Un bărbat purtând o geacă de iarnă, stând lângă portiera deschisă a automobilului său BMW

„ATITUDINEA MEA DE SEZON: PREGĂTIT PENTRU ORICE SITUAŢIE.”

Continuă să conduci. Gama variată de accesorii BMW de toamnă şi iarnă şi serviciile BMW. Concepute special pentru tine.

„ATITUDINEA MEA DE SEZON: PREGĂTIT PENTRU ORICE SITUAŢIE.”

„ATITUDINEA MEA DE SEZON: PREGĂTIT PENTRU ORICE SITUAŢIE.”Continuă să conduci. Gama variată de accesorii BMW de toamnă şi iarnă şi serviciile BMW. Concepute special pentru tine.

Atunci când alţii caută scuze şi se ghemuiesc pe canapea, tu continuă să conduci. Pentru tine, cel mai plăcut lucru este condusul prin trecătorile montane, o zi plină de activitate în oraş sau o călătorie oriunde îţi doreşti. Vânt şi vreme rea? Nicio problemă pentru tine. Eşti pregătit să faci faţă oricărei provocări: cu accesoriile BMW pentru sezonul toamnă-iarnă. Descoperă momentele fascinante ale sezonului şi utilizează serviciile şi accesoriile potrivite pentru automobilul tău BMW.

Citeşte în continuare

„SE POTRIVESC PERFECT, IAR EU DEŢIN CONTROLUL.”

Jante BMW originale de înaltă calitate din aliaj uşor şi set complet de roţi de iarnă, în variantele de 18”, 19” şi 20”.

Atunci când eşti în mijlocul iernii, chiar şi drumul spre casă poate deveni o provocare. Pentru condusul dinamic şi garantarea siguranţei tale ar trebui sa alegi cea mai bună opţiune pentru jante şi anvelope. Jantele şi anvelopele BMW originale sunt special create pentru automobilul tău BMW. Concepute în colaborare cu producătorii de anvelope de top (de exemplu, Bridgestone, Dunlop, Goodyear şi Pirelli), anvelopele BMW cu marcaj cu stea oferă o experienţă de condus lină, aderenţă optimă şi siguranţă sporită – toate pentru ca tu să deţii controlul.

Citeşte în continuare
Jantele BMW M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 698 M

Jante M de 19” Double-spoke, tip 698 M.

Jantele M de înaltă calitate din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 698 M, sunt disponibile în Gri Orbit. Set complet de roţi de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat Bridgestone Blizzak LM-001 RFT, compatibile cu lanţuri de zăpadă, dimensiune 7,5 J x 19, 245/50 R19 105V XL RSC.

Citeşte în continuare
Jante BMW M Performance din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 786 M

Jante M Performance de 19” Double-spoke, tip 786 M.

Jantele M Performance de înaltă calitate de 19” Double-spoke, tip 786 M, forjate sunt disponibile în Negru Jet mat cu logo „M” colorat şi înscripţie frezată „M Performance”. Set complet de roţi de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat Pirelli Winter Sottozero 3 r-f MOE, compatibile cu lanţuri de zăpadă, dimensiune 8 J x 19, 245/40 R19 98V XL RSC.

Citeşte în continuare
Jante BMW M Performance din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 796 M

Jante M Performance de 18” Double-spoke, tip 796 M.

Jantele M Performance de înaltă calitate din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 796 M sunt disponibile în Negru Jet mat, au logo „M” colorat şi sunt compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat Bridgestone Blizzak LM-001 RFT, compatibile cu lanţuri de zăpadă, dimensiune 7,5 J x 18, 225/45 R18 95H XL RSC.

Citeşte în continuare
Jante BMW din aliaj uşor de 18” Raidal-spoke, tip 388

Jante de 18” Radial-spoke, tip 388.

Jantele de calitate premium din aliaj uşor de 18” sunt disponibile în Gri Ferric au prezoane vizibile şi spiţe cu caneluri, oferind un aspect extrem de atletic automobilului. Set de roţi de iarnă cu anvelope runflat Continental Winter Contact TS830P SSR, compatibile cu lanţuri de zăpadă, dimensiune 7,5 J x 18, 225/40 R18 92V RSC.

Citeşte în continuare
Jante BMW M din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M

Jante M de 20” Star-spoke, tip 748 M.

Jantele M de înaltă calitate din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, sunt disponibile în Negru Jet mat şi oferă automobilului un aspect extrem de sportiv. Set complet de roţi cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope pentru orice suprafaţă General Grabber AT3, dimensiune 9 J x 20, 275/45 R20 110V XL – atât jantele, cât şi anvelopele sunt optimizate pentru experienţe „off-road” şi sunt compatibile cu lanţuri de zăpadă.

Citeşte în continuare

SERVICE PENTRU JANTE ŞI ANVELOPE BMW.

Service pentru jante şi anvelope BMW în atelierul BMW

SERVICE PENTRU JANTE ŞI ANVELOPE BMW.

Este bine de ştiut că lucrurile importante se află pe mâini bune.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: beneficiază de service BMW pentru anvelope – îţi schimbăm anvelopele şi realizăm o verificare a adâncimii canelurilor şi a frânelor. Oferta noastră pentru confortul optim: îţi curăţăm anvelopele de vară şi le păstrăm pentru tine până la primăvară.

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Anvelope BMW originale cu marcaj cu stea

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt prioritatare atunci când vine vorba de jante şi anvelope.

Marcajul cu stea simbolizează faptul ca anvelopele au fost produse special pentru BMW, conform celor mai înalte standarde BMW. Crearea anvelopelor începe încă din faza incipientă a dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, culminând cu teste detaliate. Anvelopele cu marcaj cu stea sunt testate în şase categorii generale: siguranţă, rezistenţă la uzură, confort, eficienţă şi – caracteristic pentru BMW – stilul de condus şi comportamentul sportiv. De asemenea, acestea sunt create în strânsă colaborare cu producători premium de anvelope (de exemplu, Bridgestone, Dunlop, Goodyear şi Pirelli). Pur şi simplu cere partenerului tău de service BMW anvelopele cu marcaj cu stea – acestea se potrivesc perfect cu automobilul tău, sunt testate în detaliu şi oferă un grad ridicat de siguranţă.

Un bărbat se uită încrezător în zare

SERVICII ŞI ACCESORII BMW ORIGINALE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ.

Cea mai bună soluţie pentru fiecare provocare.

SERVICII ŞI ACCESORII BMW ORIGINALE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ.

Cea mai bună soluţie pentru fiecare provocare.

„CU ACCESORIILE POTRIVITE, POT FACE FAŢĂ ORICĂROR PROVOCĂRI.”

Pregătit în totalitate. Datorită accesoriilor BMW pentru toamnă şi iarnă şi a ideilor inteligente aplicate la exterior şi în interior.

Ploaie toamna, ninsoare sau gheaţă iarna – însă acestea nu ar trebui să reprezinte un obstacol pentru tine. Fie că este vorba de o vacanţă cu familia ta, o drumeţie cu animalul tău de companie sau o ieşire de weekend la o staţiune de ski – oriunde călătoreşti, datorită soluţiilor inteligente oferite de accesoriile BMW originale, vei fi mereu bine echipat şi te vei putea concentra pe timpul petrecut cu cei dragi admirând frumuseţea oferită de sezoanele reci.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X3 albastru, pe un drum înzăpezit
  • Accesorii pentru interior
  • Accesorii pentru exterior
BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

Sistemul BMW Advanced Car Eye 2.0 este compus dintr-o cameră foarte sensibilă full-HD care captează evenimente din faţa şi din spatele automobilului, chiar şi atunci când este parcat. În cazul interferenţelor sau a mişcărilor neobişnuite care se petrec în jurul automobilului, camera înregistrează automat sitauţia pentru a documenta posibilele accidente sau tentativele de furt.
Staţie BMW universală de încărcare wireless

Staţie BMW universală de încărcare wireless.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: datorită staţiei BMW universale de încarcare wireless, smartphone-ul tău poate fi încărcat confortabil şi eficient în automobil, fără cablu. Slotul de încărcare este conceput în mod inteligent pentru a menţine telefonul stabil şi sigur. De asemenea, acesta poate fi îndepărtat, permiţând încărcarea wireless a telefonului tău mobil şi în afara automobilului.
Covoraşe BMW pentru orice vreme, în faţă

Covoraşe BMW pentru orice vreme, în faţă.

Covoraşele BMW pentru orice vreme se potrivesc cu automobilul tău şi sunt extrem de durabile. Acestea au margini înalte, un design elegant şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de umezeală şi noroi. Sunt disponibile în negru, cu inserţii de calitate din oţel inoxidabil.
Proiectoare BMW cu tehnologie LED, în portiere

Proiectoare BMW cu tehnologie LED, în portiere.

Proiectoarele BMW inovatoare cu tehnologie LED se activează automat atunci când deschizi portierele şi proiectează o imagine pe suprafaţa de lângă automobil, într-un cadru care alternează. Ai la dispoziţie mai multe teme pentru a ilumina intrarea în automobilul tău cu stil.
Sistem BMW pentru portbagaj de plafon

Sistem BMW pentru portbagaj de plafon.

Sistemul BMW pentru portbagajul de plafon este multifuncţional şi poate fi combinat cu toate sistemele de prindere BMW pentru plafon şi cu toate cutiile portbagaj disponibile, în timp ce completează perfect aspectul şi designul automobilului. Este foarte uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, datorită construcţiei solide şi a sistemului de închidere antifurt.
Cutie portbagaj 520 BMW, neagră/ în Argintiu Titanium

Cutie portbagaj 520 BMW, neagră/ în Argintiu Titanium.

Cutia portbagaj BMW îţi oferă spaţiul suplimentar de care ai nevoie. Câştigătoare a premiului pentru design „Red Dot”, aceasta oferă şi un aspect memorabil pe lângă funcţionalitate. Cutia neagră modernă pentru plafon cu părţi laterale în Argintiu Titanium este disponibilă în trei dimensiuni: 320, 420 şi 520 de litri. Toate versiunile sunt compatibile cu sistemele BMW pentru portbagajul de plafon. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere triplu centralizat pe fiecare parte, aceasta este foarte uşor de încărcat, iar bagajele tale vor fi mereu în siguranţă.
Suport BMW pentru schiuri şi snowboard

Suport BMW pentru schiuri şi snowboard.

Suportul BMW cu sistem de închidere pentru schiuri şi snowboard poate fi extins în părţile laterale şi oferă o metodă sigură de a depozita până la cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard. Poate fi combinat cu orice sistem BMW pentru portbagajul de plafon şi are loc suplimentar pentru beţele de schi.
Covor BMW pentru portbagaj

Covor BMW pentru portbagaj.

Covorul BMW pentru portbagaj este durabil, rezistent la apă şi cu suprafaţă anti-alunecare, cu margini înălţate pe toate părţile şi un design care protejează bagajele de praf şi umezeală. Acesta completează perfect interiorul, datorită finisajelor negre cu inserţii din oţel inoxidabil negru.

„ESTE IMPORTANT SĂ AM CEL MAI BUN SERVICE PE TOT PARCURSUL ANULUI.”

Relaxat la drum. Datorită pachetelor de servicii personalizate oferite de Service-ul BMW.

Tu te concentrezi doar la drum, iar noi ne ocupăm de restul. Descoperă frumuseţea pură a naturii şi gândeşte-te la virajele strânse care te vor ghida spre destinaţie. Bucură-te de călătoriile pe linia de coastă şi de peisajele panoramice extraordinare ale trecătorilor montane. Condu liber ştiind că noi avem grijă de restul.

Citeşte în continuare
Un bărbat la volanul unui automobil BMW

BMW Service Inclusive.

Concentrează-te doar pe ceea ce este important – plăcerea de a conduce. Cu pachetul BMW Service Inclusive poţi face acest lucru. Printr-o singură plată vei obţine toate serviciile şi activităţile de întreţinere pe o perioadă aleasă de tine.

Avantajele tale:

  • Economiseşti bani în comparaţie cu achiziţia serviciilor individuale;
  • Control total al costurilor şi transparenţă;
  • Pachete diferite pentru necesităţi diferite pentru automobile noi, dar şi rulate;
  • Asistenţa experţilor de service BMW şi piese BMW originale;
  • Transfer automat către noul proprietar, crescând valoarea automobilului la revânzare;
  • Valabil la orice partener de service BMW participant din întreaga lume.

 

Citeşte în continuare
Profilul unei femei care stă în faţa unui automobil BMW

Asistenţă BMW în cazul unei defecţiuni.

BMW îţi stă la dispoziţie în orice moment – iar acest lucru se aplică şi în situaţiile neprevăzute. Cu ajutorul numărului de asistenţă BMW în cazul unei defecţiuni, vei primi mereu ajutor rapid şi detaliat, în orice moment, 365 de zile pe an, indiferent de circumstanţe. Atunci când ne suni, noi avem grijă de tot ce este necesar în cazul unei defecţiuni. Îţi putem oferi informaţii importante şi detalii despre paşii ce trebuie urmaţi, chiar şi la telefon. Astfel, poţi rămâne calm şi te poţi bucura în continuare de mai multă linişte şi mobilitate. Automobilul tău BMW este pe cele mai bune mâini atunci când se află în atenţia experţilor noştri. Un atelier de service BMW autorizat va readuce automobilul tău BMW la starea sa originală – un bonus necesar atunci când vine vorba de păstrarea valorii automobilului şi durata sa de viaţă. Serviciul de asistenţă BMW în cazul unei defecţiuni oferă sprijin profesionist conform standardelor BMW: începând de la apelul telefonic şi până la continuarea călătoriei într-un automobil neavariat.

Citeşte în continuare