BMW Seria 5

BMW SERIA 5. SCOPUL: NOI STANDARDE

Un sedan business care îţi va depăşi aşteptările

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
BMW SERIA 5. SCOPUL: NOI STANDARDEUn sedan business care îţi va depăşi aşteptările

BMW SERIA 5 SEDAN PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

 

O EXPERIENŢĂ DE PRIMĂ CLASĂ

Clasic rafinat, cu spirit puternic.

BMW Seria 5 este pur şi simplu o capodoperă. Proporţiile clasice BMW – ampatament lat, capotă pronunţată şi un plafon dinamic – subliniază caracterul sportiv al acestui automobil. Contururi clare, împreună cu un design exterior minimalist, dar totuşi elegant, creează o viziune de prestigiu pur. Caracteristicile precum grila frontală cu flux de aer activ sau suspensia adaptivă susţin promisiunea automobilului de dinamică fără limite şi dorinţă de a merge mereu mai departe. Interiorul elegant sporeşte experienţa de condus în cel mai plăcut mod posibil.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Descoperă modelul BMW Seria 5 care ţi se potriveşte!

BMW Seria 5

ELEGANŢĂ INDISCUTABILĂ.

BMW Seria 5
 • Driving Assistant Professional
 • Faruri adaptive cu tehnologie LED
 • Oglindă exterioară cu funcţie automată antiorbire

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 5

SPORTIV ŞI STILAT.

BMW Seria 5
 • Pachet M Aerodinamic
 • Suspensie M Sport
 • Volan M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 5

ELEGANŢĂ ŞI PREZENŢĂ EXCEPŢIONALĂ.

BMW Seria 5
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 32
 • Putere - 215 CP (292 kW)

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW Seria 5

Posibilităţile sunt nelimitate când vine vorba de BMW Seria 5.

Modele BMW Seria 5 oferă o varietate mare de opţiuni care să te ducă mereu mai departe. Descoper-o pe cea perfectă pentru tine!

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 530e Sedan(1):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 32

  Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.