BMW Seria 5 Touring

BMW SERIA 5 TOURING. CONFORT DE PRIMĂ CLASĂ.

Funcţionalitate ridicată cu un puternic spirit sportiv

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
BMW SERIA 5 TOURING. CONFORT DE PRIMĂ CLASĂ. Funcţionalitate ridicată cu un puternic spirit sportiv

 

 

BMW SERIA 5 SEDAN PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

REDEFINIREA FUNCŢIONALITĂŢII.

Combinaţia perfectă între caracterul practic şi putere.

BMW Seria 5 Touring stabileşte noi standarde în materie de funcţionalitate şi atitudinea sportivă. Designul minimalist subliniază caracteristicile de putere precum grila frontală distinctivă, gurile de admisie de dimensiuni mari sau farurile Laserlight. Interiorul elegant este foarte spaţios, iar portbagajul are o capacitate remarcabilă. Sistemele tehnologice avansate oferă confort deplin şi asistenţă extraordinară în orice situaţie.
DIRECŢIE ACTIVĂ INTEGRALĂ

DIRECŢIE ACTIVĂ INTEGRALĂ

Direcţia activă integrală ajustează direcţia în funcţie de situaţie, optimizând manevrabilitatea automobilului la schimbările de direcţie. Raportul faţă/spate al unghiului de direcţie este influenţat de unghiul de direcţie efectiv şi astfel se îmbunătăţeşte considerabil comportamentul în curbe. La viteze mai mari, direcţia pe puntea spate asigură o stabilitate excepţională.
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Descoperă cea mai sublimă combinaţie: Automobilele plug-in hybrid BMW Seria 5 Touring 520e, 530e şi 530e xDrive combină tehnologia electrică BMW eDrive cu motoarele BMW TwinPower Turbo, transformând aceste modele în adevărate repere ale acestei clase. Noul mod hibrid anticipativ foloseşte eficienţa consumului de combustibil cu informaţii reale despre trafic, aducând un nou nivel de inteligenţă experienţei de condus.
SUSPENSIE ADAPTIVĂ

SUSPENSIE ADAPTIVĂ

Suspensia adaptivă permite adaptarea la anumite condiţii de conducere – creşte confortul la virare şi asigură o dinamică mai mare. Poţi alege între modul COMFORT, care oferă o asistenţă ridicată la condus, şi opţiunea SPORT, care oferă senzaţii pline de energie.
SUSPENSIE PNEUMATICĂ ADAPTIVĂ

SUSPENSIE PNEUMATICĂ ADAPTIVĂ

Suspensia pneumatică adaptivă garantează confort deplin la deplasare indiferent de condiţii. Garda la sol a automobilului rămâne constantă chiar şi la niveluri ridicate de încărcare şi îţi oferă o siguranţă deplină în orice situaţii.
FARURI LASERLIGHT

FARURI LASERLIGHT

Farurile BMW Laserlight oferă o vizibilitate incredibilă de până la 650 de metri, iar noul design în formă de L, cu detalii albastre, adaugă un plus de sportivitate automobilului. Vizibilitatea sporită îmbunătăţeşte siguranţa şi confortul la volan pe timp de noapte.
LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional – disponibil ca dotare standard – include sistemul de operare inovativ 7.0, un afişaj central de informaţii de 12,3” cu funcţie tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Toate aceste caracteristici sunt menite să facă experienţa la interior intuitivă şi orientată spre şofer.
SISTEM DE INTEGRARE PENTRU SMARTPHONE

SISTEM DE INTEGRARE PENTRU SMARTPHONE

Asociază-ţi smartphone-ul cu BMW Seria 5 Touring prin Apple CarPlay şi Android Auto. Conexiunea fără fir permite utilizarea aplicaţiilor preferate exact cum îţi doreşti – prin Control Display, panoul de instrumente sau Head-Up Display, disponibil opţional.
ASISTENT PENTRU MERSUL ÎN MARŞARIER

ASISTENT PENTRU MERSUL ÎN MARŞARIER

Asistentul pentru mersul în marşarier reţine ultimii 50 de metri parcurşi la o viteză de până la 35 km/h şi îi permite maşinii să folosească exact acelaşi parcurs pentru a se deplasa în marşarier. Sistemul preia controlul asupra direcţiei, astfel că şoferul se poate concentra pe monitorizarea împrejurimilor automobilului.
DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

BMW Seria 5 Touring poate deveni şi mai inteligent cu Driving Assistant Professional, disponibil opţional. Acest sistem include, printre altele, funcţii de sporire a siguranţei precum asistent de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie, pilot automat activ sau sistem automat de asistenţă a vitezei maxime.
REMOTE SOFTWARE UPGRADE

REMOTE SOFTWARE UPGRADE

Cu Remote Software Upgrade, modelul tău BMW Seria 5 va include ultimele noutăţi. Upgrade-ul poate fi efectuat uşor şi intuitiv prin My BMW.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Descoperă modelul BMW Seria 5 Touring care ţi se potriveşte!

BMW Seria 5 Touring

CU ADEVĂRAT EXTRAORDINAR.

BMW Seria 5 Touring
 • Driving Assistant Professional
 • Frâne M Sport
 • Scaune din piele ‘Dakota’

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 5 Touring

REDEFINIREA FUNCŢIONALITĂŢII.

BMW Seria 5 Touring
 • Jante din aliaj uşor de 18” W-spoke
 • Panou de instrumente în piele Sensatec neagră
 • Lumină ambientală variabilă în şase nuanţe diferite

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 5 Touring

CARACTER ŞI PUTERE.

BMW Seria 5 Touring
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 133
 • Viteză maximă: km/h50

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring oferă o gamă variată de opţiuni funcţionale şi de confort.

Află mai multe despre ce îţi poate oferi BMW Seria 5 Touring şi descoperă modelul perfect pentru tine!

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 530e Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4 - 2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 42 - 46

  BMW 530i Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,6 - 5,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 127 - 133

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.