PALPITANT ŞI NECONVENŢIONAL.

BMW Seria 2 Coupé.

PALPITANT ŞI NECONVENŢIONAL.

BMW Seria 2 Coupé.

PALPITANT ŞI NECONVENŢIONAL.BMW Seria 2 Coupé.

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW M240i Coupé3)

4,6

Viteza maximă, în km/h (BMW M240i Coupé3)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW M240i Coupé3)

7,3 – 7,4

Emisii medii de CO₂, în g/km (BMW M240i Coupé3)

167 – 168

BMW Seria 2 Coupé reprezintă esenţa individualităţii şi astfel îşi creează propria clasă de automobile. Designul sportiv revoluţionar îţi dă senzaţia de mişcare, chiar şi atunci când automobilul stă pe loc, iar dinamica impresionantă, sistemul de tracţiune spate agil şi interiorul exclusivist şi foarte confortabil îţi oferă experienţe de condus fără compromis. Este evident încă din prima clipă: eşti nerăbdător să te urci la volan.

SPECTACULOS DIN ORICE UNGHI ÎL PRIVEŞTI.

Designul BMW Seria 2 Coupé.

SPECTACULOS DIN ORICE UNGHI ÎL PRIVEŞTI.

Designul BMW Seria 2 Coupé.

Designul BMW Seria 2 Coupé stabileşte standarde noi – de la proporţiile compacte şi unice, partea frontală cu grila dublă a radiatorului reconcepută până la partea spate sportivă care accentuează lăţimea automobilului. Linia plafonului specifică modelelor coupé subliniază aspectul dinamic şi scoate în evidenţă ambiţiile sportive ale acestui model, încă de la prima vedere.

Citeşte în continuare
„Interiorul BMW Seria 2 Coupé este mai impresionant. Acesta creează un ambient armonios care îmbină liniştea şi puterea.”
Oliver Heilmer, Preşedinte al „Interior Design BMW Automobile”

LASĂ TOTUL ÎN URMĂ.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Coupé.

LASĂ TOTUL ÎN URMĂ.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Coupé.

Aspiră la titlul de campion: BMW Seria 2 Coupé te impresionează din orice unghi l-ai privi, datorită sistemelor de propulsie puternice şi a suspensiei cu reglaje precise. Descoperă dinamica de condus care depăşeşte convenţionalul.

Citeşte în continuare

ÎŞI STABILEŞTE PROPRIILE LIMITE.

ÎŞI STABILEŞTE PROPRIILE LIMITE.

CONECTARE OPTIMĂ.

Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Coupé.

CONECTARE OPTIMĂ.

Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Coupé.

BMW Seria 2 Coupé te inspiră prin conexiunea şi mobilitatea inteligentă: tehnologiile inovatoare BMW ConnectedDrive te conectează cu uşurinţă la servicii relevante, aplicaţii utile şi funcţii de divertisment atunci când te afli pe drum.

Citeşte în continuare

FĂRĂ LIMITE.

BMW M240i Coupé.

FĂRĂ LIMITE.

BMW M240i Coupé.

Senzaţie motorsport inconfundabilă, dinamică palpitantă şi agilitate remarcabilă: BMW M240i Coupé îşi respectă principiul de a oferi performanţă. Interacţiunea perfectă a numeroaselor componente performante, precum suspensia M Sport mai joasă, frânele M Sport şi transmisia sportivă oferă plăcere de a conduce de primă clasă – în special în viraje. Acest lucru nu este deloc surprinzător, pentru că BMW M240i Coupé este propulsat de un motor puternic de 250 kW (340 CP).

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.