BMW Vision Neue Klasse Family

NEUE KLASSE

ÎNTR-O NOUĂ ERĂ.

MOBILITATEA VIITORULUI ESTE AICI.

În materialul video, aflați mai multe despre BMW Vision Neue Klasse X și BMW Vision Neue Klasse.

0:00
0:00 /  0:00

VIITORUL MOBILITĂȚII. CONCEPTUL PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE REDEFINITĂ.

Regândim mobilitatea cu BMW Vision Neue Klasse. Și punem oamenii în centrul a tot ceea ce facem. Cum vrem să conducem în viitor? Ce ne dorim de la generațiile viitoare de automobile? Rezultatul sunt tehnologiile inovatoare care redefinesc experiența de a conduce. În același timp, dorim să acționăm totodată în mod responsabil și sustenabil. Și de aceea ne întrebăm cum ne putem pregăti pentru viitor. Aflați mai multe despre designul, tehnologiile eficiente integral electrice ale BMW Vision Neue Klasse.

Designul BMW Vision Neue Klasse Family

DESIGNUL UNEI NOI ERE.

Progresist, dar și atemporal. Clar și elegant. Redus la elementele esențiale – dar tot un model BMW autentic. Designul BMW Vision Neue Klasse este un expemplu despre cum ar putea arăta viitorul mobilității. La exterior, liniile precise se întâlnesc cu suprafețele ample. Interiorul aduce un confort ce oferă spațiu și tehnologii digitale.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

ATÂT DIGITAL, CÂT ȘI EMOȚIONAL.

În interior, lumea virtuală și cea reală converg, prin noul sistem de operare BMW iDrive. Caracteristicile digitale creează o experiență interioară nouă. Orientate către conducătorul auto şi personalizate pentru o utilizare mai simplă.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

UN MODEL ELECTRIC INSPIRAT DE PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Viitorul este electric. Și mai eficient. Cu o autonomie cu 30% mai mare, o încărcare cu 30% mai rapidă și un randament cu 25% mai mare decât generaţiile actuale. Bucurați-vă de un condus relaxat, potrivit pentru viitor, cu cea de-a șasea generație BMW eDrive.

Încărcare bidirecțională - categoria de produse BMW Vision Neue Klasse

MAȘINA ESTE UN SISTEM DE STOCARE A ENERGIEI.

Bateria de ultimă generație face mai mult decât alimentarea automobilului. Bateria Neue Klasse poate fi folosită ca unitate intermediară de stocare a electricității în timpul încărcării. Poate alimenta locuința cu electricitate sau poate transmite electricitate în rețea. Sau pur și simplu, automobilul poate fi folosit ca o baterie externă mobilă pentru a alimenta echipamentele de camping, de exemplu, sau pentru a încărca bicicleta electrică - oricând, oriunde, pentru fiecare aventură.

VISION NEUE KLASSE.

INOVATOARE. CHIAR ȘI ÎN PRODUCȚIE.

Cu BMW Vision Neue Klasse, un nou capitol este adăugat la povestea producției. Fabrica BMW Group din Debrecen, Ungaria, a fost planificată și dezvoltată ca o fabrică inteligentă, iFACTORY. Când BMW Vision Neue Klasse va intra în producție, în 2025, va fi prima unitate de producție de automobile care va funcționa în întregime cu energie ce nu provine din combustibili fosili.

DESCOPERĂ MODELELE ELECTRICE BMW.