THE NEW 5

THE NEW 5

Seria care cândva a definit inima BMW proiectează acum viitorul.

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE NEW 5Seria care cândva a definit inima BMW proiectează acum viitorul.

EFICIENŢĂ SUPREMĂ

BMW seria 5

Noul seria 5 marchează lansarea celui mai puternic plug-in hybrid – BMW 550e xDrive cu şase cilindri. Cu o putere uimitoare de 95 hp/70 kW, acesta oferă performanţe de condus intense. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde şi oferă o autonomie electrică de până la 90 km (WLTP). Acceptă o putere de încărcare de până la 7,4 kW (AC), astfel încât bateria de înaltă tensiune poate fi încărcată de la 0 la 100% în decurs de 3 ore. Indiferent de modul de condus, noul BMW Seria 5 oferă rafinamentul sportiv ca standard. Rezultatul este o dinamică de condus superioară combinată cu un nivel ridicat de confort. Cu opţiunile de încărcare variate şi extrem de convenabile, beneficiezi întotdeauna de suficientă energie disponibilă, indiferent de sursă.

O CARTE DE VIZITĂ

NOUL model seria 5 întruchipează esenţa mişcării. Acest automobil remarcabil îmbină perfect rafinamentul şi modernitatea cu flerul armonios şi sportiv. În loc să schimbe complet ceea ce era deja excelent, design-ul NOULUI SERIA 5 abordează atent reinterpretarea şi adaptarea la lumea în continuă evoluţie. Rezultatul este un sedan elegant care se schimbă fără efort între călătoriile de afaceri şi cele de relaxare, stăpânindu-le pe ambele cu egal aplomb. Lasă-te inspirat de versatilitatea dinamică a NOULUI model seria 5, care te va însoţi fără efort oriunde ai merge.
BMW Seria 5

GRILA ICONIC GLOW

Experimentează o atmosferă caldă şi primitoare cu BMW Iconic Glow. Partea frontală captivantă a NOULUI model seria 5, cu faruri LED conturate elegant şi grilă frontală distinctă, atrage toate privirile. Activează iluminarea albă din jurul grilei frontale şi bucură-te de strălucirea sa unică.

BMW Seria 5

BMW CURVED DISPLAY

În centrul habitaclului se află BMW Curved Display orientat către conducătorul auto. Cu designul său aparent plutitor, acesta integrează perfect interacţiunea intuitivă şi comunicarea complet digitală prin comenzi vocale şi tactile. Fiecare element esenţial este la îndemână, oferind o experienţă de condus captivantă şi comodă.

BMW Seria 5

MAI MULT SPAŢIU

Secţiunea spate a NOULUI model seria 5 oferă un spaţiu la fel de generos, comparabil cu cel al scaunelor faţă. Până la trei pasageri se pot bucura de o libertate de mişcare sporită, atât în ceea ce priveşte spaţiul amplu pentru picioare, cât şi spaţiul generos din zona capului.

BMW Seria 5

PLAFON PANORAMIC DIN STICLĂ

Lasă-te răsfăţat de un sentiment uimitor de eliberare cu NOUL model seria 5. Simbolul vieţii bune şi al condusului de lux, plafonul panoramic din sticlă întruchipează o calitate fără egal. Lasă-te cuprins de atmosfera aerisită şi bucură-te de lumina naturală abundentă care iluminează fiecare scaun, ducând călătoria la un alt nivel.

BMW Seria 5

ÎN CĂUTAREA EXCELENŢEI

Însufleţit de o dorinţă de neclintit de a atinge noi repere, NOUL model seria 5 este alegerea perfectă pentru cei care apreciază eleganţa şi sofisticarea definitorii pentru Seria 5.

BMW Seria 5

STREAMING VIDEO*

Experimentează confortul serviciilor de streaming în automobil atunci când faci o oprire în călătoria ta. Display-ul central BMW se transformă într-un portal către o multitudine de opţiuni de divertisment, inclusiv YouTube şi diverse alte platforme, oferind distracţie practic nelimitată.

*Datorită reglementărilor privind distragerea atenţiei conducătorului auto, această funcţie este disponibilă numai când automobilul stă pe loc.

BMW Seria 5

DRIVING ASSISTANT PROFESIONAL

Datorită BMW Intelligent Personal Assistant, poţi acum să te pui pe tine pe primul plan. Acesta înţelege mai bine vorbirea şi controlează mai multe funcţii, iar tu te poţi relaxa şi poţi regla comod automobilul pe parcursul călătoriei.

BMW Seria 5

PANEL DE INTERACŢIUNE

BMW Interaction Bar îmbunătăţeşte experienţa de condus a NOULUI model seria 5. Îţi permite să personalizezi atmosfera interioară, să gestionezi simplu sistemul de climatizare şi să controlezi luminile de avertizare prin suprafeţe tactile intuitive. Lasă-te cuprins de confortul tehnologiei.

BMW Seria 5

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ

Îngrijire proactivă BMW, protectorul tău la drum, vine ca standard în fiecare BMW Seria 5. Anticipează nevoile şi te conectează automat cu întreaga lume BMW Service atunci când ai nevoie. Chiar şi în cazul unei defecţiuni sau al unui accident, vei primi asistenţă personalizată şi fără complicaţii pentru ca tu să rămâi în siguranţă pe drum.

Bucură-te de mersul mai departe cu NOUL model seria 5.

NOUL model seria 5 este aici pentru a-ţi da încredere.

BMW Seria 5

ELEGANŢĂ INDISCUTABILĂ.

BMW Seria 5
 • Driving Assistant Professional
 • Faruri adaptive cu tehnologie LED
 • Oglindă exterioară cu funcţie automată antiorbire

BMW Seria 5

SPORTIV ŞI STILAT.

BMW Seria 5
 • Pachet M Aerodinamic
 • Suspensie M Sport
 • Volan M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale

BMW Seria 5

ELEGANŢĂ ŞI PREZENŢĂ EXCEPŢIONALĂ.

BMW Seria 5
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 32
 • Putere - 215 CP (292 kW)

DESCOPERĂ MAI MULTE OPŢIUNI

BMW Seria 5

A gândi în perspectivă este modul prin care rămâi în frunte. Află mai multe despre NOUL model seria 5, automobilele pentru următoarea generaţie de lideri.

Notă legală

 • *Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

  **Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.