BMW Seria 1

THE 1

Descoperă BMW Seria 1 – redefinit pentru plăcerea unică de a conduce

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE 1 Descoperă BMW Seria 1 – redefinit pentru plăcerea unică de a conduce

 

 

CONFORT ŞI SPIRIT DE AVENTURĂ

Temperament sportiv combinat cu elemente de design remarcabil

Silueta îndrăzneaţă şi expresivă, alături de elementul clasic al mărcii – Hofmeister Kink – îi conferă noului BMW Seria 1 un aspect puternic, atletic. Detaliile bine concepute şi rafinate ale designului interior garantează un confort excepţional şi subliniază caracterul unic al maşinii. Dotările opţionale, cum ar fi vopseaua metalică distinctivă sau jantele din aliaj de 19”, fac ca noul BMW Seria 1 să pară şi mai agil pe şosea.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Găseşte-l pe cel potrivit pentru tine!

Model BMW Seria 1

INTELIGENT

 • Pachet M Sport
 • Driving Assistant
 • Comfort access 2.0

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

Model BMW Seria 1

SPORTIV

Alt Text
 • Head-Up Display
 • Scaune din piele Cocktail
 • Pachet de lumini ambientale

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

Model BMW Seria 1

ELEGANT

Alt Text
 • Interior din piele
 • Jante din aliaj de 19”
 • Faruri LED Laser

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

PERSONALITATEA BMW SERIA 1

Imagine cu grila frontală BMW Seria 1

Descoperă toate modurile extraordinare de a-ţi exprima personalitatea cu BMW Seria 1.

Este un automobil cu adevărat unic şi original, dar îţi oferă şi o gamă variată de opţiuni. Ce ai alege mai degrabă – varianta Sport sau varianta M Sport? Sau poate te tentează mai mult BMW M135i xDrive? 

Disclamer

 • BMW M135i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
  Emisii mixte de CO2, în g/km: 176

  Imaginile prezintă echipamente opţionale, ecranele şi afişajele în funcţie de opţiunile de echipare.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2  ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.