Piese originale BMW piese de schimb

PIESE ORIGINALE BMW.

PIESE ORIGINALE BMW.

Pentru ca automobilul tău BMW să rămână un automobil BMW.

În fiecare zi, automobilul tău BMW oferă performanţe înalte şi, dacă doreşti să menţii funcţionalitatea acestuia la un nivel ridicat, toate componentele trebuie să se integreze perfect. Iată de ce trebuie să alegi piese originale BMW: performanţele perfecte nu pot fi atinse decât dacă toate piesele corespund precis cerinţelor fiecărui model BMW în parte. Toate piesele originale BMW sunt supuse aceloraşi standarde de calitate ca automobilele BMW – de la planificarea construcţiei până la asigurarea calităţii. Precizia şi manopera de înaltă calitate pentru fiecare piesă originală BMW garantează că toate componentele din automobilul tău BMW interacţionează perfect unele cu celelalte – pentru performanţe optime şi un maxim de siguranţă şi durabilitate.

Citeşte în continuare

MODELUL TĂU BENEFICII:

  • 01 Cea mai înaltă calitate din toate punctele de vedere
  • 02 Cel mai bun raport calitate-preţ
  • 03 Păstrarea pe termen lung a valorii garantate a modelului tău BMW.
  • 04 Experienţă BMW de primă clasă
  • 05 Până la 24 de luni de garanţie *

*pentru piese originale noi BMW

 

Citeşte în continuare
Piese originale BMW Partener service BMW Programare în service BMW

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma în privinţa tuturor produselor şi serviciilor necesare automobilului tău BMW. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile plăcute ale vieţii şi programează-te comod la un partener de service BMW aproape de tine!

PIESE ORIGINALE BMW NOI.

DOAR CE E MAI BUN PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

În caz de uzură, deteriorare sau defecţiune, BMW oferă piesa originală BMW nouă potrivită perfect fiecărei componente de la lansarea modelului până la cel puţin 12 ani de la întreruperea fabricaţiei – asigurând astfel fiabilitate, păstrarea valorii şi plăcerea de a conduce. Pentru întreaga durată de viaţă a automobilului.

Piese originale BMW piese noi discuri de frână plăcuţe de frână

Discuri şi plăcuţe de frână originale BMW.

Discurile şi plăcuţele de frână originale BMW interacţionează perfect cu toate componentele automobilului şi garantează o înaltă performanţă de frânare şi o fiabilitate maximă. De exemplu, ABS-ul automobilului tău BMW este, de asemenea, proiectat cu precizie pentru a funcţiona în combinaţie cu discurile şi plăcuţele de frână originale BMW. Performanţa excelentă de frânare rezultă, printre altele, din diametrul mare al discului de frână, care este calculat cu exactitate pentru fiecare model BMW. Plăcuţele de frână originale BMW sunt caracterizează prin rezistenţa ridicată a componentelor şi, prin urmare, sunt puternice chiar şi la sarcini extreme – având o durată de viaţă lungă datorită uzurii reduse.
Caută un partener de service BMW
Piese originale BMW piese noi baterie BMW

Bateria originală BMW cu tehnologie AGM şi bateria originală BMW cu tehnologie cu calciu.

Bateriile originale BMW cu tehnologia AGM (AGM înseamnă „Absorbent Glass Mat” – Separator din fibră de sticlă) au fost concepute special pentru a îndeplini cerinţele din ce în ce mai mari de energie ale sistemelor electrice moderne. Atunci când un automobil a fost echipat din fabrică cu tehnologia AGM, bateria nu trebuie înlocuită cu altă tehnologie în viitor. Cu performanţe electrice ridicate, chiar şi la temperaturi extreme şi cu o fiabilitate care îndeplineşte cerinţele de pornire la temperaturi scăzute, bateria originală BMW cu tehnologie cu calciu este concepută special pentru automobilele BMW fără funcţii EfficientDynamics.
Caută un partener de service BMW
Piese originale BMW piese noi filtru

Filtru interior, filtru de aer, filtru de combustibil şi filtru de particule fine originale BMW.

Particule, polen sau poluanţi: Filtrele interioare originale BMW elimină toate aceste elemente periculoase şi îmbunătăţesc semnificativ calitatea aerului din interiorul automobilului. Filtrele de aer originale BMW au fost concepute cu precizie pentru fiecare motor BMW, oferindu-le cantitatea necesară de aer purificat. Indiferent dacă ai motor pe benzină sau diesel, filtrul de combustibil original BMW permite motorului să se tureze optim, contracarând contaminarea sistemului de injecţie. Imediat ce intri în automobilul tău BMW, poţi respira uşurat şi te poţi relaxa. Mulţumită noului filtru de particule fine original BMW şi tehnologiei sale de filtrare inovatoare, particulele dăunătoare din aer care ar putea pătrunde în automobilul tău sunt reduse la un minimum absolut.
Caută un partener de service BMW
Piese originale BMW piese noi lame de ştergătoare

Lame de ştergătoare originale BMW.

Zăpadă, apă sau noroi: Lamele de ştergătoare originale BMW au eficienţă de curăţare optimă şi performanţe impresionante în orice condiţii de vreme – chiar şi după 300 de ore de utilizare. Lamele de ştergătoare originale BMW combină două materiale diferite. Un material dur şi durabil pentru o distribuţie optimă a presiunii la contact şi un cauciuc moale pentru amortizarea materialului dur.
Caută un partener de service BMW
Piese originale BMW piese noi stopuri cu LED

Stopuri cu LED originale BMW.

Stopurile cu tehnologie LED originale BMW nu impresionează doar prin estetică şi prin materialele rezistente de înaltă calitate, ci şi prin siguranţă şi eficienţă din punctul de vedere al costurilor. Tehnologia LED generează economii de energie de până la 50% în comparaţie cu becurile convenţionale, garantând în acelaşi timp o durată lungă de viaţă şi o funcţionare mai sigură. Datorită timpului scurt de răspuns, participanţii la trafic din spatele tău primesc informaţii fără întârziere şi pot astfel reacţiona mai repede, ceea ce duce la o mai mare siguranţă în traficul rutier. Stopurile şi farurile originale BMW sunt instalate în echipamente originale de calitate şi includ becuri originale BMW conforme cu standardele legale naţionale respective (ECE în Europa, SAE în SUA).
Caută un partener de service BMW
Piese originale BMW piese noi amortizor

Amortizoare originale BMW.

Amortizoarele originale BMW înseamnă siguranţă maximă şi confort remarcabil la deplasare. Construcţia lor cu două tuburi şi încărcătură de gaz oferă trei avantaje cruciale: caracteristici de condus îmbunătăţite datorită ghidajului precis al roţilor şi a răspunsului direct, o reducere notabilă a zgomotului şi o stabilitate funcţională îmbunătăţită semnificativ chiar şi în condiţii extreme, datorită utilizării uleiului special. Designul acestora şi compatibilitatea cu fiecare model BMW garantează caracteristicile de condus tipice BMW – confort optim şi dinamică supremă. Amortizarea impactului menţine, de asemenea, structura caroseriei stabilă şi minimizează uzura anvelopelor, precum şi solicitarea componentelor şasiului.

Caută un partener de service BMW