VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

THE

iX2

BMW i

BMW iX2. 100% ELECTRIC.

BMW iX2 xDrive30[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 16,3–17,7; Autonomie electrică (WLTP) în km: 417–449

 

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

 

 

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

BMW iX2 combină plăcerea deplasării pur electrice cu spaţiul generos şi un design surprinzător şi modern. Cu un exterior sportiv şi puternic şi un interior elegant - ajungi la destinaţiile de zi cu zi fără emisii locale şi în confortul tipic BMW, datorită autonomiei extinse a modelului BMW iX2. Descoperă toate variantele noului model BMW iX2, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi o mulţime de opţiuni de leasing şi finanţare.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   BMW iX2 xDrive30
   BMW iX2 xDrive30

   Putere[2]

   230 kW (313 CP)

   0-100 km/h

   5,6 s

   Vmax

   180 km/h

   Autonomie (până la)

   449

   BMW iX2 xDrive30[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 16,3–17,7; Autonomie electrică (WLTP) în km: 417–449

    

   [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

    

   [2]  Motor electric până la 225 kW. Creştere temporară până la 230 kW în <10 secunde peste valoarea nominală specificată.

   BMW iX2 în Roşu Dragonfire

   DESIGN SPORTIV. PROPULSIE INTEGRAL ELECTRICĂ.

   Silueta de SUV-coupé şi grila frontală BMW Iconic Glow a modelului pur electric BMW iX2 xDrive30 emană o prezenţă spectaculoasă. Acesta îmbină flexibilitatea şi senzaţia de spaţiu a gamei BMW X cu propulsia inovatoare, pur electrică a seriei BMW i. De asemenea, vei fi echipat corespunzător pentru călătorii mai lungi, cu o autonomie electrică de până la 449 km (WLTP)[1] şi un proces de accelerare de 5,6 secunde (0-100 km/h).

   MODELUL TĂU BMW iX2.

    Substituent conţinut InfoI

    DESIGN EXTERIOR

    ASPECT PUTERNIC.

    CHIAR ŞI ÎN ÎNTUNERIC. INCONFUNDABIL.

    Grila frontală BMW Iconic Glow este vedeta spectacolului, mai ales în întuneric, cu lumina albă care îi accentuează contururile distinctive atunci când automobilul este în staţionare sau în mişcare. Tehnologia inovatoare cu fibră LED generează efecte de iluminare care atrag atenţia şi care sunt vizibile atunci când rulezi sau când deschizi şi închizi automobilul.

    DESIGN INTERIOR

    DESIGN FĂRĂ COMPROMISURI.

    SIMTE-TE CA ŞI CUM AI STA SUB STELE.

    Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

    TEHNOLOGII

    DIVERTISMENT INOVATOR.

    JOCURI DIN MERS.

    Fie că este vorba de un singur jucător sau de mai mulţi, jocurile AirConsole îţi transformă modelul tău BMW într-o consolă de jocuri. Depăşeşte scorul tău maxim sau provoacă-ţi pasagerii la joc pe durata pauzelor de aşteptare pe BMW Curved Display. Smartphone-ul tău este controllerul. Trebuie doar să scanezi codul QR pe display-ul central şi poţi începe să te joci.

    BMW X2 SUV electric, Digital Premium

    MAI BINE CONECTAT.

    Experimentează pachetul BMW Digital Premium[3] cu funcţii digitale suplimentare – începe cu o versiune de testare gratuită:

     

    • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
    • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
    • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

    ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

    Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

    Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

    Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

    Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie

    Rulează cu luminile de drum permanent pornite.

    Modelul tău BMW îi protejează pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă cu funcţie antiorbire. Pentru a avea cea mai bună iluminare pe drumurile întunecate.

    Mai mult decât o simplă cheie.

    Cu BMW Digital Key Plus, poţi utiliza smartphone-ul tău ca cheie pentru automobil, pe care o poţi partaja digital cu până la 5 persoane. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu o proiecţie luminoasă. Iar interiorul automobilului este adaptat la preferinţele tale, în funcţie de setările personalizate selectate.

    Vezi mai mult decât drumul.

    Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează, de asemenea, informaţii relevante pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcţia Augmented View afişează informaţii de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

    AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

    PLĂCEREA DE A CONDUCE ELECTRIC.

    Acceleraţie electrică, BMW My Modes, BMW IconicSounds Electric şi multe altele: Plăcerea de a conduce caracteristică BMW X, acum şi în varianta pur electrică.

    AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT: DEPLASARE ŞI ÎNCĂRCARE CU MODELUL BMW iX2.

    Află mai multe

    Autonomia pentru

    Opriri necesare pentru încărcare

    Acesta este numărul probabil de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe traseu.

     

    Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

     

    Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

    Durată de încărcare totală

    Acesta este timpul total probabil necesar pentru încărcare de-a lungul traseului. Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

     

    Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

    Cum au fost calculate aceste valori?

    Exemplele de rute oferă o estimare a duratei prevăzute a călătoriei, inclusiv orice pauze de încărcare necesare, la un nivel iniţial de încărcare de 100%. Acestea pleacă de la presupunerea că punctele de încărcare sunt libere şi funcţionează şi arată cea mai rapidă opţiune de rută fără blocaje de trafic sau alte întârzieri. Informaţiile referitoare la pauzele de încărcare şi durata acestora presupun că aceste pauze sunt luate cu un nivel de încărcare rezidual de minim 10%.

     

    Alte informaţii importante: Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.

    Durată de încărcare totală

    Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

     

    Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

    Durată de încărcare totală

    Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

     

    Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

    Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.

     

    Cu aplicaţia My BMW, rămâi la curent cu autonomia şi starea încărcării în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

    Află mai multe

    Durată de încărcare

    Durată de încărcare pentru

    Încărcare la staţii publice

    Staţie de încărcare de mare putere

    Poţi încărca automobilul tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

    Staţie de încărcare rapidă

    Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

    Staţie de încărcare c.a.

    Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului. Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

    Încărcare acasă

    Wallbox/Flexible Fast Charger

    Când eşti acasă, poţi încărca automobilul tău cu Wallbox sau Flexible Fast Charger. Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

    Filtru staţii de încărcare

    PUR ŞI SIMPLU ÎNCARCI. ORICÂND.

    Mergi mai departe, bucură-te de mai mult. Modelul tău BMW iX2 te va duce confortabil la destinaţie cu o capacitate a bateriei de până la 64,8 kWh şi o autonomie estimată de până la 449 km[1].

    Acum poţi să călătoreşti relaxat şi în mod electric, cu o autonomie de până la 449 km[1] şi o gestionare inteligentă a rutei. Pur şi simplu reîncarci bateria din nou până la 80% în 30 de minute pentru distanţe mai lungi.

    ÎNCARCĂ. ORICUM ŞI ORIUNDE DOREŞTI.

    BMW X2 SUV electric, finanţare şi leasing

    FINANŢARE ŞI LEASING

    SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW iX2.

    Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale.

    RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

    ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN MODELUL BMW iX2.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW iX2.

    Consum şi emisii CO₂.

    BMW iX2 xDrive30[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 16,3–17,7; Autonomie electrică (WLTP) în km: 417–449

     

    [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

     

    [2] Creştere temporară <10 secunde peste valoarea nominală specificată.

     

    [3] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.

     

    [4] Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de a conduce şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi poate diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.


    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

     

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co₂/.