Imagine BMW X3, trei sferturi, lateral-faţă

NOUL BMW X3.

Aventura te așteaptă.

* Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
NOUL BMW X3. Aventura te așteaptă.

BMW X3 xDrive30e PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0,99% dobândă pe 3 ani cu avans 10%.­ Ecotichet de 20.000 lei.­
Două tehnologii în armonie perfectă: un model BMW plug-in hybrid combină­ tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe­ combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în­ fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

EXPLORATOR ELEGANT.

Fă cunoştinţă cu cel mai bun partener de drum – NOUL BMW X3.

Conceput pentru performanţă, confort şi siguranţă desăvârşite, BMW X3 a fost creat pentru a fi partenerul tău de încredere în fiecare aventură. Construcţia uşoară, şasiul echilibrat precis şi calităţile aerodinamice oferă o mai mare încredere în mişcare. Caracteristicile care îmbunătăţesc performanţa asigură o dinamică rafinată şi un control deplin. Interiorul elegant cu soluţii de design extrem de bine gândite completează imaginea generală premium.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Fă cunoştinţă cu noul tău partener – BMW X3!

BMW X3 sDrive18d

O MISIUNE APARTE.

BMW X3 xDrive20d
 • Transmisie automată Steptronic
 • Ornamente interioare negru lucios cu finisaje interioare Pearl Chrome
 • Jante din aliaj ușor V-spoke de 18"

X3 xDrive30e

EXPLORATOR ELEGANT.

X3 xDrive30e
 • Oglindă retrovizoare interioară cu funcție automată anti-orbire
 • Volan încălzit
 • Aer condiționat cu control pe trei zone

BMW X3 M40d

UN AVENTURIER ÎN MISIUNE.

BMW X3 M40d
 • Pachet M Aerodinamic
 • Transmisie automată Steptronic sport
 • Sistem frânare M Sport

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW X3

Descoperă întreaga familie BMW X3 în detaliu.

BMW X3 este disponibil în mai multe variante care se vor potrivi perfect cu nevoile tale specifice. Indiferent dacă este vorba de versiunea plug-in hybrid sau de un motor puternic pe benzină sau motorină. Explorează opţiunile şi alege modelul cel mai potrivit pentru tine!

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW X3 xDrive20d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154

  BMW X3 xDrive30d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 181

  BMW X3 M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 215

  BMW X3 xDrive30e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 49

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.