Imagine BMW X3, trei sferturi, lateral-faţă

THE X3. AVENTURA TE AŞTEAPTĂ

Bucură-te de libertate – oriunde.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE X3. AVENTURA TE AŞTEAPTĂBucură-te de libertate – oriunde.

BMW X3 xDrive30e PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

 

Citeşte în continuare

EXPLORATOR ELEGANT

Fă cunoştinţă cu noul tău partener – BMW X3

Conceput pentru performanţă, confort şi siguranţă desăvârşite, BMW X3 a fost creat pentru a fi partenerul tău de încredere în fiecare aventură. Construcţia uşoară, şasiul echilibrat precis şi calităţile aerodinamice oferă o mai mare încredere în mişcare. Caracteristicile care îmbunătăţesc performanţa asigură o dinamică rafinată şi un control deplin. Interiorul elegant cu soluţii de design extrem de bine gândite completează imaginea generală premium.

BMW X3 - imagine lateral-faţă

FLUX DE AER ACTIV

Descoperă grila frontală cu flux de aer activ care contribuie la o aerodinamică extraordinară şi optimizează consumul de combustibil. Grila radiatorului şi prizele de aer se închid automat atunci când nu este necesar un flux de aer rece.
BMW X3 - imagine lateral-spate

BMW xDRIVE

BMW xDrive este o tracţiune integrală care funcţionează împreună cu sistemul de control dinamic al stabilităţii (DSC). Sistemul detectează derapajul oricărei roţi şi transferă cuplul pe axul care poate aplica cel mai optim puterea pe drum, asigurând o manevrabilitate excelentă.
BMW X3 - imagine interior cu sunroof

AERODINAMICĂ

BMW X3 se mândreşte cu un nou sistem care a optimizat coeficientul aerodinamic şi zgomotele la interior pentru a îmbunătăţi aerodinamica generală a automobilului şi a reduce consumul de combustibil.
BMW X3 - imagine interior

PARBRIZ CU STICLĂ ACUSTICĂ

BMW X3 este dotat cu un parbriz conceput să reducă zgomotele provocate de vânt, trafic, motor, roţi şi vibraţiile automobilului.
BMW X3 - imagine interior

LIVE COCKPIT PLUS

Descoperă toate caracteristicile utile ale BMW Live Cockpit Plus: navigaţie, contoare digitale pe un ecran de 5,7”, afişaj de 8,8” de înaltă rezoluţie şi un controler iDrive Touch central.
BMW X3 - imagine interior

SISTEM DE NAVIGAŢIE PROFESSIONAL

Cu ajutorul sistemului de navigaţie Professional de la BMW, orice călătorie poate fi una lipsită de griji. Opţiunea de comenzi rapide personalizate te ajută să ajungi la destinaţiile tale preferate rapid, iar informaţiile de trafic în timp real oferă noutăţi prompte privind orice problemă de pe ruta planificată.
BMW X3 - imagine interior

DRIVING ASSISTANCE PLUS

Pachetul Driving Assistance Plus asigură confort deplin şi mai multă siguranţă în condiţiile de trafic zilnice. O selecţie de funcţii inovatoare de asistenţă a şoferului precum avertizarea de coliziune, asistentul de menţinere a benzii de circulaţie, asistentul în caz de ambuteiaje sau asistentul la parcare au fost concepute pentru a asigura siguranţa şi pentru ca tu să ai o experienţă de condus plăcută.
BMW X3 - imagine interior

HOTSPOT WIFI

Fii online, chiar şi la volan! Acum te poţi bucura de o conexiune stabilă la internet la fiecare călătorie cu ajutorul unui hotspot WiFi LTE integrat. Hotspotul WiFi de la BMW îţi oferă acces la internet în automobil, fără să fie nevoie să te bazezi pe abonamentul tău de date.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Fă cunoştinţă cu noul tău partener – BMW X3!

BMW X3

O MISIUNE APARTE.

BMW X3 xDrive20d
 • Pachet M aerodinamic
 • Direcţie sport variabilă
 • Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke

Configurator şi preţ   

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X3

EXPLORATOR ELEGANT.

BMW X3 M40i
 • Oglindă retrovizoare cu funcţie automată antiorbire;
 • Volan sport îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale
 • Aer condiţionat cu control pe trei zone

Configurator şi preţ   

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X3

UN AVENTURIER ÎN MISIUNE.

BMW X3 xDrive30e
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,5
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 215
 • Viteză maximă: 250 km/h

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW X3

Descoperă întreaga familie BMW X3 în detaliu

BMW X3 este disponibil în mai multe variante care se vor potrivi perfect cu nevoile tale specifice. Explorează opţiunile şi alege-l pe cel mai potrivit pentru tine! 

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW X3 xDrive20d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154

  BMW X3 xDrive30d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 181

  BMW X3 M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 215

  BMW X3 xDrive30e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 49

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.