclipuri spectaculoase şi poveşti fascinante pe fundal despre modelul BMW ales. Desigur, tot aici vei găsi detalii despre design, opţiuni de echipare, servicii şi tehnologii ale noului BMW M440i xDrive Cabriolet.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M440i xDRIVE CABRIOLET.

DOREȘTI O CONSULTARE PERSONALĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informații suplimentare sau dorești oferte specifice pentru BMW M440i xDrive Cabriolet, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW competent va fi încântat să îți ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la fața locului.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Descoperă echipamente speciale şi accesorii utile pentru modelele BMW Seria 4 Cabriolet M.

BMW M440i xDrive Cabriolet oferă o plăcere de a conduce dinamică şi o varietate de dotări sportive. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru nevoile tale speciale. Oferim o vastă selecţie de adiţii individuale şi opţionale care sunt potrivite perfect cu această decapotabilă sport extraordinară în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă - orice aţi avea în minte. *Ilustraţiile servesc drept exemplu şi înfăţişează modelul BMW 430i Cabriolet.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW Seria 4 Cabriolet G23 2020, Verde Sanremo, suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0
BMW Advanced Car Eye 2.0 al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a dereglărilor, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.
Spre produs
Accesorii originale BMW ale BMW Seria 4 Cabriolet G23 2020, cu suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.
Spre produs
Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, set complet de roţi de vară.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară, ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope runflat 7,5 J x 18, 225/45 R18 95Y RSC în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99Y XL RSC în spate.
Spre produs
Covoraşul BMW pentru compartimentul de bagaje al BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraşul BMW pentru portbagaj durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design atractiv protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu inserţii din oţel inoxidabil de calitate, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.
Spre produs
Imagine din faţă cu covoraşele pentru toate anotimpurile, BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020