Piese BMW autentice, stand testare discuri de frână

PIESE BMW AUTENTICE.

ASIGURĂM AUTENTICITATEA MODELULUI TĂU BMW.

Doreşti tot ce este mai bun pentru modelul tău BMW? Atunci alege piesele de schimb BMW autentice. Special concepute, produse şi testate riguros pentru modelul tău BMW. Acestea sporesc siguranţa, fiabilitatea şi durabilitatea modelului tău BMW, crescând în acelaşi timp valoarea de revânzare a acestuia.

BENEFICIILE PENTRU TINE

5 MOTIVE PENTRU ALEGEREA PIESELOR BMW AUTENTICE.

Calitate BMW testată.

Raport calitate/preţ atractiv.

Conservarea de durată a valorii.

Expertiză BMW de primă clasă

Garanţie de până la 24 de luni.

PIESE NOI BMW AUTENTICE

NOI ŞI ADAPTATE MODELULUI TĂU BMW.

În cazul uzurii sau deteriorării unei piese, sau al unei piese defecte, BMW oferă o piesă nouă autentică BMW adaptată fiecărei piese, începând de la lansarea modelului original şi până încă cel puţin doisprezece ani de la oprirea producţiei gamei de modele. Acest lucru garantează siguranţa şi conservarea valorii modelului tău BMW.

PIESE RECONDIŢIONATE

NU ESTE ÎNTOTDEAUNA NEVOIE DE PIESE NOI.

Piese BMW autentice 2023, recondiţionare

Testate meticulos şi gata de utilizare. Piesele BMW autentice recondiţionate fac obiectul aceloraşi instrucţiuni stricte privind calitatea ca şi piesele BMW autentice noi. De aceea, sunt la fel de bune pentru modelul tău BMW, protejând în acelaşi timp mediul înconjurător. De asemenea, BMW oferă o garanţie de 24 de luni pentru toate piesele recondiţionate. Astfel, te poţi baza în totalitate pe piesele BMW autentice recondiţionate. BMW oferă următoarele piese originale recondiţionate pentru modelele selectate:

  • transmisii automate
  • cutii de transfer
  • mecanisme de direcţie
  • turbocompresoare
  • demaroare 
  • alternatoare
  • unităţi principale

 

RECONDIŢIONARE

5 PAŞI PENTRU CALITATE NOUĂ.

Piese BMW autentice 2023, piese clasice

PIESE CLASICE BMW AUTENTICE

PIESE BMW AUTENTICE PENTRU AUTOMOBILELE CLASICE.

Merită să te bazezi exclusiv pe piese BMW autentice atunci când este nevoie de piese de schimb, pentru a te bucura şi mai mult timp de automobilul tău clasic. Fie că este vorba de şasiu, componente electronice sau caroserie - piesele clasice BMW sunt disponibile de la partenerul tău BMW sau de la o reţea europeană de parteneri BMW Classic autorizaţi. Experţii comandă piesele necesare şi le montează folosind expertiza lor de specialitate.

BMW Service

SERVICE EXCELENT CU PIESELE BMW AUTENTICE.

Şi, bineînţeles, folosim piese BMW autentice pentru toate operaţiunile de service BMW. Te poţi baza pe cea mai bună calitate şi pe cunoştinţele şi expertiza profesioniştilor pentru fiecare programare în service, întreţinere sau reparaţie. Menţinem fiabilitatea, siguranţa şi plăcerea de a conduce – orice s-ar întâmpla. #WhateverHappens

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Plăteşti o sumă fixă o singură dată şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat.

BMW Service 5+

BMW Service 5+.

Oferta noastră de primă clasă este destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât beneficiezi mai mult de condiţiile noastre de service.

Reparaţii şi îngrijire BMW. Reparaţii faruri BMW

Reparaţii şi îngrijire BMW.

Fie că este vorba despre un accident sau reparaţii cosmetice: Poţi avea încredere în experţii noştri din atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW. Aceştia repară orice daune, majore sau minore, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi potrivite perfect pentru modelul tău BMW.

BMW Service

Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

Piese autentice BMW | BMW.ro

Piese autentice BMW | BMW.ro

 

Piese autentice BMW | BMW.ro

Piese autentice BMW | BMW.ro

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE PRIVIND PIESELE BMW AUTENTICE.