BMW i

BMW i reprezintă un concept curpinzător şi inovator pentru mobilitate sustenabilă. Acesta include automobile electrice şi servicii de mobilitate, design inspiraţional şi o nouă abordare a conceptului premium, definit de sustenabilitate. Iar acest concept include automobile inovatoare precum BMW i3 şi BMW i3s, două automobile 100% electrice fără emisii de noxe, destinate traficului urban, cu design sustenabil, dar şi BMW i8 Roadster şi BMW i8 Coupé, modele sport avangardiste.

Electric şi electrizant: fiecare detaliu, fiecare caracteristică, totul la BMW i3 cu eDrive este conceput pentru a se potrivi stilului de viaţă urban. BMW i3 se remarcă prin dimensiunea sa compactă şi motorul fără emisii de noxe, în special în centrul oraşelor cu restricţii pentru anumite automobile. Din punct de vedere ecologic, BMW i3 impresionează cu acceleraţia care îţi taie respiraţia, de la viteze mici sau chiar de pe loc şi cu bateria litiu-ion cu care poţi parcurge zilnic distanţe de până la 260 km, în condiţii reale de condus şi poţi acoperi toate destinaţiile din jurul unei metropole, dar poţi face şi excursii comode, fără să îţi faci griji cu privire la autonomie.

Cel mai progresiv model sport este eficient – prin construcţia uşoară inteligentă care utilizează fibră de carbon şi designul aerodinamic, iar în acelaşi timp este şi sustenabil – cu materiale reciclabile folosite în interior. Toate acestea, fără să influenţeze dinamica şi aspectul sportiv. Fără compromis şi oferind plăcere de a conduce. BMW i8, disponibil în variantele Roadster şi Coupé, este un hibrid „plug-in” care oferă toate avantajele electromobilităţii şi tehnologie inovatoare a motorului. Rezultatul este o experiență de condus extrem de dinamică – cu consum de combustibil şi emisii de CO2 foarte mici.

Citeşte în continuare