BMW TELESERVICES.

Conexiunea perfectă, pentru confort şi siguranţă sporite.

Următorul schimb de ulei, verificarea automobilului, plăcuţe noi de frână - acum aceste programări nu mai sunt o problemă. Aşază-te confortabil şi relaxează-te: automobilul tău BMW ştie exact când şi ce fel de servicii sunt necesare şi, atunci când e nevoie, transmite date legate de service-ul automobilului în mod automat centrului de service BMW. Partenerul tău de Service BMW accesează aceste date în mod rapid şi te va contacta imediat pentru o programare. Cu serviciile BMW Teleservices de la BMW ConnectedDrive, te bucuri de plăcerea de a conduce automobilul tău BMW, fără nicio grijă.

Citeşte în continuare

BMW TELESERVICES - SUMAR.

BMW Teleservices sunt servicii inovatoare de la BMW ConnectedDrive care oferă confort maxim şi îţi permit să te concentrezi asupra celor mai importante lucruri din viaţa ta. Cu ajutorul acestor servicii, partenerul tău de Service BMW primeşte informaţii detaliate de la automobilul tău BMW cu privire la starea tehnică - informaţii care anterior erau disponibile doar printr-o vizită la service. Acest lucru oferă cel mai performant service pentru automobilul tău, precum şi răspuns prompt în cazul unei defecţiuni. Cu ajutorul Apelului BMW Teleservice automat, automobilul tău ştie cu precizie data următorului service. Iar datorită senzorilor sistemului Condition Based Service (CBS), automobilul tău identifică cerinţele de service şi, dacă este necesar, transmite în mod automat toate datele cu privire la service către centrul de service BMW. Partenerul tău de Service BMW primeşte aceste date, este informat cu privire la nevoile de service şi la starea automobilului şi te contactează în vederea unei programări la service, dacă doreşti acest lucru.

Automobilul tău transmite centrului de service BMW toate datele relevante cu privire la nevoile de service, prin apăsarea unui buton. Partenerul tău de Service BMW primeşte aceste informaţii, te contactează, îţi oferă răspuns la toate întrebările şi, dacă este necesar, programează o vizită la service.

În cazul unei avarii sau disfuncţionalităţi tehnice, poţi iniţia contactul BMW Mobile Care (în caz de avarie) pentru a beneficia de asistenţă specializată.

BMW Teleservices

Urmăreşte filmul de prezentare a serviciilor Teleservices.

BMW CONNECTED DRIVE.

Serviciile BMW ConnectedDrive conectează în mod inteligent automobilul, conducătorul auto şi universul exterior. Acestea îţi permit să îndeplineşti sarcini mult mai rapid şi mai uşor, pentru a beneficia de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante: familia, prietenii sau activităţi în timpul liber. Serviciile BMW Teleservices garantează confort maxim în ceea ce priveşte service-ul automobilului tău sau avariile tehnice. Utilizarea acestor servicii este disponibilă în mod gratuit pentru toţi clienţii (Teleservices este disponibil pentru automobilele produse începând cu iulie 2015). Serviciile BMW Teleservices sunt activate în mod automat atunci când automobilul este predat clientului.

OFERTE BMW TELESERVICES DINTR-O PRIVIRE.

Apel BMW Teleservice automat.

Întâlniri de afaceri, date de naştere, obligaţii personale - ai deja destule programări în minte. Ce bine că automobilul tău BMW ştie cu precizie data următorului service şi ce trebuie făcut! Apelul BMW Teleservice automat înseamnă că nu mai trebuie să te preocupi personal de aceste aspecte. Senzorii detectează necesitatea efectuării service-ului şi transmit informaţiile către centrul de service BMW: partenerul tău de Service BMW accesează datele despre automobilul tău, evaluează informaţiile esenţiale şi programează în mod eficient o vizită la service - chiar înainte ca tu să fii contactat în vederea programării. Avantajele pe scurt: beneficiezi de un plus de confort şi eficienţă, detectare automată a necesităţilor de service, transfer direct al datelor privind service-ul pentru automobilul tău către centrul de service BMW, reamintire automată a datei programării la service, pregătire optimă şi întreţinere eficientă, vizită mai scurtă la service.
Citeşte în continuare

Sprijin rapid garantat: apel BMW Teleservice în caz de defecţiune.

Automobilul tău BMW a suferit o defecţiune sau nu funcţionează în parametri normali? Suntem mereu aici pentru a oferi asistenţă, prin intermediul Apelului BMW Teleservice în caz de defecţiune de la BMW ConnectedDrive: poţi contacta Serviciul mobil de asistenţă direct din automobilul tău. În plus faţă de alte avantaje, acest lucru nu mai necesită o vizită suplimentară la service. Avantajele pe scurt: în cazul defecţiunilor sau funcţionării necorespunzătoare, te poţi baza pe cunoştinţele experţilor BMW care te vor sprijini în diagnosticarea problemei, diagnoză rapidă şi precisă, sprijin profesionist în orice moment şi în orice situaţie, întreţinere optimă, în cazul în care este necesară. Servicii disponibile prin BMW Mobile Care.
Citeşte în continuare

Actualizare servicii BMW Teleservice.

Rămâi în permanenţă conectat cu automobilul tău BMW: cu actualizările de software ale unităţii pentru telefoane mobile cu funcţie Bluetooth sau dispozitive media USB, sunt asigurate compatibilitatea dispozitivelor mobile şi interacţiunea optimă cu automobilul tău BMW. Profită la maximum de actualizările serviciilor Teleservices de la BMW ConnectedDrive şi savurează călătoria în mod confortabil - pentru că eşti mereu la curent cu orice noutate. Avantajele pe scurt: te poţi baza pe conexiunea perfectă dintre automobilul tău BMW şi dispozitivele mobile, descărcări periodice care oferă cea mai recentă actualizare a driver-ului, compatibilitate optimă între automobil şi dispozitivele mobile, actualizări rapide şi eficiente, chiar şi în timpul călătoriilor. Disponibilitatea update-ului prin Teleservice variază în funcţie de modelul de automobil deţinut, echipamentele opţionale de pe acesta şi anul de fabricaţie.
Citeşte în continuare
 • Cum funcţionează Apelul BMW Teleservice automat

  Senzorii sistemului Condition Based Service (CBS) monitorizează în permanenţă nivelul lichidelor (de exemplu, uleiul de motor) şi nivelul de uzură a componentelor (de exemplu, plăcuţele de frână). Dacă este necesară o programare la service, automobilul tău BMW transmite automat datele cu privire la service către BMW. Partenerul tău de Service BMW te va contacta în vederea programării, dacă acest lucru este necesar. Datorită acurateţii datelor transmise, programarea la service este pregătită cu precizie - la fel şi componentele şi piesele de uzură necesare - astfel încât automobilul tău BMW va petrece în centrul de service doar timpul minim necesar. Uită de intervalele rigide de service. Tot ce trebuie să faci este să ajungi la centrul de service BMW.

 • Cum funcţionează Sistemul de actualizare a serviciului BMW Teleservice

  Actualizările periodice asigură compatibilitatea automobilului tău BMW cu dispozitivele mobile. Accesează serviciul de Actualizare BMW Teleservice din meniul „Setări” (eng. „Settings”) şi „Actualizare software”(eng. „Software Update”) disponibile în meniul iDrive inituitiv din automobilul tău BMW. Indiferent dacă este vorba de telefonul mobil sau de dispozitiv media USB, vei remarca actualizările de software disponibile pe afişaj. Aceste actualizări presupun adeseori pachete minime de date care pot fi descărcate şi instalate rapid şi care garantează că dispozitivele mobile şi automobilul tău BMW sunt mereu la curent şi te conectează cu universul exterior, fără a fi necesar să vizitezi partenerul tău de Service BMW*.

   

  * Disponibil pentru anumite modele BMW. 

CADRU LEGAL.

 • Condiţii de utilizare

  Serviciile BMW Teleservices sunt disponibile în numeroase ţări inclusiv în România. Condiţia utilizării acestor servicii este disponibilitatea echipamentelor opţionale precum Apelul de urgenţă sau serviciile ConnectedDrive. 

 • Notificare de protecţie a datelor

  Tratăm aspectele privind protecţia datelor foarte serios. Află mai multe despre ghidul de protecţie a datelor în cazul Serviciilor BMW Teleservices.

 • Termeni şi condiţii

  Te rugăm să citeşti termenii şi condiţiile care se aplică în cazul serviciilor BMW Teleservices.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Întrebări şi răspunsuri despre BMW Teleservices.

Ai întrebări legate de serviciile BMW Teleservices? Aici găseşti răspunsul la cele mai frecvente întrebări.

Citeşte în continuare
 • Care este costul utilizării acestor servicii?

  Utilizarea serviciilor BMW Teleservices este disponibilă în mod gratuit împreună cu funcţia Apel de urgenţă, pentru automobilele produse începând cu luna iulie 2015. În această situaţie, aceste servicii pot fi utilizate prin intermediul cardului SIM integrat în automobil, atât în ţară, cât şi în străinătate.

 • Pentru care modele BMW sunt disponibile serviciile BMW Teleservices?

  Serviciile BMW Teleservices sunt disponibile în orice automobil BMW. 

 • Care este partenerul de Service BMW care preia implicit Apelul BMW Teleservice?

  Automobilul tău BMW transmite datele către BMW. Partenerul tău de Service BMW poate accesa aceste informaţii. În mod implicit, dealerul de la care ai achiziţionat automobilul tău BMW este partenerul tău de Service BMW.

 • Este posibilă schimbarea partenerului de Service BMW implicit?

  Poţi schimba oricând partenerul de Service BMW. De exemplu, dacă ai schimbat reşedinţa şi doreşti să te asiguri că un alt partener de Service BMW primeşte datele transmise de automobilul tău, te rugăm să contactezi BMW prin apel telefonic la +40 312 269 269 sau să faci o vizită partenerului tău de Service BMW.

 • Ce aspecte trebuie să iau în considerare în cazul vânzării automobilului?

  Trebuie să informezi cumpărătorul cu privire la serviciile BMW Teleservices. Informaţii suplimentare sunt disponibile la adresa: www.bmw.com/teleservices. Te rugăm să informezi de asemenea cumpărătorul cu privire la faptul că poate alege orice partener de Service BMW, cu ajutorul formularului pe care îl oferim.

 • Cum se activează serviciile BMW Teleservices în automobil?

  În mod implicit, serviciile BMW Teleservices se activează în mod automat în momentul livrării automobilului. În cazul în care ai întrebări cu privire la acest aspect, te rugăm să contactezi partenerul tău de Service BMW.

 • Cum se dezactivează serviciile BMW Teleservices din automobil?

  Serviciile BMW Teleservices pot fi dezactivate în orice moment. Aceste servicii pot fi închise prin dezactivarea completă a întregii conectivităţi a automobilului. Acest lucru presupune de asemenea dezactivarea cardului SIM instalat în automobil. Află mai multe despre dezactivarea acestor servicii la adresa www.bmw.ro/connecteddrive.

  Apelul de urgenţă rămâne însă activ, pentru siguranţa ta.