CREATE SPECIAL PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

Accesorii BMW Originale.

CREATE SPECIAL PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

Accesorii BMW Originale.

Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de Accesorii BMW Originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate Accesoriile BMW Originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce. Mai jos găseşti o selecţie de Accesorii BMW Originale. În plus, partenerii noştri BMW se vor bucura să îţi ofere orice alte detalii suplimentare.

CREATE SPECIAL PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.Accesorii BMW Originale.

Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de Accesorii BMW Originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate Accesoriile BMW Originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce. Mai jos găseşti o selecţie de Accesorii BMW Originale. În plus, partenerii noştri BMW se vor bucura să îţi ofere orice alte detalii suplimentare.

SISTEME DE TRANSPORT.

Indiferent de destinaţia ta pentru weekend sau vacanţă - automobilul tău BMW îţi permite să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Schiuri, plăci de snowboard, bagaje sau chiar biciclete - toate pot fi transportate cu diversele soluţii de transport BMW, precum portbagajul de plafon sau suportul spate pentru biciclete.

 • Suport de bază BMW
  Suport de bază BMW plafon

  Suportul de bază BMW cu sistem de protecţie antifurt îndeplineşte cele mai stricte standarde de siguranţă. Este disponibil pentru mai multe modele, cu sau fără bare longitudinale.

 • Portbagaj BMW pentru plafon
  BMW Roof Box

  Portbagajul BMW Original oferă suficient spaţiu de depozitare pentru facilitarea transportului. Datorită sistemului practic de deschidere, o singură mişcare este suficientă pentru a-ţi depozita bagajele în siguranţă. Cu închidere centralizată în trei puncte. Disponibil cu capacităţile de 460 litri, 350 litri sau 320 litri.

 • Suport bicicletă/ e-bike pentru cârligul de remorcare
  Bicycle/e-bike holder for the trailer tow hitch

  Sistem de transport opţional, uşor de montat. Suportul de biciclete se fixează pe capătul sferic al cârligului de remorcare. Pe lângă transportul bicicletelor obişnuite, suportul permite şi încărcarea şi transportul bicicletelor electrice. În varianta standard, sistemul poate transposta două biciclete. Este disponibil un kit de extensie pentru a treia bicicletă.

 • Suport pentru schiuri şi plăci de snowboard
  Ski- and snowboard attachment

  Poate transporta până la două plăci de snowboard şi o pereche de schiuri sau până la şase perechi de schiuri. Sistemul permite şi fixarea beţelor de schi. Disponibil pentru mai multe modele BMW. Este necesar sistemul de suport de bază BMW.

BMW M PERFORMANCE.

Marca BMW simbolizează dinamică, tehnologii inovatoare şi decenii de experienţă în lumea motorsport. Piesele BMW M Performance transferă această expertiză de pe pista de curse direct pe şosea: prin produsele pentru echiparea ulterioară, din categoriile aerodinamică, tren de rulare, habitaclu şi şasiu, acum poţi creşte sportivitatea automobilului tău BMW.

Doar cele mai bune piese: inspirat din lumea motorsport, întregul portofoliu de piese BMW M Performance impresionează prin funcţionalitate şi design premium. Fiecare produs din această colecţie respectă standardele impuse de BMW, în timp ce oferă calitate şi durată de viaţă foarte lungă. Aceste calităţi sunt rezultatul combinaţiei dintre cele mai bune materiale disponibile şi procesele complexe de dezvoltare, procesele de producţie şi testele complete în ceea ce priveşte calitatea. Pentru funcţionalitate şi design, toate componentele sunt armonizate cu precizie pentru fiecare model BMW în parte. Mai jos găseşti o selecţie de piese BMW M Performance. Pentru informaţii suplimentare, te rugăm să contactezi partenerul tău BMW. Sau poţi descoperi online diversitatea accesoriilor BMW M Performance.

 • Kit de putere BMW M Performance
  BMW M Performance Power Kit putere

  Kit-ul de putere BMW M Performance creşte puterea motorului. Acest pachet optimizează performanţa motorului. Kit-ul de putere BMW M Performance a fost suspus testelor riguroase BMW, inclusiv testării pe termen lung, pentru siguranţă. Prin utilizarea kit-ului de putere BMW M Performance garanţia automobilului tău nu este afectată. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

 • Capace pentru pedale BMW M Performance din oţel inoxidabil
  BMW M Performance stainless steel footrest and pedal covers

  Capacele pentru pedale BMW M Performance au fost realizate cu atenţie, pentru a se potrivi perfect cu automobilul tău. Metalul lucios de înaltă calitate oferă aspect îngrijit ce denotă un concept de înaltă tehnologie, subliniază sportivitatea modelului şi îmbunătăţeşte aspectul spaţiului pentru picioare. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

 • Capace oglinzi BMW M Performance din fibră de carbon
  BMW M Performance carbon fiber mirror caps

  Capacele pentru oglinzi BMW M Performance din fibră de carbon sunt realizate manual, cu minuţiozitate. Materialul de înaltă tehnologie utilizat pentru capacele oglinzilor este foarte uşor şi rezistent. Acest echipament subliniază individualitatea şi exclusivitatea automobilului tău. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

 • Volan BMW M Performance II, îmbrăcat în Alcantara cu ornamente din carbon
  BMW M Performance steering wheel II Alcantara with carbon trim

  Alcantara este materialul ideal pentru volane sport: aceasta asigură prindere optimă în situaţii extreme de condus. Ornamentul volanului include un element de carbon în centru. Designul sportiv al cusăturilor manuale în gri se potriveşte perfect cu aspectul de ansamblu M Performance. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

 • Sistem de evacuare BMW M Performance
  BMW M Performance sistem evacuare

  Sistemul de evacuare M Performance îmbunătăţeşte calităţile acustice ale automobilului. Toate componentele sunt realizate din oţel inoxidabil. Acest lucru asigură o durată lungă de viaţă şi rezistenţă îndelungată la coroziune. Disponibil doar împreună cu finisajele pentru ţevile de eşapament. Disponibil pentru mai multe modele BMW.

 • Benzi sport BMW M Performance
  BMW M Performance accent stripes

  Benzile sport M Performance creează accente suplimentare de culoare pe caroserie. Benzile de accent sunt realizate în mod individual pentru fiecare model BMW, aşa cum se întâmplă de exemplu în cazul BMW Seria 4 Coupé, şi oferă automobilului un aspect foarte sportiv. Disponibil pentru mai multe modele BMW cu stiluri diferite de design. Poţi afla mai multe informaţii de la dealerul tău BMW despre stilurile de design disponibile pentru modelul tău BMW.

 • Stopuri BMW M Performance Black Line
  BMW M Performance Black Line rear lights

  Aspect strălucitor, în combinaţia roşu închis şi negru. Stopurile M Performance Black Line sunt integrate unitar în profilul părţii spate şi asigură acesteia expresivitate şi aspect inconfundabil. În acelaşi timp, stopurile sunt perfect adaptate sistemului electric. 

 • Spoiler spate BMW M Performance
  BMW M Performance rear spoiler

  Subliniază suplimentar aspectul sportiv al automobilului tău, cu spoilerul spate vopsit sau în fibră de carbon exclusivă.

SETURI COMPLETE DE JANTE BMW ORIGINALE.

Cea mai importantă legătură dintre automobilul tău BMW şi şosea - seturile complete de jante BMW Originale te asigură că această legătură foarte strânsă funcţionează perfect. În plus, există standarde înalte de calitate şi se realizează teste cuprinzătoare pentru a te asigura că setul ales de tine se potriveşte cel mai bine la automobilul tău BMW.

ACCESORII BMW PENTRU INTERIOR.

Eşti pe şosea în automobilul tău BMW şi te bucuri de plăcere pură de a conduce - ce altceva ţi-ai mai putea dori? Pentru combinaţia ideală dintre design şi funcţionalitate şi în interiorul automobilului tău BMW, descoperă numeroasele noastre accesorii BMW pentru interior.

 • Sistem „Călătorii şi confort"
  Travel & Comfort System

  Suportul de bază pentru sistemul „Călătorii şi confort" se fixează între stâlpii tetierelor scaunelor din faţă şi oferă o bază sigură pentru toate componentele modulare ale sistemului „Călătorii şi confort". Umeraşul de haine, masa pliabilă, cârligul universal şi suportul pentru iPad-ul Apple sau Tableta Samsung Galaxy se fixează uşor datorită sistemului plug-in.

 • Scaun BMW Junior 2/3
  BMW Junior Seat 2/3

  Acest scaun în negru/ antracit sau în negru/ albastru „creşte" odată cu copilul şi poate fi utilizat pentru o perioadă de timp îndelungată, pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani. Scaunul se fixează cu centura de siguranţă cu prindere în trei puncte sau pe baza ISOFIX a automobilului. Acest lucru înseamnă că oferă stabilitate sporită. În acelaşi timp, protecţiile cu aer din părţile laterale asigură siguranţă maximă pentru zona capului în caz de coliziuni laterale. Cu funcţia de pliere a spătarului, scaunul se poate transporta cu uşurinţă şi în afara automobilului, atunci când este nevoie.

 • Covoraşe pentru toate anotimpurile
  All-weather floor mats

  Covoraşele pentru toate anotimpurile sunt rezistente la murdărie şi la apă şi protejează spaţiul pentru picioare împotriva murdăriei şi a lichidelor. Sunt disponibile în diferite culori asortate la gamele Lines disponibile.

 • Covoraş pentru portbagaj
  Luggage compartment floor mat

  Covoraşul pentru portbagaj este realizat din plastic durabil şi este antiderapant. În partea faţă, covoraşul are buzunare cusute pe partea dreaptă şi stângă, în care pot fi păstrate diverse obiecte de dimensiuni reduse. Inserţiile realizate din oţel de înaltă calitate cu logo BMW reprezintă o notă de accent suplimentară.

 • Geantă pentru spătarul scaunului
  Backrest bag

  Geanta cu diverse compartimente de depozitare de diferite mărimi poate fi uşor ataşată de spătarul scaunului pasagerului faţă. Este potrivită pentru depozitarea obiectelor de dimensiuni reduse. Geanta pentru spătarul scaunului este pliabilă, astfel încât poate fi folosită şi în afara automobilului. Este disponibilă în diferite culori.

 • Geantă de depozitare pentru partea spate
  Rear storage bag

  Geanta este fixată de scaunele din partea spate prin centura de siguranţă din mijloc, poate fi încărcată cu diverse obiecte şi oferă astfel spaţiu util de depozitare. Include două suporturi pentru pahare. Geanta este realizată din material rezistent la uzură şi este disponibilă în diferite culori.

SOLUŢII DE DIVERTISMENT.

Eşti conectat(ă) mereu: Accesoriile BMW Originale pentru mobilitate conectată şi infodivertisment îţi deschid o lume plină de posibilităţi. BMW se află pe primele locuri în industria auto-moto în ceea ce priveşte integrarea în automobil a serviciilor online şi a dispozitivelor mobile de navigare online. Descoperă confortul produselor opţionale precum sistemul de ecrane BMW DVD sau adaptorul BMW snap-in cu design de calitate, care se potriveşte perfect în interiorul automobilului. Cu soluţiile şi accesoriile potrivite, poţi adapta sistemul de infodivertisment pentru ca acesta să se potrivească perfect dorinţelor tale.

 • Sistem BMW Click & Drive
  BMW Click & Drive System

  Sistemul BMW Click & Drive îţi oferă o bază sigură şi uşor de utilizat pentru încărcarea smartphone-ului tău în interiorul automobilului. Suportul de bază se potriveşte perfect în interiorul automobilului tău BMW şi poate fi ataşat de parbriz prin intermediul benzilor adezive. Datorită conceptului modular de fixare a suportului de bază şi a diferitelor închizători, sistemul este potrivit pentru numeroase modele de smartphone.

 • Sistem DVD cu un ecran
  DVD system tablet single

  Sistemul DVD cu un ecran este un sistem de divertisment cu funcţii complete, care oferă diverse posibilităţi de utilizare. Acest sistem include un ecran portabil cu player DVD integrat, ce redă fişiere audio, video şi fotografii de pe diferite suporturi media. Sistemul este disponibil şi sub formă de set, cu două ecrane.

 • Adaptor snap-in
  Snap-In-Adapter

  Adaptorul snap-in dă viaţă funcţiilor mobile de comunicare şi divertisment din interiorul automobilului. Pe lângă funcţia de încărcare a telefonului mobil, adaptorul snap-in oferă un mediu de depozitare sigur şi stabil. Conexiunea pe bază de inducţie a antenei oferă cel mai bun semnal posibil în interiorul automobilului - chiar şi în zonele cu acoperire slabă. Este disponibil pentru numeroase modele smartphone precum Apple iPhone sau Android.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

Vopsea strălucitoare, piele imaculată, aspect lustruit. Cu produsele de îngrijire BMW premium, îi poţi conferi automobilului tău BMW un tratament cu totul special. Produsele de îngrijire BMW Originale au fost concepute pentru materialele de înaltă calitate ale automobilului tău - pentru îngrijire delicată şi protecţie de durată. Fie că este vorba despre interior sau exterior, de jante sau de parbriz, această colecţie de accesorii îţi oferă produsele potrivite pentru orice situaţie.