Roţi originale BMW pe BMW X5 (G05 LCI)

FĂCUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ.

#WHATEVERHAPPENS. ROŢILE BMW - CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU ORICE DRUM.

FĂCUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ.#WHATEVERHAPPENS. ROŢILE BMW - CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU ORICE DRUM.

Calitatea roţilor şi a anvelopelor determină modul în care reacţionează pe şosea dezvoltările specialiştilor în suspensii BMW. Asfalt neted, macadam, zăpadă sau gheaţă? Anvelopele BMW originale marcate cu simbolul stea sunt furnizorul de servicii pentru automobilul tău pe orice suprafaţă. Interacţionând cu componentele suspensiei BMW şi cu sistemele adaptive, acestea asigură un nivel maxim de aderenţă şi performanţă, contribuind în acelaşi timp la obţinerea unor cifre scăzute de consum şi emisii.

Citeşte în continuare

SIGILIUL NOSTRU DE CALITATE.

Anvelope BMW, anvelope aprobate BMW, Stea 1

Personalizate + testate

Toate anvelopele BMW avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model BMW şi poartă marcajul special în formă de stea. Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate.
Anvelope BMW, marcajul stea BMW, Stea 2

Sportiv

Anvelopele cu marcaj stea sunt adaptate armonios la componentele suspensiei BMW şi la sistemele adaptive. În acest fel, ele oferă un nivel maxim de aderenţă şi performanţă.

Anvelope BMW, Materiale speciale şi compoziţia anvelopelor, Stea 3

Economice + rezistente

Materialele speciale şi compoziţia anvelopelor ajută la scăderea consumului de combustibil, garantează confort sporit pe distanţe lungi şi reduc nivelul de zgomot din interiorul şi de la exteriorul automobilului tău BMW. Anvelopele marcate cu stea sunt extrem de rezistente, au un rating excelent şi sunt dotate cu tehnologia inovatoare Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor.
Diagnosticarea inovatoare a anvelopelor şi informaţii despre anvelope, Stea 4

Inovatoare

Toate anvelopele aprobate BMW se situează în partea superioară a gamei. Tehnologii precum Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor oferă informaţii fiabile privind starea anvelopelor.

Anvelope BMW, Producători de anvelope premium, Stea 5

Producători de anvelope premium

Diferiţi producători, precum Goodyear, Dunlop, Continental şi Pirelli, colaborează strâns cu departamentul de dezvoltare de automobile din cadrul BMW pentru a crea produse personalizate.

Anvelopă BMW originală

ANVELOPE BMW CU MARCAJ STEA. PENTRU CALITATE ŞI SIGURANŢĂ.

DEPLASEAZĂ-TE CA O VEDETĂ.

ANVELOPE BMW CU MARCAJ STEA. PENTRU CALITATE ŞI SIGURANŢĂ.

DEPLASEAZĂ-TE CA O VEDETĂ.

ASIGURAREA BMW PENTRU ANVELOPE. INCLUSĂ PENTRU TOATE ANVELOPELE BMW.

Anvelope BMW, diagramă de rambursare a costurilor cu Asigurarea BMW pentru anvelope

Asigurare BMW pentru anvelope cu acoperire de până la 100% a costurilor pentru diferite tipuri de daune pe o perioadă de 36 de luni. Asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele marcate cu stea şi seturile complete de roţi achiziţionate de la partenerul tău BMW. În plus, asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la BMW şi înmatriculat începând cu martie 2020.

Asigurarea BMW pentru anvelope include:

• Deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuţit (ex. cui sau sticlă spartă)

• Deteriorări produse de lovirea bordurii

• Daune provocate de acte de vandalism

• Furtul anvelopelor

• Acoperire

• Despăgubirea pentru daune

 

Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate la pertenerul tău de service BMW.

 

Asigurarea BMW pentru anvelope este un produs Allianz Versicherungs-AG.

BMW Seria 4 Gran Coupé cu accesorii M Performance

SETURI COMPLETE DE ROŢI ŞI DISPOZITIVE BMW.

CONDU LIN. SIMTE-TE ÎN SIGURANŢĂ. BUCURĂ-TE DE CĂLĂTORIE.

Indiferent unde te duce drumul: vrei să te asiguri că te bucuri de plăcerea pură de a conduce şi de linişte sufletească în orice moment. Aceasta este misiunea noastră. Şi din acest motiv ne concentrăm permanent pe dezvoltarea de noi tehnologii care să îţi asigure o călătorie mai confortabilă şi mai sigură. #whateverhappens

Citeşte în continuare

SETURI COMPLETE DE ROŢI ŞI DISPOZITIVE BMW.

CONDU LIN. SIMTE-TE ÎN SIGURANŢĂ. BUCURĂ-TE DE CĂLĂTORIE.

IMPORTANŢA ANVELOPELOR CORESPUNZĂTOARE PENTRU FIECARE ANOTIMP.

Set complet de roţi de vară BMW pe un BMW Seria 5 Sedan

TOTUL PENTRU VARĂ.

La temperaturi de peste 7°C, anvelopele de vară au performanţe semnificativ mai bune decât cele de iarnă în ceea ce priveşte manevrabilitatea şi viteza. Concepută pentru vreme caldă, compoziţia anvelopelor de vară este formată din compuşi de cauciuc mai duri. Acest lucru are ca rezultat distanţe de frânare mai scurte, o rezistenţă la rulare mai mică şi un consum de combustibil mai redus. Prin urmare, este recomandată montarea anvelopelor de vară imediat ce o permit condiţiile.

Citeşte în continuare
Set complet de roţi de iarnă BMW pe un BMW X5 (G05 LCI)

DRUMURILE ÎNGHEŢATE MĂ DUC ACASĂ.

La temperaturi sub 7°C, anvelopele de iarnă oferă mai multă avantaje. Acest lucru se datorează faptului că, în aceste condiţii de temperatură, acestea oferă o performanţă semnificativ mai bună decât anvelopele de vară în ceea ce priveşte tracţiunea, aderenţa în viraje şi caracteristicile de frânare. Acestea sunt alcătuite din compuşi de cauciuc mai moi şi au indicator de uzură a profilului mai adânc, cu fante subţiri (lamelle). Acest lucru îmbunătăţeşte tracţiunea pe carosabil umed, pe zăpadă şi pe gheaţă. Ca urmare, te bucuri de o experienţă de conducere sigură, indiferent de condiţiile meteorologice.

Citeşte în continuare

DESCOPERĂ ROŢILE DE SEZON ŞI DISPOZITIVELE DISPONIBILE.

Set complet de roţi originale BMW pentru vară, cu jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M (Jet Black, lucioase), montat pe BMW i5 Sedan

Jantă M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M în Jet Black Bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs
Set complet de roţi pentru vară, cu jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Vezi produs
Set complet de roţi originale BMW pentru vară, jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.

Vezi produs
Set complet de roţi originale BMW pentru vară, jante M Performance din aliaj uşor double-spoke de 21”, tip 877 M, Bicolor

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M în Jet Black Bicolor uni, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Vezi produs
Set complet de roţi de vară BMW original cu jante M Performance din aliaj uşor de 20”, tip 624 M

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, tip 624 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate. Cu logo BMW M. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.

Vezi produs
Set complet de roţi de vară BMW cu jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 669 M

Jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 669 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate şi lucioase pe partea vizibilă. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.
Vezi produs
Set complet de roţi de vară BMW original cu jante M Performance forjate Multi-spoke de 20”, tip 732 M

Jante M Performance forjate Multi-spoke de 20”, tip 732 M.

Jante M Performance forjate de înaltă calitate Multi-spoke de 20”, tip 732 M, Auriu Night Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.
Vezi produs
Jantă M Performance originale din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat, set complet de roţi de iarnă

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M.

Jantă M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope runflat.

Vezi produs
Jantă M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 740 M, bicolore (Gri Orbit, lucioase), set complet de roţi de iarnă

Jantă M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 740 M.

Jantă M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 740 M, în Gri Orbit Bicolor, lucioase, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Roată completă de iarnă, cu monitorizare a presiunii aerului din anvelopă.

Vezi produs
Jantă BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 833, în Jet Black, set complet de roţi pentru iarnă

Jantă BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 833.

Jantă BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 833, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Vezi produs
Jantă M originală din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 790 M, bicolore (Gri Orbit, lucioasă), set complet de roţi de iarnă

Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 790 M.

Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 790 M, Gri Orbit Bicolor, lucioasă. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope runflat

Vezi produs
Capac central flotant BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Vezi produs
Capace pentru ventile BMW cu logo BMW

Capace pentru ventile BMW cu logo BMW.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Vezi produs
Capace prezoane BMW cu logo M

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.
Vezi produs
Lanţuri de zăpadă BMW Comfort Plus pe BMW iX

Lanţuri de zăpadă BMW Comfort.

Lanţurile de zăpadă BMW Comfort sunt uşor de montat şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă. Fiind perfect montate pe anvelope, nu necesită nici o protecţie suplimentară a jantelor, şi un cerc integrat din oţel face montarea să fie foarte facilă.

Vezi produs
Patru anvelope în huse pentru anvelope M Performance

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu design sportiv M Performance.
Vezi produs
Set de mobilitate pentru anvelope BMW în portbagaj

Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

Setul intuitiv de mobilitate pentru anvelope BMW uşurează pornirea la drum în cazul producerii unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.
Vezi produs
Sistem anti-furt pentru roţi BMW

Sistem anti-furt pentru roţi BMW.

Sistemul de prezoane antifurt din calitate premium, este extrem de eficient, prezentând patru prezoane cu inscripţie specială BMW lucioasă. Prezoanele pot fi deschise doar cu unealta specială inclusă în pachet, astfel oferind protecţia optimă împotriva furtului de roţi.
Vezi produs
Soluţie pentru curăţarea jantelor BMW

Soluţie pentru curăţarea jantelor BMW.

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc.
Vezi produs

DESCOPERĂ CELE MAI BUNE ROŢI PENTRU AUTOMOBILUL TĂU.

PROIECTATE PENTRU A ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Jantă M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M, Gri Frozen Midnight, set complet de roţi pentru vară

Jantă M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M.

Jantă M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M, Gri Frozen Midnight.  Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Vezi produs
Jantă M aerodinamică de 20”, tip 939 M, Bicolor (Gri Midnight, lucioasă), set complet de roţi pentru iarnă

Jantă M aerodinamică de 20”, tip 939 M.

Jantă M aerodinamică de 20”, tip 939 M, Gri Midnight Bicolor, lucioasă. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8,5J x 20.

Vezi produs
Jantă M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară

Jantă M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M.

Jantă M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Vezi produs
Jantă BMW din aliaj uşor Triplex-spoke de 19”, tip 933, Argintiu Refined, set complet de roţi de iarnă cu anvelopă

Jante BMW din aliaj uşor Triplex-spoke de 19”, tip 933.

Jantă BMW din aliaj uşor Triplex-spoke de 19”, tip 933, în Argintiu Refined. Set complet de roţi de iarnă cu anvelopă şi sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 8,5 J x 19.

Vezi produs
Set complet de roţi BMW original, jante M din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, bicolor

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M.

Jante M exclusive din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, Jet Black bicolor, lucioase. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă.

Vezi produs
Set complet de roţi BMW original, jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 868 M, bicolor

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M.

Jante exclusive M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, în Auriu Night bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Vezi produs
Set complet de roţi BMW original, jante M aerodinamice Double-spoke de 18”, tip 858 M, Bicolor

Jante M aerodinamică Double-spoke de 18”, tip 858 M.

Jante M de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 858 M, Midnight Grey Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Vezi produs
Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M, bicolore (Jet Black, lucioase), set complet de roţi pentru vară

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21", tip 877 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M în Jet Black Bicolor uni, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Vezi produs
Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black, set complet de roţi de iarnă

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.

Vezi produs
Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 838 M, bicolor (Gri Midnight, lucioase), set complet de roţi de iarnă

Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 838 M.

Jantă exclusivă din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 838 M, în Gri Midnight bicolor, lucioasă. Set complet roţi de iarnă, cu monitorizare a presiunii aerului din anvelopă.

Vezi produs
Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896, Argintiu Refined, set complet de roţi de iarnă

Jantă BMW din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896.

Jantă BMW din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896, în Argintiu Refined. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 7 J x 17.

Vezi produs

PRODUCŢIE.

AICI ESTE LOCUL ÎN CARE ÎNCEPE CĂLĂTORIA.

Nu vrem să reinventăm roata. Vrem s-o perfecţionăm. Aceasta este ideea din spatele fiecărei roţi BMW. Roata este supusă unui proces de producţie elaborat şi se supune criteriilor noastre stricte de durabilitate. Astfel, acesta îndeplineşte valori limită care depăşesc cu mult cerinţele legale pentru testele de dinamică, statică şi simulare. Rezultatul este o roată de calitate supremă pe care te poţi baza în orice situaţie – cu un stil elegant şi cu un conţinut fără compromisuri.

Roată BMW originală după turnare (turnare în aluminiu)

Turnare.

Roţile BMW originale sunt turnate din aluminiu topit. Metalul lichid este turnat într-o matriţă, unde se răceşte înainte de a fi scos, monitorizat cu stricteţe prin cea mai nouă tehnologie computerizată, care garantează calitatea ridicată a roţilor noastre. Procesul de turnare reduce costurile şi permite un nivel ridicat de precizie şi libertate de design. Roţile turnate au o greutate mică, dar sunt extrem de rezistente.
Roată BMW original forjată

Forjare şi frezare.

În procesul de forjare, roata este forjată dintr-o piesă solidă de aluminiu. Opţiunea vârf de gamă este frezarea întregului model al spiţelor după forjarea materialului de bază. Roţile forjate din aluminiu sunt cu 10 până la 20 de procente mai uşoare decât roţile turnate din aluminiu, permiţând un design mai delicat al spiţelor.
Producţie a unei roţi BMW original prin turnare în flux

Turnare în flux.

Fluoturnarea este un proces de formare sub presiune. În timp ce roata turnată se roteşte, pe cilindrul interior se aplică presiune. Procesul întinde şi comprimă aluminiul. Aceasta creşte rezistenţa la tensionare şi face posibilă obţinerea unei grosimi deosebit de mici a jantei. Rezultatul este o roată extrem de uşoară şi stabilă. Oferă avantaje distincte în ceea ce priveşte rezistenţa la impact, deformarea prin alungire şi capacitatea portantă.

Roată BMW original frezată

Subtăiere.

Acest proces este utilizat şi pentru roţi forjate, şi pentru roţi turnate. Părţile roţii care nu au nicio relevanţă pentru rezistenţă sunt reduse prin prelucrarea materialului din spiţe. Iar greutatea roţii este redusă şi mai mult. Prin decuparea între conexiunea spiţei şi baza inelului jantei se obţin elemente de stil suplimentare de înaltă calitate, cu un aspect 3D în designul jantei.

Roţi BMW original finisate

Design de suprafaţă.

Indiferent de tehnologia de fabricaţie, suprafaţa jantelor din aliaj uşor BMW originale poate fi prelucrată într-un număr mare de moduri diferite. Procesul de bază al acoperirii cu pulbere conferă jantelor rezistenţă la factorii de mediu, precum sarea corozivă folosită pentru deszăpezire. În trecut, jantele din aliaj uşor erau deseori comercializate cu vopsea argintie şi sigilate cu un lac transparent. În prezent, există numeroase modele şi rafinamente în portofoliul BMW, care necesită un proces de finisare sofisticat.

MAI MULTE INFORMAŢII.

DESCOPERĂ TEHNOLOGII FASCINANTE.

MAI PUŢIN ZGOMOT, MAI MULTĂ PLACERE DE A CONDUCE.

Anvelope BMW, carcasă cu izolare fonică

Jantele originale BMW din aliaj uşor sunt echipate cu anvelope inovatoare şi au amortizare integrală a zgomotului pentru un confort acustic excelent. Un strat de spumă pe suprafaţa interioară a anvelopei absoarbe zgomotul produs de vibraţiile din cavitatea anvelopei, care este umplută cu aer, făcând-o să acţioneze ca un element de rezonanţă. Astfel se reduce substanţial zgomotul produs de cauciucuri care se percepe în habitaclu.

DIAGNOSTICAREA DIGITALĂ A ANVELOPELOR BMW.

Anvelope BMW, anvelopă cu cod QR

Diagnosticarea digitală a anvelopelor BMW oferă un calcul inteligent al stării anvelopelor pentru ca tu să rămâi în mişcare în orice moment (sunt necesare anvelope BMW originale cu marcaj cu stea şi cod QR). Senzorii sistemului transmit date despre presiunea în anvelope, temperatura şi viteza roţii pentru a prognoza durata de viaţă rămasă a anvelopei pentru fiecare roată în parte. Informaţiile corespunzătoare sunt apoi afişate pe afişajul de control, precum şi în aplicaţia My BMW. Acest lucru completează funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope prin preluarea indiciilor privind avarierea anvelopelor sau pierderile lente de presiune, reducând astfel riscul de perforare. Funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope analizează şi datele specifice privind anvelopele montate, inclusiv date privind producătorul, dimensiunile şi data producţiei, care pot fi scanate prin intermediul unui cod QR la fabrică sau la partenerul de service.

ETICHETA PENTRU ANVELOPE UE PE CARE TE POŢI BAZA.

Anvelope BMW, marcaj pe anvelopă cu etichetă

De la 1 mai 2021, toate anvelopele vândute în UE au o nouă etichetă care arată conformitatea cu standardele UE. Acest lucru vă ajută să comparaţi performanţele anvelopelor atunci când faceţi o achiziţie.

EFICIENŢA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL: „A” este anvelopa cu cea mai mare performanţă, iar „G” este cea mai puţin performantă. Cu cât performanţa este mai mare, cu atât rezistenţa la frecare în timpul rulării este mai mică, se consumă mai puţin combustibil şi emisiile de CO2 sunt mai mici.

ADERENŢĂ PE TEREN UMED: O clasificare „A” înseamnă că anvelopele dumneavoastră au cea mai mare performanţă de aderenţă pe carosabil umed. „G” indică o performanţă mai scăzută de aderenţă pe carosabil umed. Cu cât aderenţa pe carosabil umed este mai bună, cu atât distanţa de frânare este mai scurtă.

EMISII DE ZGOMOT: Eticheta anvelopei specifică nivelul de zgomot extern de rulare în decibeli şi sub formă de una, două sau trei unde sonore. O undă neagră de pe etichetă indică cel mai înalt nivel de performanţă de zgomot, anvelopa aflându-se în limitele prevăzute de lege.

MAI PUŢIN ZGOMOT. MAI MULTĂ PLĂCERE DE A CONDUCE.

Anvelope BMW, carcasă cu izolare fonică

Jantele BMW originale din aliaj uşor sunt echipate cu anvelope inovatoare. Acestea au amortizare integrată a zgomotului. Un strat de spumă de pe suprafaţa interioară a anvelopei absoarbe zgomotele de rulare cauzate de vibraţiile de rezonanţă din camera goală a anvelopei. Astfel, se reduce nivelul de zgomot perceput în interiorul automobilului şi creşte considerabil confortul acustic.

ELEGANŢĂ SOFISTICATĂ, OPTIMIZATĂ AERODINAMIC.

Roţi BMW, BMW iX

Jantele din aliaj uşor optimizate din punct de vedere aerodinamic reduc greutatea şi scad rezistenţa la înaintare. Ca urmare, modelul tău BMW este mai eficient. Suprafeţele în mare parte închise reduc în mod eficient turbulenţa aerului în jurul roţilor.

DIAGNOSTICAREA DIGITALĂ A ANVELOPELOR BMW.

Anvelope BMW

Diagnosticul digital BMW pentru anvelope realizează un calcul inteligent al stării anvelopelor (sunt necesare anvelope BMW originale cu marcaj stea). Senzorii din sistem transmit datele privind presiunea, temperatura şi viteza anvelopelor pentru a prezice durata de viaţă a fiecărei roţi în parte. Aceste informaţii sunt apoi afişate pe display-ul central şi în aplicaţia BMW. Aceasta completează sistemul de control al presiunii în anvelope prin detectarea oricăror indicii de deteriorare a anvelopelor şi pierderea lentă a presiunii, reducând astfel la minimum riscul de înţepături.

ETICHETA PENTRU ANVELOPE UE PE CARE TE POŢI BAZA.

Anvelope BMW, marcaj pe anvelopă cu etichetă

Toate anvelopele vândute în UE au o etichetă care asigură conformitatea cu standardele UE (de la A la E, A înseamnă cel mai bun). Astfel, îţi este mai uşor să compari performanţele atunci când cumperi anvelope noi. EFICIENŢA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL: Cu cât clasa de performanţă este mai bună, cu atât sunt mai scăzute rezistenţa la rulare, consumul de combustibil şi emisiile de CO₂. ADERENŢĂ PE TEREN UMED: Cu cât aderenţa pe carosabil umed este mai bună, cu atât distanţa de frânare este mai scurtă. EMISII DE ZGOMOT: Zgomotul extern se referă la zgomotul produs de anvelopă la trecerea unei maşini şi se măsoară în dB (decibeli). Clasele de zgomot variază de la A (mai puţin zgomot în afara vehiculului) la B (mai mult zgomot).

BINE DE ŞTIUT.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Anvelope BMW, diagramă cu raportul de performanţă la temperatură

Momentul potrivit pentru a schimba anvelopele de iarnă cu anvelopele de vară este atunci când temperatura exterioară ajunge la 7 °C. Sub această temperatură, anvelopele de iarnă sunt alegerea potrivită. Peste această temperatură, anvelopele de vară oferă cea mai sigură şi confortabilă experienţă de condus.

Citeşte în continuare
Anvelope BMW, imagine în prim plan cu banda de rulare

Aderenţa şi manevrabilitatea anvelopelor depind în mare măsură de adâncimea indicatorului de uzură a profilului. BMW recomandă o adâncime a indicatorului de uzură a profilului de 3 mm pentru anvelopele de vară şi de 4 mm pentru anvelopele de iarnă. Acest lucru îţi asigură un sentiment de siguranţă şi de plăcere la volan. Numeroase caneluri longitudinale, un indicator de uzură a profilului larg, un compus de cauciuc optim pentru temperaturi ridicate şi o adâncime adecvată a indicatorului de uzură a profilului: Anvelopele de vară originale BMW sunt exact alegerea potrivită pentru călătoriile în timpul verii.

Citeşte în continuare
Anvelope BMW, Comparaţie între anvelopele cu tehnologie runflat şi anvelopele fără această tehnologie

Anvelopele BMW cu tehnologie runflat nu te dezamăgesc niciodată, chiar şi atunci când ai o pană. Sistemul de control al presiunii în anvelope al modelul tău BMW te informează imediat. În loc să te forţeze să opreşti, îţi permite să continui să conduci cu 80 km/h pentru încă 80 km. Pereţii laterali întăriţi ai anvelopei îţi stabilizează automobilul şi poţi continua drumul. Acest lucru îţi permite să conduci în siguranţă până la următorul partener BMW.

Citeşte în continuare

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

 • Care este presiunea corectă în anvelope?
 • Când şi cât de des trebuie verificată presiunea în anvelope?
 • Ce sunt anvelopele BMW cu marcaj stea?
 • Cum găsesc anvelopele corecte pentru automobilul meu?
 • Care sunt beneficiile asigurării pentru anvelope?
 • Cum îmi curăţ roţile?

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU ROŢILE ŞI ANVELOPELE BMW.

BMW iX

Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

Descoperă acum
Disc de frână strălucitor cu scântei care zboară în timpul utilizării, care poate prelua forţele exercitate asupra acestuia ca o piesă BMW autentică

Piese BMW autentice.

Pentru a fi sigur că modelul tău BMW rămâne un BMW autentic, bazează-te întotdeauna pe  piesele BMW originale. Piesele noastre oferă cea mai bună calitate, asigură performanţa optimă şi cresc valoarea la revânzare.

Descoperă acum
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Plăteşti o sumă fixă o singură dată şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat.

Descoperă acum

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW i4 M50: 
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,0 – 22,5;
Autonomie electrică, WLTP în km: 415–520


Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW iX xDrive40:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 19,3 – 21,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare NEDC şi WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

  ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.